HANOS SHOP Bewertungen 968

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onduidelijke, onvolledige en te late informatie over levering. Met als gevolg dat ik er niet was. Wel snel opgelost. Eerst stellige uitspraak dat oud apparaat niet retoer meegenomen wordt, later geluk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Customer service is meedenkend en belt terug, fijne dubbele deur barkoelkast met zwart interieur en subtiele verticale led verlichting aan beide kanten die uitgezet kan worden. bier en blikjes staan m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had 2 rvs tafels besteld. Zagen er verschillend uit (gepolijst en niet gepolijst). Ik was een beetje bang dat ik als gewone consument niet zou kunnen reclameren. Maar na 1 telefoontje werd de niet... Mehr ansehen

1. Großhändler
  2. Büroausstattungsanbieter

Über HANOS SHOP

Vom Unternehmen geschrieben

Bezoek onze website! Shop Terras Shop Meubilair Shop Koelen & Vriezen Shop Showroomsale

Over HANOS SHOP

HANOSSHOP.com is hét e-commerce- en inspiratieplatform waar elke ondernemer in slechts een paar muisklikken een bestelling plaatst. Eén platform, duizenden producten van verschillende topmerken. Alles om jouw omgeving zelf de gewenste inrichting en uitstraling te geven. Van stoelen tot glaswerk. Van servies tot keukenapparatuur. Van tuinmeubelen tot kantoorartikelen. Van tafels tot accessoires. Je vindt het bij HANOS SHOP!

Onze wekelijkse acties

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

968 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Goede service per mail

Goede service per mail. had verwacht dat ik de status van de bestelling in de portal zou zien

27. April 2026

Beste,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service per mail. We begrijpen uw wens voor orderstatus in het portaal en zullen dit meenemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The website was easy to place the…

The website was easy to place the order, delivery was good and the product (bar chairs) that we bought were of good quality.

22. April 2026

Dear,

We’re delighted to hear that the ordering process was quick and easy. We appreciate your positive feedback.

Kind regards,

Ik kom zeker terug

Kommen besteld die ik in een restaurant had gezien. Bij de originele bestelling waren twee van de zes kommen los bijgevoegd en niet goed ingepakt. Eentje is hierdoor gesneuveld. Contact opgenomen met de klantenservice en na contact binnen een dag een nieuwe in huis. Super goede service en helemaal blij met mijn nieuwe set kommen!

5. Mai 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe kommen! We waarderen uw begrip en zijn blij dat we het probleem snel konden oplossen. Bedankt voor de positieve feedback over onze service.

24. April 2026

Beste,

We zijn blij te horen dat de levering snel was. Bedankt voor de positieve feedback!

Complimenten

Mooie producten, duidelijke beschrijving, redelijk snelle verzending, goed ingepakt. Heb al een paar complimenten gehad van gasten en ben ook zelf erg tevreden :)

28. April 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service! We waarderen uw complimenten enorm.

Beste,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en goede kwaliteit. Bedankt voor uw positieve feedback!

snelle levering,

23. April 2026

Prima levering

Prima levering. Prima bestelling

1. Mai 2026

Beste,

We zijn blij dat alles naar wens was. Bedankt voor uw feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

goede prijs/kwaliteit, jammere levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding van de diepvries, en toen na levering nog wat vragen boven kwamen kregen we van de klantenservice een snelle en doeltreffende oplossing. Enige jammere aan deze bestelling was de levering met postnl en de slechte service die door postnl geleverd word. een dure vrieskast van 1500,- verwacht je op een nette en degelijke manier afgeleverd en niet op je stoep gezet en "zoek het maar uit". Ander klein nadeel was de "gratis levering" die dan toch niet gratis blijkt te zijn omdat het product te groot is.
Verder zeer tevreden met de vrieskast zelf.

29. April 2026

Beste,

We waarderen uw feedback en het spijt ons te horen over de problemen met de levering en de bezorgkosten. We nemen uw opmerkingen over PostNL en de leveringsvoorwaarden serieus en zullen dit intern bespreken. Fijn dat u tevreden bent met de vrieskast en onze klantenservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

aflevering slordig

De stoelen zijn snel en in goede staat geleverd, dus dat was heel goed. Alleen werd het op onze oprit gedumpt op een pallet door n jonge meid die niet perse vriendelijk was. Ik vroeg of ze de pallet weer mee kon nemen, maar dat deed ze niet. Dit was een wegwerpartikel zei ze... Ik heb hem met veel moeite in de auto gekregen en naar de stort gebracht. Het lijkt mij een kleine moeite om deze pallet zelf weer mee te nemen om deze vervolgens weer te kunnen hergebruiken.

29. April 2026

Beste,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het ongemak met de levering en de pallet. We nemen dit serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Mooi resultaat

Snelle levering. Zeer degelijk materiaal. Het ziet er duurder uit dan het is. Met 2 mensen zonder ervaring is dit op een zestal uur in elkaar gezet. Het moeilijkste waren de boringen aan de muur en in de vloer.

27. April 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het materiaal zo degelijk is. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet en er zo goed uitziet. Het is geweldig dat u het met twee personen in zes uur heeft kunnen monteren, ondanks de uitdagingen met het boren. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettig geholpen bij het aanmelden voor…

Prettig geholpen bij het aanmelden voor de webshop en de bestelling v.d. BBQ.
Verder alleen maar kwaliteit producten in huis is mijn ervaring.

16. April 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat u prettig geholpen bent en tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Dank u wel voor de mooie woorden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was goed vepakt met duidelijke…

Alles was goed vepakt met duidelijke handleiding (enkel engelstalig).
De levering was correct. Tot aan de voordeur.
De track en trace functie had voor verwarring gezorgd.

26. April 2026

Beste,

We zijn blij te horen dat de verpakking en levering naar wens waren. We noteren uw feedback over de handleiding en de track & trace functie. Bedankt voor uw review!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, Paviljoen compleet met schroeven en hulp gereedschap. en snel geleverd zoals afgesproken.

26. April 2026

Beste,

We zijn blij te horen dat de kwaliteit van het paviljoen en de snelle levering naar wens waren. Bedankt voor uw positieve feedback!

HANOS SHOP

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr