gripptek.nl Bewertungen

1.268
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede product en goede service. Fout artikel ontvangen. Na e-mail contact binnen 24 uur excuus. Mag foute zending houden. Binnen drie werkdagen kwam juiste zending plus tegoedbon van € 10,00. Fantasti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product in diverse uitvoeringen voor het bevestigen van diverse objecten zonder te boren. Duidelijke uitleg over gebruik. Herbruikbaar is lastiger. Maar, met als zoveel dingen, alles met belei... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een GEWELDIGE SERVICE. Door mijn eigen fout had ik een verkeerde bestelling gedaan. Verzocht wat ik moest doen om te herstellen/ retourneren. Kreeg ik gelijk de volgende dag een tegoedbon om d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken é... Mehr ansehen

1. Heimwerkermarkt

Vom Unternehmen geschrieben

De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1268 Bewertungen

(1.268)

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Je krijgt een merkloos product opgestuurd.

Bij Gripptek een zelfklevende tochtstrip besteld. Voor 23hr besteld volgende dag in huis. Helaas heeft het meer dan 3 weken geduurd voor ik het ontvangen heb.
Op de site staat dat je zelfklevende tochtstrip krijgt met een plakrand van 3M. Ik denk 3M is oké qua kwaliteit en ik krijg iets merkloos opgestuurd. Dus plaatje wat ze verkopen komt niet overeen met wat je krijgt. Ik heb het op de deur geplakt en ben benieuwd hoe dit gaat houden.

3. Januar 2025

Beste Jeroen Aarsen,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering van je bestelling. We begrijpen dat dit niet is wat je van ons mag verwachten en dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

Wat betreft het product dat je hebt ontvangen: we willen je graag verder helpen als er vragen of opmerkingen zijn over de kwaliteit of het gebruik ervan. Je kunt ons altijd bereiken via help@gripptek.nl, en we staan klaar om samen een passende oplossing te vinden.

We waarderen je feedback enorm, omdat het ons helpt om onze service en communicatie te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling niet (op beloofde tijdstip) geleverd.

Een bestelling die beloofd werd voor levering 31/12/2024 is nog steeds niet geleverd. Een beloofde track & trace code kreeg ik nog niet toe. Er is alleen een contactformulier en een emailadres. Waarom heeft Gripptek geen helpdesk die je telefonisch kan contacteren?

31. Dezember 2024

Beste Pieter,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We begrijpen hoe belangrijk een tijdige levering en duidelijke communicatie zijn. Door de drukte tijdens de feestdagen hebben sommige leveringen helaas vertraging opgelopen. We willen je graag vragen om ons je bestelnummer te sturen via help@gripptek.nl, zodat we je situatie direct kunnen controleren en je de juiste informatie kunnen geven.

We waarderen je geduld en doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bedankt voor je feedback; we nemen dit mee om onze service te verbeteren.

16-12-2024 besteld - niets ontvangen

Bestelling geplaatst op 16-12 maar nog niets ontvangen op 2-1-2025. Bij een eerste navraag kreeg ik een autoreply terug en een tegoedbon aangeboden, ook als autoreply, maar er was geen communicatie over mijn bestelling zelf en mijn vragen werden genegeerd.
Zonet hen opnieuw gemaild waar mijn bestelling blijft maar nu krijg ik mijn e-mail terug want blijkbaar werkt het e-mailadres van gripptek niet meer:

Support (help @ gripptek.nl)
Uw bericht werd niet bezorgd omdat de e-mailprovider van de ontvanger het heeft geweigerd.

Een vreemde gang van zaken doen en zeer slechte communicatie. En verder geen contactgegevens op de website te vinden.

Tenzij het tegendeel bewezen wordt, lijkt het erop dat ik gefopt ben. Jammer!

———UPDATE ———

Ik had de hoop al een beetje opgegeven eigenlijk, toen ik maandagmiddag 6-1-2025 mijn bestelling alsnog in de brievenbus kreeg.

Al met al is het pakje dus 22 dagen onderweg. “Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis”. De levertijd met iets meer voorbehoud communiceren zou wel eerlijker zijn naar de klant.

En, per e-mail reageren en een telefoonnummer op de website vermelden zou klantvriendelijk zijn. En vragen persoonlijk beantwoorden en niet alleen autoreply’s sturen en meteen vouchers als tegemoetkoming uitdelen. Als klant wil je gewoon informatie over je bestelling en antwoord op je specifieke vragen.

Aan het einde van de middag op 6-1-2025 heb ik de tochtstrip onderaan mijn voordeur en langs de gehele linkerkant aangebracht. Eerst schoongemaakt met een licht vochtig doekje en daarna met St. Marc ontvetter op een doekje de randen afgenomen.

Het was onstuimig weer op maandag 6-1 en dinsdag 7-1 met regen erbij (tocht en vocht). Ik moet zeggen dat de werking van de tochtstrip an sich best goed is. Normaal waait het behoorlijk langs de kieren en dat was aanzienlijk verminderd. Dus qua werking ben ik eigenlijk best tevreden. Het is wel iets minder doorzichtig dan ik had gehoopt. Soit.

Op woensdagavond 8-1 laat de plakstrip onderaan in de hoeken een beetje los. Inmiddels is het donderdagavond 9-1 en begint de lijm aan de onderkant wel iets meer los te laten (en komt er toch wat verf mee vanaf hier en daar), niet alleen in de hoeken. Dus benieuwd hoe lang dat blijft zitten.

Waarschijnlijk moet de onderkant binnenkort opnieuw beplakt worden.

Kunnen jullie me als tegemoetkoming nog een rol GrippTek sturen (5 meter x 35mm transparant)? Maar geen voucher aub!

Beste Ruurd,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vervelende ervaring die je hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om geen duidelijkheid te hebben over je bestelling. Stuur ons alsjeblieft je bestelnummer via help@gripptek.nl, zodat we je situatie direct kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen bieden. We streven ernaar om al onze klanten zo snel en volledig mogelijk te helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld. We doen ons uiterste best om dit recht te zetten en je vertrouwen te herstellen.

UPDATE er is gereageerd

UPDATE; twee maanden na mijn bestelling en weinig tot geen communicatie eindelijk onderstaand bericht en inderdaad, ik heb mijn geld teruggestort gekregen.
Uit coulance zeggen ze terwijl het een volledig correcte retour was. Coulance was geweest als ook mijn verzendkosten waren opgepakt!
In de tussenliggende tijd van bestellen-leveren-retour heeft kennelijk een verhuizing gezeten!
Mijn retour is afgeleverd op het “oude” adres! Gedownload via de retour procedure!!
Voor mij een les, via insta iets vlot kopen is geen aanrader. Toch eerst verder kijken.
Tip voor Gripptek is correspondentie serieus nemen. Echt lezen en vlotter reageren.

Hi, update!
Alle actie alleen vanaf mijn kant!
Gripptek reageert niet, nooit!
Ik geef niet op.
Heb €46,77 plus €7,95 aan ze uitgegeven zonder tegenprestatie. Onacceptabel!
Ook de reactie op trustpilot met de vraag om informatie die ik ze dus weer heb opgestuurd blijft onbeantwoord. Wordt vervolgd!

2. Januar 2025

Beste Yvonne,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de frustratie en het ongemak dat je hebt ervaren tijdens dit proces. We hebben je retourzending verder onderzocht en het lijkt erop dat deze per ongeluk naar ons oude retouradres is gestuurd, vermeld op het retourformulier dat je hebt gedownload. Hierdoor hebben we je retour helaas niet kunnen ontvangen en verwerken.

Om deze situatie op te lossen en verdere vertragingen te voorkomen, hebben we besloten om het volledige bedrag van je bestelling terug te storten. Dit doen we uit coulance en als compensatie voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Het bedrag zal binnen 5 werkdagen worden teruggestort op het rekeningnummer dat je hebt gebruikt voor de betaling.

We begrijpen dat dit proces niet is verlopen zoals je zou verwachten en bieden je hiervoor nogmaals onze oprechte excuses aan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

super oplossing

De tocht tape is een geweldige oplossing voor koude lucht die via de voordeur naar binnen kwam. Het aanbrengen was eenvoudig, ik heb het oppervlak wel eerst stof vrij gemaakt en ontvet. Zit nu al een paar weken en verwacht dat dit wel goed blijft zitten. Ben tevreden.

29. Dezember 2024

Beste Willem Bakker,

Geweldig om te horen dat de tocht tape zo’n goede oplossing is gebleken voor het probleem met koude lucht bij je voordeur. Fijn dat het aanbrengen eenvoudig was en dat je tevreden bent met het resultaat.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar.

Een prima product.

Ik heb onlangs de anti tocht tape besteld en ben blij met het resultaat. De levering was snel en zonder problemen, ondanks de drukte rond de feestdagen. De tape is super eenvoudig aan te brengen en houdt de kou buiten, wat een verschil. Ik merk dat mijn huis nu veel warmer is. Echt een aanrader voor iedereen die van tocht af wil. Ik ga zeker meer bestellen.

26. Dezember 2024

Beste Gert Jan Peters,

We zijn blij om te horen dat de anti-tocht tape zo goed bevalt en dat je het verschil meteen merkt in de warmte van je huis. Het is geweldig om te weten dat je tevreden bent met zowel het product als de snelle levering, ondanks de feestdagendrukte.

We waarderen je aanbeveling enorm en zien je graag terug voor toekomstige bestellingen.

Eindelijk

Eindelijk ontvangen. Ruim 3 weken geleden besteld. Geen reactie anders dan standaard antwoord. Zelfs korting aangeboden door hen, echter verzenden vindt niet plaats.

Produkt is goed, doet wat het beloofd. Nu intern nog zorg dragen voor customer service.

10. Dezember 2024

Beste Olaf Brouwer,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vervelende ervaring die je hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

Door onverwachte logistieke problemen rondom de feestdagen hebben sommige bestellingen vertraging opgelopen. Dit is uiteraard geen excuus, en we begrijpen je frustratie volledig. We willen je situatie zo snel mogelijk oplossen. Kun je ons een e-mail sturen op help@gripptek.nl met je bestelnummer? Dan zorgen we ervoor dat je bestelling wordt gecontroleerd en we direct contact met je opnemen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld en vertrouwen en doen er alles aan om dit goed te maken.

Product geretourneerd

Product geretourneerd, nooit iets van gehoord, geen geld terug. Enkel bereikbaar via contactformulier waar geen reactie op is gekomen. Geen communicatie mogelijk. Ben nu zo’n zes weken verder.

Reactie van gripptek op dit platform gehad, maar hun aangeboden mailadres voor een oplossing werkt niet!!

22. Dezember 2024

Beste Martina,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is absoluut niet de service die we nastreven.

We willen dit graag voor je oplossen en je retour controleren. Kun je ons een e-mail sturen op help@gripptek.nl met je bestelnummer en eventuele Track & Trace-informatie van je retourzending? We zorgen ervoor dat dit met prioriteit wordt opgepakt en afgehandeld.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie. We waarderen je geduld en willen dit graag rechtzetten.

Geweldig spulletje

Geweldig spulletje, werkt perfect, en ik ben er erg blij mee. Zeker aan te bevelen .

22. Dezember 2024

Beste Tessy Van den Enden,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product en dat het perfect werkt. We waarderen je aanbeveling enorm.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Waardeloze communicatie

Op 8 december besteld, na dagenlang niets te hebben gehoord zelf contact gezocht op 14 december. Er was een leveringsprobleem, excuses en een tegoedbon voor 10,-.
Op 18 december heb ik gemeld dat ik mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Geen reactie, dus op 20 december nogmaals gemaild. Nog steeds geen reactie, maar op 22 december krijg ik een mail dat mijn bestelling wordt verzonden. Het zal mij benieuwen of ik überhaupt nog reactie op mijn annulering krijg en of ik kosteloos de bestelling retour kan sturen en mijn geld alsnog terugkrijg. Tip: als jullie een reclamecampagne op instagram zetten, zorg er dan voor dat je genoeg voorraad hebt en zet niet op je website dat als je voor 23:00 uur besteld, je je bestelling de volgende dag in huis hebt.

Update 09-01: inmiddels heb ik mijn bestelling op 3 januari ontvangen, maar tot op heden geen reactie op mijn e-mails van 18, 20, 28 december en 2 januari. Bedrijf zit volledig in de negeerstand, maar heeft nu wel gereageerd op mijn review. Of ik contact met ze op wil nemen om naar een oplossing te kijken. Alsof dat zal helpen. Sorry Gripptek, reageer eerst maar eens op één van mijn 4 eerdere mails.

8. Dezember 2024

Beste S PlusG,

Bedankt voor je review en onze oprechte excuses voor de frustratie en het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we begrijpen hoe vervelend deze situatie voor je is geweest.

Door de onverwachte drukte en logistieke uitdagingen tijdens de feestdagen is onze voorraad en communicatie onder druk komen te staan. Dit had niet mogen gebeuren, en we waarderen je feedback om onze processen te verbeteren.

We willen je graag verder helpen. Stuur ons alsjeblieft een e-mail op help@gripptek.nl met je bestelnummer, zodat we direct naar een passende oplossing kunnen kijken en ervoor zorgen dat alles naar wens wordt afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We waarderen je geduld en vertrouwen erop dat we dit samen kunnen oplossen.

Waardeloos

Op de site staat voor 23u besteld volgende dag in huis. Echter: 8 december besteld en niets ontvangen. Ze reageren ook niet meer op mail of contactformulier. Waardeloos!

20. Dezember 2024

Beste Consumer,

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de vervelende ervaring die je hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden.

Door onverwachte drukte en logistieke uitdagingen rondom de feestdagen zijn sommige bestellingen helaas vertraagd. We begrijpen hoe frustrerend het is om langer te moeten wachten en geen reactie te krijgen. Dit nemen we zeer serieus, en we willen dit graag met je oplossen.

Kun je ons een e-mail sturen via help@gripptek.nl met je bestelnummer? We controleren meteen de status van je bestelling en zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor je geduld.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen reactie, geen zending, niks

Bestelling geplaatst: totaal geen reactie. Geen bevestiging, geen track&trace, geen levering. Terwijl de belofte is: voor 23u (?) besteld, volgende dag in huis. Niets van dat al. Zeer dubieus.

19. Dezember 2024

Beste Kees Wennekendonk,

Bedankt voor je review en onze excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie rondom je bestelling. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn geweest.

We hebben je bestelling nogmaals gecontroleerd en zien dat deze inmiddels is geleverd. We hopen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat het alsnog naar tevredenheid is ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via help@gripptek.nl. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze communicatie, nul komma nul service

Waardeloze communicatie, nauwelijk service. Ik plaats om 9:30 ‘s ochtends een bestelling op een weekdag; wordt niet bezorgd de volgende dag waar ze wel mee te koop lopen. Vul na twee dagen een online formulier in en krijg vrij snel een nette excuus mail: “sorry, aanvoerproblemen, we lossen het zsm op”.
Nu tien dagen later nog steeds niets, geen bestelling, geen bericht, niets, ondanks meerdere pogingen van mijn kant om contact te leggen.
Is dit wel een legitiem bedrijf? Ik bestel hier nooit meer wat en raad anderen harte aan dat vooral ook niet te doen. WAARDELOOS

6. Dezember 2024

Beste Maarten van den Berge,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vervelende ervaring die je hebt gehad. We begrijpen hoe frustrerend het is om zo lang te moeten wachten zonder de communicatie die je mag verwachten. Dit is absoluut niet de service waar we naar streven.

Door de drukte rondom de feestdagen en onverwachte logistieke problemen zijn sommige bestellingen helaas vertraagd. We nemen je situatie zeer serieus en willen je vragen om contact met ons op te nemen via help@gripptek.nl, zodat we je direct kunnen helpen en de status van je bestelling kunnen controleren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld en begrip en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk goed te maken.

Zeer trage leveringgl

Op 7 december een bestelling geplaatst. Nu 10 dagen later nogsteeds niets binnen en ook geen bericht dat het artikel reeds verzonden is. Al met al geen fijne ervaring.

17. Dezember 2024

Beste Kathelijne Groffen,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Door de drukte tijdens deze periode zijn zowel onze verwerkingstijden als leveringen helaas langer dan normaal. We begrijpen dat dit frustrerend is en doen ons uiterste best om alle vertragingen zo snel mogelijk op te lossen.

Als je ons nog niet hebt gecontacteerd over je bestelling, vragen we je vriendelijk om dit te doen via help@gripptek.nl, zodat we je verder kunnen helpen en je meer informatie kunnen geven over de status van je bestelling.

Ik wacht nu al meer dan 3 weken

Ik wacht nu al meer dan 3 weken, niks ontvangen geen reactie meer. Waardeloos is het, ik bestel betaal maar krijg niks. Post.nl heeft niets ontvangen daar al navraag gedaan. Maar helaas ik ben de dupe geld weg en niks ontvangen

Beste Erik Huisman,

Onze oprechte excuses voor de frustratie en het ongemak dat je hebt ervaren. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We begrijpen hoe vervelend het is om zo lang te wachten. Kun je ons een e-mail sturen op help@gripptek.nl met je bestelnummer? We zullen dit onmiddellijk voor je onderzoeken en ervoor zorgen dat er een oplossing komt.

Nogmaals onze excuses en dank voor je geduld.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling al bijna een week geleden…

Bestelling al bijna een week geleden gedaan en ook betaald maar nog steeds niets ontvangen.
Oplichting?

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het frustrerend is om langer op je bestelling te moeten wachten. Onze oprechte excuses voor de vertraging.

Door de drukte kan het langer duren voordat bestellingen worden verwerkt en geleverd. We willen je graag verzekeren dat we jouw bestelling snel zullen controleren. Stuur ons gerust een e-mail op help@gripptek.nl met je bestelnummer, zodat we je direct verder kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend blij met de GrippTek…

Ik ben ontzettend blij met de GrippTek tocht tape. Het aanbrengen was simpel en de tape werkt perfect. Geen tocht meer bij mijn voordeur en het blijft goed zitten..

De tape is onzichtbaar en voorkomt ook dat er insecten naar binnen glippen. Ik raad het zeker aan👍

14. Dezember 2024

Beste Marieke,

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dat ons product zowel de tocht als insecten buiten houdt. Dank je wel voor je aanbeveling!

Bestelling niet geleverd

Op 5 december twee rollen besteld, maar tot op heden niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op de mail. Wel netjes een ontvangstbevestiging gehad, maar daarna is het stil. Je zou bijna denken dat het een dropship winkel is. Helaas is deze review nodig, hopelijk wordt het nu wel opgepakt.

13. Dezember 2024

Beste Jeffrey Heijmans,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling nog niet is geleverd en dat je geen reactie van ons hebt ontvangen. Hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan.

Door de huidige drukte zijn onze levertijden en reactietijden helaas langer dan normaal. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We werken hard om achterstanden weg te werken en zullen je situatie zo snel mogelijk oplossen.

We hebben je feedback genoteerd en nemen dit serieus. Je kunt ons ook rechtstreeks een e-mail sturen op help@gripptek.nl, zodat we de status van je bestelling direct kunnen controleren en je verder kunnen helpen. We waarderen je geduld en begrip en willen dit graag met je goedmaken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In de hoop dat jullie hier wel meelezen…

In de hoop dat jullie hier wel meelezen aangezien er op email ( nog steeds) niet gereageerd wordt.
Ik geef jullie bij deze tot aanstaande maandag (16 dec) tot 12:00 uur om mijn geld terug te storten anders ga ik aangifte doen van oplichting.

Dat het druk was kan ik begrijpen, maar 3 weken wachten en totaal geen communicatie , behalve nutteloze
beloftes, gaan er bij mij niet in.
Ik heb dan ook geen vertrouwen meer in jullie en jullie product.

12. Dezember 2024

Beste HOOLIE,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

We hebben je situatie nagekeken en volgens de trackinginformatie is je bestelling inmiddels geleverd. Onze excuses dat de communicatie en levertijd niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen dat dit frustrerend was en betreuren dat we je vertrouwen hebben geschaad.

Als je verdere vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen, stuur ons gerust een e-mail via help@gripptek.nl.

Helaas niet al te best

Op 5-12 iets besteld met de verwachting volgende dag levering. Helaas niets maar kan gebeuren. Dus 6-12 maar eens gevraagd of het nog komt. Nette reactie, druk druk, sorry komt eraan, hier is een tegoedbon. Maar helaas nog steeds niets ontvangen en ook geen reactie op opnieuw gestelde vraag. Geen idee of het nog komt maar levering volgende dag zou ik van de site halen. Dus niet echt tevreden.

Vandaag ontvangen (21-12) dus veel later dan verwacht. Vandaar 3 sterren want op zich goed dat het toch geleverd wordt.

6. Dezember 2024

Beste O.P. Meijer,

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de vertraging. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, en we werken eraan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Mocht je je pakket nog steeds niet hebben ontvangen, stuur ons dan gerust een e-mail op help@gripptek.nl, zodat we dit direct voor je kunnen oplossen.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor je geduld.

Team GrippTek

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr