Na 4 weken eindelijk kerstboom ontvangen. Niet volledig en van zeer slechte kwaliteit. Na diverse mails nog steeds geen oplossing. Wil de kerstboom terugsturen maar bedrijf heeft geen website en re... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
This site is most likely a scam, huge delay of delivery, their track and trace website is suddenly under construction, and they do not react to my emails. Have therefore contacted company NietBez... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verdient geen enkele ster! Deze website is pure oplichterij. Net als vele anderen wacht ik al weken op mijn bestelling. De lange levertijd is meteen ook een bewijs dat het waarschijnlijk over waarde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Opvouwbare Kerstboom besteld...na verscheidene mails, heen en weer, de boom toch nog, na ruim 2,5 week!😒🤯ontvangen... Had er echt een hard hoofd in, maar is toch nog net op tijd goedgekomen! Boom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De aantrekkelijkste goodies voor jouw bag. Bij Goodiemall vind je de meest trendy producten van dit moment! Eigendomsoverdracht – oktober 2025 Sinds oktober 2025 is Goodiemall in handen van nieuwe eigenaren. Het huidige management heeft de webshop volledig opnieuw opgebouwd met de focus op transparantie, klantenbescherming en servicekwaliteit. Bestellingen en klantzaken van vóór de overname zijn afgehandeld door de vorige eigenaar. Het huidige team heeft geen toegang tot openstaande dossiers of eerdere correspondentie uit die periode. Sinds de overname zijn onder andere strengere kwaliteitscontroles, snellere levering, lokale retouren in Nederland en sterkere garanties ingevoerd. Ons doel is om vertrouwen te herstellen en klanten een veilige en betrouwbare winkelervaring te bieden.
229 rue Saint Honoré -HellodomAdges, 75001, Paris, Frankreich
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
ik kreeg een trace tracker toegezonden ( wel erg lang op moeten wachten ) het ding deed het niet . gooddiemall bericht. moest het meer opsturen naar china ! hoe verzin je zo iets . Gooddiemall is het aanspreekpunt en niet een of andere chinees. Na zeker wel 9 whattsapp geen antwoord hoe nu verder. Dit amateur bedrijf zonder KvK nummer en onbekend bij de belastingdienst rotzooit er maar wat op los. tot in de diepste kern ONBETROUWBAAR !! wel nemen maar geen sevice verlenen! begin hier nooit aan alle reviews laten een gelijke ervaring zien. BEZIN EER GE BEGINT !!

Antwort von goodiemall.nl
Wat een stelletje oplichters helaas ben erin getrapt. Had jeans blauwe sneakers besteld krijg donkerblauwe plastic rotzooi uit China vandaan. Die gaan regelrecht de kliko zonde van me geld. MAAR WEES GEWAARSCHUWD KOOP HIER NIKS.

Antwort von goodiemall.nl
bestel jeanskleurige orthopedische sneakers en ontvang na 3 weken wachten donkerblauwe sneakers met glitters en honderd procent puur plastic . Van oplichterij gesproken !!!! Bedankt voor de chinese nest die direct in de vuilbak vliegt , zou ze nog niet aan een dakloze durven geven .

Antwort von goodiemall.nl
Helaas in dit bedrijf getrapt. Schoenen lijken niet op foto vd website. 100% plastic. Terug sturen is bijna net zo duur als de aankoop. Echt vreselijk.
Zonde van mijn geld. Je wordt belazerd.

Antwort von goodiemall.nl
Alieexpress tegen een hoge prijs! Retour beleid vreselijk, naaierij! NIETS KOPEN!

Antwort von goodiemall.nl
Set Cleo armbandjes besteld. Van de 6 armbandjes waren er al 2 stuk.
Voor retour moet je ze op eigen kosten naar China sturen….
Dit komt dus van Ali Express🤬

Antwort von goodiemall.nl
Goediemall is niets anders dan een doorgeefluik van Chinese artikelen.
Zeggen dat retourneren heel makkelijk gaat echter waarheid is dat dit tegen hoge verzendkosten naar China retour verzonden moet worden.
Wel een vriendelijke helpdesk.

Antwort von goodiemall.nl
Spijtig genoeg had ik de reviews niet op voorhand gelezen. Orthopedische schoenen besteld want heel veel pijn. Schoenen komen uit China, kloppen niet met de beschrijving en foto’s van de advertentie. Duidelijk goedkope namaak. Wel kunnen mailen en chatten met goodiemall (vriendelijk) maar uitputtingsslag voor retour naar adres in China. Dat ruikt naar scam en pure afzetterij. Mensen met pijn gaan hun probleem nog verergeren door de slechte kwaliteit. In die zin is het bijna misdadig.
Nooit meer.

Firma list en bedrog.
Bestellen en betalen vinden ze prima, maar dan!!!!!!!!
Site is NL, bedrijf zit in België, en goederen worden vanuit China gestuurd.
Kwaliteit minder dan slecht, BESCHRIJVING EN FOTO'S KOMEN NIET MET HET GELEVERDE PRODUKT OVEREEN gewoon rotzooi.
Retourneren, ja hoor op eigen kosten naar China.
LET OP!!!!!!! KOOP HIER ZEKER NIET.
een ding wat zij goed kunnen is jou geld innen en mailen.
Maar service kennen ze niet.
Firma list en bedrog.
DUS BEN GEWAARSCHUWD!!!!!!!

God zij dank gewaarschuwd
Bestel daar dus helemaal niks.
Mijn dank hiervoor.

Koop hier niet !
Dit is een nep-site, met brol van China.
Zeer slechte, late levering, producten stemmen totaal niet overeen met catalogus.
Retourneren is quasi onmogelijk, men moet retourneren naar China op eigen kosten.
Klantendienst stuur telkens standaard mails die niets helpen.

Antwort von goodiemall.nl
Nep. Kwaliteit is zeer slecht. Retouren moet je naar China. Je moet betalen voor retouren. Je krijgt je geld niet terug. Ik zal contact nemen met de consumentenbeschermen over deze neppe merk.

Antwort von goodiemall.nl
mijn pakketje kwam vandaag aan en voor het 1st ben ik erin getrapt, dit is dropshipping.
m.a.w. product van Ali Express waar ik nu 4x zoveel voor betaald heb.
ik voel me stom en bedonderd.

Antwort von goodiemall.nl
Verkeerde schoenmaat 38, bestelling was 39 + kwaliteit plastiek zeker geen leder zoals op de site was voorgesteld. Kort samengevat zijn bedriegers zelfs geen1 ster waardig (Chinese brol)
Retourneren ging niet terugstorting van 16,99 euro.
Koop nooit bij Goodiemall.nl sowieso bedrog

Antwort von goodiemall.nl
In de foto van het jurkje kon je duidelijk zien dat het spijkerstof was, dit is flutstof,
jammer

Antwort von goodiemall.nl
jammer dat je überhaupt een ster moet geven. Niet te bereiken, als je belt naar het nummer krijg je een voicemail van een ander nummer. Retouradres is in China dus dan weet je al hoe ver het is. Helaas te weinig onderzoek van te voren gedaan door mijn moeder van 76. Echt zo triest dat dit soort bedrijven kunnen en mogen bestaan in Nederland. Lekker geld verdienen over iemand anders zijn rug.
Schoenen lijken er niet eens op. Orthopedische schoen besteld. Zelfs met vergrootglas zou je de schoen niet herkennen als die op het plaatje. En mega slechte kwaliteit. dunne, slappe schoen dus allesbehalve ondersteunend. Zo jammer dat er zo misbruik wordt gemaakt

Antwort von goodiemall.nl
Sommige producten die mooi worden aangeprezen zijn niet van de verwachte kwaliteit 😕
De terugstuur formule naar China bij niet tevredenheid is best duur !

Antwort von goodiemall.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.