Froothie NL Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne blender! Lang gezocht en getwijfeld, en uiteindelijk voor de Froothie gekozen. Ik twijfelde omdat hij alleen online werd aangeboden en er veel (betaalde?) influencer filmpjes circuleren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hennie v.d. klantenservice heeft me fantastisch geholpen. Beleefd, aardig, doelgericht en probleem oplossend. e enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven was door een andere medewerker, die om de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UPDATE REVIEW: Na onderstaande review werd ik gebeld door froothie, de communicatie was lastig omdat men bij froothie niet altijd goed bereikbaar is. Blijft een beetje slordig, het gaat hier immer... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Über Froothie NL

Vom Unternehmen geschrieben

Hoge kwaliteit keukenapparatuur

"Zoals de oude gezegde luidt: U betaalt voor KWALITEIT en KWALITEIT doorstaat de tand des tijds" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

✓ Optimum high-performance blenders, juicers & andere keukenapparatuur van Froothie direct leverbaar
✓ Gratis verzending vanaf €200,-
✓ 30 dagen geld-terug-garantie
✓ Topaanbiedingen, lage prijzen
✓ Veilige betaalmethodes - Betaling in termijnen
✓ Levenslange garantie optioneel
✓ Top 5 ⭐ beoordelingen

Froothie is een van de snelst groeiende wereldwijde merken die zich richten op gezondheids- en welzijnsproducten. Wij zijn de exclusieve distributeur van Optimum - een van de meest vertrouwde keukenapparatuur ter wereld.

Bezoek ons op https://www.froothie.nl/

Froothie begon met een klein, eenvoudig idee om fruit, groenten en apparatuur te leveren aan lokale cafés en sapbars. Naarmate de tijd verstreek, ontwikkelden we een diepere passie voor gezond leven en begonnen we met het creëren van ""Froothie"" 🍎🌱🧡

Ons doel is simpel: we willen u uitrusten met de beste kwaliteit Juicers, blenders en apparaten van Optimum om u te helpen een gezondere levensstijl te leiden. We delen graag onze kennis en tips over gezond leven via onze Real Food Revolution-workshops, YouTube-video's, blogs, mediakanalen en partner-influencers over de hele wereld 😄

Instagram: https://www.instagram.com/froothie/
Facebook: https://www.facebook.com/froothie/, https://www.facebook.com/froothie.de/
Froothie Family Facebook Groep: https://www.facebook.com/groups/177230346528016/
Real Food Revolution: https://www.therealfoodrevolution.com.au/
Reel Food Revolution: https://www.therealfoodrevolution.com.au/

Je weet wat ze zeggen....
Als het leven je citroenen geeft, maak dan een sap met je Froothie 😚🍋

Akzeptabel

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

snelle service

snelle service, goed ingepakt aangekomen, heel blij mee

22. August 2024

Goedemorgen Regi,

Wat fijn te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met de geleverde service. Dit waarderen wij enorm.

Wij wensen u veel plezier met de mengbeker en schroom niet om eens wat te posten in onze Froothie Family Facebook Groep:

Bij voorbaat dank en veel plezier,

Perfect

Perfect, goede service

1. Juli 2024

Hartelijk dank, Vera.

Wij waarderen het delen van uw positieve ervaring.

prima product

snelle levering. ben tevreden over het product. snelle afhandeling van een wijziging die ik had doorgegeven.

21. Juni 2024

Goedemiddag Robin,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.

Wij vinden het vooral fijn te horen dat de ontvangen service snel was zodat uw pakket juist geleverd kon worden.

Dank voor het kiezen van Optimum en wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Vriendelijke groet,

oplichters. garantie niet gegeven

Onze blender was stuk maar nog binnen garantie, eerst laten ze ons weken op en neer mailen om de oorzaak te achterhalen om dan te zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn. Wij hebben die nochtans altijd volgens de instructies onderhouden. Onmiddelijk na gebruik proper gemaakt en gedroogd zonder de gevoelige onderdelen nat te maken.
Gewoon truuk van hun om geen garantie te moeten geven.
En dan willen ze ons vervangonderdelen verkopen om die dan zelf te moeten repareren.
Geldklopperij bedrijf.
Wegblijven.

20. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Goedemiddag Jos,

Hartelijk dank voor uw reactie en ik verduidelijk graag de situatie, inclusief de beoordeling op basis van onze algemene voorwaarden die u kunt vinden in de handleiding op pagina 22. Deze garantievoorwaarden zijn 100% conform de Europese wetgeving.

Wanneer klanten een probleem melden, starten we een onderzoek om bekend te raken met de problemen waarmee ze worden geconfronteerd en hoe deze zijn ontstaan. Eenmaal bekend, proberen we het op te lossen door te vragen bepaalde onderdelen los te maken, zodat we alleen de meest noodzakelijke onderdelen leveren om hun blender weer functioneel te maken.

Wanneer we het hebben over de lagers van de messen, op basis van ervaring, slijten deze na verloop van tijd als gevolg van gebruik, contact met vloeistof of enige andere reden. Kijkend naar uw probleem, waar u een brandgeur en bruine vloeistof meldde die uit de onderkant van de mengbeker komt, zijn dit tekenen van versleten lagers die, volgens de handleiding, niet worden gedekt door Optimum. Bovendien dekt Optimum het apparaat slechts 2 jaar volgens de handleiding en de overige 3 jaar worden gegeven door Froothie.

Bovendien stuurt Froothie haar apparaten regelmatig naar een onafhankelijk gespecificeerd reparatiecentrum om feedback over ons apparatuur te ontvangen. Dit hebben we ook gedaan met de 9200A, waarvan u een rapport in de bijlage van uw email vindt. Dit is een testrapport over de Optimum 9200A, uitgevoerd op 3 november. Als u het hele document doorleest, kunt u zien dat de 9200A de test heeft doorstaan en aan alle veiligheidseisen voldoet.

Daarnaast stellen we eerlijke feedback van onze klanten op prijs over de e-mails die we sturen. Echer, het delen van ongepaste informatie over een vertegenwoordiger die u vertelt dat u niet goed voor het apparaat heeft gezorgd en dat wij geen vervangende onderdelen kan sturen, wordt echter niet gezegd.

Hier enkele tips over hoe lagers beschadigd kunnen raken:

Als de bodem van de kan op enig moment nat wordt, kan dit ertoe leiden dat de afdichtingen in de mesconstructie na verloop van tijd verslechteren en vastlopen.

Dit geldt ook als de kan na het schoonmaken in de gootsteen staat. De enige manier waarop we het schoonmaken aanbevelen, is door de kan voor de helft met water te vullen en 1 druppel afwasmiddel toe te voegen en vervolgens 20 seconden te mengen. Spoel en herhaal indien nodig.

Als de kan in de koelkast wordt gezet kan dit het probleem veroorzaken en kan de kan broos worden, dit wordt niet aanbevolen.

Als de blender naast een heet oppervlak staat en eventuele stoom in contact komt met de onderkant van de kan. Dit is minder waarschijnlijk, maar zeker een optie om in gedachte tehouden als het bijvoorbeeld naast de kachel wordt bewaard.

Ook hebben we klanten gezien die de kan tijdens het gebruik heen en weer bewegen / kantelen. Dit legt spanning op de mesconstructie en kan ervoor zorgen dat de afdichtingen voortijdig slijten.

Als de blender na het mengen is uitgeschakeld moet u tot 5 seconden wachten totdat de messen stoppen met draaien voordat u de kan verwijdert. De messen moeten volledig tot stilstand komen voordat ze van de basis worden verwijderd.

Ik hoop dat dit helpt om een aantal manieren op te helderen waarop de schade kan optreden, zodat we kunnen voorkomen dat dit in de toekomst voor u gebeurt :)

Ook als u ooit twijfelt raad ik u ten zeerste aan om uw handleiding door te nemen.

Als u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik krijg snel reactie als ik een vraag heb.

30. Mai 2024

Goedemiddag Cindy,

Wij waarderen het fijne contact dat u heeft gehad met onze klantenservice.

Veel plezier verder met uw blender,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik vondt de bezorging lang duren maar…

Ik vondt de bezorging lang duren maar hij kwam heel aan en dat is het belangrijkste.
Mijn dank voir het zorgvuldig inpakken

21. Mai 2024

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het delen van uw eerlijke feedback gelang de levering. Echter, zoals wij op onze website vermeld hebben staan duurt een levering 2-5 werkdagen omdat het vanuit Duitsland verstuurd moet worden: https://www.froothie.nl/pages/verzending

Echter, we vinden het fijn te horen dat de bestelling in goede orde is aangekomen.

Wij wensen u veel plezier ermee

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed bedrijf en goede klantenservice

Goed bedrijf met goed werkende blenders die lang meekunnen. Helaas waren de lagers bij mij nu wel kapot, waardoor ik contact heb gezocht. Ondanks dat het buiten de garantieperiode viel, hielpen ze goed en dachten ze goed mee over de mogelijkheden (een hele nieuwe blender zou natuurlijk zonde zijn, dus alleen een blenderkan is meer dan voldoende). Prijs is voor een student wel wat hoog, maar je moet wat overhebben voor een goede kwaliteit blender! Dus zeker een goed bedrijf met een goede klantenservice.

19. März 2024

Goedemiddag Lydia,

Wat fijn te horen dat uw probleem goed is opgelost ondanks dat het buiten de garantie viel.

Aanvullend waarderen wij uw mening over de prijs/kwaliteitsverhouding.

Heel veel succes met uw studie en mocht u vragen/opmerkingen hebben, dan horen wij deze graag.

heel goede blender

heel goede blender. heel degelijke en verzorgde verpakking! vlug geleverd

4. März 2024

Goedemiddag Christine,

Onwijs dank voor uw lovende woorden.

Heel veel plezier met uw Optimum 9200A.

Uitstekende customerservice

Vriendelijke, behulpzame en correcte klantenservice. Uitzonderlijk dat je nog met echte mensen kan communiceren en het gevoeld hebt dat je gehoord wordt.
Blender is fantastisch en een heel leuk kookboekje erbij!
Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare website om een fantastische blender te bestellen.

29. Januar 2024

Goedemorgen Caroline,

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring over de Optimum die u heeft besteld en ontvangen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze specifieke vragen over het product…

Onze specifieke vragen over het product werden snel en adequaat beantwoord en we zijn bijzonder vriendelijk en goed geholpen!

9. Januar 2024

Goedemiddag Suzanne,

Dat is bijzonder fijn te horen en daar zijn wij erg dankbaar voor.

Mocht u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben blij met mijn aankoop

Ik ben blij met mijn aankoop, heb hem al elke dag gebruikt. Het fijne is droogblenden dit is de eerste blender die ik heb die dit kan.
Ben er heel blij mee.
Het enige wat ik hoop is dat er nog verschillende maten blenders komen, wat kleinere maten.
Nu enkel de 2 liter keuze.

4. Dezember 2023

Goedemorgen Nadia,

Hartelijk dank voor uw aankoop bij Froothie en dat u veel gebruik van mag maken.

De Optimum 9200A komt standaard met een 2L mengbeker in welke ook kleine hoeveelheden geblend kunnen worden. Wij adviseren om de messen tot 1 a 2 cm te bedekken voor een optimaal resultaat.

Verder is er de mogelijkheid om bij deze blender een kleinere mengeker van 900ML te gebruiken welke wij begin volgend jaar weer voorradig hopen te krijgen.

Wij wensen u veel plezier en een fijne jaarwisseling,

Hele goede service

Hele goede service. Had verkeerd adres opgegeven. Hebben binnen een uur teruggemaild en daarna direct opgelost.
Tevens is de machine formidabel.

Voor mij alle sterren dubbel en dwars waard.

29. November 2023

Goedemorgen Dick,

Onwijs dank voor het delen van uw eerlijke ervaring die u met Froothie en de klantenservice heeft gehad.

Wijzigingen in bestellingen zijn voor ons prioriteit om retourzendingen en verdere ongemakken te voorkomen.

Wij vinden het aanvullend ook fijn te horen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Geniet ervan en veel plezier ermee,

Niet samenwerken met Froothie

Op 11 februari 2023 veroorzaakte de motor van onze blender een branderige geur. Er werden ons verschillende manieren gestuurd om te proberen om dit zelf op te lossen. Op 28 februari, na maar liefst 8 keer heen en weer mailen mochten we onze blender opsturen naar dit bedrijf, dat zich vestigt in Polen. Hierbij moesten wij betalen voor zowel de verzending en de reparatie (in totaal 180 euro). Wij werden gevraagd om hierbij ook de beker op te sturen, omdat de reparatie anders niet mogelijk was. Wij zijn een sportcomplex waar dagelijks veel shakes en smoothies worden genuttigd, en het is voor ons daarom niet mogelijk om met één blender te werken. Uiteindelijk wisten ze de blender toch te repareren zonder de beker.
Op 20 april zou de blender naar ons worden opgestuurd, maar dit gebeurde uiteindelijk pas op 31 mei. De blender kwam aan op 8 juni in dezelfde doos waarmee hij door ons is opgestuurd, en met dezelfde branderige geur bij het gebruik. Het probleem dat we hadden was dus niet opgelost.
Op 23 juni hebben we de blender opnieuw opgestuurd. Dit keer hoefden we niet te betalen voor de verzending. Ruim een maand later (25 juli) werd de blender ontvangen in Polen. Er was een vertraging bij het reparatiecentrum maar uiteindelijk hebben ze op 31 augustus het probleem gevonden. Voor deze reparatie betaalden wij 133 euro.
Na een tijd wachten hebben we uiteindelijk een mail gestuurd om de status van de blender te bekijken. Op 8 september werd ons verteld dat deze de komende week verstuurd zou worden. Dit bleek echter niet zo te zijn. Op 11 oktober kregen wij te horen dat de onderdelen die nodig waren voor de reparatie beschadigd waren. Deze moesten dus naar Polen opgestuurd worden, waardoor wij nog langer moesten wachten. Op 23 oktober is de blender uiteindelijk verstuurd en halverwege november hebben we deze ontvangen. Het heeft uiteindelijk dus ruim 9 maanden geduurd.

24. Oktober 2023

Goedendag Merel,

Namens Froothie bieden wij onze excuses aan voor de ervaring die u heeft gehad bij het verhelpen van de problemen met uw Optimum 9400X blender. Hoewel we hebben geprobeerd u zo goed mogelijk te helpen, wetende dat het enige tijd heeft geduurd vanwege ontbrekende onderdelen en vertragingen bij onze reparatie, raakt uw teleurstelling ons als bedrijf. Kwalitatieve klantenservice staat voorop, ons hele bedrijf is gebouwd op de slogan “Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen”, en daarom worden zelfs geïsoleerde gevallen zeer serieus genomen door Froothie en Optimum.

Het onderzoeken van een probleem voordat het naar een reparatiecentrum wordt gestuurd, is vereist omdat 99% van de gevallen kan worden opgelost door het opsturen van onderdelen of door het delen van tips en tricks.
Wanneer een reparatie moet worden opgestuurd, vragen wij het volledige apparaat naar ons reparatiecentrum op te sturen, zodat zij een volledig onderzoek en test kunnen uitvoeren om er zeker van te zijn dat alle problemen worden verholpen voordat we het terugsturen naar onze klanten. Wanneer we het apparaat retourneren, sturen we het, indien mogelijk, terug in dezelfde doos waarin het is geleverd.

Bovendien bedraagt de garantie op een apparaat voor commerciële klanten één jaar, die bij jullie alreeds was verstreken. Om deze reden hebben wij de kosten van het reparatiecentrum in rekening gebracht. Deze werden onmiddellijk na kennisgeving naar u verzonden. Omdat zich echter nieuwe problemen voordeden met het tweede apparaat, werd de betaling van de factuur verschuldigd. Dit leidde op zijn beurt tot een vertraging bij het retourneren van het apparaat, omdat we artikelen pas verzenden nadat de volledige factuur is betaald.

Wat het brandgeurprobleem betreft, hebben we in samenwerking met onze hoofdtechnicus en Optimum een uitgebreid onderzoek uitgevoerd. Aangezien dit een nieuw product was, hebben we verbeterde aandrijvers ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen voor zwaar commercieel gebruik. De oplossing voor deze kwestie is het vervangen van de aandrijver en messen. Bijde geüpgradede componenten zijn aan jullie geleverd.

Daarnaast willen wij u erop wijzen dat de ontvangst van de tweede reparatie niet 1 maand duurde, aangezien wij u pas op 13 juli een label hebben gegeven, waarna wij de ontvangst op 25 juli hebben bevestigd.

Voor het opnieuw betalen van de reparatie verwijzen wij graag naar bovenstaande referentie waarin vermeld staat dat de garantie van de bestelling is verlopen.

Ondanks de aanhoudende inspanningen van onze vertegenwoordiger om de tweede reparatie te bespoedigen, erkennen wij dat deze langere tijd heeft geduurd. Volgens de trackinginformatie zou de blender op 27 oktober worden afgeleverd en niet halverwege november.

Kortom, onze excuses voor de tijd die het heeft gekost om de problemen met uw beide Optimum 9400X-blenders op te lossen. Kwalitatieve klantenservice is voor ons erg belangrijk en we proberen ons hierin altijd te verbeteren. We zullen deze zaken intern bespreken om ervoor te zorgen dat alles dienovereenkomstig word opgelost.

Wij stellen uw feedback op prijs en wensen u een fijne decembermaand,
Froothie-team

Vlotte en vriendelijke service

Vlotte en vriendelijke service, heel behulpzaam in mijn zoektocht herstellen of nieuw kopen

10. November 2023

Hallo Carla,

Hartelijk dank voor het delen van uw fijne woorden over de service die u heeft ontvangen in de zoektocht naar een nieuwe blender.

Heel veel plezier ermee en mocht u vragen hebben, dan horen wij deze graag.

Froothie team.

Prima

Prima! Mooi apparaat.

16. Oktober 2023

Hallo Sunny,

Bedankt voor uw feedback en veel plezier ermee.

Groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het apparaat is goed maar de kleur is…

Het apparaat is goed maar de kleur is misleidend. Lichtgrijs is geen donker grijs.

6. Oktober 2023

Goedemiddag Fam. Bakker,

Onze excuses voor het feit dat de kleur niet is uitkomen zoals verwacht. Wij zullen dit verder overleggen met ons team om mogelijke toekomstige verwarringen te voorkomen.

Verder vinden wij het fijn te horen dat het apparaat wel functioneert naar behoren.

Heel veel plezier verder met uw blender en een fijn weekend toegewenst.

Mooi en degelijk produkt

8. September 2023

Goedemorgen Pietje,

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring over de Optimum 9400X die u heeft besteld en ontvangen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de opvolging van de bestelling…

de opvolging van de bestelling ,fantastisch

22. August 2023

Goedemiddag Bernadette,

Bedankt voor het laten weten dat u de opvolging zo heeft gewaardeerd.

Veel plezier met uw blender en een prettig weekend toegewenst,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had this blender for not even 4 years…

Had this blender for not even 4 years and the jug has cracked twice and the blade broke for the 3rd time this morning. Customer service is hell to deal with each time, accusing you of using incorrectly, and trying to get customer to pay for parts that are not even a year old and still broken! I am truly fed up and cannot believe the terrible quality of this product. Highly do not recommend this company.

6. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Ezra,

We, at Optimum and Froothie, are genuinely sorry for the issues you've experienced with your blender in such a short period.

Quality Customer Service is paramount, our entire business is built on the slogan “Quality you can trust”, and therefore even isolated cases are taken very seriously by Froothie and Optimum.

Looking at your case, we see that you purchased a jug back in 2020. As the warranty is not renewed nor prolonged when purchasing replacement parts, we were not able to cover the blades under warranty when reporting issues in 2022.

Furthermore, we can also read in the conversation you had with our customer representative that parts have been mixed and matched from a previous jug. We only recommend this when being informed about it so we approve the parts being correct for continued use. Without being informed about it, we lost track of the blender and faulty parts might have been used which caused damage.

All in all, we are sincerely sorry again for the inconvenience you have been facing while your case was being resolved. However, we also appreciate your feedback as only then we are able to improve as a team and as a business.

We wish you all the best and have a nice Autumn,
Froothie team.

Zeer goede service

Zeer goede service, vriendelijk en snel en enorm behulpzaam.
Top product. Heel erg tevreden van

6. August 2023

Goedemiddag Nathalie,

Dank voor het positief beoordelen van onze service in welke zin dan ook.

Uw tevredenheid stelt ons zeer op prijs en wij hopen dat u lang en veel mag gaan genieten van uw aankoop.

Veel blend plezier,
Froothie team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr