Gardio Bewertungen 829

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det finns väl fördomar om bristande nivå på support hos internetleverantörer men de kommer på skam med Gardio. Snabbt svar på telefon, engagerad kundmottagare, snabb och elegant lösning på problemet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt från första samtalet, väldigt trevlig och förstående lovade att kolla upp ärendet och återkomma. Han det också under den tiden han lovade. Louis var även behjälplig under betalnings processen st... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Medarbetaren ringde snabbt, var tålmodig och kunde hjälpa med goda tipps . Han tog sig tid när jag som utlänning inte förstod allt meddetsamma - jag har alltid lite svårt med telefonsamtal och förbi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En service upplevelse utöver det vanliga . Dels när vi ringde kontoret med frågor, den personen satte oss i kontakt med arbetsledaren genast. Grabbarna som kom och utförde jobbet var så trevliga och... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Videoüberwachung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Hjälp med felanmälan

Kundservicekillen Louis tar verkligen hand om oss som kund! Han ledde oss med tips hur vi får igång internetet efter att han kollat ledningarna hos sig.
Dessutom ringde han och kollade att allt var ok efteråt! Dagens ros till honom!

20. Mai 2026

Hej Krisi,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och att allt löste sig med internet. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse, och vi tar med oss dina vänliga ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kändes tryggt och ingav förtroende…

Det kändes tryggt och ingav förtroende samtidigt som kompetensen fanns där.

Antwort von Gardio

Tack så mycket för din feedback, Jimmy. Det betyder mycket för oss att du upplevde ett professionellt och förtroendeingivande bemötande. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Svarar snabbt och vänligt bemötande

Svarar snabbt och vänligt bemötande

Hej Kennet,

Tack så mycket! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du är nöjd med både snabbheten och vårt bemötande. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It was a very helpfull and good…

It was a very helpfull and good conversation. Very fast and clear information leading to the result asked for.
I would highl recommend this person for professional assistance at any time.

Hi Ralph,

Thank you very much for your kind words and for taking the time to leave this feedback. We are pleased to hear that you found the conversation helpful, clear, and efficient, and that it led to the result you were looking for.

We truly appreciate your recommendation and are glad we could assist you.

Kind regards,
Customer Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt och inlyssnande bemötande och…

Trevligt och inlyssnande bemötande och kompetent hjälp utöver det som förväntas.

Hej Ines,

Tack för din fina återkoppling. Det gläder oss att du upplevde ett trevligt och lyhört bemötande samt att du fick hjälp som överträffade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Ilshat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och vilja till support

Trevligt bemötande och vilja till support.
Bristfällig info om äldre system.

Hej Bertil,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är glada att du upplevde ett trevligt bemötande och att du fick den support du behövde. Samtidigt tar vi med oss din synpunkt kring informationen om äldre system, då vi alltid strävar efter att bli tydligare och mer hjälpsamma i vår kommunikation.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb återkoppling och hjälp med…

Snabb återkoppling och hjälp med beställning av router.

Hej Ulf,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du fick snabb återkoppling och bra hjälp med din beställning av router. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och önskar dig varmt välkommen tillbaka vid behov.

Snabb och trevlig hantering

Snabb och trevlig hantering

16. Mai 2026

Antwort von Gardio

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det är roligt att höra att du är nöjd och att allt fungerade smidigt. Vi uppskattar din feedback.

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du skulle behöva hjälp framöver!

Shawn

Trevligt och proffsigt bemötande

Trevligt och proffsigt bemötande

Hej Hans,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Mycket trevligt bemötande!!

Antwort von Gardio

Stort tack för dina fina ord!

Det gläder oss verkligen att du upplevde bemötandet som trevligt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig hantering av en fakturafråga som…

Smidig hantering av en fakturafråga som rättades till min belåtenhet.

Hej Gerhard,

Stort tack för ditt omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Luis var över förväntan i sitt…

Luis var över förväntan i sitt bemötande mot mig. Trevlig, kunnig och tillmötesgående. Han ska ni vara rädd om på företaget.
Mvh
Andreas Johansson

12. Mai 2026

Hej Andreas,

Stort tack för din fina feedback!

Det gläder mig verkligen att du hade en så bra upplevelse och att du kände dig väl bemött. Jag uppskattar att du tog dig tid att skriva några ord, det betyder mycket.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ett vänligt bemötande i en situation…

Ett vänligt bemötande i en situation där Open Infra inte tar sitt ansvar där de orsakat en skada hos mig.Tack för Ert tillmötesgående.

12. Mai 2026

Hej Ingrid,

Stort tack för din återkoppling!

Vad fint att höra att du upplevde ett vänligt och tillmötesgående bemötande i en svår situation. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss.

Om du behöver ytterligare hjälp framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Ilshat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mailade in en fakturafråga och 10 min…

Mailade in en fakturafråga och 10 min efter ringde en kille från Gardio upp. DET är bra service!

Hej Anna,

Stort tack för din fina återkoppling!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår snabba återkoppling och att vi kunde hjälpa dig så snabbt i din fakturafråga. Vi strävar alltid efter att ge så effektiv och smidig service som möjligt, så det är väldigt uppskattat att du delar din upplevelse.

Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En väldigt god service av Toufik Trad…

En väldigt god service av Toufik Trad på Gardio.
Raka, trevliga svar och god ton.

Antwort von Gardio

Tack för dina fina ord, det uppskattas verkligen!

Det betyder mycket att höra att du upplevde bemötandet som både trevligt och tydligt. Jag försöker alltid ge ett så smidigt och bra stöd som möjligt, så det är kul att det märks.

Hör gärna av dig igen om det är något mer jag kan hjälpa till med!

Mycket bra service

Bra bemötande och återkoppling!

Hej Fredrik,

Tack så mycket för din fina återkoppling!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både service, bemötande och vår återkoppling. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva detta.

Du är varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade en fråga om betalning bredband.

Hade en fråga om betalning bredband.
Fick ett snabbt svar och bra förklarat.
Är mycket nöjd. Trevlig kontakt i kundtjänst.

Hej Carina,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du fick snabba och tydliga svar kring din fråga om betalning för bredbandet, och att du upplevde kontakten som trevlig.

Vi uppskattar verkligen din feedback.

....

Svaret på min fråga var lätt följbar.

6. Mai 2026

Hej Zoltan,

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde svaret som tydligt och lätt att följa. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din feedback.

Ett telefonsamtal räckte

Försökte göra en skriftlig anmälan om min trasiga router, men det hände inte mycket. Ett telefonsamtal däremot gjorde att saker hände. Och när routern anlände var ännu ett telefonsamtal lösningen på att åter vara online.

7. Mai 2026

Hej Torsten,

Stort tack för att du delar din upplevelse!

Vad bra att det löste sig smidigt via telefon och att du snabbt kom online igen.
Vi tar också med oss din återkoppling kring den skriftliga anmälan för att se hur vi kan förbättra den delen av processen.

Trevlig

Trevlig, engagerad och professionell personal.. Väldigt service inriktade & seriösa

7. Mai 2026

Hej Andreas,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplever vår personal som både trevlig, engagerad och professionell. Vi uppskattar verkligen din feedback och att du tagit dig tid att dela din upplevelse.

Kundtjänst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr