Ik ben onlangs benaderd door Ecowize en ben echt positief verrast, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd mee gedacht. Communicatie was snel en prettig!
Opdringerige verkoper. Liegt dat ze mij aan mijn huidige energiecontract geholpen zouden hebben. Dat kan helemaal niet want ik heb nog nooit een contract op mijn naam gehad. Blijft volhouden met gewo... Mehr ansehen
Ik ben vorig jaar benaderd door EcoWize en heb sinds het eerste contact een heel fijne ervaring. Mark van Velsen denkt actief mee over de energieprijzen en komt altijd met duidelijke, bruikbare adviez... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Chris heeft mij van A tot Z perfect uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn om te besparen op mijn energierekening! Direct een nieuw contract afgesloten! Super uitleg, veel kennis en geduld voor vragen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Bij EcoWize kun je eenvoudig alle energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen door energie te vergelijken. Via EcoWize stap je gemakkelijk over naar een nieuwe leverancier; de opzegging bij je huidige aanbieder wordt kosteloos voor je geregeld. Daarnaast bieden wij gratis en onafhankelijk advies, ook telefonisch.
Oder 20, 2491DC, Den Haag, Niederlande
- 0850805727
- contact@ecowize.nl
- ecowize.nl
Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik ben vriendelijk geholpen door Mark
Ik ben vriendelijk geholpen door Mark van Velzen. Ondanks dat ik onze belafspraken meerdere keren had verplaatst bleef hij vriendelijk en geduldig.

Antwort von Ecowize
Ik ben perfect geholpen door Remco…
Ik ben perfect geholpen door Remco Blom. Hij was geduldig, vriendelijk, heeft humor en erg professioneel!

Rick Overbeek
Rick Overbeek, heel klantvriendelijke,
Echt social, echt blij dat ik had korting gehad van mijn energietarief vooral voor de winter tijden.
Afz: Sjuneska Scharbaai.

Antwort von Ecowize
Ik ben uitstekend geholpen door Danny…
Ik ben uitstekend geholpen door Danny Zonnenveld. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en heeft ervoor gezorgd dat ik voortaan een stuk minder ga betalen. Zeer vriendelijke en professionele service — echt een aanrader! 🌟

Goed geholpen!
Erg goed geholpen door Rick. Alles duidelijk uitgelegd, luisterde goed en wist waarover hij het had.

Duidelijk vertaling
Duidelijk vertaling
Makelijk in omgang
En snel geregeld en behulpzaam
Thanks voor alle moeite
Yorik de vries

Jorik de vries
Ik heb met jorik de vries gesproken.
Hij heeft mij uitstekend geholpen. Duidelijk uitleg over alle veranderingen en wijzigingen. Ben heel te vrede over hoe het gesprek was gegaan. Top service

Antwort von Ecowize
Danny zonneveld heeft mij heel goed…
Danny zonneveld heeft mij heel goed geholpen

Sandro van der Beek
Sandro van der Beek
Heeft me goed uitgelegd wat de verschillen zijn waardoor ik toch ben over gegaan naar andere maatschappij

Komen afspraken na!
Ik ben vorig jaar ook al gebeld voor het laagste tarief en vrijdag kreeg ik weer een belletje van Danny, snel geregeld en dus ook een hele goede service, zeker een aanrader!

Antwort von Ecowize
Erg duidelijk en goed geïnformeerd
Erg duidelijk en goed geïnformeerd. Goed gesprek en uitleg gehad met David van Ecowize. Me tarieven zijn weer lager helemaal het gastarief voor de komende maanden. Zeker aan te raden.

Ongevraagd bellen en pushen
Ongevraagd gebeld. Gemanipuleerd en gepushed tot tekenen. Mij niet gezien!

Jorik de Vries
Jorik de Vries
Was een heel goed medewerker en ook goed uitleggen was een goed ervaring

Antwort von Ecowize
Ik ben geholpen door een lieve medewerk…
Ik ben geholpen door een lieve medewerk jorik de vries. Hij was duidelijk en heel netjes om alles uit te leggen.
Hij had veel geduld al kwam ik vaak met dezelfde vragen.
Een aangename gesprek

Antwort von Ecowize
David heeft mij goed geholpen.
David heeft mij goed geholpen.
Hij is vriendelijk en behulpzaam.
Denk graag mee met de klant.

Fijn geholpen
Ik werd gebeld door Jorik de Vries, hij heeft me goed geholpen met kijken naar een passend aanbod wat goedkoper was.

Antwort von Ecowize
Chris was erg duidelijk en vriendelijk
Chris was erg duidelijk en vriendelijk, bedankt voor de hulp.

Antwort von Ecowize
Uitstekende service van Sam!
Ik werd gebeld door Sam met een nieuw voorstel voor een energiecontract. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en heeft mij ontzettend goed geholpen. Heel vriendelijk, professioneel en meedenkend. Echt topservice – 10 punten voor Sam!

Antwort von Ecowize
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.