Bilka.whiteaway.dk Bewertungen

1.304
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og hurtigt og problemfri levering. Det anden gang vi køber hård hvidevarer fra Bilka og det spiller bare!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunn... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

1304 Bewertungen

(1.304)

176 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og hurtigt og problemfri levering

Nemt og hurtigt og problemfri levering.
Det anden gang vi køber hård hvidevarer fra Bilka og det spiller bare!

14. Juli 2026

Hej Milad

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at det bare spiller hver gang :-)

Vi glæder os til at kunne hjælpe en anden gang igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveret det forkerte sted og efter at…

Leveret det forkerte sted og efter at have talt med to medarbejder, var deres eneste kommentar at de ikke kunne komme tilbage og sætte det, det korrekte sted, jeg måtte selv finde en løsning og en kompensation på små 200 kr.
utrolig dårlig service.

Skrev en klage til deres mail, intet svar.

Alt i alt, kun dårlig oplevelse!

8. Juli 2026

Varer fin

Varer fin, kom hurtigt og god pris

7. Juli 2026

Hej Katja

Tusind tak for din anmeldelse.

Fedt at høre! Håber du bliver glad for den :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var bare som forventet

Alt var bare som forventet , levering og montering var
meget tilfredsstillende ,handler gerne her igen.

2. Juli 2026

Hej Bjarne

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det hele kørte på skinner :-)

152079177

Vi har haft et meget langvarigt og frustrerende reklamationsforløb med et Gorenje RK418DPS4-køleskab købt gennem Bilka/WhiteAway.

Kort tid efter købet opstod der flere fejl. Der blev sendt en autoriseret tekniker ud, som udskiftede flere dele, men problemerne fortsatte. Køleskabet holdt blandt andet en temperatur på omkring 12 °C, lågen lukkede ikke korrekt, og der var en hylelyd, når den blev åbnet.

Som følge af den høje temperatur måtte vi kassere en stor mængde madvarer, hvilket medførte et økonomisk tab. Vi har dokumenteret dette med billeder.

Efter et langt forløb med utallige telefonopkald, e-mails og ventetid blev køleskabet til sidst ombyttet. Det er vi naturligvis glade for.

Det, der skuffer mest, er dog måden, sagen blev håndteret på. Vi oplevede, at vores henvendelser og de dokumenterede konsekvenser ikke blev taget alvorligt. På trods af det lange forløb, den mislykkede reparation og vores tab af madvarer fastholdt WhiteAway, at de ikke ville tilbyde nogen form for goodwill eller kompensation ud over selve ombytningen.

Fejl kan ske hos alle virksomheder. For os er det afgørende, hvordan man bliver mødt som kunde, når problemer opstår. Desværre levede håndteringen af denne sag ikke op til de forventninger, vi har til Bilka og WhiteAway.

Vi håber, at virksomheden fremover vil have større fokus på at tage ansvar for den samlede kundeoplevelse – ikke kun selve produktet, men også de gener og det tab, som kunden bliver påført.

10. Juli 2026

Hej Sam

Jeg beklager, at du har haft et langvarigt reklamationsforløb.

Jeg kan se, at vi efter producentens forsøg på reparation valgte at ombytte køleskabet, da problemet ikke blev løst. Det er selvfølgelig den løsning, vi ønsker, når en fejl ikke kan afhjælpes.

Jeg forstår godt, at du er skuffet over, at vi ikke har kunnet imødekomme dit ønske om yderligere kompensation. Erstatning for følgeskader, herunder madvarer, håndteres desværre ikke af os, men skal behandles gennem producenten eller eget forsikringsselskab.

Jeg håber, at det nye køleskab fungerer, som det skal.

God sommer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, en reklamation over mindre fejl blev ordnet hurtigt. Helt igennem en ok oplevelse.

3. Juli 2026

Hej Per

Det er dejligt at høre, at både leveringen og reklamationen blev håndteret hurtigt.

Tak fordi du handlede hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt

Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt. Der var dog problemer med tilkalket ballofix ventil, så montørerne kunne ikke klare montagen. Et andet hold klarede montagen få dage efter at VVS havde monteret ny ballofix ventil.
God pris for vaskemaskinen

30. Juni 2026

Hejsa!

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at vi hurtigt fik fundet en løsning, da ballofix-ventilen var blevet udskiftet.

God fornøjelse med den nye vaskemaskine :-)

Hurtig levering, nemt køb

Altid en fornøjelse at handle på Bilka.dk. ingen problemer overhovedet, at de så også sender en frisk, glad chauffør er et plus.

29. Juni 2026

Hej Helle

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre. Jeg sørger også for at sende de pæne ord videre til chaufføren.

Rigtig god sommer herfra!

Hurtig betjening

Hurtig betjening, fagligt kompetent installation. Rimelig pris.

19. Juni 2026

Hej Karsten

Det glæder os at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en super behandling fra start…

Det var en super behandling fra start til slut.
Modtog ordren som aftalt, havde brug for returnering, og blev mødt med en rigtig super service.
Kan bestemt anbefales

24. Juni 2026

Hej Susan

Mange tak for anmeldelsen!

Dejligt at høre at det hele gik godt, også returneringen

Vi takker mange gange for anbefalingen. Go' sommer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev kontaktet og tilbudt et…

Blev kontaktet og tilbudt et tilsvarende produkt, da der var lang leveringstid på det produkt jeg havde bestilt.
Godt tilfreds med servicen.

15. Juni 2026

Hej Freya

Mange tak for anmeldelsen!

Dejligt at høre at du var tilfreds med servicen. Vi håber du bliver glad for dit nye produkt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Handel hos Bilka og føl dig snydt

Bilka er noget af det værste jeg har været ude for i mange år
De sælger en ydelse på levering som de ikke overholder og når man så klager siger de blot at der skal ske ekstra betaling
Jeg vinanbefaling dem til min værste fjende

18. Juni 2026

Opdatering: 25/06

Hej Ernst

Igen - tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at oplevelsen ikke gik som forventet. Vi kan se at det fulde leveringsbeløb er blevet tilbagebetalt, og vi håber du er kommet godt videre.

God sommer

---------------------------------------------------------------------

Hej Baltzer

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, da jeg desværre ikke kan identificere den ud fra oplysningerne i anmeldelsen alene. Jeg har derfor sendt en forespørgsel på dine kontaktoplysninger.

Jeg håber, at vi får mulighed for at kigge nærmere på forløbet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Dejlig rummelig fryseskab

16. Juni 2026

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at høre! Vi håber, at du bliver glad for dit nye fryseskab

Du ønskes en rigtig god sommer :-)

Meget hjælpsomme

Meget hjælpsomme, fortalte mig at jeg havde bestilt 2 sæt gummifødder og kun skulle bruge 1, havde overført penge for 2 , men de trak kun penge for 1 , det er da fin service

11. Juni 2026

Hej Lis

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at min kollega fik fanget det, inden ordren blev sendt afsted.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vildt dårlig service!

Jeg syntes det er vildt ringe og under al kritik at man bestiller en vare til en værdi af ca 500,- kr til levering med GLS og at man så kun kan returnere den samme vare ved at vælge afhentning på sin adresse. Prisen for afhentning på adressen er også ca 500 kr., så reelt giver det ingen mening eller værdi at returnere en vare som jeg alligevel ikke fik behov for. Det er dermed sidste gang at jeg handler på Bilka.whiteaway.

Den 7/7-2026:
Som Bilka.whiteaway opfordrer til har jeg nu forsøgt at skrive til deres Kundeservice. Jeg har skrevet den 2/7-2026 og venter stadig på svar!?! Det er jo helt utroligt, at så stor en virksomhed yder så dårlig og mangelfuld en service. Hvis jeg kunne ændre min andmeldelse til "0" stjerner, så gjorde jeg det.

10. Juni 2026

Hej Brian

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give.

Der ser desværre ud til at være sket en fejl i forbindelse med oprettelsen af returen. Hvis du fortsat ønsker at returnere varen, må du meget gerne kontakte os på info@bilka.whiteaway.dk, så skal vi selvfølgelig hjælpe dig videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt hurtigt og god fin levering alt…

Nemt hurtigt og god fin levering alt lever fint op til min forventning

8. Juni 2026

Hej Mike

Tusind tak for anmeldelsen.

Det er vi glade for at høre! :-)

Du ønskes en god sommer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med hele processen og…

Super tilfreds med hele processen og virkelig fantastisk rart og smilende bud ved leveringen

2. Juni 2026

Hej Line

Tusind tak for din anmeldelse

Det glæder os at høre!

Bilka.whiteaway

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr