Goede product en goede service. Fout artikel ontvangen. Na e-mail contact binnen 24 uur excuus. Mag foute zending houden. Binnen drie werkdagen kwam juiste zending plus tegoedbon van € 10,00. Fantasti... Mehr ansehen
Goed product in diverse uitvoeringen voor het bevestigen van diverse objecten zonder te boren. Duidelijke uitleg over gebruik. Herbruikbaar is lastiger. Maar, met als zoveel dingen, alles met belei... Mehr ansehen
Wat een GEWELDIGE SERVICE. Door mijn eigen fout had ik een verkeerde bestelling gedaan. Verzocht wat ik moest doen om te herstellen/ retourneren. Kreeg ik gelijk de volgende dag een tegoedbon om d... Mehr ansehen
De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken é... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.
Niederlande
- help@gripptek.nl
- gripptek.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Weken terug besteld -niets gekregen
Weken terug besteld, niets geleverd. Wel een reactie gekregen dat ze voorraadproblemen hebben. Gewacht: op 2 december bericht dat het onderweg zou zijn: met een verzendlink. Als ik daar op klik bestaat de pagina niet. Weer tien dagen verder: niets binnen. Geen reactie meer gekregen. Ik voel (of ik ben) opgelicht.

Ik wacht al 4 dagen op mijn bestelling
Ik wacht al 4 dagen op mijn bestelling, ik hoor helemaal niets, er wordt niet op mijn email gereageerd, wat een waardeloze service. Op de site staat binnen 24 uur bezorgd, Nou kom op dan? Of geef mij mijn geld terug.

Antwort von gripptek.nl
Mijn bestelling is er nog steeds niet
Mijn bestelling is er nog steeds niet, 10 dagen later... Gemaild maar hier tot op heden geen reactie van ontvangen.

Antwort von gripptek.nl
Op dit moment geef ik een 🌟
Op dit moment geef ik een ster! Bestelling op 1 december geplaatst. Nog niets mogen ontvangen ook nog geen reactie op de mail. Dit geeft geen gevoel ondanks dat ik begrip kan hebben voor drukte. Maar 10 dagen is te lang, zeker zonder reactie. Maar uiteindelijk een mail ontvangen wat het druk was en daardoor langer duurde. Was makkelijker geweest om dit meteen te doen , maar product is heel goed daarom uiteindelijk een 5 ster

Eenvoudig en effectief!
Na een aantal tochtige plekken in mijn huis ontdekt te hebben, besloot ik de tocht tape van Gripptek te proberen. Bestellen ging soepel en de levering was snel. Aanbrengen was super eenvoudig: knippen op de gewenste lengte en de tape direct op de kieren plakken. Het resultaat was meteen merkbaar – geen tocht meer! Dit product werkt veel beter dan de goedkopere alternatieven die ik eerder had geprobeerd. Ik ben heel tevreden!

De tochtstrip werkt uitstekend
De tochtstrip werkt uitstekend. Ik merk al gelijk minder tocht in huis. Wat ik ook fijn vind, is dat het bijna onzichtbaar is. De levering was helaas iets vertraagd door de drukte, maar het wachten was het zeker waard. Anrader.

Muurvast!
Het artikel werd snel geleverd en werkt goed. De tape pads zijn handig en simpel in gebruik. Voor het ophangen van een schilderij kun je volgens mij beter de pads gebruiken in plaats van de tape. Het schilderij zit nog steeds muurvast! In een woord: top! Heel blij mee.

Antwort von gripptek.nl
Ik wacht nog op de bestelling we zijn 9…
Ik wacht nog op de bestelling we zijn 9 december

Antwort von gripptek.nl
Ik heb mijn bestelling helemaal niet…
Ik heb mijn bestelling helemaal niet ontvangen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na meerdere mailtjes een kortingsbon gekregen op mijn volgende aankoop!!! Maar mijn producten tot op de dag van vandaag niet ontvangen!!!!!

Antwort von gripptek.nl
Post NL had mijn bestelling niet…
Post NL had mijn bestelling niet bezorgd, maar Gripptek heeft zonder problemen mij opnieuw de bestelde tochtband verstuurd. Goede service.
De tochtstrip is mooi doorzichtig en valt nauwelijks op en is makkelijk te bevestigen.

Antwort von gripptek.nl
Een tochtstrip voor de voordeur…
Een tochtstrip voor de voordeur gekocht. Eerst ontvet, droog gemaakt en daarna strip geplakt. De strip werkte goed maar laat na een dag alweer los helaas.

Slecht plakkend 3M plakband
Het duurde erg lang voor ik ze bezorgd kreeg. Daar werd ik niet over geïnformeerd, pas toen ik ging mailen waar het bleef kreeg ik te horen dat er vertraging was. Toen ik de tape eindelijk binnen kreeg bleek het gewoon 3M tape te zijn. Die had ik overal wel kunnen kopen. Daarbij plakt de tape heel slecht, ondanks het ontvetten. Het laat ontzettend snel weer los. Zonde van mijn geld. Eens maar nooit weer.

Lijmkracht onvoldoende…
Na verwijderen plakstripbescherming blijft de tape niet hangen op de deur.
Eerst ontvet, op maat geknipt, daarna pairr verwijderd en aangebracht. Helaas lag alles na een uur op de deurmat.
Idee erg goed, kleefkracht niet.
Jammer.

Geweldig spul
Geweldig spul, werkt perfect tegen tocht

Antwort von gripptek.nl
Tape ging van 1 dag al los ( alles goed…
Tape ging van 1 dag al los ( alles goed ontvet en schoongemaakt maar liet heel makkelijk los )

Helemaal niks
Helemaal niks. Allereerst duurde het eindeloos voordat het product gearriveerd was. Bovendien viel het er binnen 24 uur vanaf. Het was op een aluminium deur geplakt. Waste of money als je mij vraagt. Hoop beter voor anderen.
Dank voor reactie gripptek team. Ik denk dat het beter is wanneer je afraadt om het op alu aan te brengen. Er zit nu een alternatief op dat prima werkt. Het had een hoop frustratie gescheeld als jullie duidelijker waren geweest in de voor -en nadelen van jullie product.
Zoals aangegeven voor mij een waste of money. Ik kan het nog steeds niemand aanraden.

Helaas …
Helaas … maandag besteld en zou de volgende dag bezorgd worden. Aangezien het december is snap ik dat het wat langer kan duren. Echter is het er na 5 dagen nog steeds niet én reageert het bedrijf op geen enkel bericht. De status is het besteloverzicht verandert ook niet. Nog niet verzonden namelijk. Denk dat ik opgelicht ben.

Antwort von gripptek.nl
Nog steeds niks binnen ook geen track…
Nog steeds niks binnen ook geen track en trace en geen reactie van hun kant na twee dagen gemeend excuus en alles wordt netjes geregeld maar nog steeds niks ontvangen !!!al weer twee weken verder nog steeds niks 👍

Antwort von gripptek.nl
Voor 23.00 besteld = morgen in huis.
Voor 23.00 besteld = morgen in huis.
2 weken later nog geen levering en geen reactie vanuit gripptek.
Jammer!

Kan beter....
Na een slechte review geplaatst te hebben, kreeg ik wel direct een reactie. Er blijken vertragingen te zijn. Begrijpelijk in deze tijd, maar t zou fijn zijn wanneer ze dat dan via een e-mailtje even laten weten. Dan is er heus wel begrip. Dus nu 3 sterren ipv 1. Dan nu afwachten hoelang t duurt voordat ik t binnen heb.

Antwort von gripptek.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.