Froothie NL Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne blender! Lang gezocht en getwijfeld, en uiteindelijk voor de Froothie gekozen. Ik twijfelde omdat hij alleen online werd aangeboden en er veel (betaalde?) influencer filmpjes circuleren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hennie v.d. klantenservice heeft me fantastisch geholpen. Beleefd, aardig, doelgericht en probleem oplossend. e enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven was door een andere medewerker, die om de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UPDATE REVIEW: Na onderstaande review werd ik gebeld door froothie, de communicatie was lastig omdat men bij froothie niet altijd goed bereikbaar is. Blijft een beetje slordig, het gaat hier immer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onze blender was stuk maar nog binnen garantie, eerst laten ze ons weken op en neer mailen om de oorzaak te achterhalen om dan te zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn. Wij hebben die nochtans... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Über Froothie NL

Vom Unternehmen geschrieben

Hoge kwaliteit keukenapparatuur

"Zoals de oude gezegde luidt: U betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT doorstaat de tand des tijds" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

✓ Optimum high-performance blenders, juicers & andere keukenapparatuur van Froothie direct leverbaar
✓ Gratis verzending vanaf €200,-
✓ 30 dagen geld-terug-garantie
✓ Topaanbiedingen, lage prijzen
✓ Veilige betaalmethodes - Betaling in termijnen
✓ Levenslange garantie optioneel
✓ Top 5 ⭐ beoordelingen

Froothie is een van de snelst groeiende wereldwijde merken die zich richten op gezondheids- en welzijnsproducten. Wij zijn de exclusieve distributeur van Optimum - een van de meest vertrouwde keukenapparatuur ter wereld.

Bezoek ons op https://www.froothie.nl/

Froothie begon met een klein, eenvoudig idee om fruit, groenten en apparatuur te leveren aan lokale cafés en sapbars. Naarmate de tijd verstreek, ontwikkelden we een diepere passie voor gezond leven en begonnen we met het creëren van ""Froothie"" 🍎🌱🧡

Ons doel is simpel: we willen u uitrusten met de beste kwaliteit Juicers, blenders en apparaten van Optimum om u te helpen een gezondere levensstijl te leiden. We delen graag onze kennis en tips over gezond leven via onze Real Food Revolution-workshops, YouTube-video's, blogs, mediakanalen en partner-influencers over de hele wereld 😄

Instagram: https://www.instagram.com/froothie/
Facebook: https://www.facebook.com/froothie/, https://www.facebook.com/froothie.de/
Froothie Family Facebook Groep: https://www.facebook.com/groups/177230346528016/
Real Food Revolution: https://www.therealfoodrevolution.com.au/
Reel Food Revolution: https://www.therealfoodrevolution.com.au/

Je weet wat ze zeggen....
Als het leven je citroenen geeft, maak dan een sap met je Froothie 😚🍋

Akzeptabel

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tevreden …

Prima geholpen keurig op de hoogte gehouden .

20. August 2022

Hi Hennie,

Onwijs dank voor het delen van uw fijne ervaring met Froothie en haar service.

Een prettig weekend verder toegewenst 😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn erg tevreden met deze blender!

Wij zijn erg tevreden met de Optimum G2.6, onze producten zijn namelijk bevroren en de G2.6 kan dit gemakkelijk aan met de krachtige motor en de meegeleverde stamper. Daarnaast mixt de blender mooi egaal en is de prijs ook nog eens erg aantrekkelijk

18. August 2022

Antwort von Froothie NL

Onwijs dank voor het delen van jullie ervaring met het blenden van jullie Acai in de Optimum G2.6 🤩

Ondanks dat dit een stevig bevroren product is, is het bewijs er dat de blender het tot een zachte en gladde smoothie kan maken.

Geniet van alle voordelen die deze blender en jullie fruit te bieden heeft en wij zien graag jullie creaties op Facebook, Instagram of andere socials.

Nogmaals bedankt en een vrolijke dag toegewenst,
Het Froothie team 😘

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

leuke machine voor licht gebruik

leuke machine voor licht gebruik, langer draaien geeft problemen met filter (deze scheurt snel)

15. Juli 2022

Goedemorgen Fam. Van den Bosch,

Hartelijk dank voor het delen van uw eerlijke ervaring over de Optimum 400 Evolve, wat Froothie zeer op prijs stelt.

Ondanks de vele positieve opmerkingen die we hebben over de 400 Evolve, hebben we deze zaak doorgestuurd naar ons kwaliteitscontroleteam om dit verder te onderzoeken en te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Bij het controleren van het contact dat u met Froothie heeft gehad, vinden we het jammer om te zien dat we de zaak niet hebben kunnen onderzoeken om te zien hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Als u geïnteresseerd bent in hoe u deze schade in de toekomst kunt voorkomen, laat het ons dan weten zodat we de zaak alsnog kunnen onderzoeken 🙂

Nogmaals, het spijt ons oprecht voor de ervaring die u heeft en we sturen u graag een email met aanvullende tips en tricks om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende juicer met hoog…

Uitstekende juicer met hoog saprendement. Een aanrader.

5. Juli 2022

Hi Michel,

dit is geweldige feedback over 600M. Hartelijk dank dat u hetgeen ervaart wat wij ook benoemen op onze website. De 600M geeft 10-20% meer sap dan andere vergelijkbare juicers op de markt.

Geniet van de inname van extra voedingsstoffen en voor al uw vragen kunt u contact opnemen via support@froothie.nl

Veel plezier,

Top product

Fijne, grote blender waar je alles in kunt mixen! Heel tevreden.

28. Juni 2022

Hi Michelle,

Hoe fijn is dat! Geen zorgen meer maken of het allemaal wel past in je blender of niet. Grote porties en langer plezier van jouw heerlijke ijsjes, smoothie bowls en wie weet nog meer.

Onwijs dank voor het delen van je feedback en geniet van de krachtige blender als deze.

Tag je @froothie ook op onze socials zodat wij jouw creaties kunnen zien?

Dankjewel en een zonnige zomer,
Het Froothie Team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend blij met de Optimum…

Ik ben ontzettend blij met de Optimum G2.6 blender. Super sterk, blend goed en is makkelijk schoon te maken.

23. Mai 2022

Hoi Linda,

dat zijn nog eens korte maar krachtige woorden om de Optimum G2.6 te omschrijven.

Onwijs dank voor het delen van je review en geniet van alle recepten die je in een mum van tijd omtoverd tot een van je heerlijkste snacks, toetjes en nog veel meer.

Vergeet niet om @Froothie te gebruiken op socials als Instagram, Facebook or TikTok.

Een fijne zomer en een fruitige groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I love this brand so much

I love this brand so much, they are very kind towards their customers and the products they have are of great quality. I am a true foodie and I love Froothies Optimum 9200A blender a lot! Can definitely recommend :)!

16. Mai 2022

Antwort von Froothie NL

Wow, this is such an amazing review for which we are really thankful.

Thank you so much for these lovely words about our service and appliance.

Froothie wishes you a lot of fun with your blender.
Do not forget to tag @Froothie on socials like Facebook, Instagram, Tiktok and even Pinterest.

Have fun and healthy regards,
Froothie team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top producten en goede service

Top producten en goede service. Nog steeds blij met mijn powerblender en slow juicer!

28. April 2022

Hi Marieke,

Wat onwijs fijn te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met Froothie en haar team tijdens de aankoop van uw blender en juicer.

Apparaten die voor velen helpen om hun juiste hoeveelheid vitamines binnen te krijgen.

Geniet van de kracht en vooral de content die u maakt.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, stel deze dan graag via support@froothie.nl.

Eetsmakelijk en een fruitige groet,

Super blender!

Sinds kort maak ik gebruik van de optimum 9400x blender. Het is een super krachtige blender waarmee je echt alles fijngemalen krijgt. Je kunt zelfs een timer instellen en veel verschillende snelheden voor het blenden.

Echt een aanrader!

25. April 2022

Hi Dianne,

Wauw, wat mooie woorden en wat fijn dat je zo tevreden bent met de Optimum 9400X.

De Optimum 9400X biedt zoveel mogelijkheden om het juiste resultaat te krijgen.

Geniet van de kracht en resultaten die je in een handomdraai gedaan krijgt.

Vergeet niet om @froothie te taggen op Instagram, Facebook, TikTok en Pinterest.

Genieten maar en een fruitvolle groet,
Het Froothie Team

Froothie G2.6 in januari aangeschaft

De Froothie G2.6 in januari aangeschaft en ontvangen; ben er heel blij mee. Zeer krachtig, grote 2 liter kan en makkelijk schoon te houden. Sta veel in de keuken en dit is mijn go-to apperaat. Zelfs flink vol maakt hij er een mooi geheel van. Bedankt Froothie!

21. April 2022

Hallo Hans,

Een prins in de keuken 🤩 We hopen dat uw partner maar wat blij is met u kookkunsten.

Geniet van de kunde en kracht van deze prachtige Optimum G2.6 blender en vergeet niet om ons in de watten te leggen op socials als Facebook, Instagram of TikTok door @Froothie te taggen.

Geniet ervan en veel plezier in de keuken.

Een prinselijke keuken groet,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sinds kort gebruik ik de De Optimum G2.6 Platinum Serie Blender

Sinds kort gebruik ik de De Optimum G2.6 Platinum Serie Blender van Froothie. Het is een veelzijdige blender met veel verschillende functies. Daarnaast is Froothie Optimum G2.6 Platinum Serie Blender zeer geschikt om bevroren fruit mee te malen. Een must voor mij, want ik eet mijn smoothie bowl graag lekker koud.

Zelf vind ik hem alleen vrij groot, maar dit komt omdat ik vaak smoothies maak voor 1 á 2 personen. Maak je graag een grote hoeveelheid in één keer, dan is dit juist weer erg handig.

6. April 2022

Goedemorgen Lisa,

Wat fijn te horen dat je met zoveel plezier gebruik maakt van de krachtige Optimum G2.6 blender.

De verschillende functies laten jouw genieten van een breed scala aan content.

Ook is deze blender geschikt voor het maken van kleine(re) porties. Ons advies is om minimaal de messen te bedekken.

Geniet van deze blender en je creaties en vergeet ons niet te taggen met @Froothie op Instragram, Facebook, TikTok en zelfs Pinterest.

Een fijne dag en een fruitige groet,
Het Froothie Team.

Super apparaat !

Wij zijn erg blij met onze juicer,
wij wilden namenlijk kruiden verwerken in onze sapjes en een normale sap centrifuge perst deze niet uit. Wij voegen wilde plantjes toe aan onze sapjes, dit geeft extra gezondheidsvoordelen.
Een geweldig apparaat !

30. März 2022

Goedemorgen Sam,

Heerlijk om te kunnen genieten van sapjes met verse kruiden gemaakt door de Optimum 600M.

Vers is optimaal genieten van alle vitamines en mineralen.

Geniet van jullie sapjes en vergeet niet om deze te delen via Instragram, Facebook en zelfs TikTok! Voel je vrij om @Froothie te taggen zodat ook jullie kunnen groeien.

Nogmaals onze dank en een fruitige groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer blij met mijn slow juicer

Ik ben zeer blij met mijn slow juicer! Hiermee maak ik de lekkerste sapjes, zoals bleekselderij sapjes en gember shotjes. Naast dat het apparaat makkelijk in gebruik is, is het apparaat ook erg stil een groot voordeel. Een aanrader dus!

23. März 2022

Goedemorgen Tonya,

Dankjewel voor het delen van je tevredenheid over jouw Optimum 600M juicer.

Een juicer met vele gebruiksgemakken welke jij al hebt uitgevonden. Super.

Geniet van de stille juicer en de inname van je extra vitamines

Nogmaals onze dank en wens je een zonnige dag.

P.S. Vergeet niet om @Froothie te taggen op Facebook, Instragram en zelfs TikTok.

Groeten,
Het Froothie Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The amazing Evolve 400 juicer!

So happy that the Evolve 400 juicer joined our family! It seriously is the best slowjuicer I've ever owned! It's super easy to use, doen't take up a lot of space ánd it's so easy to clean! We make juices almost every week now and I became very creative in reusing the pulp from some vegetables to minimize the waste. I really recommend the Evolve 400 juicer to everyone who wants to hear about it. :)

13. März 2022

Hi Manon,

What a lovely review and we couldn't expect anything else from this versatile juicer.

Additional to the juice you are making, it is great to read that you are becoming creative in reusing the pulp. Deliscious vegan burgers are for example something that shouldn't be missed in the kitchen.

Keep discovering great recipes and enjoy every moment with the Optimum 400 Evolve.

Do not forget to tag us with @Froothie on Instagram, Facebook, TikTok and even Pinterest.

Stay safe and have a lovely day,
Froothie Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben super blij met mijn optimum 600M!

Ik heb de Slowjuicer optimum 600M in mijn bezit en wat ben ik tevreden zeg! Ik heb meerdere slowjuicers gehad maar deze overtreft ze allemaal. Deze slowjuicer is compact en krachtig. Heel veel sap en droge pulp. Vriendelijk in gebruik en gemakkelijk te reinigen. De klantenservice is ook super! Dus ja echt een aanrader!

1. März 2022

Goedemorgen Ghadija,

Dankuwel voor het delen van zulk een lovende woorden over de Optimum 600M juicer. Bovenal zijn wij trots op het feit dat u een fijne ervaring heeft gehad met de klantenservice.

Geniet van de vitamines in de vorm van sappen, notenboters, ice creams en nog veel meer.

Voor vragen neem dan graag contact op met support@froothie.nl en vergeet niet om ons te taggen of Facebook, Instagram en zelfs TikTok.

Een fijne dag toegewenst.

Recent heb ik de Optimum 9200 gekocht

Recent heb ik de Optimum 9200 gekocht. Wat een fantastische aankoop! Mocht je vaak gebruik maken van een blender, geef jezelf deze super goede blender kado! Echt de moeite waard! Alles wordt zo goed geblend, het resultaat is zacht en glad. Ik maak nu zelf mijn plantaardige melk. Met dit apparaat een fluitje van een cent. Je hebt de aankoop er dus ook "snel" uit, aangezien de pakken plantaardige melk in de supermarkt tegenwoordig schreeuwend duur zijn.

Ook een dikke 👍voor de service. Je krijgt antwoord op je vragen en alles kan via WhatsApp.

Dus al met al een zeer tevreden klant!

18. Februar 2022

Goedemiddag Astrid,

Wat ontzetten leuk te horen dat u binnen een korte tijd al zoveel plezier ervaart met de Optimum 9200A. De 2600W motor maakt het inderdaad een fluitje van een cent om uw content tot een zijdezachte smoothie/melk/anders te blenden. Optimaal genieten en zoveel mogelijkheden.

Neem ook eens een kijkje op ons YouTube kanaal 'FroothieTV' waar regelmatig video's worden geposts voor nog meer inspiratie. Ook Instragram en Facebook zijn hiervoor goede bronnen.

Aanvullend zijn wij ook zeer blij te horen dat u een goede ervaring heeft met de Nederlandse klantenservice. Wij proberen iedereen zo snel en goed mogelijk in hun wensen te voorzien.

Dank voor alles en een fruitige groet van het hele team.

Perfecte service!

Ik kreeg een zeer correcte, snelle, persoonlijke en uitgebreide klantenservice. Top!

20. Januar 2022

Goedemiddag Margo,

Hartelijk dank voor het laten weten dat u een fijne ervaring heeft gehad met de klantenservice van Froothie.

Kwalitatieve klantenservice is voor ons onwijs belangrijk en bieden iedereen graag een passende oplossing aan conform de garantie.

Wij wensen u heel veel plezier met uw Optimum 9200A en vergeet Froothie niet volgen op Facebook, Instragram, Tiktok en zelfs Pinterest.

Een fruitige Froothie groet.

Mijn optimum 9200A

Top product, top service! Aanrader

15. Januar 2022

Hallo Marcel,

Wat fijn te lezen dat u geniet van ons Optimum product.
Aanvullend vinden wij het ook belangrijk te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze klantenservice.

Zeg het door en heel veel plezier met uw Optimum.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze stellen via support@froothie.nl of telefonisch via 085 888 0396.

Nogmaals onze dank en een fruitige groet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The optimum blender is the best and a…

The optimum blender is the best and a master machine it makes everything smooth.
I am verry satisfied

12. Januar 2022

Hi Wilma,

That sounds fantastic 😍
We are very happy to see that you have discovered this powerful blender which makes all that you love.

Keep going and feel free to share some of your yummies on our socials like Facebook, Instagram or even TikTok.

Have fun and we are here for all your questions.

Froothie Team 😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wist niet wat ik moest verwachten...

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar deze blender heeft alles overtroffen!!!! Ik had nooit gedacht dat een blender zo veel power kon hebben.

Van ijsklontjes tot rauwe groente, alles wordt fijngemalen.

Er zullen nog veel recepten aan komen die ik met deze geweldige blender nu in no-time in elkaar kan knutselen!

12. Januar 2022

Hi Femke,

Super fijn te horen dat de Optimum 9400X je heeft overtroffen met alles dat het kan maken 🤩

Wij wensen je heel veel succes met het ontdekken van alle mogelijkheden die deze blender heeft.

Voor al je vragen kunnen je contact opnemen met support@froothie.nl of bel anders naar 085-0396 888.

Vergeet niet om @froothie te taggen op onze socials zoals Froothie, Instagram of zelf TikTok.

Een fruitige groet van het Froothie team😘

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr