Pups4Rescue Bewertungen 27

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I juni 2023 siden flyttede vores lille Jytte ind hos os efter en uge hos et par, som alligevel ikke kunne have hende og da hun sprang lige i armene på os, da vi kom for at se hende, var den sag på p... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Tiervermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Frivillige i Portugal redder hundene fra et liv som uønskede, enten fra familier, der ikke længere vil bo sammen med dem, fra et liv på gaden, hvor de må kæmpe for deres egen overlevelse, eller fra offentlige internater, hvor de sidder helt alene, og sjældent møder en kærlig hånd. Videreformidling Pups4rescue sørger for at finde ansvarsfulde, og kærlige familier i Danmark, til de hunde, der reddes i Portugal. Pups4rescue sørger for, at hundene kommer trygt til Danmark, og bliver overleveret til deres nye familier. Pups4rescue er en non-profit organisation, alle gebyrer går til dyrlægeomkostninger, herunder længerevarende, samt akut opstået sygdom, og operationskrævende behandling hos plejehunde i Portugal, og privat pleje af hunde i Portugal, så de ikke skal opholde sig alt for længe på offentlige internater, samt til dækning af sundhedstest og rejseomkostninger, for de hunde, der skal afrejse til Danmark. Organisationen består udelukkende af frivillige, der ønsker at gøre en forskel for hundene. Hundene formidles via frivillige i Portugal, der arbejder hårdt i deres lokalmiljø, for at redde hundene, og give dem det liv, de fortjener.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har to dejlige vovser fra…

Jeg har to dejlige vovser fra Pups4Rescue. Foreningen gør en kæmpe indsats for hundene og jeg ville helst tage imod dem alle sammen, men det dur desværre ikke. :D

Nohr og Mack er mine øjensten og ja, som gadehunde har de en del med i bagagen, men det gør det ekstra specielt at få sådanne hunde, fordi man virkelig gør en forskel for dem og det er en fryd at se dem trives og blive glade og tilfredse vovser.

Jeg vil til enhver tid anbefale Pups4Rescue. De er alle sammen utrolig søde og har kun hundene i tankerne.

10. September 2025

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse 💕
Det betyder alverden for os at høre, hvordan Nohr og Mack trives hos dig – og hvor meget glæde de bringer ind i dit liv. Du har helt ret i, at gadehunde ofte har lidt bagage med sig, men netop derfor er det så rørende at følge deres rejse mod tryghed og tillid.

Vi er utrolig glade for, at du valgte at give dem et kærligt hjem, og vi kan mærke, hvor højt de bliver elsket. Tak fordi du anbefaler os – og endnu mere tak fordi du er med til at gøre en forskel for hundene 🐶❤️

Kærlig hilsen
Team Pups4Rescue

Amazing organization, 100% recommend

We adopted our dog from Portugal through Pups4Rescue during Summer 2024 and we cannot recommend them enough! They made it such an easy process for us, from arranging everything with the shelter to get our doggy ready to come home to flying over to Portugal to bring her to Denmark. Despite we didn't meet them personally until the day of arrival to Denmark, they answered all our inquiries quickly and kept us updated all the time :) The organization is ran by volunteers who do this work on their free time, which is even more commendable. Thank you so much for helping dogs in need and making us so happy as a result!! Our dog changed our lives for the better, and we do everything we can to make her feel the same way <3

21. September 2024

Antwort von Pups4Rescue

Thank you so much for your wonderful review, Maria ❤️🐾 We’re beyond happy to hear that the adoption journey went smoothly and that your dog has found such a loving home with you. It means the world to us to know that the process felt safe and easy – that’s exactly why we do what we do 🙏🏼 Thank you for giving her a beautiful life and for sharing your experience with us. We’re truly grateful for your support ✨

Kun positivt at sige

I juni 2023 siden flyttede vores lille Jytte ind hos os efter en uge hos et par, som alligevel ikke kunne have hende og da hun sprang lige i armene på os, da vi kom for at se hende, var den sag på plads.
Hun er den sjoveste, kærligste og mest trofaste lille hund, som man kan forestille sig og vi har hende med næsten overalt hvor vi tager hen og alle tager så godt imod hende på grund af hendes kærlige og legesyge væsen. Vi kan kun anbefale Pups4Rescue på det varmeste og skal vi have en mere på et tidspunkt, bliver det også herfra.
Alle hunde fortjener et værdigt liv

9. September 2025

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for den fantastiske fortælling om Jytte 🐾❤️ Det gør os så glade at høre, at hun fandt sit helt rigtige hjem hos jer – og endda sprang direkte i armene på jer 🥹 Hun lyder som en kærlig lille solstråle, og vi er stolte af at have været en del af hendes rejse. Tak for jeres flotte anbefaling og for at give hende et værdigt og lykkeligt liv 🙏🏼✨

Fantastisk organisation

Fantastiske ildsjæle og dejlige hunde. Jeg er den lykkelige ejer af to❤️

7. Mai 2025

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Lene ❤️ Det varmer virkelig at høre! Vi er så glade for, at du er blevet den lykkelige ejer af hele to dejlige hunde 🐶🐶 Vi glæder os til at følge jer på rejsen fremover 🙏🏼✨

Den mest kærlige hund

Den mest kærlige hund – en gave for livet! Vi har adopteret den mest vidunderlige hanhund, og det har været en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Allerede fra første møde kunne vi mærke, at han havde et hjerte af guld – tillidsfuld, rolig og fuld af kærlighed. Han har smeltet vores hjerter og passer perfekt ind i vores familie.

Adoptionsprocessen var tryg og professionel, og vi følte os godt guidet hele vejen. Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på dyrenes trivsel og på at finde det rette match. Vi er dybt taknemmelige for at have fået lov til at give ham et nyt hjem – og han har givet os så meget igen.

Hvis du overvejer at adoptere, kan vi kun sige: gør det. Det er livsforandrende på den allerbedste måde 💛

9. September 2025

Antwort von Pups4Rescue

Wow, hvor bliver vi glade helt ind i hjertet af at læse jeres smukke ord 💛 Det betyder så meget for os at høre, at jeres nye familiemedlem allerede har fundet sig så godt til rette og spreder kærlighed omkring sig. Tak fordi I har åbnet jeres hjem og hjerter – det er præcis derfor, vi gør det, vi gør 🐾✨ Vi ønsker jer masser af lykke og kærlige stunder sammen fremover!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun ros til pups4rescue de er med…

Har kun ros til pups4rescue de er med dig hele vejen, ville ikke for noget i verden undvære min lille Bella. Hvis vi overvejer at få en hund mere, bliver det også fra pups4rescue. Knus til jer. Kanon arbejde i gør.

12. Juli 2025

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for dine søde ord 🥰 Vi bliver helt rørte over at læse, hvor meget Bella betyder for dig, og at du har haft en god oplevelse med os. Det glæder os virkelig at høre 💕 Skulle I en dag få lyst til at udvide familien med endnu en firbenet ven, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe jer igen. Knus og tak fordi du deler din oplevelse – det betyder alverden for os 🐾✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god service og hjælp hele vejent

Utrolig god service og hjælp hele vejen
Igennem processen.
Har fået den skønneste hund
Kærlig og nem .
Mary Jane nu kaldes Marley er guld værd
For alle i hennes nærhed .

1. Juli 2025

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💛
Det glæder os så meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem processen. Det betyder alverden for os at vide, at Marley (tidl. Mary Jane) har fundet det helt rette hjem og spreder glæde omkring sig. Hun er virkelig heldig at have fået jer – og vi er så glade for at høre, at kærligheden er gengældt 🐾✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik min skønne hundepige fra…

Fik min skønne hundepige fra Pups4rescue i 2022. Man skal selvfølgelig være forberedt på, at mange gadehunde har andre oplevelser, opfattelse og væremåde, end den hjemme-opdrættede, danske familiehund - men med tålmodighed, træning og research, så er du garanteret den mest loyale og kærlige familiehund, du kan finde ❤️

12. März 2024

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️
Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at din hundepige fra 2022 har fundet sig så godt til rette hos dig. Du har helt ret i, at gadehunde kan have brug for lidt ekstra tålmodighed og forståelse – og vi bliver altid så glade, når vi hører, at det hårde arbejde bliver belønnet med en kærlig og trofast familiehund 🐾✨

Trygt og anbefalelsesværdig…

Seriøse mennesker som gennem et langt interview, sørger for at matche hund og kommende ejere.
God indformation om afrejse og hjemkomst, og både før og efter hjemkomst står de frivillige klar med hjælp og gode råd.
En seriøs organisation som uden tvivl vil hundene det allerbedste🐶🤎

17. Dezember 2023

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤎
Det betyder meget for os, at du har oplevet vores proces som seriøs og tryg – både før, under og efter hjemkomsten. Vi lægger stor vægt på at finde det rigtige match mellem hund og familie, og det er skønt at høre, at det bliver værdsat. Tak fordi du deler din oplevelse og giver vores hunde en kærlig fremtid 🐶✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bella almost didn't make it ...

In February 2024 I became the lucky and grateful Mom to unbelievable Bella. A wonderful, loving, adorable and very clever little girl. BUT...transport to Denmark from Portugal was a problem - not the fault of pups4rescue, but the airline personnel at the Lisbon airport. It meant an extra trip from the island of Bornholm to Zeeland two days in a row. Apparently the problem recently repeated itself again. When people do what they feel right in their heart, it's heartbreaking to see how others can confound the efforts. Hopefully other groups, like the Humane Society, can support them and avoid future problems.

28. April 2024

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for din smukke anmeldelse og for at dele din oplevelse med Bella 🌟
Vi er så glade for at høre, at hun har bragt så meget kærlighed og glæde ind i dit liv – hun kunne ikke have ønsket sig en bedre mor 🐾💕
Det gør os ondt, at transporten gav så store udfordringer undervejs. Selvom det lå uden for vores hænder, ved vi hvor frustrerende det er – både for de kommende ejere og hundene. Vi håber også, at flyselskaberne og andre organisationer fremover kan hjælpe med at gøre processen lettere og mere tryg.
Endnu engang tak for din tålmodighed, din tillid og ikke mindst for at give Bella et kærligt hjem ❤️

Pups4rescue adaption

Pups4rescue har fundet en utrolig sød hund til min mor. De er utrolig meddelsom og er med på hele rejsen. De har et højt service niveau og man kan altid få hjælp til de spg. Man måtte have . Vi har været utrolig glad for deres hjælp med lille Mary(lady som vi kalder hende) . Pups4rescue får de bedste anbefalinger herfra . 🤗🤗

19. März 2024

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for de søde ord 🤗
Det er så dejligt at høre, at Mary (tidl. Lady) har fundet sit hjem hos din mor og allerede spreder glæde. Vi elsker at kunne støtte hele vejen igennem rejsen – både før, under og efter – og det varmer virkelig at høre, at I har været glade for vores hjælp. Tusind tak for de bedste anbefalinger 🐾💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allerede fra start har Pups4rescue…

Allerede fra start har Pups4rescue været yderst imødekommende, kompetente og en sej gruppe af frivillige hunde-superstjerner. Jeg har følt mig absolut taget godt af i processen af at få min Mio hjem fra start til slut og det har været absolut gave at kunne følge med i jeres vigtige arbejde hele vejen igennem. Kontakten fra adoption og til ankomst har været perfekt, både omkring spørgsmål og det praktiske, men også sparring efterfølgende hvis jeg havde spørgsmål. Min Mio er simpelthen den dejligste hund, sund og rask og yderst kærlig. Jeg kan kun give jer mine varmeste anbefalinger og har allerede anbefalet jer til både bekendte og venner. Tusinde tak for det hele! I og jeres arbejde er meget værdsat.

5. März 2024

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for de helt fantastiske ord ❤️
Det glæder os virkelig, at du har følt dig taget så godt imod hele vejen igennem processen med Mio. Vi bliver altid så glade, når vi hører, at hundene trives og spreder kærlighed i deres nye hjem 🐶💛
Det betyder meget, at du også følger vores arbejde og anbefaler os til venner og bekendte – det hjælper os med at give endnu flere hunde en chance for et kærligt hjem. Tusind tak for din tillid og støtte!

10 stjerner fra os

Hvis vi kunne, ville vi give 10 stjerner.
Vi har fået den mest fantastiske hund gennem Pups4rescue.
Vi blev klædt godt på inden modtagelsen af vores hund, og det gav tryghed. Da vi havde modtaget vores dejlige hund, var der hurtig respons på vores spørgsmål.
En organisation med hjertet på rette sted. Det er hundens velbefindende der er i hovedsædet og intet andet.
Tak for den mest fantastiske Abby-pige.

29. Februar 2024

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for de smukke ord 🌟
Det varmer os virkelig at høre, at I har fået Abby-pigen og at I følte jer godt klædt på inden hendes ankomst. Vi gør altid vores bedste for, at både hunde og familier føler sig trygge, og det er fantastisk at høre, at det har gjort en forskel. Abby er heldig at have jer – og vi er så glade for at høre, at hun allerede spreder glæde i sit nye hjem 🐾💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Består af frivillige ildsjæle der er…

Består af frivillige ildsjæle der er med til at gøre en forskel for hunde der er blevet mishandlet og forladte af tidligere ejere. Kan varmt anbefales at få en hund herfra. Deres portuguesiske samarbejdspartnere er meget ansvarsbevidste og sætter hundenes ve og vel over alt andet.

29. Februar 2024

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for de søde ord ❤️
Det betyder meget for os, at vores arbejde med de portugisiske samarbejdspartnere og vores frivillige ildsjæle bliver værdsat. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at hundene får kærlighed, omsorg og et trygt hjem – og det er skønt at høre, at det bliver bemærket. Tak for din anbefaling 🐾💛

Det er meget samvittighedsfulde

Det er meget samvittighedsfulde, ordentlige og kærlige mennesker, der bare vil hunde og kommende hundeejere det bedste! Der er ikke 1 gram egoisme at spore og vi er jer evigt taknemmelige for at hente vores Gustav hjem til os ♥️♥️♥️

16. Februar 2024

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for de helt vidunderlige ord ♥️
Det glæder os virkelig at høre, at Gustav har fundet sit hjem hos jer, og at I har oplevet processen som tryg og kærlig. Det betyder alverden for os at kunne hjælpe både hunde og kommende ejere – og jeres taknemmelighed varmer vores hjerter helt ind i sjælen 🐾💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We are so grateful to Pups4Rescue for…

We are so grateful to Pups4Rescue for uniting us with little Chica/Dash. The volunteers clearly work so hard to pair up these wonderful dogs with welcoming families, and the whole process was very professional and well explained from start to finish. Thanks you Pups4Rescue!

28. Februar 2024

Antwort von Pups4Rescue

Thank you so much for your kind words ❤️
We’re thrilled to hear that Chica (Dash) has found such a loving home with you. Our volunteers put their hearts into matching dogs with families, and it means the world to us that you felt supported and well-informed throughout the process. Thank you for trusting us and giving Dash a wonderful new life 🐾💛

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Warning

Warning! This organization does not secure that the dogs are getting treatment at vets and happy homes.

I have a dog in my possession after a very hard life in Denmark with changing homes. He has been mistreated in such degree that I’m in advisement from a behavioral dog trainer am thinking to put him down. After 6 months of behavioral treatments and lots of visits to the vet is his mental state still so bad 😭😭😭

I found that after he came to Denmark a vet was consulted telling that he was in a great deal of pain but he got no treatment. His teeth was broken and rotten and his arthritis was not pain managed. That was 1 year ago!!

I tried to call the organization and they said they would “call me back” but never did!

This organization should be closed down immediately!!!!

Edit:

I have been in contact with the organisation (and another one too who confirms that the dog is coming from here) The dog is adopted from this organization. They are lying and are unwilling to take responsibility for their adoption process

20. Februar 2024

Hej Sara.
Vi har af flere omgange tilbudt vores hjælp, i det omfang vi kan som frivillig forening, men du tager ikke imod vores hjælp.
Det eneste du gør er at brokke dig og svine os til fra en kant, istedet for at tage imod vores hjælp, også er efterhånden svært at hjælpe dig når DU tydeligvis ikke vil hjælpes men blot vil være tastatur kriger og brokke dig.

Iflg vores adoptionskontrakt står der at vi ikke har mulighed for at tage en hund retur i pleje. Denne mulighed eksistere ikke da vi iflg dansk lovgivning skal en plejer have den rette uddannelse som de selv skal betale. Dette bliver adoptanten gjort opmærksom på. Desuden siger lovgivningen at hunden registreres i Hunderegister og derfor er det ejer ansvar resten af hundens levetid og ikke den formidlende organisations ansvar. Vi har på skrift at vi har tilbudt dig at forsøge at hjælpe men du rasende bare imod os. Du har påtaget dig et ansvar som du nu ikke vil have mere og derfor forventer at vi gør, så du kan slippe. Dette ville du have vidst hvis du havde undersøgt os inden. Du bedes fjerne dit skriv omkring os da dette er injurier og derfor bliver viderebragte til vores advokat
Du har ikke adopteret en hund igennem os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I felt they were very trustworthy in …

I felt they were very trustworthy in description of dogs mind and personality. Everything was prepared effectively, and now i am the lycky owner of little 3 year old Hannah ❤

24. September 2023

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for din feedback🙏 Det sætter vi stor pris på så andre adoptanter lige som dig kan føle sig tryg i at adoptere en sød hund igennem os😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Xelia ankommer til Danmark.

Vi var trygge i hele forløbet omkring adoption af vores nye familie medlem. Godt sparet og dejlig oplyste. Når vi havde spørgsmål, kom der svar, hvis vi havde ønsker omkring f.eks omgang med kat. Kom de en lille video film med vores hund og en lille kat. Super sparet. Eneste minus, hvis man kan sige det! var personen der skulle hjælpe med modtagelsen i Lufthavnen. Han var alt for anonym. Vi stod 5 hold og kiggede rundt, på det aftalte sted. 5 min inden flyet var værdig med at tømme bagagen, fik vi øje på en sortklædt mand, der stod meget diskret. Først ved nærmere eftersyn så vi logoet fra Pups4rescue, og først da meldte han sig ind! Meget professionelt! Men dog ikke nok til at fjerne en stjerne fra bedømmelsen.

14. Februar 2023

Antwort von Pups4Rescue

Tusind tak for at dele jeres oplevelse med adoption af Xelia🐶 Det betyder meget for os som organisation at alle familier får en god oplevelse og at hundene får et godt hjem❤️ Tak for at i ville åbne jeres hjem for sødeste Xelia🐶❤️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke noget her

Kan se de skifter nu navn osv med jævne mellemrum
Så vil råde folk til at holde sig væk fra dem og ikke betale 5000 for en hund
Køb en hvalp i dk i stedet

31. Januar 2023

Kære Bjarne

Mange tak for din henvendelse, vi har nu gennemgået alle vores adoptanter og kan se at du ikke har adopteret en hund hos os, vi er selfølgelig kede af din negative og kritiske kommentar omkring vores organisation og vi tænker at du nok har skrevet til en forkert organisation og vil gerne bede dig fjerne din kommentar.
Skulle vi have overset dig da vi gennemgik vores adoptanter må du meget gerne kontakte os så vi kan finde den bedste løsning for dig og din hund.
Efter din kritik kigger vi nu vores organisation igennem og får samtidig kigget på de regler og procedure vi arbejder udfra, da vi har med mennesker og dyr at gøre er det aldrig en mulighed og fejle, men vi er trods alt kun mennesker, men derfor er vi altid 100% dedikeret til vores adoptanter og hunde.
Vores navn har vi haft siden vi startede vores organisation og vi hjælper/støtter og guider altid vores adoptanter så adoptionen bliver en succes for både adoptanter og hund.
Vores frivillige står altid til rådighed for både adoptant og hund og vi bruger mange timer på at planlægge/rejse og forberede vores adoptanter på at modtage deres nye familie medlem, så vi er meget kede af din kommentar og din negative holdning til vores organisation.
Vi har Facebook grupper hvor vores adoptanter, hvis de vil, kan blive en del af og der råder og guider vi også vores adoptanter hvis der skulle opstå en uventet situation.
På Fødevarestyrelsens hjemmeside vil du kunne finde info omkring vores organisation da vi har fået alle vores licenser og godkendelser igennem dem.

Håber du får en god sommer
Mvh
De frivillige fra Pups4Rescue

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr