Vi har været super glade for Anders og Camilla, som virkelig har hjulpet os igennem et boligkøb - der var mange udfordringer på vejen, men dem fik Camilla og Anders løst til perfektion. Kæmpe anbefali... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk og kompetent advokatpraksis. Vi brugte Eriksson advokater ved vores første huskøb, og de har bare hjulpet os igennem på den bedste måde. De er der hele vejen igennem og talte os igennem pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik anbefalet Eriksson Advokater i forbindelse med køb af bolig, efter ejendomsmægleren gjorde os opmærksomme på, at vi kunne kontakte dem. Vi kunne ikke have ønsket os bedre hjælp. Anders hjalp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.
Jyllingevej 64B, 2720, Vanløse, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rigtig god service og kommunikation. Der var intet at klage over.

Antwort von Eriksson Advokater
Vi har været super glade for Anders og Camilla, som virkelig har hjulpet os igennem et boligkøb - der var mange udfordringer på vejen, men dem fik Camilla og Anders løst til perfektion. Kæmpe anbefaling fra os :-)

Antwort von Eriksson Advokater
Eriksson Advokater leverer en særdeles professionel rådgivning. Teamet består af behagelige og engagerede personer, der tydeligt brænder for deres arbejde. De arbejder grundigt, transparent og sikrer, at man som køber føler sig trygt guidet gennem hele boligkøbsprocessen.
Jeg har oplevet, at alle spørgsmål – uanset fagligt niveau – bliver besvaret med stor tålmodighed og faglighed. Det er sjældent at møde rådgivere, der både er oprigtige, kompetente og interesserede i reel sparring, også for dem der ønsker at lære undervejs.
Jeg kan derfor varmt anbefale Eriksson Advokater til førstegangskøbere såvel som andre, der søger en dygtig og tillidsfuld advokat eller boligrådgiver.
Et boligkøb er et stort skridt for mange, og her kommer du trygt i mål.

Antwort von Eriksson Advokater
Kan anbefale Anders og Camilla!
Klar kommunikation og god pris :-)

Antwort von Eriksson Advokater
Dygtige, professionelle & søde. Tusind tak for al hjælpen med vores nye lejlighed - I gav os både ro i maven og sikkerhed i beslutningen.

Antwort von Eriksson Advokater
Anders og Camilla har været opmærksomme, grundige og meget hjælpsomme i forbindelse med vores boligkøb. Mails er blevet besvaret hurtigt både morgen og aften, og vi har i hele forløbet følt os i meget trygge hænder. Stor anbefaling herfra!

Antwort von Eriksson Advokater
Meget hurtig og imødekommende kommunikation

Antwort von Eriksson Advokater
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Professionel, grundig og nærværende rådgivning gennem hele boligkøbet. Stor tak til Camilla, Anders og Steinar for et trygt og problemfrit forløb. Kan varmt anbefales.

Antwort von Eriksson Advokater
Fantastisk og kompetent advokatpraksis.
Vi brugte Eriksson advokater ved vores første huskøb, og de har bare hjulpet os igennem på den bedste måde. De er der hele vejen igennem og talte os igennem processen, så vi forstod hvad der foregik. De er altid til rådighed og man kan virkelig mærke at de er der for at hjælpe en som kunde. Klar anbefaling herfra!

Antwort von Eriksson Advokater
Vi har nu brugt Eriksson advokater både ved køb af lejlighed og senest ved køb af hus, og vi har været yderst tilfredse begge gange. Det giver en stor tryghed at have professionelle og kompetente rådgivere med gennem hele processen.
Anders har været en kæmpe hjælp fra start til slut. Han er nem at få fat på, svarer hurtigt på spørgsmål og gør en ekstra indsats for at sikre, at man forstår alle aspekter af boligkøbet. Hans rådgivning er grundig, ærlig og altid formidlet på en måde, der skaber ro og tryghed.
Hele forløbet har været præget af høj faglighed, god service og en oprigtig interesse i at hjælpe os bedst muligt. Vi kan derfor varmt anbefale advokatfirmaet til alle, der ønsker kompetent og tryg rådgivning ved boligkøb.
Tusind tak for endnu en rigtig god oplevelse!

Antwort von Eriksson Advokater
Udførlig og grundig guidning.
Var meget hurtig til at svare og give hjælp

Antwort von Eriksson Advokater
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Eriksson Advokater og kan varmt anbefale dem. De har været meget professionelle, hurtige til at svare og tydelige i deres kommunikation gennem hele processen. Jeg har følt mig tryg og godt rådgivet fra start til slut, og sagen blev håndteret effektivt og ordentligt. Samlet set en meget positiv oplevelse og klart 5/5 stjerner herfra.

Antwort von Eriksson Advokater
Vi kunne ikke have ønsket os bedre hjælp. Anders hjalp os igennem hele processen, både med alle vores spørgsmål og med papirarbejdet. Hvis vi en dag skal købe bolig igen, er vi ikke i tvivl om, at vi vil kontakte jer.
Mange tak for hjælpen.

Antwort von Eriksson Advokater
Super god oplevelse fra start til slut. Professionel, klar og tryg rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig i gode hænder og fik altid hurtige og forståelige svar. Kan varmt anbefales!

Antwort von Eriksson Advokater
Super professionelt arbejde, hurtig svar og altid klar på en snak. Vi var trygge i hele forløbet ifm. vores bolig køb, som førstegangskøbere.
De kan helt sikkert anbefales! 🤩

Antwort von Eriksson Advokater
Yderst kompetent og imødekommende håndtering af mit huskøb. Dejlig oplevelse, at benytte Eriksson advokater.
Vender uden tvivl tilbage, såfremt jeg igen skal bruge advokat bistand.

Antwort von Eriksson Advokater
Jeg har fået rigtig god behandling (af Anders og af Camilla ifm. boligkøb). De har holdt mig i hånden hele vejen og formår at forklare processen og besvare alle spørgsmål på en forståelig måde - uanset om jeg har brug for et kort eller langt svar.
Det er nu anden gang, jeg blot har taget fat i Anders, og hvor jeg derefter har fået kyndig hjælp med mine konkrete behov. Teamet har været enormt hurtige til at svare, når jeg har haft brug dem - både under og efter processen.
Jeg forventer at bruge deres hjælp fremover også.
De bedste anbefalinger herfra

Antwort von Eriksson Advokater
Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok.
De hjalp med mit boligkøb hen over jul og nytår, og jeg havde ikke regnet med, at de ville være så behjælpelige under helligdagene.
De var altid parate til at hjælpe, og jeg fik svar samt forklaringer hurtigere, end jeg har prøvet med andre advokater.

Antwort von Eriksson Advokater
God og professionel rådgivning og bistand ved mit salg af bolig. Stor anbefaling.

Antwort von Eriksson Advokater
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.