Slottet skriver på deres hjemmeside (K)ærlig mad, hvilket ikke var vores oplevelse. Glædede os til en dejlig frokost, men blev tilbudt, at vælge mellem 3 forskellige stk smørrebrød og der med slut. D... Mehr ansehen
Smørbrød af libitum … aldrig mere … enormt kedeligt … fiskefileter var stort set kun rasp , der havde lagt alt for længe i ønskebrønden ( friture) … og den lidt trælse fisketran smag , når det ikke... Mehr ansehen
Super lækkert sted Gram slot, havehuset. Var en fin lille bolig/lejlighed, men der manglede dog flere ting i køkkenet, og der blev lagt beskidte håndklæder på sengen ved ankomst. Ordenlige Have... Mehr ansehen
Virkelig dårlig mad, og standard værelse beskidt, slidt, et sminket lig, kommer der aldrig igen. I forhold til maden, flødekartoflerne lavet uden fløde osv, havde ikke styr på antal gæster, mad ti... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mel med mange proteiner i.
Vi har købt flere slags mel fra Gram Slot. Vi opbevarer vores mel i tætsluttende plastikbøtter. Vi har i flere tilfælde oplevet, at melet siden er blevet levende, altså fyldt med maddiker af melmøl. Så vi må sige, at melet er meget proteinrigt, men ikke egnet for vegetarer og veganere på grund af kødindholdet.
Selv foretrækker vi at købe vores kød hos vores slagter, så nu finder vi mel fra anden producent.
I øvrigt har vi for et par måneder siden skrevet til Gram Slot, men de har ikke gidet svare.
Tusind tak for en fantastisk og skøn…
Tusind tak for en fantastisk og skøn kulisse i skabte omkring vores bryllup.
Vi nød dagen og vores gæster var meget imponeret over lokation og maden.
Kh
Troels og Maiken
Ophold 14. til 16. maj 2022 Gram slot - Havehuset
Vi havde virkelig glædet os til et dejligt ophold. Desværre bestod lørdagens personale af lutter nye medarbejdere. Alle dog vældig søde uden at kende stedet. Havehuset kendte ingen. Vi blev sendt afsted med nøgle, uden adresse. Måtte give fortabt og retur til receptionen, hvor en medarbejder blev ringet op og der kom klarhed over hvor vi skulle hen, nu med adresse. Det ville have været rart, hvis der havde været styr på dette fra start.
Nu kunne vi så glæde os til kaffe og kage, vi var jo i Sønderjylland. Kagen viste sig at være æblekage, bestående af æblemos og flødeskum, ingen mulighed for hjemmebagt kage. Øv….
Ingen fjernsyn i Havehuset, det ville vi gerne ha’ været forberedt på. Nå, men ned i receptionen og bede om kode til internet. Fik udleveret helt forkert kode, men fandt helt tilfældigt en undselig gul seddel i køkkenet, med koden til internettet. Så kunne vi i det mindste bruge vores iPads.
Rundtur på slottet rigtig god.
Så kunne vi glæde os til vores 2-retters menu.
Vi blev betjent af en sød ung pige, som ikke vidste noget overhovedet. Troede at brødet til forretten var til hovedretten. Vidste ikke at pommes er kartofler. Det lykkedes dog at få menuen oplyst og bestilt en vin menu til og alt smagte skønt.
Søndag med morgenbuffet og 3-retters menu gik fint. Professionel betjening og maden var skøn.
Mandag morgen fik vi serveret den kedeligste morgenplatte. Et hårdkogt æg serveret som blødkogt. En par detaljer som havde gjort det blot lidt mere spændende, ville have været lidt frugt og en croissant (eller kringle).
Havehuset er et fint sted, men forekommer ufærdigt. Ingen spand på badeværelset eller værelset til f.eks. Brugte vatpinde, Vatrondeller m.m. Kun et natbord, ingen bord/sofabord eller lign. Men et stort spejl, som kun var i vejen.
Små men virkelig irriterende detaljer.
Der mangler virkelig kommunikation.
Desværre ikke et ophold vi på nogen måde ønsker at gentage eller anbefale til andre.
Skuffet over buffet.
I anledning af The Simon og Gafunkel Show på Gram Slot, havde vi bestilt restaurantens buffet før koncerten. Det var en dårlig oplevelse, der var ikke meget styr på opfyldning på buffeten. Og oksekødet var totalt uspiseligt… kunne hverken skæres eller tygges. Desserten var et stykke brownie, der var hård som granit. Det er ikke ligefrem et sted man vender tilbage til. Som plaster på såret, så var koncerten fantastisk, en rigtig god oplevelse.
Vi besøgte Gram slot
Vi besøgte Gram slot, et romantisk ophold med 1 overnatning og 3 retters middag. Vi fik bobler ved ankomst og anvist et stort værelse med tilhørende fint badeværelse og toilet.
Om aften besøgte vi restauranten hvor vi fik en fantastisk 3 retters menu. Jeg havde glemt at meddele at jeg ikke spiser kød og da menuen var forudbestemt var resturanen alligevel søde til at lave en anden menu. Rigtig god service.
Opholdet var inkluderet morgenmad som var ganske fin.
Alt i alt i et meget fint ophold.
Ingen hensyn til handicap eller hjælp fra personale
Jeg var i December til koncert med folkeklubben på Gram slot- jeg er gangbesværet og havde derfor en ledsager med- da vi kommer over og skal finde en siddeplads (blandt de få der var) var der INGEN tilbage! Vi havde fået lovning på at vi kunne sidde ned til koncerten da jeg ellers ikke kan holde til det! Vi henvendte os flere gange til en mand ved indgangen- men han havde for “travlt” til at hjælpe os! Da vi møder endnu en i samme situation som jeg selv- der også har en ledsager med men ingen steder at sidde- får min ledsager tilsodet nogle på en række til at flytte sig så vi kan sidde der! Dog peger denne række over mod væggen væk fra scenen! Den første halvdel af scenen sidder vi derfor og kigger på en merc. Mand da man ellers får hold i nakken hvis man skal vride sig til at se scenen😡 VIRKELIG DÅRLIG oplevelse!!! Godt nok ikke okay når man ikke har valget til at stå op!! I 2. Afdeling af koncerten fandt vi ud af at vi kunne hægte stolene fra hinanden så vi kunne flytte stolene og pege dem mod scenen! Der var INGEN hjælp fra personalet i denne situation!!! Det var på ingen måde en god oplevelse for hverken mig og ledsager eller det andet handicap/ledsager pr vi mødte der!! Så ADVARSEL hvis du er gangbesværet er GRAM SLOT IKKE stedet for dig!!
Spændende 🙃
Retfærdighedsvis skal jeg fortælle at vi har fået gavekort på det beløb som vi havde givet for buffeten, så håber vi næste besøg bliver hyggeligere.
Skuffende, købte overnatning PÅ Gram Slot, men fik 2 værelser i Elevhuset, det ene var et værelse der var lukket fra det andet som var en lejlighed. Ikke særlig imponerende.
Det værste var dog den “Lækre Buffet”, som vi havde glædet os til. Der var ikke mad nok, folk stod småsure med tomme tallerkener og hver gang personalet kom med mere, på meget små fade, var de tomme igen. Det føltes lidt som om vi alle var uventede gæster.
Jeg skrev en mail til dem efter hjemkomst som ingen har svaret på. Meget meget dårlig stil. Vi kommer ikke igen. Og prisen var der jo ikke noget galt med.
Den ene stjerne er for det søde personale.
Dejligt ophold
Dejligt ophold, super sød betjening og rigtig dejlig mad 😊
Min mor og jeg valgte at tage en…
Min mor og jeg valgte at tage en sælsafari og ophold på Gram Slot. Det var en rigtig dejlig oplevelse. Sejlede ud lørdag morgen og så sæler 😁👍 boede på et dejligt værelse, top betjening i restauranten og super morgen buffet. Vi nød virkelig opholdet 👏👍
Kejserens nye klæder!!
Kejserens nye klæder!!
Værelse, mad og rundvisning - altsammen ringe kvalitet som på ingen måde modsvarer prisen. En pengemaskine af værste skuffe.
Det var sjovt
Det var sjovt! Vi deltog i detektivgåden, 2 børn på 5 og 8 og to voksne, og vi havde en herlig eftermiddag. Opgaverne var overkommelige og det var sjovt med de små teater optrin rundt omkring. Sjov måde at bruge slottet og parken. Så fuld ros for det!
Men mini-zoo? Glem det, det var absolut ingenting værd!
Vi havde glædet os til kaffebord på…
Vi havde glædet os til kaffebord på Gram slot, i stedet sad vi i noget der minder om en kæmpe hal og på 16 mands borde, meget tæt... Men gode og lækre kager, dog skulle man holde sig til, for der var hurtig "udsolg" i nogle af kagerne.
Vi er ærgerlig over at have kørt 1,5 time for det, og vil ikke anbefale det til andre, så heller finde et andet sted.
Tak for et skønt ophold på Gram Slot!
Tak for et skønt ophold på Gram Slot!
Vi boede i et dejligt rent og lyst værelse i elevbygningen.
Efter indkvartering og kaffe med lækkert hjemmebag, kørte vi med slotsherren, hvor han med stor entusiasme viste rundt og fortalte om den økologiske drift og visioner om blandt andet at blive selvforsynende af dyrefoder, vi så flotte foder og grøntsagsmarker, besøgte en kvæggård med småkalve, ungkreaturer og malkekvæg.
Det var en glæde at se de frugtbare marker og opleve de gode forhold for dyrene.
Tilbage på slottet deltog vi i en interessant rundvisning, med slotsfruen som inspirerende fortæller og rundviser.
Som afslutning på en oplevelsesrig eftermiddag, nød vi en lækker 3-retters menu, tilberedt med råvarer fra stedets egen produktion, ledsaget af en skøn vinmenu, og serveret af de sødeste tjenere.
Efter en dejlig nats søvn i gode senge, nød vi en lækker morgenmadsbuffet med rigeligt og varieret sortiment.
Alt i alt en 1. klasses oplevelse, lige fra vi trådte ind i receptionen og blev modtaget af en sød og venlig receptionist ved ankomst, til vi mætte af dejlige oplevelser og lækker mad, drog videre i skønne Sønderjylland
Vi vender meget gerne tilbage til Gram Slot og Sønderjylland!
Tak for et skønt ophold på Gram slot
Tak for et skønt ophold på Gram slot! Hyggelig, rummelig og ren lejlighed med gode faciliteter. Interessant rundvisning på slottet med engageret fortæller. Fantastisk tre retters menu med dejlig vinmenu og venlig betjening. Morgenmaden efter overnatning var også helt i top. Mine varmeste anbefalinger til alle, der overvejer et besøg på Gram slot.
Varm anbefaling
Vi kan kun sige, at vi var overordentlig tilfredse med vores ophold. Boede i Oldfruens lejlighed, hyggelig, varm og smukt istandsat. Dejlig dejlig 3 retters menu med skøn vinmenu til - serveret af en sød tjener.
Interessant rundvisning på slottet af engageret fortæller.
Kan give vores varmeste anbefalinger til stedet😊
Slots ophold var det ikke
Slots ophold var det ikke.
Vi blev taget rigtig godt imod af en ung mand, som opvartede os både til kagebord og til aftensmaden. Han fortjener 5 stjerner!
Vi blev indlogeret i en lejlighed som lugtede af fugt, som lå ved noget der lignede en faldefærdig losseplads. Vores tøj og hår lugtede stadig af fugt da vi kom hjem efter en overnatning, for der var ingen der havde lyst til at gå i bad der.
Rundvisningen bestod primært af alt for mange fortællinger og historie, og desværre ikke i at se så meget af slottet, som desuden stod helt tomt, og desværre rigtig slidt.
Under aftensmaden:
Glassene var alle med skår og kalkstreger, kartoflerne var ikke færdig kogte og skindet på kyllingen var blødt, men smagte ellers fint, dog ikke til prisen.
Parken var ikke imponerende.
KARTOFLER FRA GRAM SLOT BURDE FORBYDES…
KARTOFLER FRA GRAM SLOT BURDE FORBYDES AF FØDEVARESTYRELSEN!!
Super skøn mad i lavede til vores…
Super skøn mad i lavede til vores bryllup. Service og personale var bare så søde og hjælpsomme hele dagen igennem
Rigtig god mad fik 3 retter ikke så…
Rigtig god mad fik 3 retter ikke så meget mad på tallerken men det var godt men der var alt for lang tid imellem.
Betjeningen var glade medarbejdere og super søde.
Værelset var ok men lugtede af fugt
Sommertur til Gram Slot's rædsler medio Juli 2020
Vi var taget til Gram Slot for at leje en båd, hvilket ingen lod til at vide noget om?!? Vi havde set det på deres hjemmeside, så det var lidt mystisk & irriterende.
Vi var i selskab med vores datter + 3 børnebørn, så hvad gjorde vi så?
Der var skilte med "Zoo" så det valgte vi så at kigge på. Her fandt vi et åbent skur indeholdende, 2 heste, 2 grise og kaniner, det var det??!!!? så det var også total nedtur.
Nå, men så gik vi en tur i parken, som så' lidt træt ud hvorefter vi havde lovet børnene en is.
Vi kigger så på skiltet udenfor (uden priser) og går ind for at købe. Udover det meste var udsolgt, lykkedes det så at købe is som ikke var valgt af børnene. Pga pris købte vi kun 5 is selvom vi var 6 personer, og måtte betale 162kr. for isene, ret frisk pris i forhold til det vi fik.
Så alt-i-alt, vil vi ALDRIG mere spilde hverken tid eller penge på en tur til Gram Slot, sikke en total nedtur.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.