Froothie NL Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne blender! Lang gezocht en getwijfeld, en uiteindelijk voor de Froothie gekozen. Ik twijfelde omdat hij alleen online werd aangeboden en er veel (betaalde?) influencer filmpjes circuleren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hennie v.d. klantenservice heeft me fantastisch geholpen. Beleefd, aardig, doelgericht en probleem oplossend. e enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven was door een andere medewerker, die om de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UPDATE REVIEW: Na onderstaande review werd ik gebeld door froothie, de communicatie was lastig omdat men bij froothie niet altijd goed bereikbaar is. Blijft een beetje slordig, het gaat hier immer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onze blender was stuk maar nog binnen garantie, eerst laten ze ons weken op en neer mailen om de oorzaak te achterhalen om dan te zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn. Wij hebben die nochtans... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Über Froothie NL

Vom Unternehmen geschrieben

Hoge kwaliteit keukenapparatuur

"Zoals de oude gezegde luidt: U betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT doorstaat de tand des tijds" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

✓ Optimum high-performance blenders, juicers & andere keukenapparatuur van Froothie direct leverbaar
✓ Gratis verzending vanaf €200,-
✓ 30 dagen geld-terug-garantie
✓ Topaanbiedingen, lage prijzen
✓ Veilige betaalmethodes - Betaling in termijnen
✓ Levenslange garantie optioneel
✓ Top 5 ⭐ beoordelingen

Froothie is een van de snelst groeiende wereldwijde merken die zich richten op gezondheids- en welzijnsproducten. Wij zijn de exclusieve distributeur van Optimum - een van de meest vertrouwde keukenapparatuur ter wereld.

Bezoek ons op https://www.froothie.nl/

Froothie begon met een klein, eenvoudig idee om fruit, groenten en apparatuur te leveren aan lokale cafés en sapbars. Naarmate de tijd verstreek, ontwikkelden we een diepere passie voor gezond leven en begonnen we met het creëren van ""Froothie"" 🍎🌱🧡

Ons doel is simpel: we willen u uitrusten met de beste kwaliteit Juicers, blenders en apparaten van Optimum om u te helpen een gezondere levensstijl te leiden. We delen graag onze kennis en tips over gezond leven via onze Real Food Revolution-workshops, YouTube-video's, blogs, mediakanalen en partner-influencers over de hele wereld 😄

Instagram: https://www.instagram.com/froothie/
Facebook: https://www.facebook.com/froothie/, https://www.facebook.com/froothie.de/
Froothie Family Facebook Groep: https://www.facebook.com/groups/177230346528016/
Real Food Revolution: https://www.therealfoodrevolution.com.au/
Reel Food Revolution: https://www.therealfoodrevolution.com.au/

Je weet wat ze zeggen....
Als het leven je citroenen geeft, maak dan een sap met je Froothie 😚🍋

Akzeptabel

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, verder prima product voor een goede prijs.

29. Dezember 2022

Goedemorgen Riemens,

Dankuwel voor het delen van uw ervaring.

Wij waarderen dit enorm omdat zo onze toekomstige klanten een beeld kunnen vormen over de service die wij leveren.

Geniet van uw Optimum 9200A blender en schroom niet om contact met ons op te nemen via support@froothie.nl als u vragen en/of opmerkingen heeft.

Veel blendplezier,
Het Froothie team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de Optimum 600M COMPACTE COLD…

Ik heb de Optimum 600M COMPACTE COLD PRESS JUICER en ben daar zeer tevreden over. Hij doet wat hij moet doen. Ik maak veel heerlijke sapjes en Smoothies en mijn kind smult ervan!

De Juicer maakt weinig geluid en dat is echt heel fijn. Heel wat anders dan een blender of mixer. Het apparaat bestaat wel uit veel onderdelen die je wel goed schoon moet maken na gebruik. Maar zo blijft je apparaat mooi en fris.

2. November 2022

Hoi Danielle,

Zo fijn te horen dat je geniet van de Optimum 600M Slow juicer 🙌

De vele recepten die je ermee kunt maken zijn echt eindeloos.
Geniet er maar lekker van met elkaar 😘

Mocht je dit willen, tag ons dan met @froothie op Instagram zodat iedereen kan genieten van je creaties.

Heel veel plezier met deze compacte en tevens ook stille juicer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very happy with the blender!

Very happy with the blender. (Optimum 9200A) You can prepare anything in it! A powerful device!

29. November 2022

Hi Dana,

You have made our day with your lovely review for the Optimum 9200A 🤗

Many thanks for sharing your happiness and have fun.

Stay safe and wish you a happy December 😘

Lots of happiness,
Froothie team.

Optimum 9400x

We have ordered Optimum 9400x. It is amazing strong blender. Nuts, ginger or carrots are mixed within 50sec into really smooth blend. No grit.

19. November 2022

Hello Klara,

You have literally given it a good try already 😊

So glad you are enjoying the Optimum 9400X blender.

Do not forget to set your own programs for an easier use 🙌

Have fun and tag us with @froothie on Facebook and Instagram.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe Mengbeker in NO-TIME!!

Hoewel Froothie goed onderzoek wil verrichten voordat zij overgaan tot vervanging van hun producten, heb ik mijn nieuwe mengbeker snel en gratis opgestuurd gekregen! <3 ik ben erg blij met de nieuwe beker en de hulp van Froothie maakt een professionele indruk.

1. November 2022

Hallo Bastiaan,

Wij waarderen uw review meer dan enorm. 🙏

Froothie doet graag onderzoek hoe problemen zijn ontstaan om vervolgens tips en tricks te geven om het in de toekomst te voorkomen.

Bedankt voor uw begrip en zeg het voort 😘

Heel veel blend plezier,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Partially happy with the Optimum Evolve

Ik heb de Optimum Evolve gekocht, en ben deels tevreden. Volgens mij heb ik een blender gekregen die iemand anders heeft ingeleverd, want er zitten al krasjes op. Ik ben blij met de glazen kannen, alhoewel dat de kannen wel zwaar maakt. Ik ben ook blij met de vacuum functie, dat maakt een groot verschil. Maar ik vind de blender niet zo krachtig, en hij maakt ook veel herrie. Een gewone smoothie met een paar stukjes bevroren frambozen of ander fruit krijgt de blender niet goed klein. Er blijven bevroren stukjes inzitten. Ook als ik na het smoothie programma, nogmaals de blender aanzet op de hoge stand voor 1 minuut. Dat vind ik wel een tegenvaller, want dat is toch de basis functie van een blender.

18. November 2022

Goedemiddag Jooske,

Namens Froothie willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die u heeft met de Optimum Evolve-blender. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt bij het blenden welke wij graag willen verhelpen. Kwalitatieve Klantenservice staat voorop, Froothie is gebouwd op de slogan "Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen", en daarom worden zelfs geïsoleerde gevallen zeer serieus genomen door Froothie en Optimum.

Apparaten die op onze website worden vermeld, zijn alleen nieuwe apparaten en daarom vinden we het erg jammer om te horen dat u een apparaat heeft ontvangen dat eruitziet alsof het is gebruikt. Dit is vreemd omdat de apparaten die we ons magazijn ontvangt allemaal rechtstreeks zijn verzonden vanuit de leverancier. Een medewerker van de klantenservice zal contact met u opnemen om dit verder te onderzoeken.

Wat betreft het gewicht van de mengbeker, ja dat klopt. Op basis van feedback die we van veel klanten hebben ontvangen, is dit blendermodel ontwikkeld met glazen mengbekers in plaats van BPA-vrije plastic mengbekers. Het nadeel is echter wel dat ze zwaarder zijn. Een reden hiervoor is ook dat er een dikker borosilicaatglas moest worden gebruikt om de glazen kan veilig te gebruiken met een blender met hoge snelheid. Wij hopen dat dit logisch is🙂

Met betrekking tot uw opmerking over de inhoud die niet goed wordt gemengd, zijn er een paar factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals:
Hoeveel inhoud is toegevoegd, de volgorde waarin de ingrediënten in de mengbeker zijn geplaatst, is de stamper gebruikt, welk programma is gebruikt, enz.

Zo heeft de Evolve de vooraf ingestelde "Smoothie-functie" die qua snelheid en tijd is ingesteld op basis van een standaard smoothie.

Als iemand noten en dadels en andere, meer harde en plakkerige ingrediënten toevoegt, betekent dit dat u naast het smoothieprogramma misschien wat langer op hoge snelheid moet mixen. De Evolve weet helaas niet zelf wat er in de mengbeker is gedaan en kan daarom het standaard programma voor u niet verlengen.

Als er noten, dadels of soortgelijke harde ingrediënten aan een smoothie worden toegevoegd, raden we aan om de Pulse-knop een paar keer te gebruiken voordat u met het smoothie-programma begint. U kunt het een paar keer proberen/teste voordat u het ideale mengritme heeft gevonden om de textuur te creëren die u prettig vindt :)

Ook zullen we blendingtips e-mailen die wij adviseren te volgen.

Tenslotte, wat betreft het geluid, dit is gebruikelijk voor high-speed blenders aangezien ingrediënten met een superhoge snelheid worden gemengd, wat een krachtige motor vereist. Nu zijn er blenders beschikbaar met een geluidskap, zoals onze Optimum 9400X, die het geluid drastisch zal verminderen.

We willen er zeker van zijn dat u volledig tevreden bent met het resultaat van onze acties en uw product, aangezien wij bij Froothie 100% toegewijd zijn aan het geluk van onze klanten.
Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback, omdat dit ons helpt onze producten en service verder te verbeteren.

Zoals hierboven vermeld, een collega van de klantenservice zal met u contact opnemen om de zaak verder te onderzoeken en daarbij ook de genoemde tips met u delen.

Nogmaals bedankt en een fijn weekend toegewenst

Reparatie blender

De contacten verliepen via de app. De reacties kwamen redelijk snel, de reparatie zelf heeft veel tijd gekost omdat mijn blender kwijt was geraakt bij Postnl. Nadat hij terecht was, had ik hem met 2 weken weer thuis.

4. Oktober 2022

Hallo Hester,

Vervelend te moeten horen dat de reparatie ietwat langer heeft geduurd doordat uw pakket kwijt was geraakt bij de courier.

Echter, wij zijn blij te horen dat, ondanks alles, de problemen met uw blender spoedig zijn verholpen door ons team. 😊

Geniet weer van uw blender en een fijne week verder.

Fijn contact

Fijn contact, mee gedacht in mogelijkheden/ oplossingen.
Fijne korting gegeven voor nieuw product. Tegemoetkoming.

14. November 2022

Hi Susanne,

Onwijs dank voor het delen van de ervaring met de klantenservice van Froothie. We zijn blij te horen dat de problemen naar tevredenheid zijn verholpen zodat u uw blender weer kunt gebruiken 🤗

Heel veel plezier weer met het blenden 😘

Het Froothie team.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Ze handelen snel. Mocht iets niet duidelijk zijn, dan word je benaderd, zodat ze het juiste opsturen.

5. November 2022

Wat een fijne review, Manon. 😊

Dit waarderen wij enorm.

Heel veel plezier met uw Optimum 9400 en zeg het voort 😘

Hennie Z.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Over het algemeen een fantastische klantenservice.

e enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven was door een andere medewerker, die om de een of anere reden dacht dat ik onafgerekende dingen in mijn "winkelwagen" had en me vroeg de bestelling af te ronden. Ik had helemaal niks in een winkelwagen en toen ik hem erop attent maakte, probeerde hij me uit te leggen dat ik hem niet begreep...vaag, oncorrect en onbeleefderig. Het verdween echter in het niets door Hennie's professionele hulp.

26. September 2022

Hallo Micha,

Heel erg bedankt voor het delen van de positieve interactie die u heeft gehad met een van onze collega's van de klantenservice. 😍

Aanvullend ook bedankt voor de ontvangen feedback met betrekking tot de e-mail over de artikelen die mogelijk waren achtergebleven in uw winkelwagen. Wij hebben ons systeem bekeken en het lijkt erop dat deze e-mail per ongeluk door het systeem is geactiveerd. Normaal gesproken wordt die e-mail verzonden wanneer iemand iets in de winkelwagen heeft achtergelaten, dus het lijkt alsof er een bug is opgetreden. Het betreffende team is op de hoogte gesteld om een ernaar te kijken en dit zo snel mogelijk te corrigeren!

Nogmaals, we stellen uw ervaring zeer op prijs en wensen u veel plezier met het blenden met de Optimum 9400 🙂

Groeten,
Froothie-team

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De bestelling was niet binnen de tijd…

De bestelling was niet binnen de tijd die aangegeven wordt via de website. Duurde meer dan een maand voordat ik de bestelling had.

Tevens de manier van benaderen van de klant vind ik nogal te "modern". In de stijl van Hey Olof etc. Niet erg klant vriendelijk.

28. Oktober 2022

Update 2 Austust 2023:
Tot op heden hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen van Meneer De Koning via email of andere communicatie middelen.

Update 29 Juni 2023:
Froothie heeft een brief via de post naar Meneer De Koning gestuurd met de vraag hoe zijn huidige ervaring is met de blender en met aanvullende informatie omtrendt te website.

Geachte heer Koning,

We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging die u heeft ondervonden bij het ontvangen van de aamdrijver voor uw Optimum 9200A-blender.
Klantenservice van goede kwaliteit staat voorop, ons hele bedrijf is gebouwd op de slogan "Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen", en daarom worden zelfs geïsoleerde gevallen zeer serieus genomen door Froothie en Optimum.

Na uw bestelling te hebben bekeken, zien wij dat de klantenservice regelmatig contact met u heeft gehad om u op de hoogte te houden van de levering van de inkomende zending.

Helaas is de hele logistieke keten nog steeds verstoord en hebben retailers wereldwijd veel vertraging. Waarschijnlijk heeft u dit ook in het nieuws gezien en gelezen. In ons geval kwam de grote vertraging eigenlijk door een staking in de haven van Hamburg waardoor inkomende zendingen wekenlang vastliepen. We hebben er alles aan gedaan om dit proces te versnellen, maar sommige dingen hadden we gewoon niet in de hand.

We hebben echter geprobeerd ervoor te zorgen dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van wat er gaande is met hun bestelling.

Verder stellen we uw eerlijke feedback over de toon van onze e-mails zeer op prijs.

Vandaag de dag zien we verschillende meningen van onze klanten over hoe ze benaderd willen worden. We streven ernaar om dit in evenwicht te houden en daarbij vriendelijkheid en professionaliteit als uitgangspunt te houden.

Nogmaals, het spijt ons zeer van de vertragingen en u ervaring en we hopen dat u weer heerlijke smoothies en maaltijden kunt bereiden met je blender 🙂 Froothie wenst u een fijne dag en alvast een prettig weekend!

Met vriendelijke groeten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een sterke en fijne blender!

Wat een heerlijke blender is dit! Ik heb de Optimum G2.1 gekocht in 2017 en gebruik hem nog steeds met liefde en plezier. Het fijnste is dat de motor zo sterk is en daarmee super snel alles fijn maakt, van noten tot aan groene smoothies of een sorbet!
Deze blender heeft ook een voorkeuze menu voor "fruit" en voor "soep". Lekker makkelijk om met 1 druk op de knop te kunnen eten.

Ik heb wel al een nieuwe kan erbij gekocht, omdat we hem zelfs hebben gebruikt voor evenementen.

25. Oktober 2022

Hi Wendy,

Wij zijn helemaal verbaasd. Zo fijn te horen dat je na al die jaren nog zo veel plezier ervaart met de Optimum G2.1 😍

Wauw, zelfs op evenementen! Dit is echt te gek.

Wij kunnen je niet meer dan enorm bedanken voor je inzet en het delen van jouw positieve ervaring 🙌

Heel veel plezier en delen maar.

Top blender!

Wat een kracht, (Optimum 9200A 2e generatie) top blender! Ideaal voor soepen, smoothies, beslag voor lekkere baksels en sauzen. 🙌 Ook een goede service trouwens. Bedankt Froothie. 🤍

5. Oktober 2022

Hi Ashley,

Onwijs dank voor het delen van je positieve woorden over de Optimum 9200A 😘

We zijn blij te horen dat je zo blij bent met een krachtige blender die in staat is van alles en nog wat te maken.

Genieten van zijn presetaties en zijn kracht 💪

Veel blend plezier,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne mixers die voor diverse…

Super fijne mixers die voor diverse gebruiken mogelijk zijn. Soep, sap, noten, eigenlijk doe ik alles met de mixers. 9400x is mijn favoriet!

13. Oktober 2022

Hi Mirella,

Super fijn te horen dat jullie de blenders voor alle doeleinden gebruiken. Geniet van al jullie creaties en vergeet niet om @froothie te taggen op Instagram, TikTok en Facebook.

Happy blending,
Froothie Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Really good service and product…

Really good service and product (blender)

15. September 2022

Many thanks for sharing your great experience, Ellouisa 👌

Have fun and do not hesitate to tag us with @Froothie on our socials.

Froothie team ❤

Bedankt Froothie

bedankt aan het team van Froothie Nederland !

30. September 2022

Hi Christine,

Onwijs dank voor uw review 👌

We zijn blij te horen dat u geniet van onze Optimum apparatuur.

Voor meer inspiratie, volg ons op Youtube en Instagram.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We are more than happy about Froothie!

We are more than happy about Froothie. They get back to you asap when you have a question. And advised us very well about which product te buy. Very happy also with the Optimum Blender we bought at Froothie! Works like a charme. We use it several times a day so it's a real beast! Again, more than happy!

7. Dezember 2021

Antwort von Froothie NL

Hi Eddie, so glad to hear that you have had a great exprience with the customer support of Froothie 😍

Let's give the blender a work out every day to make sure you are taking out everything it can 🙌

Enjoy this powerful appliance and do not hesitate to ask anything.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Krachtige blender voor elke dag!

De Optimum blender die ik van Froothie gebruik, heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Al mijn smoothies, soepen en milkshakes komen romig zacht uit de blender. Schoonmaken van de blender is ook een koud kunstje. Even goed spoelen met heet water en hij is alweer klaar voor gebruik!

1. September 2022

Antwort von Froothie NL

Alles in een fluitje van een cent, Hilde 🙌 Onwijs leuk dat je zo geniet van de Optimum blender.

Geniet van alle creaties die je maakt en maak je familie er maar blij mee.

Prijs/kwaliteit uitstekend

Fijn apparaat. Doet wat hij moet doen. Prijs/kwaliteit uitstekend.

26. August 2022

Antwort von Froothie NL

Niets meer om aan toe te voegen 🥰

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier ermee.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het product de blender van Optumum

Het product de blender van Optumum, daar ben ik zeer tevreden over. De blender voldoet absoluut aan mijn verwachtingen. Het gebruikte verzend/transport bedrijf GSL, daar ben ik niet tevreden over. Het pakket zou voor 12.30 uur bezorgd worden dat werd uiteindelijk 18.45 uur onder zeer klant onvriendelijke omstandigheden

21. August 2022

Hi Hedy,

Hartelijk dank voor het delen van uw eerlijke ervaring omtrendt de levering door GLS. Wij zullen hier verder onderzoek naar doen en hopen hiermee hun service te verbeteren. Ondanks dat zij een 3rd party zijn wensen ook wij dat zij een nette levering doen. Een ervaring als deze is dan ook meer dan welkom 😘

Ondanks alles zijn wij blij te horen dat de Optimum 9200A aan uw wensen voldoet en u daar veel plezier mee heeft. Laten we lekker gaan genieten van de heerlijke creaties. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons dan graag weten.

Een fijne rest van de zomer toegewenst,
Het Froothie team.❤

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr