Gadgetgiganten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ren svindel hele nettstedet.jeg har ventet i flere mnd på varer.først gikk det over en mnd,så fant amatørene ut at de hadde sendt til en annen person,så gikk det over to mnd til så får jeg beskjed om... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

STYR UNNA!! Som flere her skriver, svindel! Varene blir aldri levert! Fikk og mail om at lageret var tomme, men hadde fått tak i ny fra et eksternt lager. Leveringen ville ta lengre tid. Sjekket... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fortjener ingen stjerner ettersom de har lurt meg for 1499.- for en ismaskin vi aldri får. Trodde på trustpilot som da hadde gode anmeldelser, nå ser jeg bare en haug med andre som også liksom har fåt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har siden d. 7. April fået lovning på levering af Ninja ismaskine hvilket ikke er sket og nok aldrig vil ske selvom firmaet skriver garanti for levering eller pengene retur. Intet er sket kun betaling... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

FUP OG SVINDLEL

Hold jer lang væk fra gadgetgiganten, de er de største svindler jeg bestilt en is maskine d. 3 maj hvor der stod 2 til 3 dage leveringstid og havde den på lager Men da jeg havde bestilt skrev de at der de ikke havde flere på lager så der vil gå yderligere 9 til 12 dage. Jeg havde sporet pakken ligesom til der stod lokal afhentning, da jeg så ville sporet den efter 2 dag stod der Denne forbindelse er ikke privat dette websted kan udgive sig for at være " kort-betaling.dk" for at stjæle dine personlige eller økonomiske oplysninger. Du bør lukke denne side.
Hold jer væk.

1. Juni 2025

Værste fup firma

Værste fup firma, der går lang tid, de udsætter og udsætter og du får ikke din varer og de vil heller ikke give pengene tilbage.

25. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TRUSTPILOT Kan man stole på jer ?

Jeg kan virkelig undre mig over at TRUSTPILOT stadig viser de gode anmeldelser af dette GADGETGIGANTEN, når jeg har gjort TRUSTPILOT opmærksomme på at der er tale om falske positive anmeldelser af GADGETGIGANTEN.
Ikke ÉN af alle os der er blevet snydt af GADGETGIGANTEN kan nikke genkendende til de gode anmeldelser, som burde være blevet kontrolleret og verificeret af TRUSTPILOT, når en kunde gør opmærksom på at der er noget galt.
Jeg købte en vare hos GADGETGIGANTEN netop på baggrund af de gode anmeldelser på TRUSTPILOT

31. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville give minusanmeldelse hvis man…

Ville give minusanmeldelse hvis man kunne. Har haft samme forløb som de andre der har bestilt softicemaskinen. Fup og svindel. Bestilte 22. april. Da jeg rykkede fik også besked om leveret til forkert og så fik jeg et nyt ordrenummer og ny afsendelse fra udlandet. Har lavet indsigelse i pengeinstitut

22. Mai 2025

En stor svindel foretagende!!!!
Kunne man give minus stjerner, fik de det.
Bestilte en softice maskine helt tilbage til starten i April, men modtog den aldrig.
Jeg skrev til firmaet og de undskyldte for manglende levering og sagde den var leveret til en anden kunde og at de ville sende en ny.
Den blev så leveret i går eller gjorde den… nej..
Det var bare samme fremgangsmåde.
Sagen bliver nu politi anmeldt, men det kommer nok ikke bag på denne såkaldte firma, da foretagendet er en stor svindel firma.
Der er flere forskellige internetsider fra samme firma derude og i kan finde ud af mere på extra bladet da de har skrevet om denne “ firma “
Så husk… hold jer langt væk fra dem, da de stadig “ endnu “ opererer derude.

7. April 2025

En stor svindel foretagende!!!!

Kunne man give minus stjerner, fik de det.
Den blev så leveret i går eller gjorde den… nej..
Det var bare samme fremgangsmåde.
Så husk… hold jer langt væk fra dem, da de stadig “ endnu “ opererer derude.

7. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne man skrive uden stjerne fik de…

Kunne man skrive uden stjerne fik de det😡 købte en ismaskine (TROEDE JEG) D 21.4.25.... på nuværende tidspunkt har jeg INTET modtaget, andet en latterlig automatisk mail, så nu er firmaet politi anmeldt, og lavet en anmeldelse på Firmaet i banken, da de har trukket pengene, det er jo et kriminelt firma..... PAS PÅ.....HOLD JER VÆK
Det er ALLE der har forsøgt at købe ismaskine, læs TRUSTPILOT.....😡 Sådsn ser det ud...OG ikke nok med det ...Den sælges stadig fra deres hjemmeside...😡

21. April 2025

Bestilte en softice maskine

Bestilte en softice maskine, men afbestilte dagen efter. Fik at vide at den var afsendt, så ville ikke tage imod den. Pakken kom dog aldrig, ligesom de aldrig tilbageførte pengene. Firma der bevidst snyder folk.

2. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This Company is fraudulent and is…

This Company is fraudulent and is openly scamming the public, by taking hard earned cash. The goods purchased never arrived and unable to contact the sellers. My Card is now compromised due to numerous attempts to withdraw my cash. DO NOT TOUCH THIS COMPANY!!!!

7. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GagtetGiganten.com det lugter af svindel

Købte en vare ved GagtetGiganten.com den 8.4.2025 til kr. 999,- hvor det var angivet at der var 4 til 6 dages leveringstid, allerede dagen efter fik jeg en mail om at jeg nu skulle vente 10 til 12 dage. varen er endnu ikke dykket op her 1,5 mdr. efter købet.

Når man bruger tracking koden ligner det at der sker noget efter kontakt har jeg så fået en ny kode og en ny kode. når man benytter det så ser det jo fint ud men det lugter af svindel.

8. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første gang jeg har blitt svindlet på…

Første gang jeg har blitt svindlet på nett 😂
En gang må jo være den første. Nå er til og med nettsiden deres nede og Sporingslinken fungerer ikke.
Var vel en grunn til at jeg valgte å betale denne med kredittkort!!

9. Mai 2025

Fup, ganske enkelt

Jeg vil ikke gentage alle jeres kommentarer. Blot sige, at jeg også er blevet snydt for den ismaskine. De skriver, at de taler med spidatøren og lige pludselig er pakken leveret. Den pakke har aldrig været på vej. Det skete, da jeg en enkel gang ikke checkede trustpilot, før jeg anvendte en ukendt side. Jeg overvejer at melde siden(jeg tror ikke, at der er anden bag det) til politiet. Jeg synes, at jeg skylder dem så meget. Og jeg vil selvf sende en bank indsigelse, som også er foreslået her på siden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sådan får i jeres penge tilbage fra Gadgetgiganten

Til alle som er blevet snydt på Gadgetgiganten

Opret en indsigelse til jeres bank og de vil fastfryse jeres betalte beløb...

Efter 45 dage vil jeres betaling blive tilbageført på jeres konto...

Men det er vigtigt at i retter henvendelse til banken inden der er gået 60 dage...

Da sagen ellers bliver forældet

Fup frima

Jeg har købe/bestilt ismaskine,i april måned som jeg har aldrig modtaget. De skrev at de er udsolgt fra lageret, jeg fik besked at de har aflever men jeg kan se det ikke har, jeg har skrevet at jeg vil have penge tilbage jeg har ikke høre fra dem. ja også 0 stjern herfra

softice maskine

jeg bestildte en softice maskine 27-4-25
først var den udsolgt på lager og jeg skulle vente i 7-9 dage på en fra fjernlageret
28-4-25 kl 05;30 ordre pakket
18-5-25 kl 20;45 toldbehandlet
20-5-25 kl 13;40 venter afhentning
20-5-25 kl 18;10 lokal afhentning
21-5-25 kl 20:30 ankommet sortering

og så er resten blevet slettet igen for i går stod der den var leveret men det er den ikke..:-(

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr