Ren svindel hele nettstedet.jeg har ventet i flere mnd på varer.først gikk det over en mnd,så fant amatørene ut at de hadde sendt til en annen person,så gikk det over to mnd til så får jeg beskjed om... Mehr ansehen
Gadgetgiganten
STYR UNNA!! Som flere her skriver, svindel! Varene blir aldri levert! Fikk og mail om at lageret var tomme, men hadde fått tak i ny fra et eksternt lager. Leveringen ville ta lengre tid. Sjekket... Mehr ansehen
Fortjener ingen stjerner ettersom de har lurt meg for 1499.- for en ismaskin vi aldri får. Trodde på trustpilot som da hadde gode anmeldelser, nå ser jeg bare en haug med andre som også liksom har fåt... Mehr ansehen
Har siden d. 7. April fået lovning på levering af Ninja ismaskine hvilket ikke er sket og nok aldrig vil ske selvom firmaet skriver garanti for levering eller pengene retur. Intet er sket kun betaling... Mehr ansehen
Olsvikmarken 108, 5183, Olsvik, Dänemark
- info@gadgetgiganten.com
- gadgetgiganten.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er svindel virksomhed vi har…
Det er svindel virksomhed vi har bestilt ismaskine for snart 2 måneder siden og de skriver den er leveret på anden adresse og der sendes en ny... men den kom så heller ikke. Vi har så betalt med PayPal så vi får vores penge tilbage. De er 0 stjerner vær så til alle hold jer langt væk fra dem i bliver snydt....
Hvis der var 0 stjerner havde jeg givet…
Hvis der var 0 stjerner havde jeg givet det...
FUP VIRKSOMHED! Leverer intet... men skynder sig til gengæld til at hæve pengene fra ens konto.
Svindelfirma
Svindelfirma, siger at pakken er leveret et andet sted ved en fejl og at den er på vej.
Svindel slik flere her skriver
Svindel slik flere her skriver. Jeg bestilte min iskremmaskin..-
Gadgetgiganten.no. Og den skulle være i hende innen få dager. Men like etter bestilling. Mail om at varen var utsolgt.. Men de hadde den på lager og bestilte den for meg med beskjed om 7-9 dagers postgang.. Vel.. Det var nok ikke slik. De trakk samme sum fra ett annet navn enn Gadgetgiganten, på mitt kredittkort.. FRA PARIS.. HVERKEN FRA Norge eller Danmark. I følge" deres sporing "har den kommet til Norge for flere dager siden.. Bare ikke sendt videre til meg.. Men ikke å spore på PostNord, som de skriver de bruker..ganske rart.. Når dette bemerkes, får jeg en ny mail.. Varens opprinnelsesland er nå, plutselig Canada.. Selvsagt er summen reversert fra mitt kredittselskap.. Etter mine mailer fremlagt. STYR UNNA. Reklamer til ditt selskap snarest og svar firmaet raskt.. Mailer fremlegges til ditt kortselskap. Ta også skjermbilder av dine "sporingsmeldinger" .. Det blir noen..
FUP !
Egentlig giver jeg ikke engang gadgetgiganten én stjerne, men faktisk kun 0 stjerner…,for den ismaskine, jeg bestilte, har jeg aldrig modtaget. Først var den udsolgt fra lageret, så skulle den skaffes fra fjernlager i Canada, så var den pludselig leveret til mig uden at være det, og så skete der en ‘frygtelig fejltagelse’, så den blev leveret til en anden, og nu er den så genbestilt…i Canada !, selvom jeg i stedet ønskede at annullere orden og få min betaling retur.
Firmaet er FUP, og ingen får nogensinde varerne leveret. Hold jer langt væk fra Gadgetgiganten !
Meget utroværdig firma. 👿
Så står min vare "også" til at være leveret....
Har video overvågning på hele min grund og jeg var hjemme. 👿
Intet leveret. 👿
Håber "bagmændene" bliver lås væk hvor solen ikke kommer frem.
Har fået mine penge af Banken.
Møj firma. 👿
Stadig ikke modtaget efter en måned
Ismaskine, købt for en måned siden og endnu ikke leveret. Tracking virker fake, for jeg kan ikke se de nederste linjer.
Firma påstår at pakken er sendt fra Canada. Skriver at pakken leveres indenfor 2-3 hverdage, men det sker så ikke.
SCAM!!!!⛔️⛔️⛔️
If you bought any items with this “company” / first write them an email demanding your money back. Then - Report to your bank, close your cards, report to e-mærket and the police - SCAM! Apply to the Facebook group “snydt af Gadgetgiganten” and get help from the members there - 100 members and counting.
Bestilte en softice maskine på deres…
Bestilte en softice maskine på deres side, der skule være 3 dages leveringstid og det passede fint med hvornår jeg skulle bruge den. fik en mail i løbet af natten, fik hele 3 mails hvor de skrev at de ikke havde flere på lager så de måtte bestille den fra Canada og jeg måtte forvente 9 dage ekstra leveringstid, jeg skrev til dem og bad dem om at annullere ordren da jeg skulle bruge maskinen nu til en fødselsdagsfest. Det kunne ikke lade sig gøre da de havde bestilt den men jeg kunne bare sende den tilbage når jeg modtog den.
Bestillingen var D. 24-04-2025.
D. 21-05-2025 viser opdateringen på deres side at leveringen skulle foregå D.22-05-2025.
Vi modtog intet, sendte en mail i dag D. 23-05-2025
Fik svar tilbage kl. 11.33 at de kunne se at vi skulle have modtaget varen, jeg kom hjem fra arbejde kl. 15.10 og svarede på deres mail at vi intet havde modtaget.
Pludselig kl. 15.24 viser deres opdatering at varen er leveret i dag kl. 15.23.
Har vedhæftet hele forløbet.
Ordre behandles
BestiltApril 24, 2025 11:40Din ordre er modtaget
Behandler24 April, 2025 11:40Ordre status ændret til Behandler
Ordre klargores24 April, 2025 14:55Ordre status ændret til Ordre klargores
Ordre pakket24 April, 2025 19:25Ordre status ændret til Ordre pakket
Klar til afhentning24 April, 2025 21:15Ordre status ændret til Klar til afhentning
Levering på vej
Klar til levering20 May, 2025 19:40Ordre status ændret til Klar til levering
Leveres i morgen21 May, 2025 14:27Ordre status ændret til Leveres i morgen
Ordre leveret23 May, 2025 04:55Ordre status ændret til Ordre leveret
Din ordre er blevet leveret d. 23 maj, 2025 15:23
Hvilket ikke er sket. så jeg kan klart ikke anbefale at handle hos dette firma og må nok gå ud fra at mine penge er tabt.
Svindel!!
Bestilt og betalt 8 april og intet modtaget.
Kun dårlige undskyldninger på mail.
Rendyrket SVINDEL med flere identiske sider med samme tilbud.
Den mest USERIØSE nettbutikken jeg har…
Den mest USERIØSE nettbutikken jeg har møtt på. Bestilte ismaskin, de påstår att den er levert, noe den IKKE er. Ber om å få tilbake pengene, men da svarer de at jeg må sende varen tilbake først. Vare jeg IKKE har fått. STYR UNNA
snydt af GadgetGiganten
Som så mange andre har jeg ikke modtaget min varer.
Men kig ind på fb …snydt af GadgetGiganten, der hjælper vi hinanden , med råd og vejledning
Gadgetgiganten
Efter at jeg har meddelt Gadgetgiganten at jeg har gjort indsigelse i min bank, har jeg modtaget mail fra dem, som har antydning af trusler om at det kan få konsekvenser for mig
KØBER I BUTIKKERNE FREMOVER..
Aldrig modtaget nogen ismaskiner , 2 stk plus nogle andre ting det små 6.000 kr bare øv.. derfor jeg fremover køber i butikkerne så er der ingen ko på isen..
Scam
Scam. It never arrived. They say it is sendt by boat from Canada but is all bullshit
fup og svindel
fup og svindel bestil det en ismaskine men mit leveringstidspunkt flytter sig hele tiden og så selvom den er leveret til mig så hver gang jeg logger ind Er der et nyt leveringstidspunkt den er leveret på ✓
Behandles
BestiltApril 20, 2025 17:40Din ordre er modtaget
Behandler20 April, 2025 17:40Ordre status ændret til Behandler
Ordre klargores20 April, 2025 23:25Ordre status ændret til Ordre klargores
Ordre pakket21 April, 2025 03:55Ordre status ændret til Ordre pakket
Klar til afhentning21 April, 2025 05:45Ordre status ændret til Klar til afhentning
Levering på vej
Afhentet21 April, 2025 10:25Ordre status ændret til Afhentet
Pa vej til lager22 April, 2025 21:05Ordre status ændret til Pa vej til lager
Ankommet lager23 April, 2025 12:30Ordre status ændret til Ankommet lager
Sorteringscenter25 April, 2025 03:00Ordre status ændret til Sorteringscenter
Fragt beregnes28 April, 2025 00:33Ordre status ændret til Fragt beregnes
Fragt beregnes28 April, 2025 00:33Ordre status ændret til Fragt beregnes
Afsending venter29 April, 2025 08:25Ordre status ændret til Afsending venter
Afsending godkendt29 April, 2025 15:00Ordre status ændret til Afsending godkendt
Ankommet terminal30 April, 2025 22:10Ordre status ændret til Ankommet terminal
Ordre leveret19 May, 2025 06:35Ordre status ændret til Ordre leveret
Leveret
Din ordre er blevet leveret d. 22 maj, 2025 17:43
Har bestilt en vare
Har bestilt en vare, men der er gået en måned og ingen vare modtaget.
De skulle slet ikke have nogle…
De skulle slet ikke have nogle stjerner.
Som de skriver på ekstra bladet i dag, så er det et fup firma. så lad vær med at bruge denne hjemmeside. nøjagtig som en kunde skriver på EK dette samme er sket for mig.
Indsigelse
Jeg har gjort indsigelse til banken og jeg har allerede fået mine penge retur, hvis min indsigelse er uberettiget koster det 500 kr.
Det kan tage 12 måneder før sagen helt er afgjort.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.