Fdbmobler Bewertungen 104

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har endnu ikke modtaget mine møbler - og allerede nu er jeg som kunde irriteret. Jeg har i dag modtaget en sms fra det fragtfirma, som benyttes ( STEP) som meddeler at mine stole vil blive... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med FDB Møbler. Deres design er både klassisk og tidløst, og man kan virkelig mærke den danske designtradition i møblerne. Kvaliteten er høj, og materialern... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In early I bought 6 pieces of the J46 through Finnish Design Shop. Already after a few months one chair was coming apart in the backrest. It was changed by the seller, so all good there. However after... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med FDB Møbler. Smukke møbler i høj kvalitet og et design, der virkelig holder. Jeg fik samtidig en kompetent og ærlig vejledning, som gjorde det nemt at træffe det rigtige v... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Gartenmöbelgeschäft
  3. Fachhandel für Küchenbedarf
  4. Beleuchtungsgeschäft
  5. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

FDB Møbler står bag en række af dansk designs mest ikoniske møbler. De fleste blev til i 1950’erne, og de vinder stadig anerkendelse verden over. Navne som J46 og J52 er ikke bare møbler – det er et stykke dansk kulturhistorie. Børge Mogensen var den første leder af FDB tegnestuen, da den åbnede i 1942. Tegnestuens mission var at designe smukke og funktionelle møbler, der kunne erhverves af ’menig mand’ til en fornuftig pris – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både designet og produktionen blev gjort rationel og enkel, og netop dette skulle senere vise sig at blive det, der gjorde dansk møbeldesign verdenskendt.

3,7

1 Stern

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Køb af C35B spisebord

Vi så på et C35B spisebord og fik en meget god og professionel vejledning af Lena i butikken.
Næste dag bestilte vi bordet pr. telefon og fik ligeledes en super god betjening af Lea.
Tak til både Lena og Lea.

16. September 2024

Kære Brian.
Det er dejligt at I sammen fandt frem til det rette bord.
Jeg sender dine rosende ord videre til Vejle.

SUPER god service.

Vi købte vores Thomas Alken havemøbler hos FDB Møbler i Vejle. Bl.a. med kyndig vejledning af Lea.
Da vi først skulle bruge møblerne om ca. 2-3 måneder fik vi det løfte, at priserne ikke vil falde yderlig i den periode.
Efterfølgende ser jeg, at priserne er faldet til en billigere pris, end det vi betalte.
Det betød et telefonopkald til Lea, som venligt oplyste, at differencen på vores køb og den "nye" pris ville vi straks få refunderet. Hvilket er sket.
SUPER service.
FDB Vejle butikken kan vi kun anbefale med højeste karakter i service og god betjening.

31. Juli 2024

Kære Frank
Hvor er det dejligt at høre, at I fandt en løsning på udfordringen. :-)
Jeg sender dine pæne ord videre til Lea.

Fantastik god betjening

Fantastik god betjening.
Vi fik en meget professionel og kompetent behandling af de to søde damer.

2. Juli 2024

Kære Stig
Tak for din anmeldelse og pæne ord.
Det er dejligt at I har haft en god tur i en af vores butikker :-)

Perfekt betjening

Perfekt betjening. En god oplevelse over forventning.
Dette skyldes ikke mindst Gitte

1. Juli 2024

Kære Benny
Jeg sender dine roser videre til Gitte. :-)

God sommer

Super service!

Tre sofawires gik i stykker i vores 7-9-13 sofa, købt for over tre år siden, men brugt meget lidt, da den står i vores sommerhus. Fra vi kontaktede FDB møbler gik der to dage, så kom en møbelpolstrer på besøg og reparerede sofaen.
Super service!
TAK FDB møbler.

11. Juni 2024

Kære Ann.
Jeg er glad for at høre at I fik løst din udfordring med din sofa. Super :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service uden at være anmasende. Meget opmærksomt personale i butikken.

8. Juni 2024

Kære Hanne.
Tak for din pæne anmeldelse.

Meget imødekommende og hjælpsom

Meget imødekommende og hjælpsom. Utrolig vidende om produkterne og god til at lære fra sig.
En super behagelig oplevelse - vi ses helt sikkert igen

4. Mai 2024

Kære Jacob
Tusind tak for dine fine ord og anmeldelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende levering af varer.

Den 6. februar 2024 købte jeg et vitrineskab hos FDB møbler på Gammel Kongevej med levering den 6. marts. I skrivende stund, den 24. marts, har jeg nu ventet forgæves 7 gange på at få skabet leveret. Der er kun dårlige undskyldninger, og ingen handlekraft, når jeg henvender mig, for at få en forklaring på den manglende levering. Ledelsen i forretningen har på ingen måde reageret hensigtsmæssigt, skiftet fragtmand på opfordring fra mig, eller på anden måde fået gennemført en ellers relativ enkel opgave. Den seneste henvendelse til forretningen, blev end ikke besvaret af forretningsindehaveren, der fik jeg blot en opringning fra fragtmanden, og lovet den næste levering.... Den er, selvfølgelig foranlediges man efterhånden til at sige, heller ikke gennemført, og jeg sidder stadig at venter på mit købte og betalte møbel. Jeg vil på det kraftigste opfordre til, at man overvejer, hvor man skal købe sine møbler. Forretningen på Gammel Kongevej kan IKKE anbefales.

24. März 2024

Kære Jens.
Jeg beklager meget dette forløb, som du har været igennem, hvor dit skab endte hos en ekstern fragtmand. Dette er bestemt ikke noget, som vi ønsker.
Jeg håber at du trods alt, bliver rigtig glad for dit skab, som du nu har fået leveret.

Mvh Jesper, FDB Møbler

God returoplevelse

Meget venlig betjening i Vejle. Fik hjælp til at finde bon i systemet, så vi kunne returnere vare, der ikke var kommet i brug. Nu glæder vi os til at bestemme, hvilke af de lækre ting, der skal købes for tilgodebeviset i stedet for.

23. März 2024

Kære Birgitte
Tak for din fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre at I har fundet en løsning på jeres udfordring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for den seneste og dejligste…

Tak for den seneste og dejligste oplevelse.
Jeg har løbende købt møbler ved FDB møbler i Vejle og jeg oplever altid den fineste og bedste service med stor venlighed, kvalitet og hjælpsomhed. Lea og Sarah er en gave for FDB i Vejle.
De stråler og udviser stor vilje til at løse alt på fornemmeste vis.
Vi ses🌞

23. Februar 2024

Kære Gitte
Tusind tak for de pæne ord og fine anmeldelse.
Jeg sender alle dine roser videre til Sarah og Lea. :-)

Hurtig og god service

Hurtig og god service

Jeg havde bestilt et sofabord, som blev leveret med en skade.
Jeg skrev ind pr. mail og blev ringet op 2 timer senere, med meldingen om at jeg selvfølgelig skulle have et nyt bord og om hvordan jeg ville have det leveret.

16. Februar 2023

Kære Anders
Det var ærgerligt med et skadet sofabord, men rigtig dejligt at I sammen kunne finde en hurtig løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plads til humor og lidt mere end...

Meget venligt og mødekommende personale.
God tid til kunden.(mig!)
Plads til humor og lidt mere end bare alm.handlesamtale og "smalltalk"
Vi er jo dem vi er:-)

16. Januar 2024

Kære Mette
Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt, når vi mødes i humoren også. :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi købte i foråret et sæt havemøbler…

Jeg kan se at @FDB har svaret på min anmeldelse. Sagen er at vi har henvendt os utallige gange både til FDB og butikken. Uden vi kan få hjælp.
———-

Vi købte i foråret et sæt havemøbler til fuld pris. Desværre har der været utrolig mange fejl ved lige dette sæt. Værdi 30.000 kr.

Der er ingen kundeservice og ingen hjælp at hente. Derfor er min klare anbefaling til andre. Køb jeres havemøbler ved en etableret kæde. Der vil de som minimum gerne hjælpe, også selv om prisen måske er en 1/4.

Vores venner har lige købt et lignende sæt hos ILVA. Det sæt står ganske enkelt super flot. Uden fejl og mangler. Endda billigere end vores sæt.

Så havemøblerne er NO GO. Ja det er flotte. Men de er ganske enkelt ikke pengene værd.
Blot et godt råd til andre herfra.

15. Juni 2023

Kære Louise.
Vi er da utrolig kede af at høre om din oplevelse, med dine havemøbler.
Hvis du henvender dig i butikken, hvor du har købt dine havembøler, er jeg helt sikker på at de kan hjælpe dig, med dine udfordringer.

Den helt gode oplevelse

Når oplevelsen var god, så skyldes det personalet. Betjeningen var 'hjertelig' - forstået på den måde, at den var frisk, jordbunden og helt igennem imødekommende. Og så var den konstruktiv i selve handelsforløbet. Vi forlod butikken meget tilfredse.

14. November 2023

Hej Rasmus.
Tak for din fine anmeldelse og søde ord.

Malene, FDB Møbler

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde egentlig et indtryk af at FDB…

Jeg havde egentlig et indtryk af at FDB Møbler var en forretning hvor ordentlighed var i højsædet, men desværre ikke den opfattelse jeg står med efter i dag.
Jeg havde i november bestilt en stol til mit hjemmekontor. Jeg modtager en sms i starten af december, at stolen er kommet og kan afhentes i forretningen i Vejle.
Jeg kommer ned i butikken for at hente stolen og ekspedienten fortæller mig, der desværre er sket en fejl og det er en gyngestol ekspedienten er bestilt hjem i stedet for en alm. stol, men det er en almindelig stol jeg har betalt for.
Det er en ærlig sag og det er hvad der sker. Ekspedienten fortæller det er en fejl og stolen nu er i restordre til ultimo februar.
Jeg spørger om vi kan gøre noget med en af de mange stole magen til der står i butikken (som dog ikke er lakeret, hvor den jeg bestilte var lakeret) og ekspedienten tilbyder at jeg kan betale det dobbelte og få en af dem istedet. Jeg er med på den er dyrere, men helt ærligt? Er det dét i kalder “Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed”?
Det synes jeg bare ikke er godt nok. Ekspedienten var sød og rar og jeg antager hun prøvede at løse det på bedste vis med de beføjelser hun har. Men jeg synes fra FDB Møblers side det er dårlig købsmandsskik og i øvrigt dårlig stil, at man som kunde må køre forgæves efter en stol der er meldt ankommet, for at blive tilbudt et løsningsforslag hvor jeg må punge det dobbelte ud for at få en stol med hjem eller vente et kvart år med at få en stol jeg har allerede har betalt tilbage i november.

15. Dezember 2023

Kære Mark.
Det er jeg ked af at høre om din oplevelse og det er meget beklageligt.
Jeg får butikken til at kontakte dig, så I sammen kan finde den bedste løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var i weekenden til FDB lagerslag

Var i weekenden til FDB lagerslag, hvor jeg fandt en fantastisk 232 skænk. Jeg fik en fuldstændig fantastisk service af Martin, som var meget behjælpelig. Da jeg kommer hjem opdager jeg, at nøglerne mangler. Jeg er i tvivl, om jeg har tabt dem under transport eller de var blevet væk under lagersalget. Skrev derfor til deres support, som nu har sendt mig nogle nye nøgle. Den service jeg har mødt både ved lagersalget og gennem support, skal man lede længe efter.

2. Dezember 2023

Kære LB
Tusind tak for din fine anmeldelse og pæne ord.
Jeg håber du bliver glad for din skænk. :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte møbler i butikken i Lyngby og må…

Købte møbler i butikken i Lyngby og må konstatere, at aftaler ikke overholdes.

13. November 2023

Kære Jan Erik
Det er vi da super kede af at høre.
Hvis du henvender dig til/i butikken, så er jeg sikker på at de kan hjælpe dig.

Mvh
Malene, FDB Møbler.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr