goodiemall.nlBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 4 weken eindelijk kerstboom ontvangen. Niet volledig en van zeer slechte kwaliteit. Na diverse mails nog steeds geen oplossing. Wil de kerstboom terugsturen maar bedrijf heeft geen website en re... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This site is most likely a scam, huge delay of delivery, their track and trace website is suddenly under construction, and they do not react to my emails. Have therefore contacted company NietBez... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verdient geen enkele ster! Deze website is pure oplichterij. Net als vele anderen wacht ik al weken op mijn bestelling. De lange levertijd is meteen ook een bewijs dat het waarschijnlijk over waarde... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Opvouwbare Kerstboom besteld...na verscheidene mails, heen en weer, de boom toch nog, na ruim 2,5 week!😒🤯ontvangen... Had er echt een hard hoofd in, maar is toch nog net op tijd goedgekomen! Boom... Mehr ansehen

1. Gemischtwarenladen

Vom Unternehmen geschrieben

De aantrekkelijkste goodies voor jouw bag. Bij Goodiemall vind je de meest trendy producten van dit moment! Eigendomsoverdracht – oktober 2025 Sinds oktober 2025 is Goodiemall in handen van nieuwe eigenaren. Het huidige management heeft de webshop volledig opnieuw opgebouwd met de focus op transparantie, klantenbescherming en servicekwaliteit. Bestellingen en klantzaken van vóór de overname zijn afgehandeld door de vorige eigenaar. Het huidige team heeft geen toegang tot openstaande dossiers of eerdere correspondentie uit die periode. Sinds de overname zijn onder andere strengere kwaliteitscontroles, snellere levering, lokale retouren in Nederland en sterkere garanties ingevoerd. Ons doel is om vertrouwen te herstellen en klanten een veilige en betrouwbare winkelervaring te bieden.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wees gewaarschuwd

O my God. Ik ben erin getrapt. Ik had iets besteld en vergeten naar de reviews te kijken. Eigen schuld dikke bult. Heb de spullen binnen maar veel te veel betaald voor wat je krijgt. Dom, dom dom dom. Wees dus gewaarschuwd! En nu wordt ik gevraagd om contact op te nemen. Haha ruim 1,5 jaar later. De producten liggen allang in de vuilnisbak want de kwaliteit was echt aziatisch (zeg maar)

9. Januar 2024

Beste J Bergen,
Het spijt ons oprecht dat je deze ervaring hebt gehad. Het is pijnlijk om dit te lezen, omdat dit absoluut niet is hoe Goodiemall zou moeten voelen.
Sinds oktober 2025 is Goodiemall in handen van nieuwe eigenaren. Wij hebben helaas geen toegang gekregen tot openstaande dossiers of e-mails van vóór die tijd, waardoor we pas via reviews zoals deze op de hoogte zijn geraakt. Dat vinden we ontzettend vervelend.
✔ Sterkere garanties voor veilig bestellen
Voor je oorspronkelijke bestelling delen wij bewust het postadres van de vorige eigenaar, zodat je je kwestie kunt neerleggen bij de partij die toen verantwoordelijk was.
Daarnaast willen we je, als blijk van goodwill, graag een persoonlijke VIP-korting aanbieden. Je kunt ons hiervoor mailen via contact@goodiemall.nl met je orderreferentie, productnamen en het aankoopbedrag.

Opgelicht..

Opgelicht..
Het toegestuurde kledingstuk is absoluut niet wat op de afbeelding stond. Andere kleur, andere vorm, andere kwaliteit (namelijk geen).
Neem mijn verlies en dat van de andere opgelichte personen ter harte en bestel hier niet.

3. Januar 2024

Beste Ruscha,

Slecht bedrijf!

Het liefst gaf ik dit bedrijf 0 sterren. Wat een oplichterij is dit. Product wordt ook gewoon verkocht op Temu voor de helft van de prijs.
De kwaliteit is ook ontzettend slecht en word ook nog beschadigd geleverd. Dat voor €45,00. En retour kost zeker ook een hoop aangezien het naar China verzonden moet worden.
Koop hier niets!!!

2. Januar 2024

Beste Lieke,

Geen ster want 1 is teveel

Ik heb een pakketje besteld in augustus met betreft sportschoenen voor school. Het is echter nooit aangekomen waardoor ik nieuwe schoenen moest kopen. Dit doordat ik blijkbaar geen huisnummer zou hebben ingegeven en Goodiemal heeft me dan een mail gestuurd waarop ik een mail heb terug gestuurd met mijn huisnummer. Jammergenoeg kon CollisPrivé nog steeds mijn pakketje niet leveren terwijl Goodiemal had gezegd dat het inorde was. Hierdoor zeiden ze dat ik na 10 dagen een som moest betalen om mijn pakketje toch nog te ontvangen maar die kans heb ik namelijk zelf nooit gehad. Goodiemal zegt dat ik nooit naar de klantendienst heb gebeld terwijl dat wel is, zelfs meerdere keren en ze hebben mij dan aangeraden om Collisprivé te contacteren. Vervolgens antwoorde Collisprivé nog een tijdje maar dit werd afgewimpelt en niemand antwoord met als gevolg dat ik na 4 maanden nog steeds niet mijn pakketje heb ontvangen. Ik ben nu geneigd om te geloven dat dit een oplichtingszaakje is want ik krijg ook mijn geld niet terug. Dit was mijn eerste keer bestellen daar waardoor ik een beoordeling schrijf op basis van 1 bestelling maar vind het jammer dat ze hier niks aan doen en niks meer van zich laten weten. Ik hoop dat ik ooit nog mijn geld of pakketje ga terug zien maar ik bestel hier nooit meer.

17. August 2023

Beste Ilana,

Pure dropshipping ,oplichting

HAD MOOI LAMPJE BESTELD DACHT IK.VANMORGEN KREEG IK EEN PRUL VAN EEN PLASTIC LAMPJE MET EEN BATTERIJ!!
PURE OPLICHTING DIT.

13. Dezember 2023

Beste Erwin,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is nog geen ster waard!

Dit is nog geen ster waard!
Mijn bestelling is aangekomen: lelijk, lijkt op niks op wat ik besteld heb, slechte kwaliteit!
Ik wil dit retourneren, moet met track and trace, naar china, dit kost me 75 euro.
Opgelicht 2.0
Heel heel jammer.

12. Dezember 2023

Beste Femke,

Niet intrappen!

Ik zou zeggen: trap er niet in! Een vestje besteld, uiteindelijk ontvangen, blijkt van zeer inferieure kwaliteit te zijn en zit voor geen meter. Wil dit terugsturen naar Goodiemall, blijkt dat dit naar een adres in China moet!!
Achteraf blijkt dit wel op hun site te staan. Wie schetst mijn verbazing: de goedkoopste manier om dit te verzenden kost 26 euro!! Ongeveer net zoveel als het vestje zelf. Er zit een hoofdkantoor in Lier België schijnbaar, maar daar kun je geen adres van vinden... Ze beantwoorden wel je vragen via de whatsapp, maar ze houden vast aan retourzenden naar China. Ik snap ook niet dat een Klarna zich met dit soort praktijken inlaat.Voor mij nooit meer een bestelling naar Goodiemall!!

21. November 2023

Beste Lilian,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben er van overtuigd dat we te maken…

Ik ben er van overtuigd dat we te maken hebben met een bende oplichters,bestelde goederen worden niet geleverd of zijn van bedenkelijke kwaliteit,er wordt veel beloofd,hun prullen zijn chinese brol,geen gevolg op vragen U wordt van het kastje naar de muur gestuurd, naar U bestelling kunt ge fluiten en U gelld ben je kwijt,een wijze raad bestel niets

Een bedrogen klant

21. November 2023

Beste Albert,

Is there a 0 to just rate this site

Is there a 0 to just rate this site. DO NOT BUY HERE. VERY LOW CUSTOMER SERVICE AND delivery takes for ever. I will come back to follow the other guys about the guality. Should've checked here before ordering.

20. November 2023

Beste Klant,

Zeer slechte kwaliteit!

Ik heb winterlaarzen voor mijn dochter besteld, omdat die er lekker warm uitzien op de foto. Echter heb ik vandaag, sinds mijn bestelling op 3 november, de zeer slechte kwaliteits laarzen ontvangen. Ik heb helaas de eerder geschreven reviews pas 2 dagen geleden gelezen en hoopte toch nog een goed product te ontvangen. Ik heb een email gestuurd naar de klantenservice om het product retour te sturen. Ik ben benieuwd, te meer ik in enkele reviews gelezen heb dat het naar een adres in China moet #vreselijkdit,slechtechinesekwaliteit,voelmijopgelicht#

Ps: helemaal geen ster waardig, omdat ik zonder een ster geen reactie kon plaatsen!

16. November 2023

Beste Sara,

Dit is een Chinees nepbedrijf

Dit is een Chinees nepbedrijf. Ik koos voor betalingen achteraf via klarna. Is al weken 'zogezegd' onderweg, ik weet niet hoe ze dit gaan oplossen ... ik ben in elk geval niet van plan te betalen. Geen idee waarom Klarna zich hiermee verbindt.

15. November 2023

Beste Enit,

Slechte kwaliteit

Jasje gekocht voor 36 euro. Kwaliteit was echt slecht. Op de foto zag het er wel chique uit. Het jasje zat ook niet mooi terugsturen met track and tracé was 21 euro dus geen optie. Dit was eens en nooooit weer.

14. November 2023

Beste Riejet,

Dom chat personeel

Heb via de chat gevraagd voor het lampje waar ik interesse in had of dat op stroomnet ging en niet op batterij. Was met een stekker zei ze, helaas. Kreeg een lampje binnen op batterij dus. Deze kost bij Ali express nog geen tientje, hier bijna €45. Terug sturen kost me €26, heb dat gedaan, voel je aardig genaaid.

11. November 2023

Beste Jose,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op, dit bedrijf levert niet wat het belooft. Slechte kwaliteit en in mijn geval een slechte pasvorm!

Het product voldoet totaal niet aan de verwachting en leek ook niet op de foto. Verder is het retourneren een hel en wordt er gehoopt dat je het product alsnog houdt.

11. November 2023

Beste Hanneke,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een bestelling geplaatst op 22…

Ik heb een bestelling geplaatst op 22 september 2023 ten bedrage van 91,77 euro. Tot op heden nog altijd niet ontvangen. Al verschillende mails gestuurd, en ze antwoorden steeds terug " dat ze het zullen oplossen / doorgeven. NIET DUS
Tot nu toe zeer ontevreden

22. September 2023

Beste Nancy,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Die ene ster is nog te veel

Die ene ster is nog te veel, maar ja.
Levering te laat, en kwaliteit schandalig en niks te maken met foto als zou zijn.
Ondertussen wordt je gebombardeerd met aanbiedingen per mail pffffff
Mensen,,,,, trap er niet in.

6. November 2023

Beste Rob,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

slecht bedrijf klopt niet met…

slecht bedrijf klopt niet met werkelijkheid wat je ontvangt tweemaal gevraagd voor retouren geen reactie werken nu ook samen met Klarna zodat je achteraf kan betalen heb gemeld dat ik wil retourneren naar goodiemall bij Klarna ben benieuwd hoe Klarna hiermee omgaat want ik kan ze waarschijnlijk niet retourneren

2. November 2023

Beste Leo,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De schoenen die ik heb besteld…

De schoenen die ik heb besteld pedagogische comfortabele schoen. Zijn gewoon plastic je glijd gewoon uit op elke vloer maakt niet uit wat.

Wilde ze retourneren maar dat moet dan naar China retour dat kost maar liefst 30 euro de schoenen zijn maar 35 euro.
Snap niet dat ze een retour adres in Nederland of België hanteren wil best betalen voor een retourneren maar geen 30 euro

20. September 2023

Beste Claudia,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kwaliteit van de producten zeer…

De kwaliteit van de producten zeer slecht en komt totaal niet overeen met de beschrijving!!!
Er komt niet eens een retour label bij dus wanneer je het moet terugsturen moet je nog eens €26,- betalen voor de track and trace naar China!!!!
Nu willen ze het geld niet crediteren want ze hebben de producten zogenaamd niet terug ontvangen!!
De hele wereld moet gewaarschuwd worden voor deze oplichters!!!’

25. September 2023

Beste Debora,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schoenen van zeer slechte kwaliteit

Schoenen hadden een zeer slechte kwaliteit!!
Het begon al zonder track en trace code waardoor de schoenen ineens aan de deur stonden.
Daarna bleken ze van super slechte kwaliteit en als je ze wilt terug sturen krijg je een Chinees adres.

23. Oktober 2023

Beste Liesbeth,

Het nieuwe Goodiemall.nl — met een Frans tintje

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr