1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Großhändler für Fitnessgeräte
  4. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Binnen 5 dagen je eigen supplementenlijn op de markt! YourGymLabel helpt jou van A tot Z! Wil je je eigen pre workout formule samenstellen? Dat kan al vanaf 200 kilo per smaak! Kleding. Lage minimale afname. Lage opstartkosten. Dropshipping.

2,0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring – absoluut niet aan te raden

Helaas heb ik een zeer slechte ervaring gehad met dit bedrijf en met de eigenaar, Frank Nieuwland. Sinds april ben ik hier maandenlang mee bezig geweest. Telkens was er wel iets: problemen met personeel (grotendeels stagiaires), vertragingen en vooral veel loze beloftes die niet zijn nagekomen.

Ik heb bijna €5.000 geïnvesteerd, maar ondanks dit bedrag moest ik alsnog een externe partij inschakelen om de webshop in orde te maken. Dit heeft mij nog eens ruim €1.000 extra gekost. Daarnaast zijn meerdere afspraken en beloofde onderdelen simpelweg niet geleverd.

Pogingen om dit netjes op te lossen liepen op niets uit; er wordt inmiddels niet meer gereageerd op berichten.

Inmiddels ben ik gestart met juridische stappen via mijn advocaat. Frank zal hierover binnenkort officieel per brief worden geïnformeerd. Ik beschik over alle benodigde bewijzen en zie de rechtszaak met vertrouwen tegemoet.

Ook heb ik programma BOOS benaderd, mede omdat ik online lees dat ik helaas niet de enige ben met negatieve ervaringen met deze persoon en dit bedrijf.

Ik raad iedereen aan om zeer goed na te denken voordat je hier zaken mee doet.

29. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb dit bedrijf eerder al een tweede…

Ik heb dit bedrijf eerder al een tweede kans gegeven, ondanks eerdere problemen met levering. Helaas is het opnieuw misgegaan. Na betaling is mijn bestelling wederom niet geleverd en er wordt ook geen enkele reactie gegeven op mijn pogingen om contact op te nemen.

Het is bijzonder teleurstellend en eerlijk gezegd treurig dat dit de manier is waarop dit bedrijf zijn klanten behandelt.

Absoluut geen aanrader.

22. Dezember 2025

Wat een onprofessioneel bedrijf

Wat een onprofessioneel bedrijf, huren je in om werk te verrichten en vervolgens zodra het is opgeleverd stopt het contact en zie je de betaling nooit verschijnen.

18. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf is echt een schande!!!

Dit bedrijf is echt een schande en totaal niet professioneel!! Ik zou echt niet met dit bedrijf in zee gaan. Nemen expres hun telefoon niet op, reageren bewust niet op berichten en hebben alleen maar valse beloftes. Ik ben echt zo klaar met dit bedrijf. Misschien Tim Hofman hun kant op sturen. Verzendingen die niet geleverd worden en vervolgens zeggen ze dat het wel verstuurd is wat op dat moment een leugen is. Ik zit er echt aan te denken om het programma Boos erop af te sturen zodat heel Nederland ziet wat voor oplichters dit bedrijf is.

12. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bespaar jezelf pijn en moeite

Communicatief onwijs slecht bedrijf. In het begin lijkt alles leuk maar zodra je er in zit word je vergeten en leggen ze ze schuld bij jou als er wat mis gaat.
Ze zien door hun eigen bomen het bos niet meer omdat ze meerdere bedrijven beheren en aan meerdere bedrijven werken waardoor je zelf als bedrijf niet er meer toe doet. Maanden word er verbetering beloofd maar dit zijn slechts lege woorden. Assets die op je labels gebruikt worden zijn niet van je bedrijf want ze hergebruiken alles bij hun andere klanten. Wanneer je net een product op de markt hebt kan het zomaar zijn dat het een week later niet meer geleverd wordt (hier hoor je niks van). HACCP plan word 1x opgestuurd en daarna hoor je er niks meer van. Zelfs niet bij nieuwe producten. Wanneer je een vraag hebt hoor je niks. Zelfs niet na 5x mailen, 10x bellen of 1000x een whatsapp bericht sturen.

Klant is koning? Niet bij YourGymLabel. Daar is geld koning.

Er zal vast een slap excuus antwoord op deze reviews komen want elke 1 ster die ze krijgen is volgens hun onterecht.
Nou, geloof mij. Een halve ster zijn ze niet eens waard.

19. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin NIET met dit bedrijf!

Ik zou echt niet met dit bedrijf in zee gaan. Het lijkt op de site mooi, maar ze kunnen echt geen business runnen. Wordt altijd van alles beloofd maar regelen niks en de eigenaar is helemaal geen prettig persoon om mee samen te werken. Komt zijn afspraken niet na en zijn beste methode is gewoon niet reageren op je berichten en telefoons niet opnemen. Echt veel gedoe gehad met ze en helaas nog steeds. Ik zou iedereen maar dan ook echt iedereen afraden om met deze mensen in zee te gaan. Ik heb nog nooit z’n slechte en vooral z’n onprofessionele onderneming meegemaakt als dit. Ik moet een ster geven, maar dat vind ik voor dit bedrijf echt al teveel credits.

5. August 2025

Warning - Stay away

Warning - This is a scam activity!

We paid on January 13, 2025 the provided invoice for a series of whitelabelled products.

Today is May 14, 2025 and we have not received a single container of protein powder or anything else.

As expected, the "company" is completely disappeared, with 0 communication or response to our numerous requests.

This of course, after being promised that we would receive everything in one week.

14. Mai 2025

Your Gym Label kost je geld, klanten en vertrouwen

In 2023 ben ik gestart met mijn eigen supplementenmerk via Your Gym Label. Wat begon als een enthousiast project, draaide al snel uit op een grote teleurstelling.

Allereerst betaal je als ondernemer de hoofdprijs voor de inkoop van hun producten. Hierdoor blijft er nauwelijks marge over, waardoor het vrijwel onmogelijk is om winstgevend te zijn, zeker als starter. Je neemt het meeste risico, maar houdt er het minste aan over.

Daarbovenop is de communicatie met het bedrijf slecht. Berichten worden vaak laat of helemaal niet beantwoord. Je krijgt nauwelijks begeleiding of support, en staat er in de praktijk volledig alleen voor.

Wat het nog erger maakt: klanten moesten regelmatig dagenlang wachten op hun bestelling, zonder enige vorm van update of communicatie. Dat leidde tot frustratie bij mijn klanten, klachten, en uiteindelijk schade aan mijn eigen naam als ondernemer.

Mijn advies: ga absoluut niet met dit bedrijf in zee. Er zijn genoeg andere leveranciers die wél meedenken, eerlijke marges bieden en hun afspraken nakomen.

5. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas een erg teleurstellende ervaring…

Helaas een erg teleurstellende ervaring met YourGymLabel. We hebben ons eigen merk opgezet via hen, maar de communicatie was ronduit slecht. Zowel telefonisch als via e-mail werd er nauwelijks gereageerd, wat ontzettend frustrerend is als je als startup snel schakelen belangrijk vindt. Uiteindelijk werd ons duidelijk dat andere klanten voorrang kregen, wat voor ons de doorslag gaf om de samenwerking te beëindigen. Als startup kan ik dit bedrijf helaas niet aanraden.

20. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr