Goodway Bewertungen 248

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg skiftede over til goodway køreskole fra anbefaling af en ven hen til Sofian. helt klart den bedste kørerlærer nogensinde. hvis du vil bestå hurtigt med få forsøg er der ikke nogen bedere i Danmark... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goodway kan helt klart anbefales!! 👌🏽Jeg havde Sofijan og han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden!🙏🏽 Bestod teoriprøve og kørerprøve første gang og det kan jeg kun takke Sofijan for uden h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DKS’ BEDSTE KØRESKOLE Jeg har kørt med Sajjad igennem hele forløbet. En sand fornøjelse. Han går i dybden med at lære dig alt du har brug for og planlægger et skema der passer dig bedst muligt. Rut... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 ud af 5 stjerner til Trafikskolen Goodway!

Jeg kan varmt anbefale Goodway til alle, der skal tage kørekort. Hele forløbet – både teori og praksis – var virkelig godt struktureret og trygt.

Til teorien havde vi Sofjan, som var en fantastisk underviser. Han har tidligere arbejdet med børn med særlige udfordringer, og det kunne man virkelig mærke i hans måde at undervise på. Han var utrolig pædagogisk, tålmodig og god til at få alle med, så man følte, at man forstod tingene – uanset hvilket niveau man var på.

Til køretimerne havde jeg Majid som kørelærer, og han var også helt i top. På Goodway har de en regel om, at man ikke må råbe ad eleverne, og det blev fuldstændig overholdt. Majid var rolig, dygtig og utrolig behagelig at køre med. Han skabte nogle trygge rammer, hvor man virkelig kunne udvikle sig og blive mere sikker bag rattet.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, og jeg er super glad for at have valgt Trafikskolen Goodway!

2. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en super god oplevelse med…

Jeg har haft en super god oplevelse med Goodway køreskole
Fra starten var personalet virkelig hjælpsomme og venlige. Mine kørelærer (soufyan) var meget dygtig og han gjorde undervisningen sjov og underholdende samtidig med at han lærte mig alt hvad jeg skulle vide for at bestå køreprøven.

Alt i alt kan jeg anbefale Goodway køreskole til alle, der vil tage kørekort. De er virkelig gode til det, de gør!!!!!!!!

28. März 2025

Goodway

Det har været den rareste og sjoveste oplevelse. Teori lektionerne var klare, nemme at forstå og MEGET sjove med Sofian, Kører timerne var lige så sjove med Sajjad. Meget søde, sjove og flinke mennekser. Jeg kan anbefale det 100%.
11/10 oplevelse.

19. März 2025

KÆMPE KÆMPE KÆMPE STOR ANBEFALING

KÆMPE KÆMPE KÆMPE STOR ANBEFALING!

Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og det skyldes i høj grad de fantastiske kørelærere. De er utroligt dygtige, tålmodige og engagerede i deres elevers læring. De skaber en tryg og behagelig atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas, og de råber aldrig af eleverne.

Noget af det, jeg sætter mest pris på, er deres professionelle tilgang. De sender ikke elever til prøve, før de er sikre på, at de er klar til at bestå. Det er tydeligt, at de prioriterer elevernes læring frem for økonomisk gevinst, hvilket skaber en stor tillid til deres undervisning.

Alt i alt en virkelig god oplevelse – jeg har kun positive ting at sige om både kørelærerne og skolen. Kan varmt anbefales!

19. März 2025

Kan klart anbefalede goodway

Kan klart anbefalede goodway, havde et fantastik forløb med Sofjan og Sajjad. Kom fra en anden køreskole hvor jeg intet havde lært og havde en forfærdelig oplevelse hos. Hvor der imod goodway tog rigtig godt hånd omkring dette og fulgte mig på rette spor. bagede mig op omkring det med varme hænder er rigtig glad for at jeg kunne få den mest fantastik oplevelse på goodway tusind tak til Sofjan og Sajjad bedste kørelære!!!

14. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra dårlig til den bedste

Jeg startede her efter en dårlig oplevelse fra en anden skole og Sajjad tog mig ind med åbne arme. Alle timer med ham var pengene værd og han er en meget flink og rolig mand. Jeg gik op til prøven og bestod første gang på grund af Sajjad. Oplevelsen her har været meget bedre end den gamle køreskole og jeg kan kun anbefale denne skole. Jeg ville ønske jeg kunne give flere stjerner men sådan er det.

3. März 2025

Klasse-køreskole!

Jeg har fået mit kørekort gennem Goodway trafikskole.

Forløbet har været sjovt, underholdende og lærerigt fra start til slut - både til teori og kørsel. Bestod både teori og køreprøve første gang og det var nemt og overskueligt at forstå pakkeløsningen og udgifterne relateret til diverse førstehjælp, ekstra kørelektioner osv.

Min kørelærer Sajjad er rolig, god til at formidle både teori og praksis samt skabe et rum for at lære at køre ordentlig bil. Eneste han skal arbejde på, er hans utallige sløje jokes og så kan jeg godt være i tvivl, om han bliver betalt for at promovere Kolumbia's Butter Chicken på Vesterbrogade ;)

Kæmpe anbefaling herfra!

26. Februar 2025

En fantastisk køreskole

En fantastisk køreskole, lærerige (men ikke for kedelige) teoritimer og virkelig gode og effektive køretimer med søde lærere. Jeg ville anbefale denne køreskole til alle.

20. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vælg den her køreskole hvis du vil have det sjovt og bestå

For cirka to uger siden skiftede jeg køreskole, da min daværende kørelærer var stærkt utålelig. Da jeg kom til Goodway, blev jeg mødt af Sajjad, og fra det øjeblik ændrede hele min oplevelse sig.

Pludselig var mine køretimer ikke længere præget af råb og stress, men af en rolig, godmodig, venlig og sjov kørelærer, der gjorde undervisningen både behagelig og lærerig. Det gjorde en kæmpe forskel for mig, og for første gang begyndte jeg virkelig at nyde processen.

En kæmpe tak til Sajjad for de sjove og produktive lektioner, der hjalp mig med at bestå i første forsøg, og til Sofjan for at gøre skiftet til Goodway nemt og problemfrit!

14. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak Sofjan! Du er den bedste kørelærer jeg kunne have ønsket mig

Mit kørekort’s forløb var et yderst indholdsrigt og læringsfuldt forløb. Et jeg havde dårligt planlagt og som uden min kørelærer Sofjan’s overlegenhed ikke havde kunne lade sig gøre på den gode måde som det gjorde.

Jeg startede mit kørekort’s forløb i en periode hvor jeg havde mange andre ting at se til også. Derfor valgte jeg lynkørekort pakken og Sofjan var så yderst venlig og ordentlig at tilpasse mit forløb ind i min travle dagligdag. Altid tilgængelig og klar til at finde en løsning der passer en fik jeg hurtigt en følelse af tryghed med Sofjan som kørelærer. Hans ordentlighed og ansvarsbevidste personlighed er højere end de fleste, og han giver altid sit bedste.

Teoritimerne som jeg havde formodet var en kedelig omgang jeg ville få lange løg af, fik Sofjan med hans sjove personlighed og lange erfaring som skolelærer og special skolelærer vendt til en super fed læringsprocess. Han han fik hurtigt ens opmærksomhed og kunne forklare og formidle ting på måder hvor man nemt kunne forstå det, tilmed med masser af humor.

Længere inde i forløbet havde jeg i mit personlige liv for travlt til at kunne fokusere ligeså meget på kørekortet, det foresagede så at det begyndte at tage længere tid end planlagt og trække ud. Sofjan var så cool igennem det hele og tilrettelage det så det passede ind for mig.

Jeg Bestod så endelig min teoriproeve i første forsøg og skulle så bare op til selve køreproeven. Efter ikke at have kørt i et godt stykke tid på nær en opvarmingkørsel dagen før dumpede jeg så min første køreproeve. Sofjan fik så skaffet en ny køreproeve til mig super hurtigt samt akut planlagt 2 ekstra kørsler ind i dagene optil som jeg gerne ville have for at være helt klar. Til den anden køreproeve var jeg så helt køreklar, og kørte som jeg skulle. Men da jeg havde en personlig nervøsitet og præstationsangst dumpede jeg desværre igen grundet utydelige orienteringer og andre småting, øv… var vildt frustreret, og meget ked af det bagefter, men da sofjan kom ind i bilen fik han vendt min energi og gjort mig motiveret for den næste gang istedet for at ærge mig over denne gang. Kig frem ikke tilbage. Sikke en karakter!

Sofjan fik så bestilt min tredje køreproeve i en fart endnu en gang. Han var så sød at hente mig hjemme ved mig selv til opvarmningskørslen, Og på trods af at jeg var blevet ramt af en hård omgang feber aftenen før bestod jeg endelig. Selvom at jeg plejede at ville køre uden nogle distraheringer, så havde sofjan intuitivt tændt for noget radio hvilket jeg grundet min træthed efter feber faktisk fandt helt afslappetende, det og med hele resten af hans gode energi formåede han at få mig til at tage det roligt og ikke være så nervøs for det.

Som et solidt anker, eller en god forældrefigur, fik han ført mig igennem mit kørekort forløb med en stor tryghed, og hans store overskud gjorde så vejen var vel oplyst og nem at navigere hele vejen igennem! Udover at rose og hædre selve hans professionalitet og talent som kørelærer, så må jeg også tilføje at manden Sofjan er et væsen med dyb integritet, morale, og kærlighed, som man kan inspireres af og lære en hel del andet af udover at køre bil. Tak Sofjan, jeg er yderst taknemmelig for at have været elev hos dig, og vil helt uden eftertanke henvise alle jeg kender som skal have kørekort til dig!

29. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et rigtig godt forløb hos…

Jeg havde et rigtig godt forløb hos goodway. Jeg startede med at have Majid med manuel. Hvor jeg efterfølgende skiftede til automat og fik sajjad. Rigtig god professionelle og tålmodige kørelærer og jeg vil klart anbefale køreskolen.

9. Februar 2025

Rigtig godt valg

Jeg havde et super godt forløb hos goodway. Jeg startede med at have Sofjan, hvor jeg efterfølgende skiftede til automat og fik sajjad. Rigtig professionelle og tålmodige kørelærer og jeg vil klart anbefale køreskolen!!!!

13. Februar 2025

Effektiv generhvervning

Det hele forløb forholdsvis effektivt. Kommunikation fra køreskole og lærer ift. det praktiske var 8/10. Næsten altid til at få fat på. Næsten altid informeret ordentligt. Brugte ca. 15 timer på at tage digitale teoriprøver og bestod første gang. 45 min køreundervisning inden prøven var guld værd og her bestod jeg også første gang.

27. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr