Gsm Eindhoven Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een echte aanrader, deze Gsm-shop Eindhoven, als je een probleem hebt met je mobiel. Ik ben geholpen door Gökưan, echt een zeer spontane vriendelijke man. Hij geeft vooraf een prijsafspraak, bied je... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service,snel gemaakt echt een top zaak ik zou iedereen GSM Eindhoven aan raden,en als top service heb ik een gratis hoesje erbij gekregen. Mvg M .L

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

UItstekend geholpen met het -volgens KPN- eenvoudig overzetten van bestanden naar mijn nieuwe Android telefoon. Dat 'eenvoudige' viel mij behoorlijk tegen. Vandaar dat ik GSM Eindhoven, net als ruim... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

deze jongens, en meiden zijn echt snel

Kwam met mijn iphone 6 scherm dat helemaal kapot was langs op zaterdagmiddag. En tjee, wat was het druk zeg. Alle stoelen en bankjes waren bezet, dus ik moest even blijven staan, maar gelukkig werden al direct wat mensen omgeroepen dat hun telefoon klaar was, dus kon ik ook plaatsnemen op een bank. Na ongeveer 15 minuten, en ik denk 10 andere reparaties van andere klanten verder werd het nummer dat ik gekregen had toen ik mijn iphone inleverde omgeroepen. Mijn iphone was al klaar! En hij ziet er weer perfect uit. Ook nog een factuur voor mijn verzekeraar mee gekregen. Een medewerker van de zaak vertelde me nog dat hij het leuk zou vinden als we een review op internet wilde plaatsen als we tevreden waren, omdat zo weinig mensen dit maar doen. Dus bij deze! Jongens (en ook een paar meiden heb ik gezien) Bedankt en tot de volgende keer.

16. Februar 2016

Defect scherm gekregen

Paar weken terug kwam ik op internet tegen van van de website gsm shop. Zag er goed uit niks op aantemerken. Ging kijken naar revieuws van andere mensen kwam toen veel slechte en ontvreden mensen tegen die der waaren geweest. Dacht dat het onzin was wat ze daarover te vertellen hadden en dat het bij mij niet zou overkomen.

Dus ik ben daar aangekomen ten 1ste heb ik zeker meer dan 1 uur lopen wachten terwel het zeker niet druk was. Scherm koste ten 2de duurder dan dat op de website maar das nog te bergijpen vanwege dat het scherm heel erg kapot was en ze het niet meer konden hergebruiken.

Thuis aangekomen merkte ik gelijk al dat mijn scherm niet helemaal in orde was. Hij reageert vaak niet als ik met me telefoon iets wil doen. Ik gelijk gebeld kon gelijk terug komen en dan zouden ze er naar kijken. Natuurlijk kan ik niet zomaar naar eindhoven toe komen. Dus gisteren in me vakantie kwam ik langs zeggen ze dood leuk dat ze er niks mee kunnen doen em dat de garantie vervald omdat die gevallen is. Terwel ik meteen de 1ste dag had gebeld dat mijn telefoon niet werkten.

Had mijn telfoon hier voor 2 jaar was zo vaak gevallen en was pas kapot gegaan nadat ie echt hard was gevallen. Nu had ik mijn telefoon met een nieuw scherm van hun binnen paar weken was die al na 1 keer vallen een heel klein beetje gescheurd rechts boven in de hoek. Echt super slechte kwaliteit.

Als ik jullie was zou ik gewoon naar andere winkels gaan en nooit hier heen gaan voor je telefoon te laten repareren. Dan betaal je maar een paar tientjes meer voor totaal geen problemen. En veel betere kwaliteit.

10. Februar 2016

Antwort von Gsm Eindhoven

Het is vervelend als een reparatie niet naar tevredenheid is uitgevoerd, echter om aanspraak op de garantie te kunnen maken mag er geen valschade zoals glasbreuk aanwezig zijn. Toestellen met een scheur in het glas en zelfs in het lcd, kunnen we niet aannemen. Scheuren ontstaan niet door een mogelijk defect in een onderdeel maar uitsluitend door stoten of vallen. Hier geven we nimmer garantie op. Dat u in eerste instantie direct aangeeft dat er iets volgens u niet helemaal goed is met het scherm is geen vrijbrief om het toestel vervolgens zo hard te laten vallen dat alles (glas met lcd) kapot is en er dan onder de garantie mee terug te komen. We kunnen alleen garantie geven op door de fabrikant gedekte mankementen, niet op nieuwe valschade. Als u terug was gekomen toen er nog geen scheuren in zowel glas als beeldscherm zaten was vervanging van het scherm geen enkel probleem geweest.

U geeft zelf ook aan dat de telefoon opnieuw gevallen is, en dat er daarna een scheur in het glas zat!

Zoals bij geen enkel bedrijf valt nieuwe valschade onder de garantie.

Dat u dit vervolgens slechte kwaliteit vindt is nergens op gebaseerd. Daarnaast ben ik ook verbaasd dat u aangeeft elders voor een paar tientjes meer betere kwaliteit krijgt, als u geen ervaring met elders heeft. Ik begrijp dat u het jammer vindt dat de telefoon gevallen is en direct weer stuk ging maar daar ons de schuld van geven is niet rechtvaardig.

Super fijn!

Gister het scherm van mijn iphone 6 laten vervangen en ben er super blij mee! Stond binnen een kwartiertje weer buiten. Dit allemaal voor een zachte prijs, je vraagt je dan toch af waarom het bij andere zaken een heel stuk duurder is...

Raad dit bedrijf zeker aan!

7. Februar 2016

Antwort von Gsm Eindhoven

Bedankt voor je beoordeling.

Geen originele producten..

Helaas is de kwaliteit van de producten die gebruikt worden ondermaats en al helemaal niet 100% origineel zoals op de website beweerd wordt. Onder andere is mijn LG Nexus 5 scherm binnen 2 maanden gebroken zonder dat de telefoon gevallen of gestoten is.

Ook word er in de winkel altijd een hoger bedrag gevraagd dan op de website staat, en word dit alleen aangepast als daar op gewezen wordt.

9. November 2015

Antwort von Gsm Eindhoven

U bent een fantast eerste klas.
Glasbreuk ontstaat niet spontaan, zeker niet aan de telefoon die u hebt laten zien aan ons. Daar was overduidelijk iets tegen aan gekomen.
Het LCD scherm dat u van ons krijgt is 100% origineel.

U kunt op onze website exact zien wat de prijzen van de verschillende kwaliteiten onderdelen zijn. Dat in de winkel altijd een hogere prijs gevraagd wordt is dus onzin, en kunt u met 1 aangeboden reparatie dus ook niet bepalen.

De prijs wordt NOOIT aangepast in de winkel omdat we altijd met vaste prijzen werken. De prijs veranderd uitsluitend als men kiest voor een andere, mindere kwaliteit onderdeel. Maar dan is het appels met peren vergelijken.
Wij hebben onze 100% originele onderdelen overigens ook zwart op wit van de leverancier staan, en zelfs op de garantie factuur vermelden we dit 100% originele onderdeel.
Wat niet weg neemt dat ook een origineel glas kapot gaat als je er met een scherp voorwerp tegen aan stoot zoals bij u.

Jammer dat u niet gewoon eerlijk verteld dat er iets tegen aan is gekomen, dan hadden we eerder korting gegeven op een nieuw scherm dan op deze manier. Zo voelen we ons bedonderd door u, want wij weten wel dat glasbreuk niet spontaan komt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

iPad Air reparatie - redelijk

Mijn iPad Air naar GSM Eindhoven gebracht ter reparatie. Ik had m laten vallen en daardoor een barst in mijn scherm.

Zeer klantvriendelijke medewerkers en behulpzaam in het beantwoorden van mijn vragen. In de middag gebracht en ik kon zelf niet op de reparatie wachten en daarom afgesproken om de volgende dag de iPad op te halen. Was eerder klaar dan ik had verwacht.

Helaas ben ik niet helemaal tevreden. Het verwijderen van het oude glas heeft ervoor gezorgd dat er nu krasjes zitten op de aluminium rand van mijn iPad. Het oude glas zit goed vast volgens GSM-Ehv en kan maar moeilijk verwijderd worden. Misschien moeten ze daarvoor plastic gereedschap gaan gebruiken, maar tenminste mij van te voren inlichten dat er krassen kunnen ontstaan. Nu baal ik ervan.

Verder is de home knop niet goed geplaatst, deze zit nu iets gekanteld, maar ook scheef waardoor deze klikt en lijkt aan te lopen. Het gekanteld zitten maakt niet zoveel uit, de functie zou daarmee hetzelfde blijven. Het scheef zitten en het klikken/aanlopen is echter niet prettig in gebruik en voelt daardoor ook wat goedkoop aan.

Tenslotte zit het nieuwe glas aan de bovenzijde niet goed vast, rond de camera aan de voorzijde. Als ik de iPad vastpak aan de bovenzijde voel je dat het glas ingeduwd wordt en als je dan weer loslaat voel/hoor de tape/lijm weer loslaten. Het glas lijkt er goed in te liggen en sluit aan bij de rand, maar zit eronder (aan de bovenkant) niet goed vastgeplakt. Je voelt de tape laag eronder vastplakken en weer loslaten als je je hand loslaat.

Als je een perfecte reparatie wenst van je iPad moet je afvragen of je bij GSM Eindhoven aan het goede adres bent.

Jan-Willem Beekmans

================================
Reactie nav reactie GSM Eindhoven.

MIjn frame was/is niet krom(!!), daarvoor was de stoot die mijn ipad heeft gekregen te licht. Ik vindt dat een slecht excuses voor het niet goed plakken van het scherm aan de bovenzijde. En dat terwijl de stoot op de rechteronderzijde was. Er zat verder maar één scheur in van 5 cm op de hoek. En geen verbrijzeld glas.

6. November 2015

Antwort von Gsm Eindhoven

Eventuele speling in het glas kan ontstaan doordat het frame door de val wellicht wat krom is gaan staan. Ik weet niet hoe de ervaringen met de ipad nu zijn ook met de homebutton, maar we kunnen er altijd nog een keer naar kijken als u niet geheel tevreden bent. Wat betreft de aluminium rand heeft u gelijk dat deze inderdaad, weliswaar lichte schade krijgt van het lospeuteren van het kapotte glas. Bij ipads waar het glas heel erg kapot van is, is het verwijderen van het glas lastiger als bij ipads waar maar een paar scheuren in het glas zitten. Een plastic spateltje is helaas geen partij voor een metalen achterkant en is het glas niet mee verwijderbaar. Maar de schade aan de rand is bij zeer kapotte glazen dus groter als bij minder kapotte glazen. Dit is zeker iets dat we bij de klant met een ernstig kapot glas kunnen aangeven in de toekomst. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen betreffende uw ipad dan horen we het alsnog graag.

Prijs - Kwaliteit

Ik ging naar de winkel omdat het scherm van mijn iPhone 6 gebarsten was. Eerst op de website gekeken naar de prijs. Eenmaal aangekomen in de winkel correspondeerde de uiteindelijke prijs met degene die op de website stond. De home button van mijn telefoon deed ook moeilijk, zou 60 euro extra betekenen. Uiteindelijk bleek er een scherfje tussen te zitten en was de extra 60 euro verdwenen van het factuur. Dus geen nep gedoe of iets. Super tevreden en inmiddels een tweede telefoon laten maken.

30. Oktober 2015

Antwort von Gsm Eindhoven

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor echte reparaties. Kleinigheden zoals beschreven doen we gratis :)

Afgezet!!!

Ik lever mijn telefoon in voor reparatie, moet een nieuw scherm op voor 110 euro. Toen ik hem op kwam halen was de prijs ineens 140 euro, want het LCD scherm was kapot. Ze konden anders nog wel het kapotte glas er terug op zetten..... Als ik dit had geweten was ik nooit naar deze zaak gegaan. Ik was bij een andere zaak namelijk maar 120 euro kwijt geweest, inclusief LCD scherm . Vertellen ze er nog doodleuk bij dat ik in ieder geval wel een jaar garantie heb, wanneer ik later de bon check staat hier 2 maanden op. Ik raad deze zaak AF aan iedereen. Was ik maar naar die andere zaak gegaan.....

31. August 2015

Antwort von Gsm Eindhoven

Als het LCD scherm kapot is bedragen de kosten inderdaad meer als dat enkel het glas kapot zou zijn. We hadden bij de doorgifte van de prijs niet gezien dat er meer defect was, maar om nu meteen te zeggen dat je bent afgezet als we de juiste prijs aangeven voor het onderdeel is merkwaardig. We hebben u zoals u zelf ook schrijft aangeboden om de reparatie kosteloos terug te draaien, maar daar wilde u geen gebruik van maken. Overal betaald u meer als het lcd ook defect blijkt te zijn. Daarnaast hebt u bij ons het 100% originele scherm gemonteerd gekregen waar we inderdaad 1 jaar garantie op geven. Een namaak scherm met lcd is overal goedkoper verkrijgbaar, ook bij ons, afhankelijk van de beschikbaarheid. Tot slot merken wij op dat de prijzen overal gebaseerd zijn op het kapotte glas met werkend lcd scherm, en dat het lcd scherm altijd vervangen wordt, ook als enkel het glas kapot is. Dit komt omdat vrijwel iedereen met complete modules werkt. Een kapot glas met werkend lcd scherm levert namelijk statiegeld op, en daar zijn de prijzen op aangepast. Een imitatie of hergebruikt scherm met lcd kost bij ons 79 euro, dus 41 euro minder als elders.
We hebben op onze website een artikel geschreven over de waarde van een prijslijst van reparatie bureaus: https://www.gsm-eindhoven.nl/de-prijslijst-waarde
Zolang je niet weet welke kwaliteit er gemonteerd wordt, zegt de prijs helemaal niets. Alles kan in een mindere kwaliteit namelijk goedkoper worden gemaakt.

goede snelle service

Je krijgt meteen duidelijke uitleg over de mogelijkheden en prijs van de reparatie. En daarna is het zo geregeld, letterlijk klaar terwijl u wacht. Geen gedoe met afspraken of je telefoon een paar dagen weg. Kortom een top service.

20. Juli 2015

Antwort von Gsm Eindhoven

Bedankt voor uw reactie, inderdaad staan alle prijzen correct op onze website, en krijg je altijd voor de reparatie bij inname de definitieve prijs te horen. Let wel altijd op dat de prijzen van de website gelden voor als je glas kapot is. Is er meer of iets anders kapot, dan betaal je daar een andere prijs voor, maar dat is natuurlijk logisch :)

Opgelicht slecht service

Kom voor een reparatie (shampoo in de telefoon) naar gsm-eindhoven.
Kleine storing zie alleen de headset in de telefoon oplichten.
Denk schoonmaken en niets aan de hand.
Toestel afgegeven bij gsm Eindhoven waarna ik een aantal uren erna een mailtje krijg dat de telefoon in een alcol badje is schoon gemaakt een nieuwe accu en display is geprobeerd maar dat de telefoon niet meer te repareren is.
Vond het vreemd maar ja het kan.
Denk als de telefoon defect is maak ik hem zelf open.
Tot mijn verbazing zie ik allemaal zeepresten en zand in de telefoon zitten en de contacten geoxideerd zijn.
Zaterdag contact opgenomen met GSM-eindhoven en tot mijn verbazing reageert de baas laconiek en over de afhandeling van de klacht vertelde hij mij dat ik het geld die zaterdag niet terug kreeg maar dat ik maandag langs moest komen als de desbetreffend monteur werkzaam was in de zaak.
Raar ik confronteer de eigenaar met oplichting en als reactie hierop bied hij geen service maar wil hij allen de monteur confronteren met deze reparatie.
Naar mijn mening is dit een probleem van de organisatie zelf en niet het probleem van de klant. Dit kan prima opgelost worden met foto's.

Wordt vervolgd maandag ben benieuw op ik het geld terug krijg voor niet gedaanden zaken.

Vind de reactie van geweldige service op deze site niet geloofwaardig als je ziet wat ik heb meegemaakt.
Ja dat zoiets kan gebeuren door een slecht medewerker ok maar dan heb je er ook geen controle over het proces. maar dat je zo een ernstige klacht zo afhandel dan staat service niet hoog in het vaandel.

5. Juli 2015

Antwort von Gsm Eindhoven

update: Inmiddels bent u in de winkel geweest en begrijpt u dat we gelijk hebben. Jammer dat de review dan niet wordt aangepast.

Het is altijd jammer als een toestel met vochtschade niet meer te herstellen is, en het kan ook zomaar zijn dat een toestel na verloop van tijd wel weer werkt als hij nog meer opgedroogd is zoals bij u het geval blijkt te zijn. (constateren we nadat u in de winkel bent geweest)
Het is zeker mogelijk dat er nog residu van de vloeistof die erin is gekomen zichtbaar is als wij uitbehandeld zijn. We leggen u graag uit waarom dit kan.
Het toestel bestaat uit meerdere componenten, en bij een waterschade kijken we altijd eerst of het hart van de telefoon, de motor genoemd als je het vergelijkt met een auto, bij een telefoon is dit het moederbord, nog kan gaan werken. Dit moederbord wordt chemisch gereinigd en daarna in een compleet nieuwe behuizing gedaan. Dus met een nieuw beeldscherm, oplaadconnector en alles dat vervangbaar is getest met dat nieuwe vervangende onderdeel. Als de motor van de telefoon dan laat zien dat deze in orde is, weten we zeker dat we hem kunnen maken. Als, zoals in uw geval, op dat moment de motor geen teken van leven geeft, heeft het geen nut om zoals in uw geval de usb of muziek aansluiting te gaan reinigen, omdat bij een nieuwe usb en beeldscherm het toestel ook al geen teken van leven gaf. Om het voorbeeld van de auto er maar weer bij te halen, die ga je ook niet wassen als de motor onherstelbaar kapot is. Dus het is niet vreemd dat u hem met een niet gereinigde usb hebt terug ontvangen. Een nieuwe USB deed het namelijk ook niet op dat tijdstip, dus was reinigen van de oude nutteloos. Dit is geen oplichting, maar efficiënt werken.

Top bedrijf!

Zeer snelle en voordelige service. Eerlijk en een prettig bedrijf om te wachten tot het product klaar is. Lekkere koffie en duidelijke uitleg over de prijzen en wat er aan het apparaat mankeert.
Zeker ook aan te bevelen voor mensen die van verder weg komen.

Prima bedrijf!

20. Juni 2015

Snelle goede service

Erg snelle en goede service. We gaven aan dat we redelijk haast hadden ivm privé omstandigheden en hier werd meteen goed op in gespeeld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen volledige reparatie = Geen kosten!

Zéér goede service.
Telefoon was gevallen waardoor het scherm brak. Op internet naar de mogelijke kosten gezocht en kwam bij GSM Eindhoven uit. Bij hen had ik ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een refurbished scherm.
Na reparatie van het scherm bleek er een ander probleem te zijn met het geluid. Telefoon weer terug gebracht met de bijbehorende uitleg. Waarna getracht werd deze te repareren. Dit was niet mogelijk zonder de kosten hoger te maken dan de waarde van de telefoon. Uiteindelijk is het oude scherm terug gezet en heb ik mijn kosten daarvan terug gekregen. Daarnaast kreeg ik een "total-loss verklaring" waarmee ik middels de verzekering het aankoop bedrag terug kan krijgen.
Dus al met al, zéér goede service.

GEWOON ZO DOORGAAN

Ik had bij een eerdere reparatie twijfels over het vernieuwde onderdeel
Heb dit te kennen gegeven en niets was te veel om mij een en ander uit te leggen en te laten zien .
Ondanks de wachtende klanten bleef men vriendelijk en geduldig !
Super !

wachttijd

De ontvangst was goed. Enigste tegenvaller was dat wij vanwege de drukte nog een keer extra vanuit Reusel naar de Brussellaan moesten, wat wij wel kunnen begrijpen, gezien het aantal klanten wat in de wachtkamer zat.
De reparatie is tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en hebben het volste vertrouwen in eventuele volgende opdrachten c.q. reparaties.

Stef en Nel Kluijtmans, Reusel

30. Mai 2015

super!!

Goede zaak.. niet over klagen maar gewoon doen..
geven geen halve reparaties maar doen enkel aan perfectie..
als mijn klunzigheid zo doorgaat .. loop ik daar vast vaker naar binnen..

29. Mai 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr