jeg skiftede over til goodway køreskole fra anbefaling af en ven hen til Sofian. helt klart den bedste kørerlærer nogensinde. hvis du vil bestå hurtigt med få forsøg er der ikke nogen bedere i Danmark... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Goodway kan helt klart anbefales!! 👌🏽Jeg havde Sofijan og han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden!🙏🏽 Bestod teoriprøve og kørerprøve første gang og det kan jeg kun takke Sofijan for uden h... Mehr ansehen
DKS’ BEDSTE KØRESKOLE Jeg har kørt med Sajjad igennem hele forløbet. En sand fornøjelse. Han går i dybden med at lære dig alt du har brug for og planlægger et skema der passer dig bedst muligt. Rut... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.
Kontaktinformationen
Østerbrogade 163, 2100, Østerbro, København, Dänemark
- info@goodway.dk
- goodway.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Bedste køreskole derude
Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og meget nem at følge. Derudover havde jeg legenden selv, Sajjad, som fuldt ud transformerede mig fra en bange lille fodgænger til en frygtløs og sikker bilist på rekordtid. 100% det værd
Fantastisk køreskole meget pædagogiske kørelære - Vil 100% anbefale
Jeg vil sige jeg havde en rigtig god oplevelse med GoodWay køreskole. Det er min første og eneste køreskole og det er jeg glad for. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg og blev færdig med lovpakken jeg tror endda på under 2 måneder. Generelt var der også god kontakt imellem mig og køreskolen til spørgsmål og så videre.
Forløb:
Jeg startede med køreskole lige efter sommerferien og bestod køreprøven den 2. Dec. Det lyder jo som meget lang tid men det skyldes mest af alt jeg havde en næsten 2 måneders pause uden køretimer efter jeg havde gennemført lovpakken. Efter lovpakken skulle jeg til teori og glatbane hvor der var lidt lang ventetid som man jo ikke kan gøre for. Så det var på ingen måde et problem at der var en lille pause det gjorde bare jeg kunne have fokus på at øve mig til teoriprøven.
Vi havde allerede konstateret jeg skulle have et par ekstra køretimer så vi begyndte på dem efter jeg havde bestået teori og glatbane. På den måde fik jeg så mine ekstra køretimer tæt op til den endelige køreprøve så jeg kunne være rigtig skarp til køreprøven.
Jeg vil også klart anbefale at køre en med kørelæren før køreprøven så man er opvarmet og så er der langt mindre nerver og nervøsitet.
Teori og lære:
Sofjan teorilæreren er helt igennem fantastisk. Den måde han underviser i teori er ikke bare lærerig men også underholdene, sjov samt spændende. Jeg mener han sagde de satte fokus på at være meget pædagogiske overfor elever og det mærkede jeg ihvertfald meget tydeligt i mit ophold. Sofjan var meget behagelig lære og god til at forklare når vi havde misforståelser om teorien.
Køretimer og lære:
Min kørelære var Majid. Majid var en super dygtig kørelære. Han havde altid en glad og munter tone og energi. Det var både lærerigt og hyggeligt at have køretimer. Når jeg havde problemer og spørgsmål var Majid rigtig god til at formidle svaret/løsningen på en måde der var nem at forstå. Han viste det også tit visuelt med en lille tegneting det virkelig fik en til at forstå det. Majid var både tålmodig og opmuntrende og der bliver troet på en hele vejen igennem. Så mange tak Majid.
Hvis du overvejer denne køreskole så gør dig selv en tjeneste og giv den et skud. Du vil ikke fortryde det.
Konge køreskole!
Sajjad og Sofjan er de varmeste. Klar anbefaling.
Goodway køreskole
Det er en fantastisk køreskole og bestået alt i første hug vil anbefale det til jer alle Sajjad er den bedste kørelærer
Jeg har haft en helt fantastisk…
Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos Goodway! Min teorilærer Soufian var utrolig dygtig til at forklare stoffet på en forståelig og spændende måde. Min kørelærer Sajjad var tålmodig, professionel og gav mig masser af selvtillid bag rattet. Jeg følte mig altid tryg og godt guidet. Kan varmt anbefales til alle!
Super fantastisk oplevelse
Super fantastisk oplevelse, bestod første gang Sajjad var rigtig god kørelærer
Exceptionel køreskole, der passer til enhver.
Fantastisk teoriundervisning, det var hyggeligt og lærerigt med Sofjan, da han var imødekommende, tydeligvis meget erfaren, og havde en god humoristisk sans. Kørelæreren Sajjad var 10/10, han var fleksibel, forstående, sød og sjov. Bestod teoriprøven nemt, og klarede køreprøven i første hug. Kan ikke anbefale Goodway nok.
Alt i alt rigtig fint forløb
Jeg var elev hos goodway køreskole, min teorilærer sofian var alt i alt god til at undervise ved bla. at skabe en god stemning i teorilokalet ved, at man ikke bare skulle sidde og lytte men at man faktisk blev inddraget.
Min kørelærer Sajjad kan varmt anbefales.Han var god til at lære fra sig, han var specielt god til at få mig til at tro på mig selv de dage hvor det ikke var helt let.
God køreskole
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Goodway køreskole! Lærerne var super dygtige, tålmodige og gode til at forklare tingene, så man følte sig tryg hele vejen igennem. Forløbet gik hurtigt og effektivt, og priserne var meget rimelige i forhold til kvaliteten. Kan helt klart anbefale Goodway til alle, der vil have et godt og problemfrit kørekortforløb!
Fantastisk Kørelærer!
Min kørelærer Majid han var helt perfekt! Han var virkelig tålmodig helt fra start af, han var meget rolig og han var meget god til at lærer fra sig. Han formåede virkelig at skabe tryghed bag rettet fra første køretime af. Han forklarede altid tingede så man forstod dem, hans humor gjorde også altid timerne sjove og lærerige på samme tid. Alt i alt kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre kørelærer, Kæmpe anbefaling herfra! Han gjorde hele forløbet super fedt og sjovt at være en del af.
Teoriundervisningen med Sofjan var også super god, han forklarede alle tingene klart og gjorde undervisningen spændende og nem at følge med i.
Kæmpe tak til Majid og Sofjan.
Alt var perfekt
Kørelæreren Sofian var den bedste, alt fra start til slut var godt. Teori undervisning og stemningen i lokalet var super. Metoden Sofian bruger til kørelektioner og teoritimerne er det bedste. Klart anbefales 10/10
Så glad og tilfreds med mit forløb hos…
Så glad og tilfreds med mit forløb hos GoodWay og min kørelærer Sajjad. Bestod i 1. forsøg med stor ros endda.
Hvis du går og overvejer en god køreskole men ikke er sikker på hvilken, så vælg GoodWay!
Sofian er den bedste kørelærer
Sofian er den bedste kørelærer
Alle kørelærer var så søde
Alle kørelærer var så søde, de var tålmodige, sammarbejdsvillige, undervisningen i høj klasse, bestod begge ting i første hug, tag til goodway hvis i vil i trygge rammer
Fantastisk oplevelse hos Goodway
Kan varmt anbefale Goodway Køreskole! Jeg bestod teorien i første forsøg og køreprøven i andet. Sofians teoritimer var både sjove og super lærerrige - det føltes nærmest som stand-up, men jeg lærte virkelig noget. Sajjad som kørelærer var rolig, tålmodig og helt tryg at være sammen med -samtidig hyggelig og altid klar på en joke i timerne. Deres online bookingsystem gjorde livet meget nemmere. Tak til hele teamet - fem stjerner herfra! 🚗✨
Jeg er netop blevet færdig med mit…
Jeg er netop blevet færdig med mit kørekort gennem Goodway på Østerbro. Jeg gik med en forventning inden teori undervisningen begyndte, om at jeg skulle sidde og sove, og at det ville være såå kedeligt. Men Sofjan gjorde undervisningen alt andet end kedelig. Fra start havde han folks opmærksomhed, idet at hans undervisnings metode ikke er “sid og lyt”. Han indrager eleverne i undervisningen, på flere forskellige måder. Han er en lærer, der går op i sit arbejde, der bekymrer sig om sine elever, hvilket ikke mange lærere gør. Jeg havde også Sofjan som kørelærer. Han lærte mig flere ting, end der var behov for, men stadig gode ting at have med i tasken. Selv i bilen gør han undervisningen sjov. Han tilrettelægger virkelig undervisningen, efter hvad man har brug for. Jeg kunne fortsætte i uendeligheder, om hvor god en oplevelse det har været, men gør det ikke. Alt jeg kan sige, er at alle burde have en Sofjan i sit liv. Tusind tak for alt!!
Bedste køreskole
Bedste køreskole.
Teori prøve på første hug!
Køreprøve på første hug!
Plus en masse gode minder og læring fra de bedste kørelærer - ps. Sajjad du er en ægte bror helt tæt på hjertet…
Goodway er 10/10
Sofjan er en virkelig flink, sjov og professionel kørelærer. Jeg kan varmt anbefale Goodway, til alle der vil tage kørekort og kan garantere du vil være i gode hænder.
Virkelig god oplevelse og en følelse af…
Virkelig god oplevelse og en følelse af man blev taget i hånden gennem hele forløbet sajjad var min kørelærer hvilket jeg er super glad for fordi det altid var meget beroligende og pædagogisk at køre med ham. Sofjan var min teori lærer og det fungerede også virkelig godt og med deres hjælp bestod jeg teori- og køreprøven første gang
Verdens bedste køreskole og lærer
Jeg ville med alt jeg har og på det stærkeste anbefale Goodway køreskole. Jeg havde fornøjelsen af at køre med Sofjan👏🏽. Han er travl mand der trods hans egen travlhed og pakkede kalender altid sætter sine elever først. Med god kommunikation, gode samtaler, strukturering og en lærer der er nysgerrig på, hvem man er og hvordan ens individuelle behov og følelser placere sig i forløbet, tog jeg både teori og den praktiske prøve i 1. Forsøg. Jeg har sjældent været gladere for en beslutning end den jeg har taget med at starte på goodway køreskole. Det kan varmt anbefales til enhver der skal starte et nyt kapitel på vejene. Tak for alt Sofjan🤗
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.