Efter at have ledt i lang tid og fundet den ønskede bil, ydede Jens en stor hjælp, i det han orienterede om, at det - i første tilfælde - var en brugtbilforhandler og at garantien dermed ikke blev... Mehr ansehen
Super god service
Vi har haft fornøjelsen af at have Jens (autouniq.dk) til at finde/hente bil til os hjem fra Tyskland. Jens var altid klar med et svar på de spørgsmål, vi måtte have; eller til at finde svar på det, man gerne ville vide. Man kan godt have en del spekulationer, når man udvælger og køber en bil, som man kun har set i en annonce på nettet. Man kan være sikker på, at Jens er den helt rigtige at sende afsted for at besigtige og tage stilling til om bilen er som man ønsker. Det har hele vejen igennem været et trygt og godt forløb at importere bil med autouniq.dk. Vi kan derfor kun give Jens vores varmeste anbefalinger.
Super bil, super pris og en tryg proces
Jeg kan på det varmeste anbefale Jens. Han hjalp mig med at finde min Mercedes EQS 450+ i Tyskland. Oprindeligt var målet en EQS 350, men Jens fandt i stedet en 450+ med præcis det udstyr, jeg ønskede – inklusive 5 års Junge Sterne-garanti – og endda inden for mit budget.
Hele forløbet var helt igennem professionelt, struktureret og trygt. Undervejs opstod der en fejl fra forhandlerens side, men Jens tog fuldt ansvar, holdt forhandleren op på deres aftale og sikrede, at sagen blev løst korrekt. Resultatet blev en fantastisk bil til en virkelig god pris der bare står snurrelige.
Opfølgningen var fremragende hele vejen igennem, og jeg følte mig tryg fra start til slut. I dag står jeg med min drømmebil og kunne ikke være mere tilfreds.
Mine største anbefalinger til Jens. En af mine gode kammerater har allerede fulgt min anbefaling, og brugt ham til at hente en EQB – også med en rigtig god oplevelse.
Når EQS'en skal byttes ud om et par år, håbet jeg Jens igen vil hjælpe.
Tesla X fra Holland
Jens hjalp mig med at få en Tesla X hjem fra Holland. Det var en helt igennem fin, sikker, behagelig og tryg oplevelse. De allebedste anbefalinger herfra.
Køb af Mercedes i Tyskland
Har nu også haft fornøjelsen af, at benytte Jens til køb af bil i Tyskland. Jens er god til at følge op på tingene, og altid klar til at besvare de spørgsmål man nu måtte have i den forbindelse. Man føler en tryghed hele vejen i processen og kan fornemme, at han har prøvet det mange gange før.
Han kan absolut anbefales
Fem-stjernet service fra Jens i Auto…
Fem-stjernet service fra Jens i Auto Uniq i forbindelse med køb af bil i Tyskland. Altid tilgængelig for spørgsmål. Følte mig tryg hele vejen. Vil ikke tøve med at anbefale til alle der er interesseret i samme løsning.
Import af drømmebil
Autouniq hjalp med at importere og registrere vores drømmebil fra Tyskland. Vi sætter stor pris på den kyndige og rolige vejledning, samt rådgivning og indsigt i processen.
Kan klart anbefales til andre der ser på bil i udlandet.
Køb og hjemtransport af bil
Havde selv fundet en bil i Tyskland.
Har fået stor hjælp af Jens og AUTOUNIQ både til korrespondance med sælger, men også med hjemtransport af bilen.
Er absolut anbefalelsesværdig.
Anbefalesværdig købsoplevelse
Jens fra Autouniq hjalp mig med at finde den helt rigtige bil i Tyskland, han afsøgte markedet hurtigt og grundigt. Og da bilen skulle købes var det meget trygt, jeg modtog god rådgivning hele vejen igennem forløbet og modtog billeder og opkald, da bilen blev hentet. Jeg fik også leveret bilen på hjemmeadressen, det var virkelig en god oplevelse at købe rådgivning i forbindelse med bilkøb igennem Jens og Autouniq.
Jeg kan og har anbefalet Autouniq til alle der skal købe bil i udlandet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
* Venlig * Grundig * Ærlig *
Vi har fået vejledning af Jens ifm. køb af 7-personers bil.
Vi havde fået et tilbud på en brugt importeret bil af en forhandler i Danmark, men var ikke sikre på om bilen var den rette for os, så Jens forsøgte at undersøge markedet syd for grænsen, for at finde et alternativ eller et tilsvarende tilbud.
Han vendte meget hurtigt tilbage efter sin søgen, og kunne meddele at der ikke var noget bedre tilbud på markedet, der opfyldte de specifikke behov vi havde.
Så ved man altså at man taler med en ærlig forretningsmand, når han vejleder os til at fortsætte købet hos forhandleren i Danmark i stedet for at forsøge at sælge os noget andet han kunne tjene på.
Han hjalp os kvit og frit og det siger jo temmelig meget om hans serviceniveau og engagement for at hjælpe.
Fra start til slut har Jens været behagelig at samtale med og vi har følt os mere trygge ved at skrive under på slutsedlen efter hans input til købet.
Hvis Jens havde fundet et tilsvarende tilbud havde vi valgt at handle hos ham, da han er både venlig, grundig og ærlig! Vi vil absolut anbefale Autouniq til både familie og venner, der skal handle bil!
Køb af Mercedes EQE 350+
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Autouniq. Allerede inden jeg fandt bilen, forsøgte Jens at hjælpe med forskellige muligheder og gav værdifuld sparring. Da beslutningen var taget, var han en stor støtte med rådgivning og bekræftelse, så jeg følte mig helt tryg. Han delte løbende undervejs og ringede også, da han hentede bilen i Tyskland, så jeg hele tiden var opdateret. Hele processen var professionel og uden gnidninger – og da jeg hentede bilen hos Jens, stod den flot og klargjort. En super oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.
Virkelig god oplevelse med Autouniq!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Autouniq. Jens har skabt en enorm tryghed gennem hele forløbet – han har styr på alt og sørger for, at man føler sig i de bedste hænder fra start til slut. Det imponerede mig især, at han lyttede til mine ønsker og hjalp med at finde præcis den bil, der passede til de specifikationer, jeg havde i tankerne. Hele processen var nem, effektiv og meget professionel. Alt blev håndteret, så jeg kunne læne mig tilbage og glæde mig til at få bilen leveret. En helt igennem suveræn service – jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Top service ⭐️
Tænker ikke man kan finde bedre service!
5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!
Køb af Mercedes EQB 250+
Køb af Mercedes EQB 250+
Jens var lige fra start super professionel i sin tilgang til opgaven om at finde den bedste bil i min prisklasse han er sød , rar og nærværende fra start til slut jeg fik alle de informationer jeg havde brug for og jeg var ikke i tvivl om at dette var den rigtige beslutning at bruge Auto Uniq
Vil varmt anbefale andre at gøre brug af Jens /Auto Uniq ved køb af bil
5 store stjerner.
Vi handlede bil hos Jens i starten af 2025, og jeg kun kun give ham de bedste og helt uforbeholdne anbefalinger.
Lige fra starten var det en fornøjelse og en tryg oplevelse at tale med Jens. Vi diskuterede flere forskellige modeller, og potentielle køb, og hver eneste gang vi talte sammen, følte jeg at Jens var oprigtigt engageret, ærlig & vidende, -hans ekspertise og råd var helt uvurderlige i processen, og jeg følte også at jeg lærte lidt hver gang.
Man kan mærke at Jens' ambition er, at kunden skal finde den helt rigtige bil, og at der er tid til at den process kan tage sin tid, - imodsætning til at få solgt en bil, og komme videre til den næste.
Jeg håber at det er Jens der skal finde alle vores fremtidige biler, -jeg har aldrig tidligere haft så god en købsoplevelse, med nogen andre ting.
Køb af Mercedes EQA 250 i Tyskland
Efter at have ledt i lang tid og fundet den ønskede bil, ydede Jens en stor hjælp, i det han orienterede om, at det - i første tilfælde - var en brugtbilforhandler og at garantien dermed ikke blev optimal.
I samarbejde med Jens fandt vi den rette bil, og hele handelssforløbet var jeg ovenud tilfreds med. Jens's store viden omkring køb af bil i Tyskland, kom mig virkelig tilgode.
Stor viden, venligt væsen og helt igennem ærlig i hele processen. Jeg kan kun videregive dine kompetencer, venlighed og imødekommenhed til andre.
Sikker handel og behagelig proces
Jens har ved første kontakt været utrolig behjælpelig men god dialog og rar at kommunikerer med i forbindelse med opgaven om import af en bil fra tyskland. Jens har skabt ro og sikkerhed i forbindelse med import af bilen omfattende sikring af handlen i forbindelse med overførsel af penge til udlandet samt transport af bilen på vej hjem. Kan klart anbefale Jens og vil selv gerne bruge Jens en anden gang.
5 stjerner er velfortjent
5 stjerner er velfortjent! Vi har benyttet Autouniq og Jens til at finde og hente bil i Tyskland. Servicen har været helt i top og vi kan varmt anbefale at handle med Autouniq! Stor ros herfra. 👍🏻
Varmeste anbefaling herfra!
Kunne der gives mere end 5 stjerner havde jeg gjort det. Fra A-Z har det været en fantastisk oplevelse at få Jens til at researche, udvælge muligheder og til sidst hjemskaffe en ny Mercedes EQE 350 med alt i udstyr. Såvel bilen, processen fra start til slut, detaljegraden, vidensniveauet og hjælpen har mere end levet op til forventningerne. Jeg kan på det VARMESTE anbefale at få Jens og AutoUniq til at hjemskaffe bil fra Tyskland.
Unik service - uden beregning!
Jens kontaktede mig omkring mit bilønske og guidede mig smukt frem til den bil, som jeg endte med at købe - vel og mærke hos en helt anden forhandler! Det er sjældent at man oplever sådan en service uden 'beregning'. Tak for en virkelig unik fin service!
Autouniq et godt valg.
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Auto Uniq, især takket være Jens. Han leverede en professionel og sikker behandling, der gav mig tryghed gennem hele processen med at finde den rette bil i Tyskland. Jens var utroligt vidende og guidede mig præcist gennem alle trin – lige fra valg af bil til de praktiske detaljer omkring leasing. Hans erfaring og ro gjorde, at jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefales til alle, der søger en bil i udlandet med en ekspert ved deres side!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.