2 tafellampen besteld. Nooit geleverd. Bedrijf heeft geen inschrijving bij KVK en een Gmail adres. Geen telefoonnummer op de website. Helaas kwam ik er te laat achter. Deze webwinkel uit Bor... Mehr ansehen
Nette service. Geleverd zoals aangegeven/beloofd. Track&trace info erg gedetailleerd, fijne updates. Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Product besteld waarmee je als motor rijder ook onderling kan communiceren (2x ridesync prijs totaal €76,50) en wat krijg je dan geleverd een bleutooth headset (BT12 op ali express voor €7,60)waar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nu comandati niciodată de pe site-ul asta ..este fake și nu primiți niciodată comanda. Am 2 luni de când aștept și sunt sigura ca niciodată nu o sa fie livrata. Arata cum ca o trimite pe o harta bine... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Wat een fijne FirTop bedrijf ! met echt nazorg
Wat een fijne Firma met echt nazorg. Ik had een externe 4 TB ssd besteld en ontavangen maar na week kon ik er niet meer in. Hen hun een mail gestuurd en het uitgeld dat hij niet meer werkt, en krijg van de klantenservice een heel fijn bericht terug van nemen contact iop met de leverencier en die beaamde dat er enkele zijn met fout. De keus die ik van Finnbrands kreeg was of ik een nieuwe wilde, ja ik wil wel nieuwe en die is nu onderweg. Dus een top bedrijf met een heel vriendelijk nazoerg. Bedankt

Uitstekende service door Elsemieke
Uitstekende service. Een tuinlampje deed het niet en er werd zonder gedoe een andere toegestuurd. Elsemieke heeft dit uitstekend en vriendelijk begeleid.

Antwort von Finnbrands
Product besteld maar was niet het juiste
Product besteld maar was niet naar tevredenheid
Contact met klantenservice gezocht en ze mailden snel en correct .
Het product mocht na enig overleg gecrediteerd en hoefden zelfs niet teruggestuurd te worden !!
Top service en k zou zo weer bestellen !!

Top bedrijf
Ik had wat besteld en dat was stuk , en dat hebben ze perfect op gelost en erg blij mee dus top

Led groeilampen besteld
Led groeilampen besteld. Lange levertijd is niet helemaal duidelijk aangezien bij het artikel staat ‘nog x aantal op voorraad’. Ze komen direct vanuit China. Bij eerste mailtje met bestelbevestiging wordt het aflever-window gegeven, die hebben ze wel gehaald (2 weken).
Product wel zoals aangeboden.

Nette service
Let op: betreft een drop-shipper met verzending uit China via Yunexpress. Al met al netjes en bezorgd op de eerste dag van het gegeven 'window'. Daarna product retour gestuurd aangezien het niet paste (lag niet aan product).

Snelle handeling en service
Snelle handeling wn service. Betaalbare spullen

Prima aankoop
Prima aankoop, maar ééndag later geleverd. Compleet en duidelijke handleiding, functioneerd prima: gehoorondersteuning oplaadbaar en instelbaar voor €160,- twee setjes!

Superservice !
Superservice !
Een ZenHang boorvrije stang besteld.
Per abuis de verkeerde geleverd.
Meteen zonder extra kosten de juiste nageleverd, mocht de verkeerde ook nog gewoon houden.
Dat noem ik superservice (zeker ook omdat ik uitermate vriendelijk te woord werd gestaan).

Antwort von Finnbrands
Prima response op mijn vraag over de…
Prima response op mijn vraag over de werking van een streamer. Complimenten!

Antwort von Finnbrands
Na zoeken op internet uitgekomen bij wandlampjes LED bij…
Na zoeken op internet uitgekomen bij Finnbrands. Heel blij met de LED wandlampjes: mooi gemaakt, echt notenhout en technisch degelijk. Kom zeker terug.

Antwort von Finnbrands
Ik dacht dat ik bij een Nederlands…
Ik dacht dat ik bij een Nederlands bedrijf uit Cuijk werkschoenen had gekocht , bleek dat ze de bestelling doorsluizen naar China . Heb meer dan 2weken gewacht voor ze geleverd werden en bleken de schoenen geen stalen neus te hebben zoals toch duidelijk in de advertentie omschreven staat .
Made in China dus ,daar had ik ze zelf ook wel kunnen kopen en was ik de minstens de helft goedkoper uit geweest. Voel mij opgelicht. Advies koop niet bij dit bedrijf .Nol Janssen

Prima!
Twee hoeden besteld. Zijn prima binnen gekomen binnen de levertijd. Levertijd is wel lang, dat hadden we niet verwacht. Maar geeft niet. Iets goedkopere stof dan we hadden verwacht maar komt ook door de kreukels door de verzending. Verder blij mee!

Makkelijk te vinden
Makkelijk te vinden
Op tijd geleverd
Product voldoed

Antwort von Finnbrands
Goedkope troep ze sluizen je bestelling…
Goedkope troep ze sluizen je bestelling door naar een Chinese webshop het lijkt heel wat op hun site dus kijk goed voordat je iets besteld vaak ergens anders 10x goedkoper als bij Finn Brands
Ook lang wachten op je bestelling nooit meer

Tevreden
Makkelijk te bestellen via de website.
Levering in goede staat ontvangen en binnen de verwachte levertijd.
Beste ervaring en voor herhaling vatbaar!!👍🏻🤓

Antwort von Finnbrands
Vervolg: Onbetrouwbaar bedrijf; mooie praatjes, slechte daden
Nadat ik de bestelling had geplaatst op 12 juni jl. (en betaald) kreeg ik snel per mail bericht dat het niet geleverd kon worden zoals besteld; sloten een compromis (per mail).
Levering duurde mij te lang en er ontstond een mailwisseling tussen ons. Mijn precieze vragen werden niet concreet beantwoord ( bv moet het uit China komen?). Toen uiteindelijk de bestelling kwam was het (waar ik al bang voor was) Chinese troep en prijs /kwaliteit stond niet in verhouding met elkaar.
Onze mail correspondentie ging verder en van de aangeboden kortingen (10, 20, 30% ) wilde ik niet op ingaan. Kreeg zelfs het gevoel dat ze alles in het werk stellen om de “eigen” handel niet terug te hoeven nemen. Uiteindelijk heb ik zelf het initiatief genomen om het terug te sturen. Het is nu 13 juli en heb noch mijn geld ( noch) mijn artikel niet meer.
De correspondentie loopt nog steeds; op schrift blijven ze correct maar in de uitvoering alles behalve dat!
Inmiddels heb ik mijn onderzoeksteam achter de handel en wandel van dit bedrijf gezet om eea eens goed in kaart te krijgen. ( hiervan heb ik ze in mijn mails op de hoogte gesteld) Wordt vervolgd van mijn kant.
Bestelling: 4278 12 juni 2024
Inmiddels is mijn betaalde geld teruggestort. Ze wilden eerst dat ik de review er af zou halen en daarna zouden ze mijn geld terugstorten. Ik heb hiervoor bedankt; eerst geld en daarna beslis ik of wel/niet de review eraf ga halen.
Ik haal de review er niet af. Reden: ik heb nog geen antwoorden op mijn vragen over hun bedrijfsvoering; o.a. waar komt de handel vandaan; waarom zoveel verschillende opslagruimtes in heel Nederland; wat is de reden dat de mails vaak midden in de nacht worden geschreven en verstuurd? ( vanuit China??).
Ik blijf het een bijzonder bedrijf vinden met klantvriendelijke communicatie op schrift maar de klant onheus behandeld in daden. Hun verdienmodel vind ik helemaal niet oké.
Ik heb het bedrijf laten weten af te zien om er een item aan te wijden op TV (zelf zit ik in het redactieteam).
Wel hoop ik dat veel toekomstige klanten eerst de reviews lezen en daarna pas gaan bestellen!! Dit laatste deed ik in omgekeerde volgorde met alle gevolgen van dien😏.
By the way: in de onderlinge communicatie tussen het bedrijf en mij zijn nog steeds mijn vragen niet beantwoord en maar …….. wel hebben zij heel snel een
communicatief correct antwoord op dit platform geplaatst. Waren ze maar zo snel met snelle en kwalitatief goede producten leveren!

een bestelling geplaatst 26 juni
een bestelling geplaatst 26 juni , nu 13 juli , paar keer bericht gehad dat bestelling onderweg is maar in de tracking veranderd helemaal niets , het lijkt of de bestelling eeuwig onderweg blijft , mooie praatjes maar geen daden , er staat nergens vermeld dat de spullen uit china komen , zelf bestellen in china is de helft ( minimaal )goedkoper , oplichters zijn het.

Antwort von Finnbrands
De gebruiksaanwijzing is niet te lezen
De gebruiksaanwijzing is niet te lezen. Ik weet gewoon niet welke app ik moet downloaden.

Hier niets bestellen!
In plaats van te sturen wat je hebt besteld sturen ze Chinese rotzooi. Als je hier over reclameert doen ze moeilijk over retourneren. Absoluut onbetrouwbare site! Hier niets bestellen!

Antwort von Finnbrands
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.