Gadgetgiganten

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

STYR UNNA!! Som flere her skriver, svindel! Varene blir aldri levert! Fikk og mail om at lageret var tomme, men hadde fått tak i ny fra et eksternt lager. Leveringen ville ta lengre tid. Sjekket... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fortjener ingen stjerner ettersom de har lurt meg for 1499.- for en ismaskin vi aldri får. Trodde på trustpilot som da hadde gode anmeldelser, nå ser jeg bare en haug med andre som også liksom har fåt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har siden d. 7. April fået lovning på levering af Ninja ismaskine hvilket ikke er sket og nok aldrig vil ske selvom firmaet skriver garanti for levering eller pengene retur. Intet er sket kun betaling... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

F… et l…. firma

F… et l…. firma. Har bestilt en ismaskine . Som ikke er dukket op. Aldrig handle med dem .
Jeg skrev til dem, og de svarede efter et par dage. De sagde at pakken var leveret et andet sted, men de sendte en ny. kÆMPE FAKE, og fup. Efter et måned har jeg ikke modtaget den endnu.

7. Mai 2025

Jeg bestilte den 19

Jeg bestilte den 19. april 2025 en Ninja ismaskine, da jeg bestilte lovede I 2-3 dages levering.
Idag den 1. august har jeg stadig ikke modtaget min ismaskine, jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med deres support, til at starte med fik jeg svar om at de desværre ikke havde ismaskinen på lager, så der ville gå nogle flere dage, jeg fik et tracking nr.
2 dage efter at jeg skulle have modtaget min ismaskine, kontaktede jeg igen support, de beklagede, men fragtmanden havde fået afleveret min ismaskine på en forkert adresse, så de ville sende en ny og jeg fik et nyt tracking nr.
Dagen efter at jeg skulle have modtaget kontaktede jeg så igen deres support, men nu fik jeg intet svar, har forsøgt nogle gange, men modtager stadig intet svar.
DET ER ET FUP FIRMA, der stjæler dine penge, HOLD DIG FRA AT HANDLE HOS GadgetGiganten

1. August 2025

SCAM Fraudulent Con Artists AVOID AVOID

Paid for Ice-cream maker.Wanted as a gift for my grandsons. They displayed high rating on trust pilot. Confirmation of order received, then it started ! Excuse that it will be delayed. Then after chasing told a few more days. Then after chasing again could not get through to them. Contacted fraud department and spoke to credit card people. They confirmed a SCAM, and got refund from my credit card people.
So evil these people, we work hard for our money and they just take advantage of us. I hope there is a special place in hell for them.

5. Juni 2025

Fup og snyd

Bestilte som mange andre naive kunder en Ninja ismaskine som et supertilbud, tilbage den 22/4 - nu er det den 20/7 og jeg har stadig ikke fået maskinen, første gang fik jeg at vide- fejlaflevering, samt nyt tracking nr - skulle jvf det været leveret 24/6-25 - og ellers indtil videre på mindst 20 andre datoer, leveringstid skifter ca efter 1-2 minutter- så
Jeg gider ikke tjekke mere - og så svarer de ikke på mine talrige mails - FUP firma.

20. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde ventet på min softicemaskine i 60 dag i 60…

Havde ventet på min softicemaskine i 60 dage, de skriver annoncen 2-4 dage, de har skrevet 2 gange, den er leveret, bare ikke på min adresse, nu er der gået 30 dage hvor jeg har ventet på penge retur, der er ikke modtaget noget, har skrevet 11 mails, men stadig ikke noget svar

14. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ren svindel hele nettstedet.jeg har…

Ren svindel hele nettstedet.jeg har ventet i flere mnd på varer.først gikk det over en mnd,så fant amatørene ut at de hadde sendt til en annen person,så gikk det over to mnd til så får jeg beskjed om at varen er levert i postkassen men ingen vare kommet,styr unna slike som dette og den figuren Sarah som sitter på kundeservice er en av de største svindlere i denne bedriften

24. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra den hjemmeside

Jeg er også én af dem som har købt den Ismaskine 24 april.
1 1/2 måned senere skriver jeg til dem, hvornår maskinen kommer. Der går ikke mange minutter, som jo er helt ekstremt vildt, de svarer så hurtigt, og det var da vidst på en søndag. Karoline svarer at den skulle være afleveret…..det ville de undersøge 🙄🤭🤔
Nu har jeg bedt om pengene retur, og pudsigt ingen svar.
Så som alle andre skriver hold jer langt væk fra den hjemmeside!

24. April 2025

Svindel

Svindel. 2 ganger har de sagt det er levert, men det er det ikke. De sier de sender fra Canada. Sporingslink tenker jeg er en falsk side. Ikke kjøp. Mange har liknende problemer med dette selskapet.

9. Juli 2025

Bare svindel

Bare svindel. De har sendt varene 2 ganger og sier de blir feil levert, selv adressen på den liksom sporingen deres stemmer 100%.
Rein svindel og bare søppel,styr unna denne siden.

1. Juli 2025

SVINDEL FIRMA

Først feil levering.Så ny ordre etter 1mnd. og den kommer bare til pakking og ikke sendt i det heletatt etter 14 dagers venting . All kommunikasjon stopper når jeg klager. Firmaet er anmeldt
Olsvikmarken 108, 5183, Olsvik, Danmark, er ikke i danmark men Bergen Norge. Terma AS
Olsvikmarken 108, 5183 Olsvik er firmaet som er registrert på gadgetgiganten. Har snakket med eier av terma as og hannes adresse er stjålet.Han blir oppringt av mange fortvilte mennesker som er svindlet.

13. Juni 2025

STOP..KØB IKKE

FUP FIRMA!! Havde bestilt en ninja is maskine, som aldrig kom..flere forklaringer om at det var leveret forkert og at en ny var på vej..hvilket ikke var sandt..skulle så udfylde en formular for at få mine penge retur, hvilket heller aldrig skete !!! Og nu svarer de ikke på msils og mine penge er bare mistet.. vil politianmelde dem.. KØB IKKE DER!!

4. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr