2 tafellampen besteld. Nooit geleverd. Bedrijf heeft geen inschrijving bij KVK en een Gmail adres. Geen telefoonnummer op de website. Helaas kwam ik er te laat achter. Deze webwinkel uit Bor... Mehr ansehen
Nette service. Geleverd zoals aangegeven/beloofd. Track&trace info erg gedetailleerd, fijne updates. Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Product besteld waarmee je als motor rijder ook onderling kan communiceren (2x ridesync prijs totaal €76,50) en wat krijg je dan geleverd een bleutooth headset (BT12 op ali express voor €7,60)waar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nu comandati niciodată de pe site-ul asta ..este fake și nu primiți niciodată comanda. Am 2 luni de când aștept și sunt sigura ca niciodată nu o sa fie livrata. Arata cum ca o trimite pe o harta bine... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Duurde 4 weken voor het artikel…
Duurde 4 weken voor het artikel gestuurd werd. Werd mij verteld dat het adress niet vermeld was terwijl dit er prima op stond.
Ook kwam dit product gewoon uit china, dan had ik net zo goed zelf op ali express kunnen bestellen dan was het er ook nog eerder geweest

Antwort von Finnbrands
Never buy eletronic stuff from China, unless famous brnads like Xiaomi, Huawei and those one have EU certificate.
I didn't know this SSD USB memory comes from China; otherwise, I would never buy it.
It is not good customers don't see this info on the page.
I already have problems with Chinese stick memory. Never trust them.

Antwort von Finnbrands
Blijkt gewoon dropshipping te zijn
Blijkt gewoon dropshipping
te zijn. Troep uit China van Aliexpres. Mijn product staat daarop voor 7 euro, ik betaalde 30 euro. Bij het aanmelden van een retour begint het gezeur. Je moet zelf de kosten voor retour naar China betalen. Ze bieden aan 30 procent terug te betalen dan hebben ze nog winst dus. Ik heb gekocht bij een Nederlandse website en verwacht dat ik het daarheen kan terugsturen. Dit is zo'n bedrijf waartegen de regering snel moet optreden. Let op niet intrappen !!! Ze misleiden je op de website doen net of ze het zelf versturen. Als het product niet bevalt geven ze niet thuis en mag je zelf de retourkosten naar China betalen
En dan krijg je onderstaande reactie die totaal niet strookt met de werkelijkheid. De regering moet actie ondernemen tegen deze oplichters!!!!

Correct afgehandeld.
Prima 4 tb geheugenstick. Mooie compleet geleverd met kabel en stekker. Werkt probleemloos. Duurde wel wat lang.

Finger weg van Finn Brands
Finger weg van Finn Brands, is een oplichtersbedrijf, ik heb 2 SSD van 2 TB gekocht en die werken niet, ik vroeg om retour adres in plaats ervan boden zij mij aan een andere artikel uit de shop te bestellen, als ik dat weigerde boden zij mij aan 30% van de aankoop terug te betalen, beide artikel zijn nog nieuw en ik wil de totaale aankoop bedrag terug!

2 externe USB
2 externe USB - 4TB besteld.
Duurt even maar verder een prima levering met een product dat naar wens is

Goede afhandeling
Goede afhandeling, mooi product en redelijk snel geleverd

Waardeloos
Waardeloos. 10 dagen gewacht op een simpele bestelling en de koerier die ze gebruiken krijgt het niet voor elkaar de bestelling te leveren. Dus hebben ze het teruggstuurd naar de verzender. Meerdere malen contact gezocht met de koerier en niets anders dan slappe excuses en zero resultaat. Contact gezocht met Finnbrands en hun antwoord was weinig meer dan "Da's jammer, kunnen wij ook niets aan doen".
Totaal nutteloos dus. Dropshipping at it's worst.

Finnbrands.nl slechte ervaring
Ik heb in juni een zomerhoed besteld. Deze was pas 2 maanden later geleverd ipv de beloofde enkele werkdagen. De kwaliteit viel zeer tegen en het was heel klein. Voor het retourneren houdt finnbrands.nl het bedrag van €19.5 in omdat de retour naar China moet. Tegelijkertijd hoef ik het product dus niet terug te sturen. Gezien dat de hoed zelf €25 kost, ben ik dus bijna het hele bedrag kwijt voor de recht om de retourneren van een product dat niet deugt. Wat mij betreft een zeer malafide praktijk. Heb jij iets gevonden op deze site, kijk dan eerst op andere Chinese sites die idd een betere retourbeleid hanteren. Want qua kwaliteit en service hoef je hier idd niet te zijn.

Antwort von Finnbrands
Chinese webshop, slechte kwaliteit!
Goedkope zeer slechte kwaliteit artikelen uit China!!!!!!!
En dat voor hoge prijzen, daarom dacht ik dat het goede kwaliteit zou zijn.
Enige pluspunt is dat ze überhaupt reageren op emails, maar volledig terugbetalen willen ze niet.

Tevreden mens
Heeft even geduurd, maar werd keurig op de hoogte gehouden van de transactie. Aangeschafte artikel helemaal naar wens. Tevreden mens hier.

25 emails verder...nog geen oplossing. Duurt lang
Spullen na heel lang wachten in huis. Werkt niet. Inmiddels al 4x mail gestuurd hoe te retourneren,men reageert ontwijkend ( Ik vraag specifiek om retourlabel, instructies en mijn geld terug) met dat ik video moet maken, en dat ik een voucher kan krijgen. Wil gewoon retourneren en mijn geld terug. Heb niet het idee dat dit Nederlandse klantenservice is,maar een vertaald bericht dmv Ai. Ondertussen vertraagt men bewust het retourneren. Absoluut waardeloos. Men wil 25% van het aankoopbedrag inhouden op de totaalsom vanwege "verzendkosten" en dan mag ik het spul houden (wat onzin is want heb er niks aan want het werkt niet). Retouradres en retourlabel schijnt niet mogelijk te zijn, want men blijft moeilijk doen.
UPDATE: week verder. Video gestuurd, het zou worden doorgegeven (?) en terugbetaald. Inmiddels nog steeds niks gehad. Weer gemaild "de 'goederen afdeling' wil nog weer een foto. Bijna 30 e-mails verder en nog geen geld terug / retour mogelijkheden.

heel goede produkt
heel goede produkt,
Het werkt zonder probleem

Top schoentjes
Heel fijne schoentjes, lopen heerlijk

Gps tracker besteld
Gps tracker besteld. Op site staat dat je via app op elk gewenst moment de tracker kan volgen. Dit is absoluut niet waar. Misleidende tekst op site. Wou geld retour, dat kon maar minus de retour kosten naar China, terwijl het bedrijf adres heeft in Nederland, terwijl ik het (waardeloze) product mocht houden! Zeer verwarrend en vreemd. Niet volledig bedrag retour gehad.

Antwort von Finnbrands
prima product afgesproken tijd geleverd…
prima product afgesproken tijd geleverd en op de hoogte vaan de levering

Antwort von Finnbrands
Buiten achtergelaten door de koerier, zonder aan te bellen
De levering duurde wat langer dan verwacht, maar dat was geen probleem. Het was wel een probleem dat de bezorger niet aanbelde en het item buiten op een bankje bij het wooncomplex achter liet. Ik snap zoiets niet de schuld is van Finnbrands, maar wellicht een idee om een andere koerierservice te overwegen.

Dropshipping, onmogelijk te retourneren
Ik heb een SSD portable schijf besteld, dat heeft 1,5 week geduurd. Vandaag besteld, morgen 'VERZONDEN' suggereert heel iets anders. De updates staan ook enkele dagen op 'klaar voor verzending'. Internationaal magazijn betekent hier dropshipping uit China. Als ik dan wil annuleren lukt dat niet. Als de schijf is aangekomen ga ik toch gebruiken, Het blijkt dat bestanden die daarheen zijn gekopieerd zijn beschadigd. Ik wil terugsturen maar dat kan/hoeft niet. Ik moet foto's opsturen ter beoordeling maar heel vriendelijk word aangegeven dat het wel langer dan een week kan duren voordat ik iets ga horen. Dat hoeft van mij niet meer, ik wel retourneren, maar dat hoeft/kan dus niet. Ik wil wel geld terug. De klantenservice geeft aan "dat te hebben doorgegeven". Aan wie? Dat bedrag komt dus niet terug! Niet tevreden, geld terug staat duidelijk op hun site, dat is dus niet waar. Ze zijn wel heel vriendelijk en vinden het heel vervelend, dat dan weer wel.

Prima levering
Het product heb ik nog maar 1 keer gebruikt dus daar kan ik niet veel over zeggen.
De service is prima. De levering duurde wat langer, maar ik had er geen haast bij. Netjes bezorgd door de brievenbus.

Antwort von Finnbrands
Goeie vriendelijke communicatie via de mail
Vriendelijke communicatie via de mail. Heel prettig. Goeie service. Kapotte lamp werd vervangen, zelfs zonder kosten voor een andere maat. Kapotte lamp hoefde niet terug.
De kapotte lamp kon in z'n geheel weggegooid. Dat is dan niet zo duurzaam.

Antwort von Finnbrands
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.