Ik heb een armband besteld en binnen gekregen met sandelhout en jade. Het zijn puur synthetische kralen. Ik heb ze laten testen nadat ik het niet vertrouwde. Zo jammer en ook het bedrag wat jullie... Mehr ansehen
Heel vriendelijk en kundig personeel. Je wordt al vrolijk wanneer je de prachtige winkel binnenkomt. Het ruikt er heerlijk en het aanbod is gigantisch. Ook online bestellen in een feestje, groot aa... Mehr ansehen
Heel mooie artikelen en goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne website met zeer veel informatie over de producten. De armbandjes waren in supermooie hoesjes verpakt, de zending was zeer ver... Mehr ansehen
Vierakkerstraat, 6851BD, Huissen, Niederlande
- 0633827736
- info@happy-spirit.nl
- www.happy-spirit.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vlotte bezorging en de producten zijn…
Vlotte bezorging en de producten zijn precies zoals verwacht.
Snelle levering
Snelle levering. Mooie producten en erg leuk dat je er een verrassing bij krijgt.
Netjes ingepakt
Netjes ingepakt, leuk kleinigheidje met beschrijving, altijd dik inorde!
De healings van Jochem zijn echt…
De healings van Jochem zijn echt krachtig!
Altijd mooie stenen
Altijd mooie stenen, goede uitleg erbij en perfecte bezorging.
Ik ben zeer positief
Ik ben zeer positief over hoe gemakkelijk je een bestelling kunt plaatsen. Het is een zeer duidelijke en overzichtelijke site. De producten worden met veel zorg ingepakt en verzonden.
Mooie producten voor leuke prijzen
Mooie producten
Mooie producten, goed verpakt, prima service.
Een aanrader!
Prachtige, kwalitatieve kristallen en een supersnelle levering! Alles was met veel zorg ingepakt. Ik ben nieuw in de wereld van kristallen, maar de website helpt me enorm met alle informatie die er te vinden is. Ook het extra cadeautje (serpentijn) van Happy Spirit werd enorm gewaardeerd. Een echte aanrader!
Blije nieuwe klant
snelle levering, netjes verpakt en een leuk kadootje bij je bestelling
Ik ben een trouwe klant omdat ik van…
Ik ben een trouwe klant omdat ik van hun producten houd.
Goede service
Goede en snelle service voor uitstekende artikelen
Mijn bestelling super snel in huis en netjes verpakt
Mijn bestelling super snel in huis en alles goed verpakt. Ben er heel blij ga zeker weer shoppen bij happy spirit
Skull
Had hier een skull voor m’n vriendin d’r verjaardag gekocht, en ze was er erg blij mee. Goed verpakt ook.
Werking goed, website beschrijving was anders
Ik ben tevreden over de werking maar dat is natuurlijk persoonlijk en spiritueel. Bezorging was goed. Maar de kleur kwam niet overeen met de foto's de foto's zijn kleuriger en de grootte viel me ook tegen vergeleken met de tekst die erbij stond.
prima service en mooi producten
Mooie armbanden
Mooie armbanden. Snel verzonden. In een mooi zakje. Had wel verwacht dat er een briefje met uitleg over steen zou zetten. Over gemaild of ik dat per mail kon krijgen. Uitleg duurzaamheid daarom Geen briefje. Ik kon het zelf opzoeken en uitprinten. Prima. Zal ik doen. Maar het zijn de kleine dingen. Een link had ook gekund. Of een pdf. Dat maakt wel dat ik niet terugkom. Miss muggenziften van van mijn kant. Maar voor mij zijn die kleine dingen toch net dat ik blijf als klant.