Weken geleden meerdere tijdschriften besteld, maar er zat maar 1 tijdschrift in mijn pakket. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild. Via de mail krijg ik geen reactie, via de telefoon krijg ik te hor... Mehr ansehen
Ik deel graag mijn ervaring omdat ik dit niet erg klantvriendelijk vind. Ik had een bestelling gedaan waarbij een rozekwarts stick gebroken is aangekomen. Het andere onderdeel was wel in orde. Toen... Mehr ansehen
Gezien ik het nergens anders kan schrijven, besloten het dan toch maar hier te doen. Het Happinez festival is echt 1 commerciële bende. We zijn er 2,5 uur geweest en konden bij geen 1 workshop of lezi... Mehr ansehen
Was opzich makkelijk te navigeren op de website. Minpuntje is toch dat je vrij moeilijk je kortingsbon kan invoeren. Hij pakte hem ook niet bij het kopiëren vd code, dus je moet zelf wat vogelen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Jouw gids in spiritualiteit en geluk.
Spaklerweg 53, 1114 AE , Duivendrecht, Niederlande
- (+31) 020 894 7590
- klantenservice@happinez.nl
- happinez.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Als je zo aan je klanten moet komen...
Wat een schandelige "we halen niet oplettende klanten binnen" reclame.
Ik dacht dat ik €25 betaald had voor een 6 nummers en een speciaal welkomsgeschenk.
Het ging echt niet om 6 nummers, nee om een proefabonnement van 2 stuks, als de dan niet op tijd opzegt zit automatisch vast aan regulier abonnement.
Geen herinnering of iets vooraf sturen.
Mensen let op je portomonnee !
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik…
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik dat. Ik heb gemaild of ik een abbo kon met losse nummers en dan de cadeautjes erbij zoals die ook in de winkel te koop zijn. Na een eeuwigheid werd ik terug gemaild dat dat kon. Abbonement aangeschaft maar niks geen bevestiging. Ik had een afschrijf datum aangegeven die hebben ze niet gehonoreerd en afgeschreven toen het geld nog op mijn spaarrekening stond. Ik weer gemaild dat er iets fout is gegaan. Uitgelegd dat ik een andere datum heb gegeven en of ze het opnieuw kunnen afschrijven. Weer geen reactie. Ik zeg weet je laat maar zitten dit abbonement want dit wordt niks zo. Weer geen reactie maar ik ontvang wel een happinez editie. ZONDER extra cadeau. Ben het helemaal zat.
Foutje super hersteld!
Ik had een speciaal nummer van het tijdschrift besteld, maar kreeg een andere uitgave. Nadat ik klantenservice had gebeld kreeg ik binnen een paar dagen het juiste nummer met, tot mijn verrassing, een paar notitieboekjes erbij. Super opgelost dus!
Lakse online klanten"service"
Op 8 januari jl. op de website Happinez kwam ik een leuke online training tegen. Ik heb m'n e-mailadres ingevuld om een gratis proefles te doen en ik heb daarna besloten dat ik de training wilde gaan doen. Er stond een knop onder de pagina om de training te bestellen. Dat heb ik gedaan, na betaling kwam ik erachter dat de link had geleid naar compleet andere training. Achteraf kan ik mezelf wel voor de kop slaan dat ik zelf niet beter had opgelet, maar ja het was al gebeurd.
Daarom nam ik contact op met de klantenservice en de situatie uitgelegd. En toen? HELEMAAL NIETS!!! Een paar dagen gewacht en toen heb ik maar contact gezocht via Facebook. Daar werd er dezelfde middag gereageerd door een ontzettend vriendelijke en behulpzame medewerker Maya. Door haar is het uiteindelijk geregeld dat de training werd omgezet, hoewel er nog een week over heen ging.
Op 17 januari weer contact gehad omdat ik bij de training een kaartendeck zou krijgen, maar weer geen reactie. Weer via Facebook navraag gedaan op 20 januari. Nu is het inmiddels 31 januari en ik heb nog steeds niets ontvangen. En kan ik dus ook nog steeds niet beginnen met de training aangezien je de kaarten daarbij nodig hebt!
Ik had wel een boekje ontvangen die bij de andere training hoorde, maar die hoefde ik niet te retourneren (jullie zijn echt veel te goed... zucht).
Ik kijk zojuist nog een keertje op de website of de link inmiddels is aangepast zodat dit niet nog eens gebeurt. Maar nee hoor...
Wat een ontzettend slechte service (ik wil er eigenlijk een heel ander woord voor gebruiken, maar ik hou het toch maar netjes!)
Dat je zo met je betalende klanten omgaat kan ik gewoonweg niet begrijpen.
Nog wel een hele dikke pluim voor de mensen die de Happinez Facebookpagina beheren, die doen tenminste hun best.
0/10 would not recommend!
Een bak ellende dat Happinez, begin er niet aan mensen!
Abonnementje cadeau gedaan aan zus. Direct opgezegd zodat er na afloop niet automatisch geincasseerd zou worden. Gevraagd om extra bevestiging maar geen reactie gekregen Uiteraard is er na afloop wel automatisch verlengd en geincasseerd. Opzegging is nog in mijn bezit, wederom doorgestuurd naar klantenservice, maar geen reactie. Heb de incasso geweigerd maar reken maar dat ze nu met aanmaningen en incassokosten op de proppen gaan kopen. Zo ontzettend slecht dit. Een grote bak ellende dat hele Happinez. Begin er niet aan mensen!
Slechte service en lange levertijden
Ik ontving geen bestelbevestiging. Toen ik belde om te vragen wanneer ik mijn bestelling kon ontvangen, was het antwoord volgende week. Geen excuus niets. Niets voor 22u een bestelling plaatsen, dezelfde dag verzonden … helaas!
Webshop slecht, leveren niet zoals vermeld
"Voor 22.00 uur besteld, volgende dag verzonden" geen sprake van. Inmiddels 5 dagen later nog steeds stilte, ook geen melding dat het verzonden is. Klantenservice niet bereikbaar. Spijt van dat ik hier heb besteld!
Vreemde gang van zaken, niet van jullie gewend
Ik zie dat ik deze review nog kan bewerken en dat doe ik vooraf nog even bij deze. Tot nu toe ben ik nl altijd heel blij en tevreden geweest over de service van de webshop van Happinez. Er lijkt iets veranderd te zijn, mss door overname van dit bedrijf? Geen idee. Oorspronkelijke review:
Ik vind t heel fijn dat jullie mij bedanken voor mijn bestelling, maar vervolgens komt er een enorm verhaal waarmee ik in deze niks kan. Ben dat ook niet gewend. Ik hoor gewoon graag wanneer, hoe of wat wbt mijn bestelling en niet dat jullie nog veel meer mooie aanbiedingen hebben. Dat weet ik ook echt wel. Ik wil weten wat er nu met mijn bestelling gebeurt. Blijft altijd wat onzekere onderneming met al die koeriersbedrijven. Beetje jammer. Hoop dat t verandert cq goed komt. Bij voorbaat dank daarvoor.
Heldere informatie
Duidelijke uitleg van de astrologie en het aanbod van de agenda. Ik weet waar ik aan toe ben. Betalen ging ook heel erg vlot. Resoneert goed met mij.
Slechte service
Bestel je een agenda, voor Sinterklaas cadeau. Voor 22 u besteld zelfde dag verzonden. Dus maandag avond 20.34 besteld. Word het pas vrijdag geleverd. Retour kosten volledig zelf moeten betalen.
Zo aardig en positief zijn ze niet.
Abonnement 3 x via mail proberen op te zeggen.
Uiteindelijk klantenservice gebeld. Na 10 min wachten een medewerker gesproken.
Was totaal niet vriendelijk.
Duur Abonnement en pas eind volgend jaar is deze afgerond.
Dus zo positief is de happinez niet
Januari geschenk cadeau gegeven, nu ontvang de ontvanger abonnement kosten plus incassokosten ?!!
Op 29 januari 2024 een geschenk besteld voor een vriendin.
4 x happiness + scheurkalender.
Op 11 februari heb ik een bericht gestuurd dat de ontvanger van het cadeau een poster had ontvangen, maar geen scheur kalender?
Toen heb ik direct een bericht gestuurd naar Hapinezz. Zij konden niks vinden (was al een vreemd bericht)
Uiteindelijk zijn de maand bladen wel verstuurd. Dus het zal wel kloppen.
Nu heeft de cadeau ontvanger een aanmaning ontvangen (zogenaamd de derde), dat er al twee eerdere herinneringen verstuurd zijn, en dat de betaling nu overgaat naar het incassobureau en er €40,- extra kosten in rekening gebracht worden.
Ik heb hier niks van ontvangen. Zij heeft geen eerdere brief ontvangen. Ik heb niks ontvangen van een zogenaamde verlening.
Hoe kan het, dat de cadeau ontvanger van een gekregen eenmalig cadeau, abonnement kosten moet betalen?! Terwijl dit een cadeau was, voor vier edities???
Dit betreft het zogenaamd betalingskenmerk 400153830986.
Abonnement kosten van €36,26, voor een abonnement die nooit is afgesloten. Plus de kosten van het incassobureau.
Het verzoek dit zo snel mogelijk kwijt te schelden, anders onderneem ik juridische stappen met mijn rechtsbijstandsverzekering.
Niet te bereiken, maar weten jouw rekeningnummer wel te vinden.
Een proefabonnement besteld van drie maanden, vervolgens hele jaar gekregen (en betaald). Op mijn account stond dat het eind oktober afgelopen was, maar ik wilde het voor de zekerheid nog echt opzeggen. Wat blijkt? Telefonisch onbereikbaar en het mailadres dat ze gebruiken bestaat niet / 'onbestelbaar'.
Je raadt het al, weer voor een heel jaar geld afgeschreven en einde contractdatum staat op eind oktober 2025.
Hele slechte service en slinks van doen als je het mij vraagt. Hoe durf je dan content te publiceren over leven vanuit je hart en allerlei ander zweverige ongein. Walgelijk.
Ik wordt altijd heel blij van het…
Ik wordt altijd heel blij van het tijdschrift.
Ik krijg hem altijd in een doos in me brievenbus. Binnen 5 werkdagen.
Super
Geen contact mogelijk
Niet te bereiken via de telefoon, mail of sociale media. Afgelopen week een betaalverzoek ontvangen a €79 abonnementskosten. Bijzonder want dit bedrag heb ik in april ook betaald voor een jaarabonnement dat pas in maart 2025 afloopt. Gelukkig kon ik dit betaalverzoek in mijn bank app weigeren. Jammer genoeg is er zoals ik al eerder aangaf geen contact te krijgen met de klantenservice. Lekker bagger dit. Niet mindfull, niet demure. Dag Happinez!
Geen contact te krijgen met klantenservice
Er is €66 euro van mijn rekening afgeschreven via automatische incasso. Op de website bieden ze een jaarabonnement aan voor €49,50. Ik ben al jaren trouwe lezer van het tijdschrift. Heb vandaag al vijf keer telefonisch contact opgenomen maar ik heb geen medewerker gesproken. Echt schandalig! Ik wil graag mijn abonnement opzeggen. De vraag is hoe...
Abonnement niet op te zeggen
Ik wil mijn Yoga by Happinez abonnement opzeggen binnen de proeftijd. Maar telefonisch niet bereikbaar en al 3 mails gestuurd zonder reactie. Ondertussen is wel het geld afgeschreven. Wat een slechte service!!!
Heerlijk, vanaf de bank
Heerlijk, vanaf de bank in een paar kliks het winterboek zonder verzendkosten in huis. Ik verheug me er nu al op.
Ik heb het tijdschrift nog steeds niet…
Ik heb het tijdschrift nog steeds niet binnen
Op zondag 20 oktober besteld en betaald
Mvgr ingrid de haas
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.