Vaccinatiepunt Bewertungen 1.468

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erge prettige mevrouw, die goede uitleg gaf. Locatie Amersfoort. Ter plekke nieuwe afspraak voor vervolg prikken gemaakt. Wel verwarrend dat ik weer een mail krijg om weer info te verstrekken en afs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ons reisgezelschap was erg divers qua reeds wel of nog geen eerder ontvangen vaccinaties en verschillende reisbestemmingen waarna we samen verder reizen, dus het reisadvies na ontvangst per mail voor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moest vrij last minute een Chikungunya vaccinatie hebben voor Suriname. Voorraden voor dit vaccin zijn erg wisselend door beperkte leverbaarheid. Dit was de enige, na veel pogingen, bij wie ik binnen... Mehr ansehen

1. Klinik für Reisemedizin

Vom Unternehmen geschrieben

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

4,5

1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Erge prettige mevrouw

Erge prettige mevrouw, die goede uitleg gaf.
Locatie Amersfoort. Ter plekke nieuwe afspraak voor vervolg prikken gemaakt. Wel verwarrend dat ik weer een mail krijg om weer info te verstrekken en afspraak inplannen over 2 maanden. Raar!
En superduur😏

25. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hygiëne beter?

Mijn vrouw en ik waren voor een gordelroos vaccinatie gekomen. Het viel mij op dat het meisje geen alcohol swab gebruikt voor het inenten, terwijl die in het bakje klaar lagen. Verder drukte ze met haar blote vinger op de injectie plek net voor het injecteren. Dit deed ze bij zowel mijn vrouw, als ik zelf. Ik ben hier niet in opgeleid maar vond het een ongebruikelijke gang van zaken. In ieder geval niet eerder meegemaakt.

22. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het bedrag is hoger dan ze vertelde

Het bedrag is hoger dan ze vertelde, op mail word niet gereageerd, na telefonisch contact wordt gezegt, we kunnen er niks mee wat u heeft ontvangen is het goede bedrag.
Voel mij zeker in de maling genomen.

20. April 2026

Uitstekend

Voor ons de eerste reis buiten Europa.Via onze zorgverzekering een extra aanvullende verzekering afgesloten voor de vaccinaties.Voor een vergoeding hiervan zijn we naar het voor ons dichtstbijzijnde vaccinatie punt gegaan (Elburg) Vooraf krijg je een mail waarin je je gegevens en geplande reis in vult. Voor je geplande vaccinatie afspraak krijg je een vaccinatie advies.
Omdat ik graag de Rabiës vaccinatie erbij wou telefonisch contact opgenomen waarbij ik goed en duidelijk ben geholpen.
Op het vaccinatie punt uitstekend geholpen.
Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

17. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede service maar aan de prijs

De service en communicatie verloopt soepel. Echter vind ik vaccinaties aan de prijs. Ik meende van eerdere vaccinaties bij een andere organisatie dat de prijs voor een volledig vaccinaties was, ook als deze uit twee delen bestaat, lager was als wat we nu twee keer hebben betaald.

22. April 2026

Beste Mariska,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie.

We begrijpen dat de kosten van vaccinaties als hoog kunnen worden ervaren, zeker wanneer een vaccinatie uit meerdere doses bestaat. De tarieven bij Vaccinatiepunt bestaan uit vaccinkosten, consultkosten en eventuele extra’s, zoals vaccinatieboekjes, recepten en bloedonderzoek.

Voor een volledig overzicht van alle tarieven verwijzen we naar onze tarievenpagina.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vaccinatiepunt was makkelijk in…

Vaccinatiepunt was makkelijk in gebruik .en helder welke spuiten men moest hebben.alleen waar ze gezet werden (beek) vonden ze 1 vaccinatie onzin omdat die nog een paar maanden geldig was..moest volgende keer maar als je weer ver weg ging wordt gezegd...dus ze houden de aanbevelingen van vaccinatie punt niet nou ...mvg Ron Keulen

7. April 2026

Beste Ron,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je ons systeem als duidelijk en gebruiksvriendelijk hebt ervaren.

We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer het advies vanuit ons en de beoordeling op locatie niet volledig overeenkomen. In sommige gevallen maakt de zorgverlener op locatie, op basis van de actuele situatie en geldigheid van een vaccinatie, een aanvullende afweging.

We nemen je signaal mee om de afstemming hierin zo duidelijk mogelijk te houden.

We helpen je graag weer in de toekomst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed geholpen, planning kan iets gestroomlijnder

Inchecken bij vaccinatie punt is goed geregeld, en opvolgende informatie en informatie vragen worden ook goed afgehandeld.
Ik heb mijn vaccinaties netjes gekregen en op de dag van de afspraak liep alles keurig en werd ik vriendelijk en tijdig geholpen.
De communicatie vanuit vaccinatiepunt naar de vaccinatie locatie liep wat minder goed, waardoor er best wat heen en weer communicatie nodig was om alles afgestemd te krijgen, dit werd door de locatie ook onderkend. Hier zit nog een verbeterpunt naar de toekomst.

23. April 2026

Beste Freek,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat het inchecken, de informatievoorziening en het consult zelf goed zijn verlopen en dat je vriendelijk en op tijd bent geholpen.

Jammer dat de afstemming tussen ons en de locatie minder soepel verliep en dat dit voor extra communicatie heeft gezorgd. We begrijpen dat dit niet ideaal is en nemen dit zeker mee als verbeterpunt.

Graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij kwamen op afspraak voor de…

Wij kwamen op afspraak voor de Gordelroos vaccinatie en werden keurig geholpen door een vriendelijke verpleegkundige.

13. April 2026

Beste Mevr. Stuffers,

Wat fijn om te horen dat jullie keurig zijn geholpen en dat je de verpleegkundige als vriendelijk hebt ervaren!

We helpen jullie graag weer in de toekomst.

Team Vaccinatiepunt

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr