Leeftijdsdiscriminatie, wanorde , een website die onvoldoende opties bied, en geen transparantie, Terecht dat deze organisatie niet vertrouwd wordt, Men kan beter niets met de ggd te ma... Mehr ansehen
mijn wijk ggder verspreidde desinfo en leugens zonder toestemming , bespotte diagnoses , ongefundeerde beledigingen , wou papieren met tegendeel niet lezen . ik was ook enig client denk , gezien hij o... Mehr ansehen
Klantonvriendelijk
De organisatie is zeer klantonvriendelijk en ook de website is uitermate gebruiksonvriendelijk.
Puur een uitvoerend orgaan zonder enig inzicht in menselijke interactie.
Niet klantvriendelijk
Terwijl je netjes belt wegens je een brief krijg dat je niet bereikbaar bent.
Bel je hun .Komen ze via de lijn achter dat het niet klopt dat we gewoon bereikbaar zijn.
En je kind heeft de 4 verplichte prikken al gehad wegenskinderopvang willen ze gewoon meer blijven prikken wat niet verplicht is.Je zegt netjes dat het niet nodig is en zeggen het klopt en ze werden niet klantvriendelijk tegen mij net of ik de probleem ben ze mogen gewoon menselijk blijven. Ik bleef netjes en wens de vrouw een fijne dag alvast.
Voor nu willen we niet meer brieven van hun hebben. Als je niet netjes kan blijven
Verspeeling van energie
Ggd hollandsmidden hecht ;(
Wat n stelletje prutsers bij ggd hollands midden hecht voor vaccinaties. Afsprakenbureau
Als je helemaal niet kan op de uitnodiging die ze sturen werkt t portaal op geen enkele wijze. Drie keer bellen: nog geen werkend portaal.
Geef je dat aan via de mail krijg je weer n slimmerd die je terug verwijst naar t portaal! Nog geen afspraakwijziging. Mijn kind is als de dood voor n prik. Zeggen ze daar: er zijn speciale teams maar totaal niet hoe je ermee in contact kan komen.
Graag zou ik hier n uitlating doen op zorgkaart, maar tegenwoordig kan dat alleen via de instelling zelf omdat het geverifieerd moet zijn.
GGD reizen, wat een afgang !!
Ik weet niet welke idioot dit heeft verzonnen maar als je binnen 3 weken op reis gaat kun je dus geen afspraak maken bij de GGD Haaglanden want die zitten de komende 4 weken volgepland. die werken blijkbaar ook nog maar een paar uur per dag. lang leve de zorgsector. Malaria tabletten aanschaffen gaat dus blijkbaar alleen maar via de GGD en daar MOET je dus een afspraak voor inplannen. Dat kun je dus ook wel vergeten. Wat een zooitje tegenwoordig.
Jullie zijn moordenaars en sorry foto…
Jullie zijn moordenaars en sorry foto is nep
change theappointment date
I have been trying to change the date of an prep appointment at ggd since two days! by phone I hear it's not possible (not clear why) and by email, I receive the indication to call (which apparently is not good for prep appointment) by email I get a wrong appointment (non matching the availability I already gave). change date with ggd seems like an impossible task.
thank you receptionists!
De GGD limburg noord liegt en bedriegt!
Corrupt bij de GGD limburg noord zijn; Iris Smedts, een oude gek genaamd Jack Ummels die zich uitgeeft voor audioloog en psychiater maar alleen bouwvakker blijkt te zijn, Maarten Peeters en Xander Boers die alle gegronde klachten opvangen en onder het tapijt vegen middels leugens, beledigingen en intimidatie. De GGD limburg noord liegt en bedriegt en intimideert, ze beledigen je in je eigen huis, ze zijn ook nog eens incompetent en erg dom en de vele pogingen om een klacht hier over in te dienen worden al 6 maanden genegeerd en omdat ik niet opgeef beledigd de klachtenafhandelaar van de GGD mij ook nog eens en hij liegt als hij zegt een onderzoek te hebben ingesteld.
De GGD limburg noord is corrupt tot op het bot. Ongelooflijk dat dat tuig parasiteert op ons belasting geld.
Hier zouden in het bedrijfsleven allang ontslagen zijn gevallen maar de corrupte " medewerkers" worden beschermd door gladde corrupte GGD klachtenfunctionarissen die alles onder het tapijt proberen te vegen. Walgelijk! Hier zou de inspectie naar moeten kijken.
Ik ben benieuwd hoe de GGD limburg noord zich als een slang onder de bewijzen uit wil manoeuvreren, want ze laten al een half jaar lang een slijmspoor achter! Xander Boers van de klachtenafhandeling maakt zelfs de ombudsman belachelijk omdat hij erg laagdunkend doet over de ombudsman en ze totaal niet serieus neemt. Hij probeerde mij zelfs telefonisch te intimideren.
En heel internet staat vol over de GGD limburg noord hoe corrupt en incompetent ze zijn.
En leidinggevende, Caroline Angevaren was zeer bevooroordeeld en hield haar corrupte collega's compleet in bescherming en kwam zeer vijandig over.
Angevaren probeerde meermaals mij woorden in de mond te leggen en ook zij neemt de Eed die ze heeft afgelegd totaal niet serieus.
Zij is geen aanwinst voor de GGD maar een schande. Zij beseft blijkbaar niet dat zij voor de burgers werkt en niet andersom.
Ook zij kiest er voor om haar liegende en beledigende collega's te beschermen uit eigen belang.
Ze moete zich diep schamen bij de GGD.
Ik ben de vader van Haringvlietmeisje
Ik ben de vader van het Haringvlietmeisje! Het Haringvlietmeisje is het toen 17 jarige meisje dat in 2011 door een stelletje idioten van de GGD, Veilig Thuis het toen geheten AMK en in het bijzonder stichting BOOR twee zware zelfmoordpogingen ondernam. Wij werden beschuldigd van kindermishandeling terwijl daarvan bij de kinderrechter niets van waar bleek te zijn! Toen zij bakzeil hadden gehaald gingen ze er allemaal vandoor als laffe teckels! De ellende heeft zich verder voortgesleept en mijn dochter zag het allemaal niet meer zitten! Daardoor heeft zij zich op 4 maart opgehangen en ze laat een kleindochter van 8 jaar achter die haar hangend heeft gevonden! Dank je wel GGD en al die imbecielen die gedragscodes en nog gekkere protocollen ontwikkelen. Mijn 32 jarige dochter is vermoord door de GGD en de ongure lieden van de frauderende stichting BOOR Opgetekend door mijn nichtje want zelf kan ik het niet vanwege de emoties in kaart brengen! Ouders let op!!! Laat het medicastergepeupel van de GGD-CJG nooit toe tot uw kinderen!! En let vooral op het welzijn van uw kind of jeugdige als zij op een school voor zieke kinderen zitten! Vertrouw het bestuurlijke geteisem nooit want voor je het weet hebben ze over jou of je kind een valse zorgmelding gedaan!!!!
Leeftijdsdiscriminatie/onbetrouwbaar
Terecht dat deze organisatie niet vertrouwd wordt,
Men kan beter niets met de ggd te maken hebben
Bij volgende pandemie hoeft ggd mij niets meer te vragen zal zelf ook niet eerlijk zijn.
Ervaring op verschillende gebieden met ggd,
Meest recent de corona chaos en een zeer slechte service van ggd noordoost gelderland.
er kwam een vrouw op onze school en je…
er kwam een vrouw op onze school en je moest een mentale gezondheids vragenlijst invullen. Ze zei erbij dat je de keuze had om het met je ouders te delen. maar een klasgenoot van mij moest nog op gesprek en toen was ze verplicht om het te vertellen tegen haar ouders. hou volgende keer je belofte anders breek ik je nek
XX GGD HATER
Ongelofelijk dat de GGD in September…
Ongelofelijk dat de GGD in September weer gaat beginnen. Dat terwijl er geen enkel onderzoek wordt gedaan naar bijwerkingen of erger. Dat je zo zonder schaamte of zonder blikken of blozen door kunt gaan en totaal niet wil kijken naar de gevolgen. Dan interesseert gezondheid je niet. Ook dingen roepen die totaal niet kloppen. GGD je moest je schamen!!
Meer bezig met upsell dan zorg leveren
Reisvaccinaties laten zetten, helaas kon dit niet bij de huisarts. Deze verwees mij door naar het GGD. In het gesprek nog nagevraagd of dit wel vergoed zou worden door de verzekering. Zij geven aan als je aanvullend verzekerd bent zal dit geen probleem moeten zijn. Je raad het al: Ze hebben helemaal geen contract met Unive Zorg en valt onder je eigen kosten.
Mevrouw die de prikken zette was meer bezig met alles upsellen zoals muggensprays en diarreeremmers dan dat er zorg werd geleverd door even te informeren of het wel vergoed zou worden.
Onzin nieuws
Even het volgende beste lezer, de GGD beweert nu via de landelijke media o.a. radio dat veel Nederlanders problemen van luchtwegen ervaren door de houtkachel!? Als ik dit lees wordt ik eigelijk een beetje moedeloos, waarom, we weten allemaal dat onze overheid al jaren bezig is met een verbod op houtkachels en de rookontwikkeling dit is niet zo eenvoudig dus dan gaan we maar weer een angst campagne inzetten. Onvoorstelbaar maar ook dat zoveel mensen hier gewoon intrappen. Het probleem zou wel eens heel anders kunnen liggen namelijk deze, het is al jaren bekend dat bijvoorbeeld kippenvlees vol met medicijnen zit, omdat de design kip anders gewoon dood gaat in de stal, door die medicatie krijgen wij te maken met resistentie en daardoor hebben we vaker last van virussen ( griep/ covid ) achtige waar we normaal goed tegen kunnen. Maar daar rept onze fantastische overheid niet over, " geld, geld en nog eens geld en lobby van deze bedrijfstak. Zum kotzen zou ik zeggen!!!!!!!
super onprofessioneel!
man oh man, wat een onprofessionele organisatie! dit maak je maar zelden mee. Wilde 2 vaccinatie afspraken inplannen op dezelfde dag voor mij en mijn partner. Eindelijk de site gevonden waar dat kan, datum en tijd gekozen. 2 optie's: 13:00 en 13:10. 13:00 gekozen, naam etc ingevuld en nog geen minuut later wilde ik de 13:10 kiezen voor mijn partner: niet meer mogelijk. Andere datum maar gekozen voor haar dan. Beide bevestigingsmail ontvangen! Kom ik gisteren aan op mijn afspraak: afspraak niet bekend, IK ben niet bekend, kortom totaal niets van de afspraak te vinden. voor zekerheid gevraagd of de afspraak van mijn partner voor vlgd week er wel in stond?: nee idem dito, niets van bekend. na half uurtje over en weer gebel mocht ik dan toch even komen. Let op: ik kom voor Hepatitus B injectie. Nee, ze kunnen me niet helpen: 'als ik geen seks heb met mannen dan is het niet gratis' en ik moet bij de afdeling 'reizigers' zijn... Nou dat lijkt me erg vreemd, vlgs mij heeft dit niets met reizen te maken EN ik wil met liefde en plezier afrekenen. 'Wil u uw collega van 'reizigers' even vragen of ze dan nu 1 minuut tijd heeft om dat prikje te zetten, ik ben tenslotte nu hier me een keurige afspraak' maar nee hoor, nog niet de moeite nemen om aan haar collega deze vraag te stellen. Deze dame wist zo uit haar hoofd de hele agenda van haar collega van de andere afdeling.... ja natuurlijk, blijkbaar kent ze haar eigen agenda nog niet anders had ik daar niet voor niet gestaan toch?.... wat een onbeschofte, onprofessionele toestand. Voor mij NOOIT meer de GGD... bel de huisarts wel.
Everyone is really professional at the…
Everyone is really professional at the GGD.. but unfortunately they don’t EVER have place for you to see a dr. 🥹
GGD is een zooitje
Een afspraak maken bij de GGD is bijkans onmogelijk, slechte site, enorme wachttijden telefonisch. Bijna niemand wil een prik. Deze org. is volomen ongeschikt. Hou met bij de huisarts, samen met de grieppik.
Telefonisch onbereikbaar voor afspraak…
Telefonisch onbereikbaar voor afspraak Coronaprik
Prik locaties te ver weg.
Ik heb vorige week een uitnodiging ontvangen van de GGD om een corona enting te halen. Prima, zou je denken. Ik woon in IJlst en daar is geen corona prik locatie in de buurt. Ik moet naar Leeuwarden 32 km, Harlingen 33 km, Heerenveen 29 km, Surhuisterveen 60 km, Koudum 31 km, Appelscha 72 km of Kollum 72 km.
Het is volslagen belachelijk om iedereen die nog zelfstandig woont en de leeftijd heeft van 60,70,80 of zelfs 90 jaar naar een verweg locatie sturen. Waarom is er in de gemeente Sud-West hoek geen prik locatie. In de voorgaande jaren was er een locatie in Sneek.
Corona prik.
Corona prik.
Vorig jaar mocht ik niet met mijn scootmobiel binnen, en nu weer een uitnodiging gehad!
Waarom niet gewoon bij de huisarts moet er ook naartoe voor de griep prik!
Eerst de oversterfte onderzoeken!
Eerst de oversterfte onderzoeken voordat jullie weer mensen gaan injecteren!!!!!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.