Happinez Bewertungen 108

TrustScore 2.5 von 5

2,7

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Was opzich makkelijk te navigeren op de website. Minpuntje is toch dat je vrij moeilijk je kortingsbon kan invoeren. Hij pakte hem ook niet bij het kopiëren vd code, dus je moet zelf wat vogelen... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Jouw gids in spiritualiteit en geluk.

2,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Nooit meer

Weken geleden meerdere tijdschriften besteld, maar er zat maar 1 tijdschrift in mijn pakket. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild. Via de mail krijg ik geen reactie, via de telefoon krijg ik te horen dat de ‘afdeling administratie’ dit en dat gaat doen waar ik op de hoogte van gehouden zou worden, dat gebeurt ook nooit. Ik heb al amper geld en dacht mezelf te verwennen met een paar tijdschriftjes, ronduit schandalig dit.

19. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik deel graag mijn ervaring omdat ik…teleurgesteld ben en reactie happinez onprofessioneel vind.

Ik deel graag mijn ervaring omdat ik dit niet erg klantvriendelijk vind. Ik had een bestelling gedaan waarbij een rozekwarts stick gebroken is aangekomen. Het andere onderdeel was wel in orde. Toen ik dit met foto's meteen na ontvangst aangegeven heb kreeg ik bericht om alles terug te sturen waarna men het zou beoordelen en ik eventueel geld teruggestort zou krijgen. Toen ik weer hierop wilde reageren bleek het een no replay te zijn.
Wat jammer dat mij niets gevraagd werd of ik evt een nieuwe wil ontvangen. Ik ben erg teleurgesteld hierin en ben benieuwd of ik nog een reactie ga ontvangen op mijn mail die ik naar het shop adres gestuurd heb.
Het gaat om een pakketje van rond 60 euro. Niet leuk dit.

18. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte en rigide klantenservice

Zeer slechte en rigide klantenservice! Ik was al jaren klant, kocht geregeld de magazines in de winkel en artikelen via de webshop en was ook ingeschreven op de nieuwsbrief. Nu stond er een aanbieding voor een abonnement + welkomstgeschenk in de nieuwsbrief, dewelke ik wou bestellen. Bleek echter dat dit geschenk niet naar België kan worden opgestuurd, zogezegd wegens "te hoge portkosten" waarop ik voorstel dat ik de verzendkosten wil betalen, maar dit werd afgewimpeld. Ik mailde en belde maar kreeg te horen "dat het gewoon niet kon", terwijl het boek wel gewoon in de webshop gekocht kan worden en verzonden. Er werden allerlei smoesjes verzonnen om het niet te kunnen/moeten opsturen en er werd me een duurder abonnement met langere duurtijd voorgesteld zonder geschenk. Ik vind dit allesbehalve professioneel en ronduit misleidend! Van een spiritueel blad verwacht ik toch meer...

25. Februar 2026

Happinez festival nooit meer

Gezien ik het nergens anders kan schrijven, besloten het dan toch maar hier te doen. Het Happinez festival is echt 1 commerciële bende. We zijn er 2,5 uur geweest en konden bij geen 1 workshop of lezing aanwezig zijn ondanks meerdere keren proberen, het was zo ontzettend druk en er werden telkens maar een paar binnen gelaten, meerdere mensen klaagden hier over. Ook dingen als een “aura foto”, was belachelijk duur en een onvriendelijke vrouw. De sfeer was ook totaal niet “zen” en “happy”, mensen waren vooral gestrest en boos omdat het zo ongeleid was allemaal. Het mooiste moment van onze dag was toen we weer lekker in de auto onderweg naar huis waren. Nooit meer! Echt zonde van ons geld en ik raad het dan ook niemand aan.

14. September 2025

Slechtste klantenservice ooit

Happinez is een prachtig blad, en ik besloot me te abonneren. Daar ging het al mis. Ik krijg geen factuur. Aangezien ik zakelijke klant ben wil ik eerst een factuur voor ik de betaling in orde breng, want die hangt daaraan vast. Dit was in maart. Het probleem geraakte eindelijk opgelost rond mei / juni. Hip hip hoera... Ik kreeg het blad in mijn brievenbus. De eerste keer ergens rond juni. We zijn nu 6 maand verder en ik heb de tijdschriften netjes aangekregen, alleen krijg ik ook al een factuur voor hernieuwing. Ik bel om te vragen hoe dit kan aangezien ik nog maar 6 maand een tijdschrift ontvang... Ik krijg de reactie dat komt omdat er 3 maand opzeg termijn is. Dat begrijp ik wel alleen, 6 + 3 is volgens mij 9 en geen 12, dus nog steeds geen jaar... Dat was voor de dame aan de andere kant van de lijn heel moeilijk te bevatten want ze ging steeds terug op die opzegtermijn.

Ik wil niet zeggen dat ze dom was, maar, begripvol of open om te luisteren allerminst.

Uiteindelijk zegt ze als u een tijdschrift mist dan sturen we u dat na. Waarop ik antwoord: Jullie maken een fout en maken het abonnement pas in orde vanaf juni. Ik wil dus geen tijdschrift van afgelopen april / mei ontvangen, ik wil dat jullie de datum opschuiven, want jullie zijn daar in de fout gegaan.

Dat deed ze niet. Het was nasturen of niks.

Op dat punt was ik zo boos, dat ik het abonnement maar helemaal heb stopgezet. Voor een tijdschrift wat gaat over voelen en geluk, vind ik dit echt niet kunnen. Wat een onprofessioneel gedoe. Ik zal dan ook nooit meer een tijdschrift van Happinez aankopen, voor de vision boards van mijn klanten ga ik wel elders op zoek naar oude happinez boekjes.

23. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

moeder gaf het als kado maar het is pure frustratie geworden

Magazine cadeau gekregen maar nooit de beloofde cadeautjes erbij, mijn moeder van bijna tachtig teleurgesteld en gefrustreerd na zo vaak bellen, mailen maar loopt tegen een muur van valse beloftes en helemaal geen reactie. Maar intussen wel het bedrag betaald. Heel slecht dat Happinez over zulke grootse dingen een blad maakt maar zo slecht voor de mens zorgt. Ik heb geen plezier als het op de mat valt hoewel het er altijd heel mooi uitziet kwa lay out mar dan denk ik alleen maar aan mijn moeder die veel betaald en mij een plezier wilde doen, helaas. een ster is eigenlijk nog te veel.

9. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Storing met tickets aankopen: GEEN geld terug, geen reactie

Ik had ticket geprobeerd te kopen, via PayPal ging het niet (bleef op pending hangen) en via iDEAL ook. Tickets pas twee en een half uur later geleverd, had ik mijn plannen al gewijzigd. Ik wilde mijn geld terug, organisatie van happinez festival is zo netjes dat ik nog steeds geen reactie gehad en natuurlijk 172 euro hebben ze lekker geïncasseerd. Vreselijke organisatie! Helemaal geen happinez als je zo met je klanten omgaat. Diepe teleurstelling!

13. September 2025

Happinez Festival Teleurstellend, commercieel

Ik had een open minded gezellig festival verwacht waar ik veel zou leren. Maar meerdere workshops waren al vol, ook al was ik er 10 minuten van te voren..de sieraden workshop zat al helemaal vol en moest je je blijkbaar toch voor inschrijven. Ondanks dat van te voren was aangegeven dat je je nergens voor kon inschrijven. De workshops en lezingen waren kort en gehaast. Hadden weinig inhoud en waren alleen maar om reclame te maken voor eigen boeken of diensten. Er werd een korte samenvatting gegeven zodat je het boek nog wilde lezen, maar de lezing zelf had daardoor geen toegevoegde waarde. Dan had ik ook de achterkant of een review van het boek kunnen lezen. Erg zonde van de geld en mijn tijd. Ik was erg teleurgesteld. Ik ben al lang een grote fan van Happinez en had veel zin om hier naartoe te gaan, maar het viel me echt erg tegen. Ik kreeg juist meer stress door de gehaaste lezingen en de sprekers die iedere 10 minuten aangesproken werden om op te schieten. Stress van de workshops die al vol zaten ondanks dat ik er op tijd bij was. En verdriet van het wachten in de regen omdat een lezing uitliep en ik zeker wilde zijn van een plek bij een lezing en we niet naar binnen konden. Ik ben met een verdrietig hart naar huis gegaan. Zoveel geld en 3 uur reistijd.. Ik was erg verdrietig en teleurgesteld.

13. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden

Sinds 2008 lees ik de happinez met een aantal pauze's in de tussentijd. Inmiddels heb ik weeral een aantal jaar achter elkaar een abonnement.
Als ik een nadeel moet noemen is dat je als vast abonnee het zomer/winter boek niet automatisch thuis gestuurd krijgt. De special zit wel in mijn abonnement mee.
In het verleden werden niet alle eerlijke(kritische) reviews geplaatst op de website, wat ik afbreuk vind doen aan de integriteit. Ik weet niet of dat inmiddels veranderd is na de overname.

Verder heb ik geen gekke dingen meegemaakt en ben ik nog steeds erg content. Ook een paar boeken besteld in de webshop die knap verpakt verzonden werden zodat ze veilig door de brievenbus kunnen. Klantenservice personeel is altijd erg behulpzaam als ik ze nodig heb.

20. Juni 2025

Slechte site

Slechte site! Het lukt vaak niet om in te loggen. Je komt niet direct bij je eigen account, zeer klant onvriendelijk! De yoga lessen zijn goed alleen om op de site te komen ben je zo 15 a 30 minuten verder.
Klantenservice slecht bereikbaar.
Zeer jammer.

14. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr