Goede product en goede service. Fout artikel ontvangen. Na e-mail contact binnen 24 uur excuus. Mag foute zending houden. Binnen drie werkdagen kwam juiste zending plus tegoedbon van € 10,00. Fantasti... Mehr ansehen
Goed product in diverse uitvoeringen voor het bevestigen van diverse objecten zonder te boren. Duidelijke uitleg over gebruik. Herbruikbaar is lastiger. Maar, met als zoveel dingen, alles met belei... Mehr ansehen
Wat een GEWELDIGE SERVICE. Door mijn eigen fout had ik een verkeerde bestelling gedaan. Verzocht wat ik moest doen om te herstellen/ retourneren. Kreeg ik gelijk de volgende dag een tegoedbon om d... Mehr ansehen
De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken é... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.
Niederlande
- help@gripptek.nl
- gripptek.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Je krijgt een merkloos product opgestuurd.
Bij Gripptek een zelfklevende tochtstrip besteld. Voor 23hr besteld volgende dag in huis. Helaas heeft het meer dan 3 weken geduurd voor ik het ontvangen heb.
Op de site staat dat je zelfklevende tochtstrip krijgt met een plakrand van 3M. Ik denk 3M is oké qua kwaliteit en ik krijg iets merkloos opgestuurd. Dus plaatje wat ze verkopen komt niet overeen met wat je krijgt. Ik heb het op de deur geplakt en ben benieuwd hoe dit gaat houden.

Antwort von gripptek.nl
Bestelling niet (op beloofde tijdstip) geleverd.
Een bestelling die beloofd werd voor levering 31/12/2024 is nog steeds niet geleverd. Een beloofde track & trace code kreeg ik nog niet toe. Er is alleen een contactformulier en een emailadres. Waarom heeft Gripptek geen helpdesk die je telefonisch kan contacteren?

16-12-2024 besteld - niets ontvangen
Bestelling geplaatst op 16-12 maar nog niets ontvangen op 2-1-2025. Bij een eerste navraag kreeg ik een autoreply terug en een tegoedbon aangeboden, ook als autoreply, maar er was geen communicatie over mijn bestelling zelf en mijn vragen werden genegeerd.
Zonet hen opnieuw gemaild waar mijn bestelling blijft maar nu krijg ik mijn e-mail terug want blijkbaar werkt het e-mailadres van gripptek niet meer:
Support (help @ gripptek.nl)
Uw bericht werd niet bezorgd omdat de e-mailprovider van de ontvanger het heeft geweigerd.
Een vreemde gang van zaken doen en zeer slechte communicatie. En verder geen contactgegevens op de website te vinden.
Tenzij het tegendeel bewezen wordt, lijkt het erop dat ik gefopt ben. Jammer!
———UPDATE ———
Ik had de hoop al een beetje opgegeven eigenlijk, toen ik maandagmiddag 6-1-2025 mijn bestelling alsnog in de brievenbus kreeg.
Al met al is het pakje dus 22 dagen onderweg. “Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis”. De levertijd met iets meer voorbehoud communiceren zou wel eerlijker zijn naar de klant.
En, per e-mail reageren en een telefoonnummer op de website vermelden zou klantvriendelijk zijn. En vragen persoonlijk beantwoorden en niet alleen autoreply’s sturen en meteen vouchers als tegemoetkoming uitdelen. Als klant wil je gewoon informatie over je bestelling en antwoord op je specifieke vragen.
Aan het einde van de middag op 6-1-2025 heb ik de tochtstrip onderaan mijn voordeur en langs de gehele linkerkant aangebracht. Eerst schoongemaakt met een licht vochtig doekje en daarna met St. Marc ontvetter op een doekje de randen afgenomen.
Het was onstuimig weer op maandag 6-1 en dinsdag 7-1 met regen erbij (tocht en vocht). Ik moet zeggen dat de werking van de tochtstrip an sich best goed is. Normaal waait het behoorlijk langs de kieren en dat was aanzienlijk verminderd. Dus qua werking ben ik eigenlijk best tevreden. Het is wel iets minder doorzichtig dan ik had gehoopt. Soit.
Op woensdagavond 8-1 laat de plakstrip onderaan in de hoeken een beetje los. Inmiddels is het donderdagavond 9-1 en begint de lijm aan de onderkant wel iets meer los te laten (en komt er toch wat verf mee vanaf hier en daar), niet alleen in de hoeken. Dus benieuwd hoe lang dat blijft zitten.
Waarschijnlijk moet de onderkant binnenkort opnieuw beplakt worden.
Kunnen jullie me als tegemoetkoming nog een rol GrippTek sturen (5 meter x 35mm transparant)? Maar geen voucher aub!

UPDATE er is gereageerd
UPDATE; twee maanden na mijn bestelling en weinig tot geen communicatie eindelijk onderstaand bericht en inderdaad, ik heb mijn geld teruggestort gekregen.
Uit coulance zeggen ze terwijl het een volledig correcte retour was. Coulance was geweest als ook mijn verzendkosten waren opgepakt!
In de tussenliggende tijd van bestellen-leveren-retour heeft kennelijk een verhuizing gezeten!
Mijn retour is afgeleverd op het “oude” adres! Gedownload via de retour procedure!!
Voor mij een les, via insta iets vlot kopen is geen aanrader. Toch eerst verder kijken.
Tip voor Gripptek is correspondentie serieus nemen. Echt lezen en vlotter reageren.
Hi, update!
Alle actie alleen vanaf mijn kant!
Gripptek reageert niet, nooit!
Ik geef niet op.
Heb €46,77 plus €7,95 aan ze uitgegeven zonder tegenprestatie. Onacceptabel!
Ook de reactie op trustpilot met de vraag om informatie die ik ze dus weer heb opgestuurd blijft onbeantwoord. Wordt vervolgd!

super oplossing
De tocht tape is een geweldige oplossing voor koude lucht die via de voordeur naar binnen kwam. Het aanbrengen was eenvoudig, ik heb het oppervlak wel eerst stof vrij gemaakt en ontvet. Zit nu al een paar weken en verwacht dat dit wel goed blijft zitten. Ben tevreden.

Een prima product.
Ik heb onlangs de anti tocht tape besteld en ben blij met het resultaat. De levering was snel en zonder problemen, ondanks de drukte rond de feestdagen. De tape is super eenvoudig aan te brengen en houdt de kou buiten, wat een verschil. Ik merk dat mijn huis nu veel warmer is. Echt een aanrader voor iedereen die van tocht af wil. Ik ga zeker meer bestellen.

Eindelijk
Eindelijk ontvangen. Ruim 3 weken geleden besteld. Geen reactie anders dan standaard antwoord. Zelfs korting aangeboden door hen, echter verzenden vindt niet plaats.
Produkt is goed, doet wat het beloofd. Nu intern nog zorg dragen voor customer service.

Product geretourneerd
Product geretourneerd, nooit iets van gehoord, geen geld terug. Enkel bereikbaar via contactformulier waar geen reactie op is gekomen. Geen communicatie mogelijk. Ben nu zo’n zes weken verder.
Reactie van gripptek op dit platform gehad, maar hun aangeboden mailadres voor een oplossing werkt niet!!

Geweldig spulletje
Geweldig spulletje, werkt perfect, en ik ben er erg blij mee. Zeker aan te bevelen .

Waardeloze communicatie
Op 8 december besteld, na dagenlang niets te hebben gehoord zelf contact gezocht op 14 december. Er was een leveringsprobleem, excuses en een tegoedbon voor 10,-.
Op 18 december heb ik gemeld dat ik mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Geen reactie, dus op 20 december nogmaals gemaild. Nog steeds geen reactie, maar op 22 december krijg ik een mail dat mijn bestelling wordt verzonden. Het zal mij benieuwen of ik überhaupt nog reactie op mijn annulering krijg en of ik kosteloos de bestelling retour kan sturen en mijn geld alsnog terugkrijg. Tip: als jullie een reclamecampagne op instagram zetten, zorg er dan voor dat je genoeg voorraad hebt en zet niet op je website dat als je voor 23:00 uur besteld, je je bestelling de volgende dag in huis hebt.
Update 09-01: inmiddels heb ik mijn bestelling op 3 januari ontvangen, maar tot op heden geen reactie op mijn e-mails van 18, 20, 28 december en 2 januari. Bedrijf zit volledig in de negeerstand, maar heeft nu wel gereageerd op mijn review. Of ik contact met ze op wil nemen om naar een oplossing te kijken. Alsof dat zal helpen. Sorry Gripptek, reageer eerst maar eens op één van mijn 4 eerdere mails.

Waardeloos
Op de site staat voor 23u besteld volgende dag in huis. Echter: 8 december besteld en niets ontvangen. Ze reageren ook niet meer op mail of contactformulier. Waardeloos!

Antwort von gripptek.nl
Geen reactie, geen zending, niks
Bestelling geplaatst: totaal geen reactie. Geen bevestiging, geen track&trace, geen levering. Terwijl de belofte is: voor 23u (?) besteld, volgende dag in huis. Niets van dat al. Zeer dubieus.

Antwort von gripptek.nl
Waardeloze communicatie, nul komma nul service
Waardeloze communicatie, nauwelijk service. Ik plaats om 9:30 ‘s ochtends een bestelling op een weekdag; wordt niet bezorgd de volgende dag waar ze wel mee te koop lopen. Vul na twee dagen een online formulier in en krijg vrij snel een nette excuus mail: “sorry, aanvoerproblemen, we lossen het zsm op”.
Nu tien dagen later nog steeds niets, geen bestelling, geen bericht, niets, ondanks meerdere pogingen van mijn kant om contact te leggen.
Is dit wel een legitiem bedrijf? Ik bestel hier nooit meer wat en raad anderen harte aan dat vooral ook niet te doen. WAARDELOOS

Zeer trage leveringgl
Op 7 december een bestelling geplaatst. Nu 10 dagen later nogsteeds niets binnen en ook geen bericht dat het artikel reeds verzonden is. Al met al geen fijne ervaring.

Ik wacht nu al meer dan 3 weken
Ik wacht nu al meer dan 3 weken, niks ontvangen geen reactie meer. Waardeloos is het, ik bestel betaal maar krijg niks. Post.nl heeft niets ontvangen daar al navraag gedaan. Maar helaas ik ben de dupe geld weg en niks ontvangen

Antwort von gripptek.nl
Bestelling al bijna een week geleden…
Bestelling al bijna een week geleden gedaan en ook betaald maar nog steeds niets ontvangen.
Oplichting?

Antwort von gripptek.nl
Ik ben ontzettend blij met de GrippTek…
Ik ben ontzettend blij met de GrippTek tocht tape. Het aanbrengen was simpel en de tape werkt perfect. Geen tocht meer bij mijn voordeur en het blijft goed zitten..
De tape is onzichtbaar en voorkomt ook dat er insecten naar binnen glippen. Ik raad het zeker aan👍

Bestelling niet geleverd
Op 5 december twee rollen besteld, maar tot op heden niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op de mail. Wel netjes een ontvangstbevestiging gehad, maar daarna is het stil. Je zou bijna denken dat het een dropship winkel is. Helaas is deze review nodig, hopelijk wordt het nu wel opgepakt.

Antwort von gripptek.nl
In de hoop dat jullie hier wel meelezen…
In de hoop dat jullie hier wel meelezen aangezien er op email ( nog steeds) niet gereageerd wordt.
Ik geef jullie bij deze tot aanstaande maandag (16 dec) tot 12:00 uur om mijn geld terug te storten anders ga ik aangifte doen van oplichting.
Dat het druk was kan ik begrijpen, maar 3 weken wachten en totaal geen communicatie , behalve nutteloze
beloftes, gaan er bij mij niet in.
Ik heb dan ook geen vertrouwen meer in jullie en jullie product.

Helaas niet al te best
Op 5-12 iets besteld met de verwachting volgende dag levering. Helaas niets maar kan gebeuren. Dus 6-12 maar eens gevraagd of het nog komt. Nette reactie, druk druk, sorry komt eraan, hier is een tegoedbon. Maar helaas nog steeds niets ontvangen en ook geen reactie op opnieuw gestelde vraag. Geen idee of het nog komt maar levering volgende dag zou ik van de site halen. Dus niet echt tevreden.
Vandaag ontvangen (21-12) dus veel later dan verwacht. Vandaar 3 sterren want op zich goed dat het toch geleverd wordt.

Antwort von gripptek.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.