VAG-Parts Danmark Bewertungen 107

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor faglighed og kompetence. Skønt at der "endelig" er nogen der ved hvad de laver rent fagligt, og det må man sørme sige at de gør i Odense. 3 andre mekanikkere havde bøvlet med at komme vibrationer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var på udkig efter fælge med vinterdæk. Kristian hjalp og 10 minutter senere havde vi handlet et sæt 21" fælge med vinterdæk til vores nye Audi E-tron. Vender stærkt retur til foråret efter nye fæl... Mehr ansehen

1. Reifenhandel
  2. Radkappenanbieter
  3. Reifenhersteller
  4. Gebrauchtreifenhandel
  5. Felgenfachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Hos VAG-Parts Danmark er vi "nørder" omkring dæk og fælge og knowhow om dette produkt! Vi arbejder typisk i nyere premium biler. (men alle andre er også velkommen) Vi sætter en stor dyd i at finde den bedst mulige løsning til kunden ud fra vores lange ekspertise indenfor salg af dæk og fælge. Vi holder til i Odense og vægter kundetilfredshed samt kendskab til det vi arbejder med meget højt. Vi har de nyeste og bedste maskiner på markedet og vi bruger lang tid på at optimere på produkterne sådan vi sikre os at det altid spiller 110% når kunden modtager varen fra os. Vi bruger monterings maskine med center opspænding således man ikke har kontakt til fælgsiderne med nogen former for værktøj. Til afbalancering bruger vi det førende på markedet nemlig Hunter Roadforce med vejtryks optimering. Ønsker du også en service og et produkt ud over det sædvanlige så tøv ikke med at tag kontakt med os på telefon: 61608924 - Mail: Kontakt@vag-parts.dk Eller kom og besøg os på vores værskted : Peder Wessels Vej 21b 5220 Odense SØ. Vi ses :) Kristian og Fie.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin service og hurtig levering

Super fin service og hurtig levering. Lækre hjul med dæk :)

19. März 2026

VAG-Parts kan klart anbefales

VAG-Parts kan klart anbefales, super oplevelse. Konkurrancedygtige priser og god rådgivning samt service gennem hele processen.

16. März 2026

God vejledning

God vejledning, hurtig service

26. Februar 2026

Bedste oplevelse!

Jeg har netop i dag fået nye dæk på de fælge jeg købte tilbage i 23 som også var en god oplevelse, kristian er bare sådan en god makker der kan hjælpe med hvad det skulle være med hensyn til dæk og fælge! jeg vælger aldrig andre så længe hans virksomhed eksisterer! så hvis der er nogen i tvivl om man skal kontakte ham så tøv endelig ikke det bare kom afsted! :)

20. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service fra start til slut…

Rigtig god service fra start til slut af Kristian, hurtig respons og altid klar på at hjælpe.

19. März 2026

Rigtig god oplevelse

Kristian svarede på alle mine spørgsmål, og fik mig godt kørende med både nye dæk og fælge, som jeg er super glad for.

17. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service gode priser kan…

Rigtig god service gode priser kan varmt anbefales herfra

15. März 2026

6. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og fint stykke…

Rigtig god service og fint stykke arbejde.

12. Februar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og vanvittig hurtig…

Super god service og vanvittig hurtig levering når man har en ordre der haster. Virkelig fornem service💪

19. Februar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling herfra til vag parts

Kæmpe anbefaling herfra. Har købt dæk/ fælge til min i5 touring og alt spiller bare. Kristian er super service orienteret og han ved hvad han snakker om. Alle bør kigge den vej!

7. Februar 2026

Altid god service

Vag parts. Altid den samme gode service og nede på jorden og hjælper altid selvom der er ferie eller travlt så er de altid til rådighed for deres kunder. Kommer fra Sjælland og køre gerne turen hver gang der skal nye fælge eller bare dæk til eller måske bare en optimering af nuværende hjul. Det spiller altid 110% hos dem..👍🏽

26. Januar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse var meget god

Min oplevelse var meget god, sælgeren var meget venlig og hjælpsom.

13. Januar 2026

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

4. Januar 2026

Kun gode anbefalinger

Kun gode anbefalinger. Kristian er en kanon dygtig mand , der har styr på alt med fælge og dæk. Jeg har netop været i Odense i dag og handlet med ham. Kan varmt anbefale vag-parts.

100% køreturen værd.
Allerbedste anbefalinger herfra!!

15. Januar 2026

Antwort von VAG-Parts Danmark

Hejsa. Tusind tak for din anmeldelse ! vi sætter utrolig meget pris på dette. Tak for handlen endnu engang. Vi glæder os til at levere til dig næste gang. Kristian & Fie VAG-Parts Danmark

Kristian er bare verdensklasse

Kristian er bare verdensklasse. Har handlet med ham flere gange - Sublim service, og løsningsorienteret. 100% anbefaling herfra.

29. Dezember 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God dialog om den ønskede vare og hurtig tilbagemelding.
Kan kun anbefale VAG-Parts Danmark

15. Dezember 2025

Hejsa.
Tusind tak for din anmeldelse !
vi sætter utrolig meget pris på dette.
Tak for handlen endnu engang.
Vi glæder os til at levere til dig næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstrem god og hurtig kommunikation

Ekstrem god og hurtig kommunikation. Fedt udvalg, Vil benytte mig af deres service en anden gang.

7. Dezember 2025

Hejsa.
Tusind tak for din anmeldelse !
vi sætter utrolig meget pris på dette.
Tak for handlen endnu engang.
Vi glæder os til at levere til dig næste gang.

Kristian & Fie VAG-Parts Danmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr