Fdbmobler Bewertungen 104

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har endnu ikke modtaget mine møbler - og allerede nu er jeg som kunde irriteret. Jeg har i dag modtaget en sms fra det fragtfirma, som benyttes ( STEP) som meddeler at mine stole vil blive... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FDB Møbler. Deres design er både klassisk og tidløst, og man kan virkelig mærke den danske designtradition i møblerne. Kvaliteten er høj, og materialern... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In early I bought 6 pieces of the J46 through Finnish Design Shop. Already after a few months one chair was coming apart in the backrest. It was changed by the seller, so all good there. However after... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med FDB Møbler. Smukke møbler i høj kvalitet og et design, der virkelig holder. Jeg fik samtidig en kompetent og ærlig vejledning, som gjorde det nemt at træffe det rigtige v... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Gartenmöbelgeschäft
  3. Fachhandel für Küchenbedarf
  4. Beleuchtungsgeschäft
  5. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

FDB Møbler står bag en række af dansk designs mest ikoniske møbler. De fleste blev til i 1950’erne, og de vinder stadig anerkendelse verden over. Navne som J46 og J52 er ikke bare møbler – det er et stykke dansk kulturhistorie. Børge Mogensen var den første leder af FDB tegnestuen, da den åbnede i 1942. Tegnestuens mission var at designe smukke og funktionelle møbler, der kunne erhverves af ’menig mand’ til en fornuftig pris – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både designet og produktionen blev gjort rationel og enkel, og netop dette skulle senere vise sig at blive det, der gjorde dansk møbeldesign verdenskendt.

3,7

1 Stern

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom ind i FDB forretning i Roskilde.

Kom ind i FDB forretning i Roskilde.
Blev mødt af en utrolig venlig, smilende og anerkende
personale. Hun gav os en fin behandling, tak.

6. November 2023

Kære Birthe
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg sender din pæne ord videre til Roskilde.

med venlig hilsen

Meget hjælpsom

Meget hjælpsom, imødekommende og venlig behandling ved reklamation.

8. November 2023

Kære Finn.
Tusind tak for den fine anmeldelse.

Rigtig god service i Roskilde

Vi købt nogle stole i butikken i Roskilde og havde kun den bedste erfaring - varm, personlig service fra butikens dør til aflevering af varer. Og selvfølgelig den klasisk dansk design og kvalitet. Tak :)

9. November 2023

Kære Jurga
Tak for den fine anmeldelse.
Jeg sender dine pæne ord videre til personalet i Roskilde. :-)

Sublim kundeservice

KÆMPE shout out til Amalie Brøgger Nørregaard fra Claims & Customer Service samt David Dirchsen fra lageret!
Vi har købt et spisebord på lagersalg, og det er jo “købt som beset”. Desværre var det ene bordben knækket. Om det er sket under transporten hjem til os er uvist (lang forklaring), men her var der ingen slinger i valsen fra FDB Møblers side - de skaffede os et nyt borden.
Det er når kunderne er i problemer, selvforskyldte eller ej, at en virksomhed virkelig viser sit sande jeg. Her scorer FDB Møbler topkarakterer, tak for venligheden.

5. Oktober 2023

Kære Bjarne.
Tusind tak for alle disse pæne ord og fine anmeldelse.
Jeg sender din ros videre til Amalie og David.

Malene, FDB Møbler

Købte en lounge chair I AFD Roskilde

Købte en lounge chair I AFD Roskilde.
Fik den bedste betjening i butikken, af en virkelig kunde minded Dame. Hun hev møbler frem og tilbage, så jeg kunne opleve det møbel jeg var interesseret i. Både sidde komfort, og hvad der kunne gå til, af accessories.

21. Oktober 2023

Kære Lars
Tak for din fine anmeldelse og pæne ord.
Jeg videregiver dine roser til personalet i Roskilde. :-)

Effektiv og god service.

Frederiksberg afd.
købte 2 stole, som skulle leveres. Desværre af BFT, som både ødelagde papkasse og den ene stol.
Frederiksberg afd ombytter uden besvær.

16. Oktober 2023

Kære Helting
Jeg er ked af at høre om din oplevelse.
Jeg håber du bliver glad for dine nye stole, på trods af startvanskeligheder.

FDB møbler Vejle - Fantastisk betjening

Jeg købte altan møbler og sofabord hos FDB møbler i Vejle, og kan ikke give nok ros til dem. Det gælder ikke mindst til Sarah som har været utrolig kompetent, sød og hjælpsom igennem både købs og leveringsprocessen.. Det er bare god service..Love it

Kære Lars
Tusind tak for din fine anmeldelse og pæne ord.
Jeg sender alle dine roser videre til Vejle og Sarah. :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik min bord bytte efter klage over kvaliteten.

Køber FDB Unit10 Bjørk C62 Spisebord Rundt Eg Natur Olieret til næsten 12.000,- kroner og så har bordpladen en lang sort stribe som ligner en stor dyb rille eller afskalning. Jeg tænker at når man giver så meget for en lille bord, bør bordpladen være iorden. Jeg forstår ikke hvordan den er gået gennem en kontrol og de borde jeg har set i forskellige udstillinger og afbilledet på nettet havde ikke denne udsenende. Efter denne klage og kontakt til leverandøren blev bordet skiftet ud.

2. Oktober 2023

Kære Niels
Det er vi da kede af at høre om din oplevelse, men dejligt at høre at I alligevel fandt en løsning på udfordringen.

FDB møbler Strib 🫶🏼

FDB møbler Strib skal have alle de stjerner man kan få. (Særligt Mette)
Vi har aldrig oplevet så fantastisk betjening og rådgivning.

Vi fik tilbud om at låne diverse møbler og hynder med hjem, for at se hvordan de passede ind. Der blev endda bestilt stole hynder hjem, så vi kunne se dem, inden vi besluttede os.

Da vi fik brug for at ændre ordredatoen til tidligere levering, var der heller ingen problemer med det. Alt kunne bare lade sig gøre.

Vi lånte deres trailer over et par dage, og de tilbød, at vi bare kunne lade alt pap og emballage ligge i den, så skulle de nok bortskaffe det.

Alt har bare fungeret upåklageligt fra vi trådte ind i butikken første gang, og blev mødt med stor imødekommenhed og god vejledning - til vi modtog vores flotte møbler, som vi er meget glade for.

STOR STOR ros til FDB Strib - og tak for fantastisk betjening af alle de tre ansatte i butikken, som vi har været i kontakt med 😊

24. August 2023

Kære AM
Tak for den fine anmeldelse.
Jeg sender dine roser afsted til butikken i Strib. :-)

Vi kommer klart igen

FDB Møbler Roskilde. Fantastisk kundeservice, tilgængelighed og orden i sagerne. Lidt it-problemer og et fejlbehæftet produkt var ingen hindring for en ovenud tilfredsstillende og super håndtering af hele forløbet.

Havde gerne proppet en ekstra stjerne på anmeldelsen, men trustpilot er vist løbet tør ved 5.

15. September 2023

Kære Felix
Tusind tak for de pæne ord og flotte anmeldelse.
Jeg sender dine roser videre til Roskilde. :-)

Malene, FDB Møbler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og service ved selve købet

God betjening og service ved selve købet.
Da Post Nord ikke leverer varerne som aftalt, tager butikken straks over og sørger for, at en privat vognmand overtager leverancen.
Jeg er overrasket over at betalingen bliver gennemført ved bestilling af møblerne ca. 2 måneder førend de bliver leveret.

Kære Kasper.
Tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre at du sammen med butikken, fandt en løsning på udfordringen med levering af dine varer.
I forhold til betalingen, der kan det aftales med butikken.

Har købt møbler hos FDBMøbler

Har købt møbler hos FDBMøbler - Roskilde
Sikke er fantastisk kundeservice vi fik.
Vi var så glade for en god oplevelse under hele processen.
Vi kommer tilbage.

Kære Jørgen.
Tusind tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Jeg sender alle dine roser videre til medarbejderne i Roskilde. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft den bedste kundeoplevelse…

Vi har haft den bedste kundeoplevelse med FDB Møbler i Roskilde.
Sikke en fantastisk service. Sikke nogle servicemindede sælgere.
Vi fik en så god oplevelse.
Vi kommer tilbage igen.

Kære Jørgen.
Tusind tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Jeg sender alle dine roser videre til medarbejderne i Roskilde. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god betjening i butikken i Vejle…

Super god betjening i butikken i Vejle og efterfølgende ved bestilling pr. telefon. Nu venter jeg bare på levering :-)

2. August 2023

Kære Lone.
Tusind tak for din fine anmeldelse. :-D

Kvalificeret kundebetjening

Imødekommende betjening og kunne besvare min spørgsmål til det emne jeg søgte. Emnet var desværre ikke udstillet fysisk i butikken, men jeg fik god tid til at prøve butikkens udstillede emner og igen svar på mine spørgsmål til de nye emner, som jeg var interesseret i.
Jeg sluttede mit besøg med at få et godt tilbud på 2 emner og bestilte varerne 3 dage efter besøget.

20. Juli 2023

Kære Anette
Tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre at du havde en rar oplevelse i en af vore butikker og at I sammen kunne finde frem til hvad du søgte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 6 stjerne gjorde…

Hvis jeg kunne give 6 stjerne gjorde jeg det.

Vi har købt havebordet, stole og bænk. Efter ca. halvanden måned opdagede vi nogle revner i noget af det, og FDB har med det samme tilbudt os ombytning, og sender os nogle nye møbler.

Det er virkelig god service.

3. Juli 2023

Kære Morten.
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre at I fandt en løsning på jeres udfordring. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det venlig og med godt humør og så…

Det venlig og med godt humør og så selvklart at den vare jeg kom kunne leveres til kantsten. noname

1. Mai 2023

Hej Ole
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi glade for :-)

Mvh Malene, FDB Møbler

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fornærmende ringe kompensation.

2 ud af mine 4 ny indkøbte J81 stole har fejl på armlænene, splinter i træet, som i det her tilfælde trak garnet ud fra en striktrøje.
2 decideret 2. sorterings stole.
Jeg har reklameret og anmodet om at få 7.000 Kr. retur.
Coop har ialt tilbudt mig 1500 kr. eller ombytning af de 2 stole.
Det gør mig ondt at Danmarks flagskib på gedigent godt købmandskab og salg af danske design møbler
tilbyder mig så fornærmende dårlig en kompensation.

24. April 2023

Hej Sannie.
Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Hvis du henvender dig i en af FDB Møblers egne butikker, så håber jeg at vi sammen kan finde en løsning.

Mvh Malene, FDB Møbler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent rådgivning og god service

Vi har fået en ualmindelig god service, og meget venlig og kompetent rådgivning, specielt af Gitte i St. Kongensgade. Vi anbefaler gerne FDB møbler.

3. März 2023

Kære Lisbeth
Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for.
Jeg sørger for at få sendt roserne videre til Gitte :-)

Mvh Malene, FDB Møbler Odense

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr