FrontRead er grunden til død og ødelægelse i Afghanistan og det andre Bomb-Bomb lande, frontRead er også grunden til krigen i Ukraine. Frontread sponsorere Palestine i Krigen mod Israel. Fron... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg får Hovdedpine af det her l#rt, fromtread er værre end at drikke nuclear kemikalier og blive kørt ned 22 uden at dø og derefter blevet tortureret på mange forskellige måde fx den kinesiske torture... Mehr ansehen
Jeg sad og lavede frontread derhjemme, da min hund kiggede på skærmen, den løb hen til vores vindue og hoppede ud. Tak frontread nu ligger min hund 2 meter under jorden hved siden af min bedste far fr... Mehr ansehen
Da jeg sad derhjemme og lavede Frontread, så kom jeg til der hvor man skulle finde dyrene, og så lige pludseligt sprang Næbdyret Perry op fra min skærm og trak min tunge ned i mit anus. Herefter start... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bliv en effektiv læser og forøg din læsehastighed med i gennemsnit 63% gennem FrontRead. FrontRead er dit personlige fitnesscenter for hjerne og øjne.
Kontaktinformationen
Åbogade 15, 8200, Aarhus, Dänemark
- frontread.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Det kan sgu ikke være sandt
Det kan sgu ikke være sandt at frontread stadig er lovligt. Det burde sgu være revet ned for 5 år siden. Nå anyways her er en opskrift på en god dag : INTET FRONTREAD! Jeg skriver dettte fra hospitalet, jeg ligger psykriatisk afdeling fordi jeg blev tvunget til at lave frontread. PS: Hjælp!!!! PPS: Man bliver også pisket når man ikke har lyst til frontread :)
fronread = skrald
Det er kedeligt
Det er kedeligt. Nogen gange føler jeg mig tvunget af min lærer (jeg er ordblind og min dansk lærer tvinger mig stadig)
jeg liggger i coma
jeg liggger i coma og er høj på stoffer og afligevel drømmer jeg om frontread det er jo meget dørligere
FRONTREAD SKAL RIVES NED
FRONTREAD SKAL RIVES NED
her er hvorfor, hver gang min dansk lærer nævner ordet frontread går der en mærkelig følelse gemmen kroppen og det slår mine hjerne cæller ud og gøre min til en 2 klasse pga det er så dårligt lavet
Virkelig dårligt lavet
Virkelig dårligt lavet. Frontread har sindssygt mange fejl. Synes virkelig ikke at det skal bruges i skolen, man kan finde mange andre programmer, som er meget bedre. Virkelig et dårligt program alt er bare dårligt ved det.
virkelig dårligt
virkelig dårligt, slettede også min sidste kritik. De har sku ondt i numme.
bad website
I just really think that the idea of a website that helps people read already has potential, but the website itself is really bad.
traumer
jeg har fået nok. Frontread bliver ved med at hjemsøge mig, jeg er nød til at finde ejeren og give ham verdens største butt-plug i numsen. det skal stoppes NU!!
traumer
jeg er ved at får angst af denne er dårlig app google slet det her fra jeres hjemmeside og fra google play. anyways frontread sutter pick
frontread skal stoppes
det det er sku det værste ting på jorden jeg har flere gange fået hjernekraft af det her. jeg tror at min hjerne bliver mindre hver gang nogen bare nævner navnet . hver gang jeg har frontread i timen føltes det som om læren stak en stor sort dildo op i mit anus
jeg hader frontread det er noget og…
jeg hader frontread det er noget og karls mor er læker
kan man ikke slet frontread
kan man ikke slet frontread
vil ikke lave mere
det er noget satans skrammel!!!!!!!!!!
det er noget det er noget satans skrammel!!!!!!!!!!
Denne oplevelse var virkelig dårlig.
Denne oplevelse var virkelig dårlig.
Vi bliver tvinget til og lave frontread hver dag og bliver "Pisket" anyways her er never gonna give you ups lyrics
Never Gonna Give You Up Songtext
We′re no strangers to love
You know the rules and so do I (do I)
A full commitment's what I′m thinking of
You wouldn't get this from any other guy
I just wanna tell you how I'm feeling
Gotta make you understand
Never gonna give you up
Never gonna run around
Never gonna make you cry
Never gonna tell a lie and hurt you
We′ve known each other for so long
Your heart′s been aching, but you're too shy to say it (say it)
Inside, we both know what′s been going on
We know the game, and we're gonna play it
And if you ask me how I′m feeling
Don't tell me you′re too blind to see
Det var virkelig dårligt
Det var virkelig dårligt, jeg havde forventet noget mere varieret og sjovt. Det startede virkelig godt, men efterhånden som tingene blev sværere og man skulle læse tingene fra punkt til prik svarede jeg forkert og så faldt min læsehastighed fra 350 opm ned til 240 opm
SELVMORDSTANKER
Jeg får lyst til at skyde migselv hver gang jeg bare hører ordet Frontread. Når jeg skal lave frontread får jeg altid voldsomt diarre, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre og jeg har mistet flere af mine venner fordi de selv er døde af explosive diarrhea.
Nej nej nej nej
Hjerne cancer
Først sagde min lærer at vi skulle have frontread. Jeg har trauma fra min gamle hvor de spænde os fast til stole og tvang os til at lave startopgaven og alle de andre ting. Jeg er bange og ved ikke hvad jeg skal tak for poopy pants Frontreadt Anyway her opskrift på pasta corbonara: Ingredienser
400 g
spaghetti
hele æg
250 g
pancetta (eller gerne guanciale, ca 200 g)
150 g
parmesan, fintrevet
50 g
pecorino - fintrevet (kan erstattes af parmesan)
Friskkværnet peber
1 1/2-2 dl
kogevand fra pastaen
Sådan gør du
Skær pancettaen i strimler eller tern, og hæld dem på en kold pande.
Tænd op til medium varme, og lad langsomt pancettaen blive sprød og gylden. Det tager gerne 10-15 min.
Er pancettaen mager tilsættes en smule olie.
Kog i mellemtiden spaghettien al dente, eller en smule mindre, i rigeligt letsaltet vand, - den skal tilberede en smule videre på panden.
Pas på ikke at salte pastavandet for meget. Retten tilsættes både parmesan og pancetta, der begge er ret saltede. Så hvis kogevandet også er meget salt, kan retten simpelthen blive for salt.
Pisk æggene sammen i en skål, rør parmesan og pecorino heri, og krydr med rigeligt friskkværnet peber. Ingen salt!
Når pancettaen er sprød hældes pastaen på panden, - tag den gerne direkte fra gryden med en tang, så der kommer en smule pastavand med. GEM resten af pastavandet.
Vend pastaen godt rundt med pancettaen og fedtstoffet herfra.
Tilsæt en 1/2 dl pastavand, og sluk for blusset eller skru ned til helt svar varme.
Hæld også 1 dl varm pastavand i æggeblandingen, og rør det godt sammen.
Hæld æggeblandingen over pastaen, tænd blusset ved svag varme, og vend nu pastaen i den cremede æggeblanding. Brug en tang, så du får vendt det godt sammen. Fortsæt i 2-4 min., så vil saucen langsomt sætte sig om pastaen.
Smag til med rigelig friskkværnet peber, og server den med yderligere friskkværnet peber på toppen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.