Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG Bewertungen 69

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har modtaget pakken retur d. 8. december 2022, jeg kan ikke komme igennem, deres hjemmeside er lukket, ingen retur bekræftelse, ingen penge retur. Jeg har skrevet mange mange mails men det eneste... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rigtig dårlig service. Vi har bestilt vare d 24/11. Vi har endnu ikke modtaget andet end ordrebekræftelse, selvom der står, at vores varer ville blive sendt indenfor 6 dage. Vi får intet svar fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte varer for ca. 1000 kr. (2 stk. MY WAY parfume) Pakken kom efter ca. en uge. Da jeg i mellemtiden, havde fortrudt købet returnerede jeg pakken med Post Nord uden at modtage den, og fik en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BESTIL IKKE HERFRA De trækker ulovligt beløbet straks ordren er lagt. Hvorefter man modtager verdens dyreste ordrebekræftelse. For det er det eneste, man får fra denne webshop. Ingen varer... Mehr ansehen

1. Parfum- und Kosmetikanbieter

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Modtog en kasse med 2 små vareprøver og…

Modtog en kasse med 2 små vareprøver og UDEN den bestilte vare! Kundeservice svarer desværre ikke!!

10. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Malene Hansen, Tak for din feedback! Vi er meget kede af at høre, at du har grund til at klage. Lad os venligst vide dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tomme kasser er deres nye taktik

Stemmer i samme kor som alle andre herinde. Det nye er, at de ikke annullerer ordren, men sender tomme kasser uden ordre. Og så lukker de ellers ned for al kontakt. De er tilsyneladende helt skruppelløse

17. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Beva, Tak for din feedback! Vi er meget kede af at høre, at din pakke ankom tom. Oplys venligst dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Hold jer væk fra dem

Vil aldrig som aldrig handle ved dem mere gennem nettet.
Glemt at læse om dem på trustpilet alle de dårlig anmeldelser. Så har man lært af sine fejl.
De burde blive meldt.
Skriver på deres hjemmeside under den annonce man vil købe , køb ind kl. 11 så sender de varen samme dage levering 4-6 dage.
Jeg har ikke engang fået ordre bekræftelse fra dem at de har sendt min bare afsted og det er lang fra over 1 uger den er købt.
Kontakt skal man ikke regne med da de kun har en e-mail , som de bare kopier af og sende samme besked hver gang man kontakter dem om at der er forsinkelse på varen som de stadig intet oplyser på på deres hjemmeside så folk ved det. Og har stadig ikke modtaget mail fra dem eller pakken. Har bedt om penge retur man ingen respons.
Så anbefaler dem slet slet ikke.

16-11-22
Ordnr: DGLDK0000003006
Så er jeg sku spændt på at se Hvad så nu 😏. Er det den samme besked der kommer retur at der er travlt som der bare bliver kopier af og ændret i navn 😉

6. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Ajna Kubat, Tak for din feedback! Vi er meget kede af at høre, at du har grund til at klage. Lad os venligst vide dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Anmeld til Forbrugerstyrelsen.

Kan desværre kun bekræfte alle de andre dårlige anmeldelser. Bestilte mine varer og fik en bekræftelse.

Ordre nummer DGLDK0000003326

Dagen efter blev ordre. Annulleret. Ingen forklaring om hvorfor.
Jeg vil opfordre alle der mangler at få deres penge retur til at anmelde dem til Forbrugerstyrelsen.

14. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Gitte, Tak for din feedback! Vi er meget kede af ulejligheden. Lad os venligst vide dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De snyder desværre deres kunder med…

De snyder desværre deres kunder med fordelagtige tilbud, r X v huller! Hold jer væk, som andre også skriver, så sender de en ordre bekræftelse, trækker beløbet og sletter så ordren igen. BUM - du er blevet snydt.

Ordre bekræftelse: DK:13549367

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Tobias Daugaard, Tak for din feedback! Vi er meget kede af at høre, at du har grund til at klage. Lad os venligst vide dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

En rigtig svindel

Har bestilt en julekalender til min datter, fik ordrebekræftelse og pengene blevet hævet, men nu er der gået 8 dage, og vi har ikke hørt noget om ordren.
En rigtig svindel!!!
Skal melde dem til politiet!
Ordrenummer DGLDK0000002969

Opdatering: efter at have skrevet anmendelse og til kundeservice, fik pakken leveret 7 dage efter

13. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Tetiana Petrovska, Tak for din feedback! Vi er meget kede af ulejligheden. Vores kundeserviceteam arbejder allerede på at løse dine problemer og vil kontakte dig igen. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Svindel

Åhh hvorfor tjekkede jeg ikke trustpilot først?? Ligesom alle andre… pengene hæves, men ingen varer modtages. Bestilte for 2 uger siden og har intet hørt fra dem. Det er rent FUP
De får 1 stjerne kun fordi man ikke kan give 0

12. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Suzana Lozanovska, Tak for din feedback! Vi er meget kede af at høre, at du har grund til at klage. Lad os venligst vide dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Samme elendige oplevelse som andre - hold jer væk!

Ordre bekræftet, dernæst annulleret uden grund. Mens penge ulovligt er hævet fra kreditkort og ikke tilbagebetalt. Hold jer langt væk!

Jeg har meldt dem til e-mærket.

Ordrenummer DGLDK0000003126

Opdatering 25. november: Jeg har stadig ikke fået mine penge retur og har meldt dem til politiet. Jeg vil opfordre andre til at gøre det samme.

Opdatering 2. december: Har endelig fået pengene retur i dag efter 26 dage.

6. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Anne, Tak for din feedback! Vi er meget kede af ulejligheden. Vores kundeserviceteam arbejder allerede på at løse dine problemer og vil kontakte dig igen. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

En svindel firma

En svindel firma! Pengene blevet trukket, men varerne var ikke sendt

4. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hey Inna, Tak for din feedback! Vi er meget kede af ulejligheden. Lad os venligst vide dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Melanie fra Douglas

Ren skær svindel

Ren skær svindel. Har købt julekalender til min datter. Som alle andre anmeldere, er der trukket penge fra min konto, men ingen vare er ankommet. Jeg har prøvet at skrive til deres serviceafdeling, men intet hørt.
Det er uhørt og svindel af værste skuffe.
Lad være med at købe noget derfra 😡
DGLDK0000002380

25. Oktober 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Sandra Skotte, Tak for din feedback! Vi er meget kede af ulejligheden. Vores kundeserviceteam arbejder allerede på at løse dine problemer og vil kontakte dig igen. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Svindel firma

Svindel firma! Sender aldrig varer, trække beløbet med det samme og svarer ikke på mails! Jeg melder dem til politi

4. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Dmitry Rusak, Tak for din feedback! Vi er meget kede af ulejligheden. Giv os venligst dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig hurtigst muligt. Mange tak. Melanie fra Douglas

MEGA DÅRLIG OPLEVELSE

MEGA DÅRLIG OPLEVELSE
Jeg bestilte varer og der kom en ordre bekræftelse. Pengene blev trukket og efterfølgende, kom der en mail om at ordren var blevet slettet. Ikke nogen info om hvorfor den var slettet.
Jeg har kontaktet dem via mail, men intet hørt.
Lad være at købe fra dem, det er fup.

26. Oktober 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Berete Riis, Tak for din feedback! Vi er meget kede af at høre, at du har grund til at klage. Lad os venligst vide dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik desværre ikke tjekket trustpilot…

Fik desværre ikke tjekket trustpilot inden jeg bestilte 2 julekalendre og Biotherm creme 29/10. Fik en ordrebekræftigelse. Efter en god uges tid hvor jeg intet havde hørt skrev jeg til dem. Hørte intet svar på den. 2 dage senere kom det en mail om sat min ordre var slettet. Pengene er trukket. Har skrevet til dem men hører intet. Ordrenr: DGLDK0000002534. Har nu meldt dem til politiet.

11. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Anne Marie Kiilerich, Tak for din feedback! Vi er meget kede af ulejligheden. Vores kundeserviceteam arbejder allerede på at løse dine problemer og vil kontakte dig igen. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindel - der kommer ingen varer

Samme oplevelse som alle andre. Pengene bliver trukket straks, men man modtager ingen varer, kun en ordrebekræftelse. Jeg har endnu ikke haft held til at komme i kontakt med dem trods utallige mails (kan ikke finde andre kontaktdetaljer end mail på siden).

11. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Lenette, tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at der var leveringsproblemer med din sidste ordre. Vi vil med glæde undersøge denne hændelse og vende tilbage til dig. Kan du venligst oplyse os dit ordrenummer? Mange tak. Melanie fra Douglas

Tror det er svindel

Jeg har bestilt for over en uge siden, hvor penge også er trukket, dog har jeg aldrig modtaget en bekræftigelse. I dag har jeg så modtaget en mail om at min ordre er slettet. Jeg får ikke svar på min mail om mine penge.
Jeg har nu truet med politianmeldelse.

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Christina Jensen, Tak for din feedback. Vi er meget kede af hændelsen. Lad os venligst vide dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Mange tak. Melanie fra Douglas

Køb aldrig der fra de skriver 3-5 dage

Køb aldrig der fra de skriver 3-5 dage
Men nu er der gået 15 dage og så skriver de at ordren bliver slettet.
Men de har jo trukket pengene……
Tør da slet ikke at tænke på hvor lang tid der går før man får dem igen…..

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej lene flink, Tak for din feedback. Vi er meget kede af hændelsen. Oplys venligst dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Mange tak. Melanie fra Douglas

Fusk fusk fusk

Bestilte d 3/11-22, 2 julekalender har fortsat ikke modtaget en bekræftigelse, pengene er trukket, har skrevet til x flere, har intet hørt, mega fusk for næsten 500 kr, det er hvad det er!!!! Jeg har jo ikke en gang fået et ordre nummer eller bekræftigelse, pengene er overført med mobilpay d 3/11-22 426,31 kr så bare før dem tilbage, hvis i ikke kan levere varen.

3. November 2022

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Louise Nørregaard Opstrup, Tak for din feedback! Vi er meget kede af at høre, at du har grund til at klage. Oplys venligst dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Melanie fra Douglas

Virkelig dårlig kundeservice!

Samme oplevelse som mange andre. Bestilte en julekalender for flere uger siden, og ifølge hjemmesiden ville den blive afsendt samme dag. Har været i kontakt med deres kundeservice flere gange. I går skrev de og beklagede forsinkelsen, og at de ville sende den snarligt. I dag får jeg så en mail om, at de har slettet min ordre, men nævner intet om penge retur. Tvivler på, at jeg nogensinde ser de penge igen. :-(

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Helle Sandmann, tak for din feedback! Vi undskylder for ulejligheden. Kontakt os venligst igen på service@douglasbeauty.dk. eller giv os dit ordrenummer. Vi vil så hjælpe dig så hurtigt som muligt. Mange tak. Melanie fra Douglas

Dårlig oplevelse

Hvordan kan i trække pengene d. 7/11 uden at sende et ordensbekræftelse på at jeg har bestilt en julekalender. Har ingen mails fået fra jer overhovedet.

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej maj-britt johnson, Tak for din feedback! Vi er meget kede af ulejligheden. Send en e-mail direkte til os på service@douglasbeauty.dk. Vi vil så hjælpe dig så hurtigt som muligt. Mange tak. Melanie fra Douglas

ADVARSEL

BESTIL IKKE HERFRA

Ingen varer sendes
Ingen henvendelser besvares

Utroligt, at en så stort tysk virksomhed vil snyde i dette omfang.

Skam jer!!

Antwort von Parfümerie Douglas GmbH & Co.KG

Hej Trine BO, Tak for din feedback! Vi er meget kede af at høre, at du har grund til at klage. Oplys venligst dit ordrenummer, så vi kan kontakte dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og takker dig for din feedback. Melanie fra Douglas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr