Slottet skriver på deres hjemmeside (K)ærlig mad, hvilket ikke var vores oplevelse. Glædede os til en dejlig frokost, men blev tilbudt, at vælge mellem 3 forskellige stk smørrebrød og der med slut. D... Mehr ansehen
Smørbrød af libitum … aldrig mere … enormt kedeligt … fiskefileter var stort set kun rasp , der havde lagt alt for længe i ønskebrønden ( friture) … og den lidt trælse fisketran smag , når det ikke... Mehr ansehen
Super lækkert sted Gram slot, havehuset. Var en fin lille bolig/lejlighed, men der manglede dog flere ting i køkkenet, og der blev lagt beskidte håndklæder på sengen ved ankomst. Ordenlige Have... Mehr ansehen
Virkelig dårlig mad, og standard værelse beskidt, slidt, et sminket lig, kommer der aldrig igen. I forhold til maden, flødekartoflerne lavet uden fløde osv, havde ikke styr på antal gæster, mad ti... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
"Herregårdsferie"!!! vi var så på "Svinedrengen`s" ferie..
Eventyrlig oplevelse og økologisk gastronomi... Det var hvad vi havde forventet.. Men men.. Først blev indlogeret elevhuset oppe over hestefolden, der var fyldt med hestelort hele vejen rundt om huset. Der var ikke meget Slot over det.
Så skulle vi ha´ aftensmad.. Jeg vælger at tro, at det er fordi deres "rigtige" kok havde ferie, ellers er det godt nok en sørgelig menu er servere. Nakkefilet!! Det er fint nok, men de reklamere med egne produkter.. mig bekendt har de ingen GRISE. Så fik vi oksecuvette.. fint nok. men begge slags kød blev serveret halvkoldt.
3 lækre salater, første mundfuld med et langt sort hår.. så var jeg færdig med at spise.
Vi havde booket 2 overnatninger. Så da vi kom igen lørdag aften fik vi serveret præcis samme menu.. og når jeg siger samme menu, så er det præcis samme menu. Det første fad kød der kom ind var genopvarmet fra dagen før. det var helt gråt.
vi sagde til tjeneren at det var samme mad som i går. hvortil hun svarede " det ved jeg ikke, for jeg var her ikke i går", Nej MEN DET VAR VI!!!
Sanne og Sven Brodersen må gå med meget store skyklapper på, eller også har de overhoved ikke styr på hvad der sker i deres restaurant. Eller måske er de lige glade.
Det er ihvertfald sidste gang vi sætter vores ben der.
Allan og Mie Mortensen
En helt igennem kedelig oplevelse
En helt igennem kedelig oplevelse. Det med et slotsophold, burde ændres til vandrehjemsophold. Vi fik gul stue, og vores venner fik orangestue i elevhuset, som på ingen måde minder om slot. Vi havde udsigt til en indhegning med hestelort, og høns, samt en faldfærdig silo. Vi kunne ikke se slottet, kun ud til vejen hvor der var meget trafik. Det eneste positive var maden, den var rigtig god. Jeg vil ikke anbefale Gram Slots overnatning på nogen måde. Det er i min verden bondefangeri. Det har intet med et slotsophold, at gøre.
Svineri og mangel på rengøring af veje omkring hvor gram slot har jord
Det er meget kedeligt at bo i nærheden af, hvor Gram Slot har sine marker. Der køres ofte forbi for at fylde gylletanke eller for at hente gylle. Det har vi intet imod. Men vejene bliver ikke gjort rent bagefter. Det er et værre svineri. Bilvask efter bilvask og efterhånden kan vi ikke gå tur uden det er med gummistøvler på. Børnene, der skal gå til bussen kommer i skole med møjbeskidte sko og lugter af gylle. Det kan folkene bag gram slot altså ikke være bekendt. 😡😡
Derudover har de kørt ind i hegnet til marken og ødelagt det - det skal jeg nu i gang med at reparere hvis min hest skal på græs - og vi er begyndt indgrænsning 😒
Vi har nu flere gange overnattet på…
Vi har nu flere gange overnattet på Gram slot i autocamper.
Det er bare et sted vi vender tilbage til gang på gang.
Dejligt hyggeligt. Med gode ting i caféen .
Virkelig dejlig sødmælk
Virkelig dejlig sødmælk, den køber min familie og jeg fremover.
Julemarked på Gram Slot
Julemarked på gram slot.
Fint julemarked med en fin blanding så ens barn også følte det hyggeligt at gå på julemarked og ikke kun noget for de voksne.
Han fik set på maskiner, snobrød og sidst men absolut ikke mindst fik han klatret 7-8 gange i jeres klatresilo hvor to unge instruktører/hjælpere virkelig gjorde deres for at vores søn syntes det var fedt at være på besøg hos jer. Ellers god blanding af mad og juleting og en dejlig uformel stemning blandt stadeholdere og jer selv.
Især synes jeg i særdeleshed at holstenerladen virkelig er et besøg værd. Meget smukt renoveret / genopbygget, fantatisk rum. Tillykke med det.
Skal vi afregne med det samme?
Vi har lige haft en weekend på/ved Gram slot. Der er ikke meget slot over et slotsophold på Gram slot. Værelset svarer til et vandrehjem, hvor der mangler mulighed for at hænge sit tøj op - et garderobeskab vil hjælpe. Servicen i receptionen er ikke særlig professionel, da vi nåede frem i fredags var det første spørgsmål “Hvem er I?” Spørgsmål 2: “Skal vi afregne med det samme? Følte vi os velkomne? Ikke rigtigt, og der var mange fodfejl under opholdet, men kokken gjorde det godt, og det siger vi tak for.
Sønderjysk kagebord på Gram Slot
Sønderjysk kagebord på Gram Slot
d. 6. oktober 2018.
Det var en fantastisk oplevelse! Min veninde og jeg havde læst de mest forfærdelige anmeldelser inden vi tog afsted (men efter at vi havde købt billetter - vi kommer fra Køge) - men vi valgte at vi bare tog afsted og så kunne vi jo bare grine af deres dårlige kager..
Der var sørme ikke noget at grine af, det hele var perfekt!
20 lækre, friske og velsmagende kager og verdens bedste boller. Frisk og lækker kaffe, som hele tiden blev suppleret med mere frisk kaffe.
Smilende, imødekommende og servicerende personale.
Der manglede ingenting!!!
Giv jer selv dén oplevelse at tage til sønderjysk kagebord på Gram Slot!
Dårlig oplevelse i Gram Slots Café
Skuffende besøg i Gram Slots Café i torsdags. Efter at have kørt en times tid for at spise frokost i Gram Slots Café, glædede min søster og jeg os til lidt mad og drikke.
Da vi have bestilt en af de meget få frokostretter på menukortet, ventede vi i 35 minutter på maden. Det føltes langt i den næsten tomme og triste café. Vi bemærkede, at personalet i køkkenet havde god tid til snak.
Vi havde bestilt en dansk vand, men fik serveret et glas soda stream vand, som havde stået en rum tid. Smagte ubehageligt med en fad smag.
Maden var ok, men den tilhørende kurv med tørt og gammelt brød og mindst 10 pakker små smør - måske samlet sammen fra den foregårende dag - var under al kritik. Lysten til at foretage indkøb i gård butikken forsvandt.
Ved kassen viste det sig, at de to glas dårlig vand kostede 50kr. Den eneste kommentar fra damen ved kassen var - det beklager vi.(=det var da ikke hendes problem).
Resultatet er, at vi ikke tager dertil med vores familier. Og vi kan ikke anbefale det.
Lisa og Merete
Dejligt weekendophold på Gram Slot
Gram Slot fortjener stor ros for det weekendopholdet, vi lige har været på.
Maden var helt fantastisk - både de to middage om aftenen og morgenmaden. Meget høj kvalitet og rigelige mængder.
Og en hyggelig rundvisning på slottet med velkomstdrink. Michael er en god fortæller.
Og omgivelserne er jo skønne.
Vi havde bestilt Værløse med eget bad/toilet og fik en hel inspektørboligen for os selv, selv om den har tre separate lejligheder.
Eneste minus er bookingen, som sker pr. telefon. Vi bad om en bekræftelse på e-mail, som ikke kom. Først efter at have rykket for bekræftelsen dagen efter, kom den. Det kan gøres bedre.
Beskrivelsen af værelser med/uden eget bad/toilet på hjemmesiden er heller ikke helt klar, hvorfor vi netop bad om bekræftelsen, som vi så måtte rykke for. At dele bad og toilet med fremmede er et no go for os på sådan et weekendophold.
Ansøgning.
Ansøgning.
Efter fredagens koncert kan jeg konstatere at i på Gram slot magler en koordinator med stort overblik og friske ideer. Det er denne stilling jeg gerne vil søge!
Jeg søger stillingen da jeg ser et virkeligt godt grundlag for mange spændende events i fine omgivelser.
Der hvor jeg ud fra en enkelt aften ser et behov for nytænkning er bla. jeres måde at håndtere gangbesværede. Langt de fleste mennesker med et mindre handicap som fx gangbesvær ønsker ikke special behandling og adskillelse fra den gruppe de er taget til koncert med. De ønsker blot muligheden for at medbringe de hjælpemidler de er afhængige af for at stå op og holde balancen. Som koncert arrangør vil det være en rigtig god idé at skabe et miljø der tilgodeser menneskers muligheder for selvhjulpenhed, på samme måde som vi i samfundet generelt forsøger at fremme det enkelte individs mulighed for at bidrage og være selvhjulpen. Dette ville kunne gøres ved en kort vurdering ved indgangen, hvor man tager stilling til om der er tale om en terrorist med krykker som valgte våben eller om der er tale om en ellers velfungerende person med gangbesvær. Der må kunne skelnes mellem våbenligende genstande og nødvendige hjælpemidler.
Ydermere vil jeg på første møde stille forslag om at vi som koncert arrangør laver en mere detaljeret plan for afvikling af trafikken efter arrangementet, det kunne være en idé med folk i gule veste til at vise biler væk fra området igen.
Hvis dette på nogen måde har vagt jeres interesse håber jeg meget i vil kontakte mig.
Mvh Vinni
Vi har lige haft to overnatninger
Vi har lige haft to overnatninger. Vi var meget tilfredse. Rent på værelset. Kunne endda lave kaffe og the som stod til rådighed på gangen. Vi boede i bygningen på den anden side af gaden hvilket var udmærket. Morgenmad var rigtig fin i hyggelige lokaler. Middag på selve kroen hvor vi blev mødt af et fantastisk personale der vidste hvad de havde med at gøre. En meget dygtig elev som kunne præsentere maden på en dejlig måde. Hyggeligt personale. Hyggelig e omgivelser. Kommer gerne igen. Tak for et dejligt ophold.
skuffende ophold
Værelse, toilet og spisesal var meget beskidte.
Personalet burde lære om hvordan man snakker til gæster.
der lugtede surt på værelset
Tv virkede ikke.
meget skuffet over det hedder slotskro, der burde stå kro
det eneste positive var morgenmaden på kroen
Rædselsfuldt og kaotisk ophold!
Rædselsfuldt og kaotisk ophold!
Der var ikke styr på noget som helst!
Aldrig gramslot.
Vi havde fået et slotsophold til gramslot. Hvor blev vi skuffede. Vi skulle overnatte i en bygning langt væk fra slottet. Bygningen minder om et vandrehjem og standarden var også derefter,.. middagen på slots kroen var god, men der hvor vi spiste morgenmad var ringe. Koldt og ucharmerende. Morgenmaden var ok.. vi har altid overnattede på slotte, når vi har valgt slotsophold.. så vi føler os noget bondefanget. Falsk reklame.
var til kagebord søndag vi havde betalt …
var til kagebord søndag vi havde betalt 160 pr næse og kaffen var så tynd som te kagerne bestod af 90% fløde kan ikke anbefale dette sted
hold jer langt væk fra stedet
Jule udstilling på Gram slot.
Hej! Vi var i dag til julemarked på Gram slot hvilket vi også var sidste år. Der var pænt pyntet og mange boder hvor vi kunne handle, dertil så godt. Vi skulle jo også have noget at spise til middag. Jeg købte frikadeller med kartoffelsalat. Dejligt med 2 kolde frikadeller, den ene mere eller mindre ikke stegt. Der til var der noget der skulle ligne noget brød. Aldrig har jeg fået noget så tørt og hårdt, ydermere skulle der være smør til, som ikke var der. Helt igennem dårligt mad, som jeg ikke vil købe en anden gang. Sidste år blev der købt burger, som nok var den ringeste burger jeg nogensinde har fået. Prisen er jo høj nok. Prøv at forbedre jeres mad til næste år, måske er jeres køkkenpersonale ikke dygtige nok. Det var ikke for meget, at pengene blev betalt tilbage. Tak for mad.
Aldrig mere Gram Slot
Jeg havde samlet mine veninder fra hele landet til et hyggeligt ophold på Gram slot i en af deres ferielejligheder.
Da vi ankom i lejligheden blev vi mødt af en kloaklugt, lamper der ikke virkede, tv’et der ikke virkede og ikke mindst en ovn, som ikke virkede.
Efter utallige opkald til reception uden held, mødte vi personligt op og fik lov at vente 40 min før, der kom en mand og hjalp med ovnen.
Han tog vores mad med over i caféen for at varme maden og vi blev lovet 15 min.
Nu sidder vi 6 veninder om et bord, har ventet 40 min igen stadig uden mad.
Du vi udtrykker vores utilfredshed, får vi dette svar “Nu ikke så stride piger”.
Arrogant personale og tomme løfter - aldrig igen booker vi Gram Slot.
Dårlig standard og service
Vi kom til en lejlighed, hvor ovnen ikke virker, tv'et ikke virker og flere lamper ikke virker - en mangler endda stikket, så den kan siddes i stikkontakten.
Vi ringer til receptionen af flere forsøg, men ingen tager telefonen. Da vi henvender os i receptionen personligt, angående ovnen, da vi ikke kan få noget at spise, fordi den ikke virker, bliver vi lovet, at der vil komme en inden for 30min. - Dette sker ikke. Da vi henvender os igen, bliver der snakket nedladende og arrogant til os, og det virker i hele taget til, at han ikke kunne være mere ligeglad.
I hele taget ikke er råbe hurra for, og jeg kommer helt bestemt ikke tilbage igen...
hvor er slottet???
Vi havde booket 2 dobbeltværelser og blev anvist 2 værelser i fodermesterboligen. Et helt almindeligt parcelhus der på ingen måde indikerede slotsophold. Det ene værelse lugtede meget indelukket, og var helt uacceptabelt beskidt, mulighed for internetforbindelse var også ude af drift. Det lokale hvor alle måltider skulle indtages, var ej heller særligt slotsagtigt og hele indtrykket var meget langt fra det forventede. Opholdet var købt som et slotsophold, men vi havde mere en fornemmelse af vandrehjem, hvilket vi kunne have fået til en helt anden pris. Da vi påpegede vi ikke var tilfredse var responsen vi kunne vælge at annullere bookingen, og få vores penge retur hvilket vi valgte. Så gram slot er bestemt ikke et sted vi vil anbefale.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.