Erge prettige mevrouw, die goede uitleg gaf. Locatie Amersfoort. Ter plekke nieuwe afspraak voor vervolg prikken gemaakt. Wel verwarrend dat ik weer een mail krijg om weer info te verstrekken en afs... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ons reisgezelschap was erg divers qua reeds wel of nog geen eerder ontvangen vaccinaties en verschillende reisbestemmingen waarna we samen verder reizen, dus het reisadvies na ontvangst per mail voor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Moest vrij last minute een Chikungunya vaccinatie hebben voor Suriname. Voorraden voor dit vaccin zijn erg wisselend door beperkte leverbaarheid. Dit was de enige, na veel pogingen, bij wie ik binnen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Niederlande
- 090088222462
- info@vaccinatiepunt.nl
- vaccinatiepunt.nl
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede uitleg
Goede uitleg. Vriendelijk. Snelle facturering en reactie tijden
Gordelroos vaccinatie
Prima geregeld wel aan de dure kant
Plezierig en kundig geholpen
Plezierig en kundig geholpen.
Herinnering afspraak per mail ( dag ervoor) zou welkome aanvulling zijn.
Makkelijk om een afspraak te maken
Makkelijk om een afspraak te maken, goed advies en je kunt snel terecht. Vriendelijke artsen en goede afhandeling met verzekering, top dus !!
In Goes goed geregeld.
Erge prettige mevrouw
Erge prettige mevrouw, die goede uitleg gaf.
Locatie Amersfoort. Ter plekke nieuwe afspraak voor vervolg prikken gemaakt. Wel verwarrend dat ik weer een mail krijg om weer info te verstrekken en afspraak inplannen over 2 maanden. Raar!
En superduur😏
Hygiëne beter?
Mijn vrouw en ik waren voor een gordelroos vaccinatie gekomen. Het viel mij op dat het meisje geen alcohol swab gebruikt voor het inenten, terwijl die in het bakje klaar lagen. Verder drukte ze met haar blote vinger op de injectie plek net voor het injecteren. Dit deed ze bij zowel mijn vrouw, als ik zelf. Ik ben hier niet in opgeleid maar vond het een ongebruikelijke gang van zaken. In ieder geval niet eerder meegemaakt.
Het bedrag is hoger dan ze vertelde
Het bedrag is hoger dan ze vertelde, op mail word niet gereageerd, na telefonisch contact wordt gezegt, we kunnen er niks mee wat u heeft ontvangen is het goede bedrag.
Voel mij zeker in de maling genomen.
Ben goed geholpen
Ben goed geholpen, vriendelijke dame gaf goed uitleg.
Super goede voorlichting en heel…
Super goede voorlichting en heel vriendelijk geholpen!
Prima en vakkundig geholpen door heel…
Prima en vakkundig geholpen door heel vriendelijk personeel.
Very happy with the service
Very happy with the service! Was super quick and everyone was very friendly.
De afspraak konden we op korte termijn…
De afspraak konden we op korte termijn maken.
Van te voren een advies gekregen.
Op de dag zelf ging het vlot. Vriendelijk personeel.
Uitstekend
Voor ons de eerste reis buiten Europa.Via onze zorgverzekering een extra aanvullende verzekering afgesloten voor de vaccinaties.Voor een vergoeding hiervan zijn we naar het voor ons dichtstbijzijnde vaccinatie punt gegaan (Elburg) Vooraf krijg je een mail waarin je je gegevens en geplande reis in vult. Voor je geplande vaccinatie afspraak krijg je een vaccinatie advies.
Omdat ik graag de Rabiës vaccinatie erbij wou telefonisch contact opgenomen waarbij ik goed en duidelijk ben geholpen.
Op het vaccinatie punt uitstekend geholpen.
Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.
Extraordinary how much kindness and…
Extraordinary how much kindness and understanding I found in there! Thank you very much!
Heel vriendelijk en duidelijke uitleg
Heel vriendelijk en duidelijke uitleg
Goede service maar aan de prijs
De service en communicatie verloopt soepel. Echter vind ik vaccinaties aan de prijs. Ik meende van eerdere vaccinaties bij een andere organisatie dat de prijs voor een volledig vaccinaties was, ook als deze uit twee delen bestaat, lager was als wat we nu twee keer hebben betaald.

Antwort von Vaccinatiepunt
Vaccinatiepunt was makkelijk in…
Vaccinatiepunt was makkelijk in gebruik .en helder welke spuiten men moest hebben.alleen waar ze gezet werden (beek) vonden ze 1 vaccinatie onzin omdat die nog een paar maanden geldig was..moest volgende keer maar als je weer ver weg ging wordt gezegd...dus ze houden de aanbevelingen van vaccinatie punt niet nou ...mvg Ron Keulen

Antwort von Vaccinatiepunt
Goed geholpen, planning kan iets gestroomlijnder
Inchecken bij vaccinatie punt is goed geregeld, en opvolgende informatie en informatie vragen worden ook goed afgehandeld.
Ik heb mijn vaccinaties netjes gekregen en op de dag van de afspraak liep alles keurig en werd ik vriendelijk en tijdig geholpen.
De communicatie vanuit vaccinatiepunt naar de vaccinatie locatie liep wat minder goed, waardoor er best wat heen en weer communicatie nodig was om alles afgestemd te krijgen, dit werd door de locatie ook onderkend. Hier zit nog een verbeterpunt naar de toekomst.

Antwort von Vaccinatiepunt
Wij kwamen op afspraak voor de…
Wij kwamen op afspraak voor de Gordelroos vaccinatie en werden keurig geholpen door een vriendelijke verpleegkundige.

Antwort von Vaccinatiepunt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.