Familiehund.dk Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da vi skulle have hund, så vi alle de forskellige video og fik på den måde et supergodt overblik over, hvornår, hvordan og hvorfor man træner de forskellige øvelser. Og det virker, vores hund er 1,5 å... Mehr ansehen

1. Hundetrainer
  2. Tiertrainer

Vom Unternehmen geschrieben

Med mange års erfaring og indsigt i hundes adfærd har vi udviklet en træningsform, der bygger på moderne og effektive metoder. Vi arbejder primært med operant betingning og shaping, hvor vi belønner hunden for at tilbyde ønsket adfærd gennem leg og engagement. Dette skaber et stærkt fundament for et livslangt samarbejde. Operant betinget træning går ud på at guide din hund på en tydelig og konsekvent måde. Så lærer hvalpen eller hunden, at den adfærd, den udviser lige nu, enten har værdi for den eller det modsatte. For at arbejde med dette kan man tage udgangspunkt i en af de fire kvadranter i operant betinget træning. Det er ikke altid, at en belønning løser opgaven – nogle gange kræver det en tydelig korrigering af adfærden. Læs meget mere om den til gange på vores hjemmeside, hvor der også er videoer om metoden. Når hunden præcist ved, hvad der kan betale sig, begynder træningens resultater at tage form. I det følgende gennemgår vi, hvad der kendetegner de fire kvadranter.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fantastske videoer og hurtig kontakt …

fantastske videoer og hurtig kontakt pr. tlf

17. Februar 2026

Kære John

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det betyder virkelig meget for mig.

Jeg husker godt vores samtale, og jeg er glad for, at vi hurtigt fik løst problemet, så du kunne komme ind og se alle videoerne. For mig er det helt naturligt, at man skal kunne få fat i mig og få hjælp med det samme, når man har valgt at være en del af Familiehund.

Jeg håber, at du og din hund får rigtig meget glæde af træningen, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive igen, hvis der er noget.

Fokuseret hvalpetræning

Min hund og jeg har gået til hvalpetræning ved Jann aka familiehunden og det har jeg kun positiv feedback på. Trænningerne var alsidige og fokuseret på hvalpenes niveau i forhold til lydighed, nysgerrighed og mod. Holdet havde en tilpas størrelse, så der var tid til fordybelse og grundig vejledning i hundene/førernes udfordringer.
Basis er helt klar lagt for en god lydighedstræning, så nu er det bare med at vedligeholde min hund og ikke mindst mine ny tilegnede færdigheder.

5. Oktober 2025

Kære Majbritt

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det har været en fornøjelse at følge dig og Fie på træningsbanen i Vildbjerg. I har virkelig arbejdet målrettet og med stor tålmodighed, og det kan tydeligt ses i jeres samarbejde. Fie har udviklet sig flot, og du har haft en rigtig fin forståelse for øvelserne og det, der ligger bag.

Det er helt rigtigt som du skriver, at fundamentet nu er lagt. Med den gode hjemmetræning I to allerede har vist, er jeg sikker på, at I får mange gode oplevelser sammen fremover.

Jann – Familiehund.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tydelige og informative videoer i et…

Tydelige og informative videoer i et roligt tempo.

12. August 2025

Antwort von Familiehund.dk

Tak for din anmeldelse. Selvom den er kort, rammer den helt præcist det, jeg ønsker at skabe med familiehund.dk – tydelig og rolig træning, hvor man som hundeejer kan følge med og få glæde af at arbejde med sin hund i hverdagen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

en stor inspirationskilde i øjenhøjde…

en stor inspirationskilde i øjenhøjde og med simple, effektive virkemidler. Er stor fan 😊

1. August 2024

Antwort von Familiehund.dk

Tusind tak for de flotte ord Per. Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du oplever indholdet som inspirerende og til at gå til. Jeg lægger stor vægt på, at træningen skal være i øjenhøjde, både for hund og ejer. Det glæder mig derfor ekstra meget, at det skinner igennem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nysgerrig, empatisk og kompetent rådgivning

Vi kontaktede familiehund.dk og Jann for hjælp til problematik i vores hjem med meget gøen. Jann lavede en lang, uddybende og personlig respons på min kontakt til ham, inden vi overhovedet besluttede os for om det privat coaching, vi skulle. Jann er yderst professionel, nysgerrig, empatisk og samarbejdsvillig for at få aftaler til at gå og lytte til vores oplevelser i hjemmet. Jann bliver den første, jeg rækker ud til, hvis jeg igen oplever problemer, da hans ro og logik bare giver mening. Familiehund.dk får min største anbefaling 🙏

10. Juli 2025

Kære Anna
Tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at I oplever familiehund.dk som professionel, nysgerrig, empatisk og samarbejdsvillig. Det er lige præcis den tilgang, jeg stræber efter, når jeg arbejder med familier og deres hunde. Jeg er utrolig ked af, at jeres hunds sygdom satte en midlertidig stopper for vores forløb, men jeg glæder mig til at hjælpe jer igen, når han er på toppen. Jeg er glad for, at I har fået noget ud af den indledende kommunikation, og I skal endelig følge op, og sende mig videoer af jeres udfordringer. Hvis I har brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig igen. Jeg er her for jer.

Familiehund.dk

Skal først i gang

10. Juli 2025

Antwort von Familiehund.dk

Hej Peder, og tak fordi du har taget dig tid til at skrive her på TrustPilot. Vi håber, du får stor glæde af at bruge familiehund.dk og vores videoer. Når du har haft tid til at afprøve vores service, vil vi sætte stor pris på, hvis du har lyst til at vende tilbage og dele dine oplevelser. Det betyder meget for os og hjælper også andre med at finde den rette træning.

Team Familiehund.dk

Meget tilfreds

Hurtig levering og produkterne levede fuldt op til billeder og forventninger

9. Juli 2025

Antwort von Familiehund.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det lyder næsten som en anmeldelse af en webshop, og det tager jeg som et kompliment. Det glæder mig, at du oplever kvalitet og hurtig adgang til materialet. Jeg sætter stor pris på, at du er en aktiv del af familiehund.dk, og håber du fortsat får masser af udbytte af træningen og vores videoer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er rigtig mange gode råd og gode…

Der er rigtig mange gode råd og gode videoer vi kan lære af. Jann er god til at vise og forklare hvordan træningen skal udføres og hvorfor

4. April 2025

Antwort von Familiehund.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig virkelig meget, at du får noget ud af videoerne og oplever, at forklaringerne giver mening. Jeg lægger stor vægt på, at man ikke bare lærer hvordan, men også hvorfor vi gør, som vi gør i træningen. Dejligt at høre, det virker for dig. Tak fordi du er med på familiehund.dk.

Super hvalpeforløb hos Familiehund.dk

Vi har netop afsluttet et 7 ugers hvalpehold hos Familiehund.dk, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Janns træningsmetoder er både effektive og lette at forstå - for både hund og ejer. Træningen foregår i en tryg og positiv atmosfære, hvor både hund og ejer føler sig godt tilpas.

Vi er så glade for forløbet, at vi fortsætter hos Jann. Vi kan i hvert fald varmt anbefale Familiehund.dk til alle, der ønsker en god start med deres hund.

16. März 2025

Antwort von Familiehund.dk

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores 7 ugers hvalpehold hos Familiehund.dk. Det betyder meget for os, at træningsmetoderne har været effektive og letforståelige både for dig og din schæfer Chili.

Det er vores mål at skabe en tryg og positiv atmosfære, hvor både hund og ejer kan trives og lære sammen. Jeg sætter stor pris på, at du værdsætter vores tilgang, og jeg ser frem til at fortsætte træningen sammen med jer.

Endnu engang tak for din anbefaling! Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkomne til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk tilgang til til…

En fantastisk tilgang til til hundetræning, og der gives rigtig mange tips, selv for erfarende hundeejere som undertegnede. Kan kun anbefales.

1. Januar 2025

Antwort von Familiehund.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at du har glæde af vores tilgang til hundetræning, og at du føler, at du har fået nyttige tips – selv som erfaren hundeejer. Det betyder meget for os, at vi kan hjælpe både nybegyndere og erfarne hundeejere med at udvikle sig.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling, og jeg håber, du fortsat vil finde værdi i de videoer og materialer, der er tilgængelige gennem dit abonnement. Hvis du har spørgsmål eller ønsker nye idéer til træningsvideoer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk træning med god og kompetent…

Fantastisk træning med god og kompetent træner, der ved hvad han laver.
Kan klart anbefales

16. März 2025

Antwort von Familiehund.dk

Tusind tak for at give dig tid til at skrive. Det betyder meget at høre, at du har haft en god oplevelse med træningen. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for mere hjælp, er du altid velkommen. Tak for din anbefaling

Forståeligt lærigt /positiv træning

Forståeligt lærigt /positiv træning
Og man har altid glad hund

12. März 2025

Antwort von Familiehund.dk

Tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever træningen som både forståelig og lærerig – og vigtigst af alt, at du har en glad hund.

Hos familiehund.dk tror vi på, at træning skal være positiv og motiverende for både hund og ejer. Når vi arbejder med belønningsbaseret træning og tydelig kommunikation, bliver samarbejdet sjovere og mere givende – og det giver hunde, der elsker at træne og være sammen med deres mennesker.

Tak fordi du er en del af vores træningsfællesskab! Vi glæder os til at hjælpe dig og din hund endnu mere fremover.

Jeg vil varmt anbefale Familiehund

Jeg vil varmt anbefale Familiehund!

Jeg har haft hund igennem mange år, og mener selv at jeg har rimelig styr på tingene.

Men da jeg fik min nye hvalp ville jeg nu alligevel gerne have hjælp, for ikke at komme helt galt afsted.

Jeg havde været til træning en gang et andet sted før, Familiehund, men der var det mere trænerne der ville være i fokus, de var så kloge og vi så dumme og man blev behandlet som et lille barn, så ud at søge igen.

Efter søgning faldt jeg over flere onlinetrænere, men Janns tilgang til træning, og måden han træner på tiltalte mig, derfor tilmeldte jeg mig på hans hvalpehold.

Jann er super engageret og god til at lære fra sig, med S i stor tålmodighed. God til at rose, og give skulderklap til én når man gør det godt. Han har en kæmpe forståelse for både hund og ejer. Her er det dig der skal træne med din hund, og ikke træneren, og uden en godbid flagrende foran hunden hele tiden, beløn når hunden gør noget rigtig ellers ikke.

Et andet bonus er at han tør sige, hvis du ikke træne hjemme mellem hver træning, skal du ikke melde dig til hans hold, det giver ligesom en vis forpligtelse.

Mega fedt at man får tilsendt træningsplan på mail, som præcist beskriver hvad og hvordan der skal trænes til næste træning , på den måde kan man altid kan gå ind og læse det igennem hvis man ikke lige kan huske alle de nye informationer man får.

Det har været både en fornøjelse, og lærerig oplevelse at være med på en af hans træningshold, ØV at det er slut nu, for vi er langt fra færdig trænet.

På Familiehund hjemmeside, er der en del trænings videoer, de er rigtig gode, Jann klipper ikke småfejl ud, men siger hvis han gør en fejl, det kan man også lære af. Eneste minus er at det koster i hver eneste måned, ville have været dejligt hvis man kunne købe års abonnement .

9. März 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget! Det har været en fornøjelse at følge dig og Buster på træningsbanen. Du har et fantastisk engagement og en imponerende forståelse for hundetræning, hvilket tydeligt afspejles i jeres samarbejde. Buster kunne ikke have fået en bedre træner!

Og så må vi jo også lige nævne den geniale detalje – at Buster ikke bliver på på ordet "bliv", men på dit helt eget ord "grunk". Når det virker (og det gør det jo!), så er det jo den perfekte kommando. Måske vi skulle til at få "grunk" ind i den officielle hundetræning? 😄

Jeg lægger også mærke til din kommentar om et årsabonnement – det er faktisk første gang, vi har fået den forespørgsel, men det er bestemt en idé, der er værd at overveje! Det kunne give rigtig god mening for dem, der gerne vil have adgang i længere tid uden at skulle tænke på månedlige betalinger, og det ville også betyde en god rabat. Tak for input – jeg vil tage det med videre!

Det glæder mig, at du har fået så meget ud af træningen – og heldigvis er der masser af muligheder for at fortsætte, både via træningsvideoerne på Familiehund og måske på et fremtidigt hold.

Tak igen for de flotte ord – og husk at holde Buster skarp på "grunk"!

Jann, Familiehund.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig og engageret træner - kanon godt forløb!

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på hvalpeholdet med Jann som træner, og det har været en fantastisk oplevelse for både mig og min hvalp!

Fra første træningsgang skabte Jann en tryg og positiv atmosfære, hvor både hvalpe og ejere følte sig velkomne. Han har en utrolig tålmodighed og forståelse for, at alle hunde lærer i deres eget tempo. Hans pædagogiske tilgang gør træningen både lærerig og sjov, og han formår at formidle øvelserne på en måde, så de er nemme at forstå og udføre i hverdagen.

Hvalpene fik en rigtig god socialisering, og vi lærte alt fra grundlæggende lydighed til gode redskaber til at styrke båndet mellem hund og ejer. Jann var altid klar med gode råd og vejledning, både i forhold til træning og eventuelle udfordringer derhjemme.

Jeg kan varmt anbefale hvalpeholdet til alle, der ønsker en kompetent og engageret træner, som virkelig brænder for hundetræning. Tak for et super godt forløb – vi har fået en rigtig god start!

10. März 2025

Antwort von Familiehund.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget at høre, at du har haft en god oplevelse på hvalpeholdet.

Det er især fantastisk at se, hvordan du har arbejdet målrettet videre derhjemme – den indsats, du har lagt i hjemmetræningen, gør en kæmpe forskel for jeres samarbejde og hvalpens udvikling! Træningen på holdet giver de bedste resultater, når den bliver en del af hverdagen, og det har I virkelig taget til jer.

Jeg er glad for, at du har følt dig tryg og godt vejledt gennem forløbet – og at både du og din hvalp har fået en god start sammen. Tak fordi du deler din oplevelse, og held og lykke med træningen fremover!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hundetræner med stor dedikation, faglighed og ro

Min Labrador Retriever Mille og jeg har haft fornøjelsen af at træne hos Jann fra Familiehund, og sikke en udvikling og positiv oplevelse!

Vi startede med at booke en én-til-én vejledning hjemme i privaten, hvor Jann gav os konkrete øvelser og værdifuld indsigt i, hvordan vi kunne håndtere Milles begejstring - særligt når gæster ved besøg blev overfaldet af Milles labrador-kærlighed.

Jann formår at guide med en ro og en tålmodighed, der smitter, og hans tilgang er altid baseret på hundens individuelle behov også har han en fantastisk evne til at aflæse både hund og ejer.

Vi deltog efterfølgende på Janns hvalpehold.
Træningen er struktureret og gennemført med stor seriøsitet, men samtidig i en behagelig og tryg atmosfære – og med en god portion humor!

Det er tydeligt, at Jann brænder for sit arbejde, og det skinner igennem i hans dedikation. Han slipper ikke bare os hundeejere efter træningen, men sender os hjem med videoer og vejledning, så vi kan fortsætte træningen, når hverdagen banker på. Derudover er han altid tilgængelig for spørgsmål og sparring, hvilket er en stor tryghed.

Janns tilgang inspirerer og vi fortsætter derfor på hans unghundehold, så vi kan bygge videre på det særlig bånd vores træning giver.

Derudover har vi booket Jann til hjemmetræning hos ham, hvilket kommer til at give en helt anden udvikling for Mille – én proces, der virkelig kan rykker hende i et andet niveau, end vi kan derhjemme.

Vi må dog undvære vores elskede hund i mindst tre døgn, hvilket bliver en prøvelse for os mere end for Mille, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver det hele værd.

Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Jann og Familiehund!

Hvis du søger en hundetræner, der møder både hund og ejer med ro, forståelse og stor faglighed, så er Jann uden tvivl et rette valg.

Tak for alt din hjælp, Jann – Mille og jeg glæder os til at lære endnu mere! 🐶✨

2. März 2025

Antwort von Familiehund.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Nanna!

Det første – og vigtigste – skridt i træningen er netop at ville gøre en forskel sammen med sin hund, og det er tydeligt, at du har taget den mission til dig. Din nysgerrighed, evne til at spørge ind og søge svar på de udfordringer, der kan opstå med Mille, gør en kæmpe forskel for jeres udvikling sammen.

Det har været en fornøjelse at følge jer fra den første én-til-én session til hvalpeholdet – og nu videre til unghundehold og hjemmetræning. Den indsats, du lægger i træningen, kombineret med Milles glade energi, skaber de bedste forudsætninger for et stærkt samarbejde.

Jeg er sikker på, at Mille vil få stor gavn af den kommende hjemmetræning, og ja – tre døgn uden hende bliver uden tvivl en større udfordring for jer end for hende! Men jeg lover, at hun får masser af træning, læring og oplevelser, der vil rykke hende endnu et skridt videre.

Tak fordi du deler din oplevelse – jeg glæder mig til at fortsætte træningen med jer!

Hvalpetræning

Fantastisk hvalpetræning med en dygtig instruktør, der tager sig tid og siger tingene, som de er. Træningen er baseret på positiv forstærkning og giver konkrete værktøjer til hverdagen. Før træningen trak min hvalp meget i snoren, men med de rette øvelser og vejledning er der sket en stor forbedring. En ekstra bonus er de videoer på YouTube, som gør det nemt at genopfriske træningen derhjemme.

2. März 2025

Antwort von Familiehund.dk

Det har været en fornøjelse at følge dig og din skønne lille charmetrold Luna – selv som holdets yngste har hun taget udfordringerne i stiv pote! Du har virkelig lagt en flot indsats i træningen, og det er fantastisk at høre, at I selv oplevet en stor forbedring – især med lineføring, som kan være en udfordring for mange. Din indsats viser, at træningen virker!

Jeg er glad for, at videoerne også har været en hjælp – det er netop meningen, at de skal gøre det lettere at holde træningen ved lige derhjemme. Bliv endelig ved med det gode arbejde, jeg glæder mig til at se, hvor langt I kan nå sammen!

Fantastisk vejledning

Jeg vil gerne slå et slag for Jans vejledning! Jeg har en hvalp på 6 måneder her hjemme. Og han bryder sig ikke om at være alene hjemme. Vores hvalp Arnold gøede, pev og gravede i væggene. Jeg skrev til Jan for råd og vejledning da jeg var desperat. Jeg fik en meget strukturet vejledning i, hvordan jeg skulle starte. Efter en uge viser min hvalp meget mere tryghed i at være alene hjemme. hvis han ikke sover, så leger han eller bare kigger ud i luften. Ingen gøen eller piven.

Tusind tak til Jan!

22. September 2023

Antwort von Familiehund.dk

Tusind tak for den fine feedback Sofie. Det er dejligt at Arnold har ændret adfærd, og at den coaching du har fået har været til gavn :-)
Jeg er så glad for det du har skrevet her, for det er det der driver værket og min entusiasme - at skabe glæde sammen med vores små firbenede venner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min hvalp og jeg har gennemgået…

Min hvalp og jeg har gennemgået Hvalpeholdet og håber han vil komme med et unghunde hold.

Det var mig meget vigtig at få min hvalp på en træningshold, da jeg også har en corona hund, og sådan 2 skulle jeg ikke have.
Jan er meget sød, blid og forstående over for ens hvalp hvor det hele tiden er hvalpens udvikling i træningen der er i fokus.

Det er virkelig dejligt med videoerne som følger programmet.

2. Juli 2023

Antwort von Familiehund.dk

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for du har været glad for din deltagelse på hvalpeholdet. De små videoer jeg lægger op efter træningen, er netop med til at skærpe hukommelsen om det vi gennemgår og arbejder med til træningen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik besøg af Jan i 1,5 time og…

Vi fik besøg af Jan i 1,5 time og allerede da han kom ind af døren bemærkede vi hans dygtighed. Vores hund, der ellers hopper vild meget op af gæster - ignorerede han til den slappede af. Så hilste de på hinanden stille og roligt (det sørgede Jan for aldrig blev hoppe-hilsen) og derefter kunne vi sidde og tale om vores udfordringer med vores hund, - Elton lå stille og roligt på gulvet hele tiden. Dét havde vi ikke hidtil oplevet når vi havde venner på besøg.
Elton ville hele tiden have opmærksomhed fra dem, hoppede op og krævede kontakt.
I løbet af besøget fik vi mange gode anvisninger og det vigtigste af alt : Vi fik virkelig ændret vores holdning til vores hund. Fra at være frustrerede/opgivende over om vi kunne tackle ham, fik vi den positive indstilling som Jan - også i sine videoer - går til problemet. Det gjorde en meget stor forskel for os. Tak Jan.
Vh Iben og John Andersen

25. Januar 2023

Antwort von Familiehund.dk

Tak for jeres anmeldelse. Jeg bliver så glad, når det giver pote, og især besøg i hjemmet, hvor udfordringerne er, er meget givende. Elton er en skøn hund, og jeg håber i efterfølgende har haft glæde af min coaching, og selv har fortsat det gode arbejde.

Jeg var på holdet med Karlo

Jeg var på holdet med Karlo
Syntes vi fik en god gemmengang af basis træningen med hunden, og ikke mindst føren.
I et sprog og udførsel som var til at forstå og utrolig nem at arbejde med. Jan er altid stille og rolig, og god til at rose for de ting der gøres rigtig men også til at rette på føren på en positiv og konstruktiv måde.

Helt klart et forløb som gav mig mange guldkorn selv om dette er min 3 hund 5 ⭐️ herfra

24. März 2023

Tak for dit indlæg Michael
Det er tydeligt at du har haft hunde før Karlo. Du er en dygtig hundefører, og jeg er glad for, at du alligevel kunne bruge den feedback og træning, som du fik på kurset hos familiehund.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr