Goodway Bewertungen 248

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg skiftede over til goodway køreskole fra anbefaling af en ven hen til Sofian. helt klart den bedste kørerlærer nogensinde. hvis du vil bestå hurtigt med få forsøg er der ikke nogen bedere i Danmark... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goodway kan helt klart anbefales!! 👌🏽Jeg havde Sofijan og han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden!🙏🏽 Bestod teoriprøve og kørerprøve første gang og det kan jeg kun takke Sofijan for uden h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DKS’ BEDSTE KØRESKOLE Jeg har kørt med Sajjad igennem hele forløbet. En sand fornøjelse. Han går i dybden med at lære dig alt du har brug for og planlægger et skema der passer dig bedst muligt. Rut... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bedste køreskole i verden

Det, der gjorde min køreoplevelse god, var helt klart min kørelærer, Majid. Han var altid klar, venlig og sjov at være sammen med, så det føltes som at køre med en ven. Hele køreskolens setup var nemt og overskueligt. De var fleksible med køretimernes tidsplan, så jeg undgik at skulle tage fri fra skolen. Alt var fantastisk. Jeg kan klart anbefale dem! 🌟

15. April 2024

Rigtig god køreskole!

Jeg havde Sorfjan som teorilærer, og fik det bedste ud af hans undervisning, som man nemt kan følge med i! Sajjad var min kørelærer, der trygt og sikkert lærte mig alt, hvad der var nødvendigt for at blive en god bilist. De udgjorde et fantastisk hold, der virkelig gjorde hele min køreoplevelse til noget positiv og lærerigt, derfor anbefaler jeg stærk Goodway!

30. März 2024

Generhvervelse

Jeg skulle generhverve mit kørekort, efter en betinget frakendelse. Vi er dybt afhængige af, at jeg kan køre på arbejde og aflevere børn, plus vi stod med en flytning dagen efter min køreprøve, hvor jeg skulle stå for en af bilerne med trailer på. Hvis jeg ikke bestod, ville de tage mit kort på stedet. Mildest talt var jeg ualmindelig nervøs og så de værste scenarier udspille sig hele tiden. Men det fornemmede min kørelærer med det samme - til trods for, at han kun lige havde mødt mig den dag! Og han formåede at berolige mig, ved bl.a. at snakke, så jeg blev distraheret at mine tanker og han bevarede hele tiden troen på, at det hele nok skulle gå. Og da jeg endelig faldt lidt ned, bemærkede han det også, og påpegede det for mig, så jeg vidste hvad der virkede (jeg kørte jo meget bedre, når jeg slappede af). Uden hans guiden, havde jeg ikke fået mit kort hjem igen den dag!

Desuden var de generelt mega hurtige til at finde både teori og køreprøve, selvom jeg aldrig havde mødt dem personligt. De var super søde og nemme at komme i kontakt med og hurtige til at svare en tilbage på spørgsmål. 100% anbefalinger herfra! 💯🌟

29. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med goodway og kan klart anbefale køreskolen til alle. Sofian er en meget god teori lærer, teori timerne var aldrig kedelige og han er god til at forklare teorien så alle kan forstå det. Køretimerne jeg havde med Majid var super lærerige, trygge og hyggelige. De fik hurtigt skaffet både teori- og køreprøve, hvilket er et kæmpe plus. Kan virkelig anbefales!

3. März 2024

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse

Selvom det er en lille køreskole, men nok udvikler sig i fremtiden, formår de at gøre plads til alle elever både i teoriundervisningen men også under kørelektionerne. Virkelig gode og hensynstagene lære, kan anbefales herfra:)

26. Februar 2024

Fantastisk køreskole

Jeg vil varmt anbefale køreskolen til alle, der søger en professionel og effektiv køreuddannelse. Køreskolen tilbyder en meget lærerig teoriundervisning, og køretimerne med min kørelærer, Sajjad, var både lærerige og behagelige. Desuden var køreskolen meget dygtig til finde køreprøver og teoriprøver, hvilket gjorde hele processen meget mere smidig. Alt i alt en fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre.

26. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolutely amazing driving school.

Absolutely amazing driving school.
I had to reacquire my driver's license and it took me around 3.5 weeks. I passed on the first try!
Sofjan is a great instructor who will explain to you every detail of driving rules.

21. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sød og professionel og god…

Super sød og professionel og god kørelærer.
Top Nice køreskole.
Velinformerende og let at forstå teoriundervisning. Hyggelig og positiv stemning hele vejen igennem. Ja.

Jeg startede med at være nervøs og spændt men efter et par uger med Sofjan som kørelærer blev jeg supergod og jeg kunne mærke en tydelig forskel efter hver køretime.

jeg vil helt Sikkert anbefale det til alle mennesker derude.

Hvis jeg havde frit valg til at give så mange stjerner jeg vil, så indrømmer jeg at jeg ikke kan sætte tal på det.

Det er absolut her man skal tage sit kørekort. Via

20. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft den bedste oplevelse…

Jeg har haft den bedste oplevelse noglesinde, Teoritimerne er live, og Sofjan lader dig ikke slippe før du har forstået det 100% ikke mindst Kørelæren Sajjad, meget flink person, og har rigtige unikke tiknikker til at få dig til at køre perfekt

20. Februar 2024

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Super god oplevelse, Sofjan er en super god teorilære! Vidende og god til at skabe forståelse! Hvis du er så heldig at have Sajjad som kørelærer, så er du i trygge hænder, han er super god🤟
Jeg kan klart anbefale denne køreskole, du vil ikke fortryde det

16. Februar 2024

Fantastisk forløb hos Goodway⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har gået og kæmpet med kørekortet i et 1 års tid, hvor jeg virkelig havde det svært med at finde en kørelærer som kunne hjælpe mig med min indre ro i trafikken og efter mit behov. Jeg stødte på Sofjan fra Goodway og efter første kørsel fik jeg en signifikant forståelse for trafikken, som jeg ikke fandt hos de andre kørelærer. Han gav aldrig op på at hjælpe mig og fandt altid en løsning. Han havde ikke kun gode og simple forklaringer for trafikken, men også psykologiske forklaringer til hvordan jeg skal håndtere presset til køreprøven, hvis man er lidt nervøs. Goodway er også meget dygtige til at finde hurtige køreprøver, så man stadig har momentum.

Jeg vil klart anbefale Goodway, hvis du vil igennem et simpelt forløb med gode kørelærer som kan give dig en fantastisk forståelse for trafikken og hvordan man kommer igennem køreprøven uden at føle sig presset.

15. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle generhverve mit kørekort…

Jeg skulle generhverve mit kørekort efter 3 år uden det. Jeg havde bestået en teoriprøve og manglede kun køreprøven. De andre køreskoler jeg skriv til ville ikke give mig undervisning ved mindre jeg købte en stor generhvervelses pakke med teori undervisning. Sofjan tilbød i stedet en pakke der passede til mig kun med praktisk undervisning og med en pris derefter. På under en uge fik jeg kørekortet igen på første forsøg, takket være Sofjan som kørelærer og hans kone for at finde en prøve så hurtigt.
Kan ikke anbefale køreskolen nok!

7. Februar 2024

Goodway køreskole

Kort fortalt, fremragende køreskole!
Det sociale fik ens energi en vej, og det var kun op. Ifht. Det faglige - hvilket er vigtigst -, så tager de hensyn til enhver elev. Sejt gået Sofijan!

Det bedste af det hele var kørslen naturligvis. En kørelærer man kan grine med samt have fokus på trafikken. Ser man det andre steder? 😀

Sajad, fantastisk kørelærer, der er indforstået i, at man er ny og kun vil en det bedste.

Hvis du vil bestå som mig første forsøg, både teori- og praktiskprøven, så tag fat på Goodway. Super enkelt!

6. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en suverænt oplevelse hos…

Havde en suveræn oplevelse hos goodway. Teoriundervisningen var 10 10, og min kørelærer Sajjad var brutal. Hvis du gerne vil bestå første gang, så skal man starte på denne køreskole. Det var et super hurtig forløb

23. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god teori underviser og kørelære

Super god teori underviser og kørelære. I undervisningen blev jeg gjort godt forberedt og vejledt både i åben forum og individuelt, til teoriprøve, hvad der netop var godt for mig, at forbedrede mest og ellers det jeg tvivlede eller havde glemt op til prøven, kunne jeg finde svar omkring inde på deres side. Og føler takket være underviseren bestod jeg i første forsøg. Min kørelærer Sajad opdaget de mindste fejl jeg havde :) og fik dem rettet og skubbet ind på lystavlen og takket være hans vejledning både mundtligt og i praksis eksempler, sørget han for, at de ikke ville opstå til køreprøven og jeg bestod også denne prøve i første hug og på kun 3 mdr. Mine penge er ihvertfald ikke gået tabt til tid og spild og vil have mine gode vaner og nye viden med ud i trafikken:) vil varmt anbefale denne køreskole

15. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goodway er en fantastisk køreskole med…

Goodway er en fantastisk køreskole med god service. Jeg havde en super god kørelærer, Sajjad, som var med til at gøre en tilpas og tryg til køretimerne, hvilket gjorde man ikke blev for stresset under kørslen. Kan klart anbefale køreskolen, og Sajjad som kørelærer.

12. Januar 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr