Familiehund.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Instruktionerne er gode og nemme at forstå, de virker både på hunden og mig (han kigger interesseret med når jeg ser dem). Det er en 8mdr. Rottweiler jeg lige har over taget, han har ingen opdragelse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kontaktede familiehund.dk og Jann for hjælp til problematik i vores hjem med meget gøen. Jann lavede en lang, uddybende og personlig respons på min kontakt til ham, inden vi overhovedet besluttede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hvalpetræning med en dygtig instruktør, der tager sig tid og siger tingene, som de er. Træningen er baseret på positiv forstærkning og giver konkrete værktøjer til hverdagen. Før træningen... Mehr ansehen

1. Hundetrainer
  2. Tiertrainer

Vom Unternehmen geschrieben

Med mange års erfaring og indsigt i hundes adfærd har vi udviklet en træningsform, der bygger på moderne og effektive metoder. Vi arbejder primært med operant betingning og shaping, hvor vi belønner hunden for at tilbyde ønsket adfærd gennem leg og engagement. Dette skaber et stærkt fundament for et livslangt samarbejde. Operant betinget træning går ud på at guide din hund på en tydelig og konsekvent måde. Så lærer hvalpen eller hunden, at den adfærd, den udviser lige nu, enten har værdi for den eller det modsatte. For at arbejde med dette kan man tage udgangspunkt i en af de fire kvadranter i operant betinget træning. Det er ikke altid, at en belønning løser opgaven – nogle gange kræver det en tydelig korrigering af adfærden. Læs meget mere om den til gange på vores hjemmeside, hvor der også er videoer om metoden. Når hunden præcist ved, hvad der kan betale sig, begynder træningens resultater at tage form. I det følgende gennemgår vi, hvad der kendetegner de fire kvadranter.

Hervorragend

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg var på holdet med Karlo

Jeg var på holdet med Karlo
Syntes vi fik en god gemmengang af basis træningen med hunden, og ikke mindst føren.
I et sprog og udførsel som var til at forstå og utrolig nem at arbejde med. Jan er altid stille og rolig, og god til at rose for de ting der gøres rigtig men også til at rette på føren på en positiv og konstruktiv måde.

Helt klart et forløb som gav mig mange guldkorn selv om dette er min 3 hund 5 ⭐️ herfra

24. März 2023

Tak for dit indlæg Michael
Det er tydeligt at du har haft hunde før Karlo. Du er en dygtig hundefører, og jeg er glad for, at du alligevel kunne bruge den feedback og træning, som du fik på kurset hos familiehund.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har deltaget på hvalpehold med…

Vi har deltaget på hvalpehold med Ollie. Jan har givet gode hjemme opgaver og bidraget med mange gode råd i forhold til træning af Ollie. Vi har helt sikkert fået en god base til den videre træning. Jan er dygtig, har et god forståelse for de forskellige hunde uanset race. Vi kan helt sikkert anbefale et hvalpe forløb ved famile hund.

20. März 2023

Tak for jeres kommentar.
Ollie er en skøn lille krøllet krudtugle, og hvor har i arbejdet godt og seriøst med ham. Også tak til jeres flittige søn på 6 år, der har været flink til at hjælpe med at sætte baner op :-)

Afsluttet hvalpehold

Jeg har netop afsluttet et hvalpekursus med min schæfer, Koba. Det har været rigtig lærerigt og en KÆMPE hjælp i forhold til det fremtidige arbejde med Koba. Jan er engageret, behagelig og lyttende. Jeg har kun positivt at sige om familiehund.dk og dennes hvalpehold. Tak for hjælpen og de gode fif Jan. /Dennis

19. März 2023

Tak for din anmeldelse Dennis:
Det glæder mig, at du og Koba har haft glæde af de lange køreturer til træning i Vildbjerg hver søndag. Husk at de gode resultater også skyldes, at du er flittig til at træne hjemme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt overblik over træning på video

Da vi skulle have hund, så vi alle de forskellige video og fik på den måde et supergodt overblik over, hvornår, hvordan og hvorfor man træner de forskellige øvelser. Og det virker, vores hund er 1,5 år og selvom han er teen, er han ret dygtig, tak til familiehund for inspiration.

11. Februar 2023

Kære Tina
Hvor er det dejligt vores videoer har været med til at give inspiration. Det store arbejde har i selv udført, men dejligt at vi har været med på rejsen, gennem vores mange videoer om hundetræning.

Nemme og lettilgængelig videoer

Nemme og lettilgængelig videoer, og gode råd

1. September 2022

Kære Dorthe.
Det glæder os at du kan bruge vores videoer, og gode råd. Vi gør også vores bedste for at være behjælpelig med hundetræning.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr