Fdbmobler Bewertungen 104

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har endnu ikke modtaget mine møbler - og allerede nu er jeg som kunde irriteret. Jeg har i dag modtaget en sms fra det fragtfirma, som benyttes ( STEP) som meddeler at mine stole vil blive... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FDB Møbler. Deres design er både klassisk og tidløst, og man kan virkelig mærke den danske designtradition i møblerne. Kvaliteten er høj, og materialern... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In early I bought 6 pieces of the J46 through Finnish Design Shop. Already after a few months one chair was coming apart in the backrest. It was changed by the seller, so all good there. However after... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med FDB Møbler. Smukke møbler i høj kvalitet og et design, der virkelig holder. Jeg fik samtidig en kompetent og ærlig vejledning, som gjorde det nemt at træffe det rigtige v... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Gartenmöbelgeschäft
  3. Fachhandel für Küchenbedarf
  4. Beleuchtungsgeschäft
  5. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

FDB Møbler står bag en række af dansk designs mest ikoniske møbler. De fleste blev til i 1950’erne, og de vinder stadig anerkendelse verden over. Navne som J46 og J52 er ikke bare møbler – det er et stykke dansk kulturhistorie. Børge Mogensen var den første leder af FDB tegnestuen, da den åbnede i 1942. Tegnestuens mission var at designe smukke og funktionelle møbler, der kunne erhverves af ’menig mand’ til en fornuftig pris – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både designet og produktionen blev gjort rationel og enkel, og netop dette skulle senere vise sig at blive det, der gjorde dansk møbeldesign verdenskendt.

3,7

1 Stern

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Fantastisk service

Fantastisk service! Og tak for hjælp! Vi skulle blot have reperationslak til en stol-og VUPTI! Fire farvekoder på forskellige køkkenstole modtaget. DET ER SERVICE! Det er dejligt at møde en person, der er så dedikeret i at yde service. Det er vi meget glade for!

8. April 2023

Hej Tage.
Mange tak for din anmeldelse.
Den er vi glade for og glad for at du fandt frem til den rigtige farve til din stol.

Malene, FDB Møbler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplevede utrolig go’ kundeservice i FDB…

Oplevede utrolig go’ kundeservice i FDB Møbler i Vejle i forbindelse med køb af nye hynder til vores J148 og J149 sofaer. Blev mødt af imødekommenhed, venlighed, tålmodighed og stor hjælpsomhed.

3. April 2023

Hej Rie.
Tusind tak for din anmeldelse.
Den er vi glade for. Vi lader rosen gå videre til Vejle. :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Butler kommode, billig kvalitet.

Har en Butler kommode som er brækket lidt op i toppen, hvor jeg spurgte dem om hjælp. Intet svar.

Jeg troede at møblerne var lavet i massiv egetræ til den pris, men det er i princippet bare IKEA møbler til 10 gange højere pris.

25. März 2023

Hej Simon.
Vi er kede af at høre om din oplevelse. Venligst henvend dig i den butik, du har købt kommoden, så er jeg sikker på at de kan hjælpe dig.

Malene, FDB Møbler.

Meget kompetent hjælp

Vi besøgte butikken i St. Kongensgade og fik superbehagelig og kompetent hjælp :)

24. Februar 2023

Kære Stig
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i St. Kongensgade. :-)

Har købt 6 sorte Tremmestole j46

Har købt 6 sorte Tremmestole j46
Efter ca 5 år er alle rygge bleve løse og gået op i limningen, meget skuffende🥲
Vi er ingen børnefamilie og stolene har ikke været udsat for andet end almindeligt brug
Mvh Inger Riis

29. Januar 2023

Kære Inger.
Det er vi kede af at høre! Hvis du henvender dig i/til din nærmeste FDB butik, så kan de hjælpe dig med at finde en løsning, da produktet sidenhen er blevet forbedret. Ellers er du også velkommen til at kontakte mig på tlf. 66112688

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og meget serviceorienterede medarbejdere

Venlig og meget serviceorienterede medarbejder.
Rigtig hjælpsom og fleksibel betjening.

17. Januar 2023

Kære Gert.
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i en af vores butikker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har oplevet en top klasse…

Jeg har oplevet en top klasse kundeservice af David fra FDB Møbler på Frederiksberg. Han gør virkelig noget for at hjælpe kunden - det har været en 5 stjernet oplevelse😃

2. Dezember 2022

Kære Nanna
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hører, at du har haft en god oplevelse på Frederiksberg hos David. Vi sender din ros videre til ham.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusinde tak for en virkelig god service…

Tusinde tak for en virkelig god service hos FDB møbler i Vejle. Her mødte vi Martin, som ikke kun sørgede for god kundeservice, men også en meget behagelig oplevelse hvor vi fik købt et C65 - Åstrup - Spisebord, 4 stk. J52B - Stole og 2 stk. J48 - Stole til vores nye hjem. Kæmpe anbefaling herfra.

21. Oktober 2022

J46 med fejl

Jeg har købt 6 stk. J46 gennem et lokalt bolighus. Da vi få stolene leveret har den ene et slagmærke og den anden en fejl i træet samt en stor afskalning.
Jeg tager fat i bolighuset og de tager kontakt til FDB.
Det går dog noget trægt med svar. Først får jeg at vide at jeg kan få kompensation på 250kr/stol.? Så jeg skal starte ud med 6 nye design stole hvoraf 2 er ødelagt fra start hvoraf én ikke burde være gået igennem kvalitetskontrollen?
Bolighuset har ydet en super service og synes også det var en dårlig løsning så de har krævet ombytning, men her 5 dage efter er der endnu ikke nogen løsning.
Med de historier der er her under og manglende svar fra FDB er jeg spændt på udfaldet.

23. Juli 2022

Utrolig dårlig service

Jeg fik leveret et spisebord d. 4/1 kl. 7.56. Desværre viste det sig, at der ikke var møtrikker og spændeskiver til at skrue benene på. Jeg ringede straks til Coop og reklamerede. NI DAGE SENERE fik jeg møtrikkerne. Det må være rekord for at rette en manglende levering. SÅ KØB IKKE SAMLESÆT HOS COOP!

6. Januar 2022

Efter at have 4 stk J104 i brug i 8

Efter at have 4 stk J104 i brug i 8
Mdr. er de begyndt at blive løse i rygstøtten. Én indgav vi en reklamation på til Bahne, hvor vi har købt stolene. De gav os den besked at vi kunne få byttet stolen til en ny, men at HAY (samarbejdende med FDB) gør opmærksom på at ryggen kan løsne sig efter brug og at det derfor ikke anses som reklamation - og at det i øvrigt kan afhjælpes med trælim. Vi finder det utrolig paradoksalt, at vi har købt møbler fra et brand som slår sig på at skabe “funktionelle møbler” som “giver plads til livet som det leves i tykt og tyndt”. Jeg vil ikke mene at spisebordsstole som bliver løse efter 8 måneders almen brug er funktionelle møbler.

15. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FDB Møbler, Vejle - Helt perfekt!

Har handlet møbler i Vejle afdelingen i dag - Mega god oplevelse og super kompetent rådgivning! Spec. Tak til Lea Hansen, som gav en fantastisk service og vil få min bedste anbefaling til alle andre der ønsker at blive behandlet godt i en møbelbutik med et helt unikt udvalg! Jeg kommer helt sikkert igen!

27. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med køb af spisebord med…

I forbindelse med køb af spisebord med mindre lakeringsfejl blev der udvist en yderst professionel service hos FDB Odense. De anerkendte straks fejlen og jeg kunne selv vælge om jeg ønskede afslag i prisen eller ombytning - valgte ombytning, som blev arrangeret efter mit ønske.

12. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

J46 stole - nu uden ryglæn....

Købte i 2013 to stk. J46 stole i den tro der var tale om kvalitet og møbler man kunne bruge i en menneskealder.

Her 8 år senere er ryglæn faldet af begge stole, og det er umuligt at lime sammen selv (holder kun ganske kortvarigt).

Jeg er blevet sendt rundt på telefonen 10 gange mellem den lokale Super Brugsen, Coop shopping, Coop hovedkontor og FDB møbler selv - men i sidste ende kan de intet gøre da vi er udover de 5 års garanti.

Super ærgeligt at det flotte design skal udsættes for en så ærgelig kvalitet - både i materialer og kundeservice....

11. April 2021

Vær obs på kvalitet af B98 bogkasse

Ad to omgange har jeg bestilt bogkasse Mogens Koch B98 via Magasin. Efter første defekte bogkasse fik jeg et forslag om et afslag i prisen på 20%. Det afslog jeg. Tænker at jeg til den pris ønsker en bogkasse af kvalitet og bestilte derfor en ny. Men også den ligner noget som er løgn. Begge bogkasser er fyldt med synlige fejlslibninger. Hakker i træet. Begge kasser var lakeret som vinden blæser.
Jeg ønsker at støtte dansk design men tænker, at jeg nu går i søsteren Grenes og køber en bogkasse til 79kr istedet.

20. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FDB møbler Nytorv Aalborg.

FDB møbler Nytorv Aalborg.
Super venlig og kompetent betjening.
Købte en BM taburet, der skulle gives som gave.
Udfordringen for ekspedienten var at lave indpakning, der måtte laves af 2 store papirsposer.
Resultatet blev en enormt kreativ pakke med bånd og sløjfer, der var en dekoratør værdig.
Da taburetten skulle betales fik jeg uopfordret en rabat.
Ved næste møbelkøb vil FDB møbler i Aalborg helt sikkert komme i betragtning - også fordi sortimentet består af tidløse kvalitetsmøbler

9. Oktober 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I ordered a Hiti U5 floor lamp through…

I ordered a Hiti U5 floor lamp through a retailer (Jacobsen Møbler) that carried FDB Møbler products, and unfortunately had to return the lamp twice due to very poor defects in the construction - the second lamp even arrived broken.

I reached out to FDB Møbler with my frustrations and got a response from Camilla. She was very disappointed with my bad experience with their products and worked with the retailer to make sure that I received a perfect lamp. The retailer sent a delivery person to pick up the defective lamp and brought me a perfect one, and Camilla offered to reimburse me the cost of the lamp for the bad experience. She also assured me she would follow up with ensuring more checks on the production line and closer inspections of the finished product.

Although it was a very frustrating experience, Camilla was very generous and I am left with the feeling that FDB Møbler is a company that listens to its customers and works hard to make things right. Thank you!

8. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr