Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 23 Jan 2026 een 200 W Quad RGBW COD spot opgestuurd voor herstelling onder garantie. Nadien verschillende malen gebeld. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Nu 15/05/2026 ter plaatse gew... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 sterren. Ik heb ongeveer 2 maanden geleden een mobiele speaker gekocht waar ik zeker tevreden mee ben Ibiza sound hybrid12 vhf bt . Een aanrader voor velen . Nu is mijn afstandsbediening defect... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij geven zelfs een 10+ Product was wat vertraagt en toen werden we netjes daarover gebeld. Product kwam binnen maar had een Engelse stekker. Dus wij een mailtje gestuurd en werden binnen een uurtje... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie service ! Had via de website een artikel besteld en betaald, maar wegens omstandigheden was het artikel niet meer in voorraad. Werd hiervan binnen de 24u zowel telefonisch als per mail op de hoo... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bestel jouw dj-gear, speakers, verlichting en PA systemen snel een eenvoudig bij DJ Stunter. Gratis verzending vanaf €50,- en voor 23:59 besteld, morgen in huis!

3,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

NON-EXISTENT return policy

I love music, I respect small business, and I am a level-headed person. I also never write reviews. But I had such an absolutely terrible customer experience with DJ Stunter that I am compelled to write. I purchased a Midi controller, but it wasn't for me, so I called to return it. I was told that the item could not be returned because it came with software. I assured them I did NOT register or download the software, that the software was a MINOR element of the purchase (the HARDWARE was the purchase), and that nowhere in the purchase process did the item clearly express this limitation. He furiously and condescendingly replied that it was buried in the terms & conditions. That I could get a lawyer if I want.

Anyways, I get it, stores have rules and returns present a risk to your thin bottom line. But the way I was treated by the employees, the hour+ cumulatively spent waiting on hold, the unanswered emails for days... Not to mention the product itself was overpriced to the competition. I thought I was doing good by supporting the little guy, but DJ Stunter is little for a reason -- they treat customers terribly. Please, do not support this business.

25. Juni 2020

Bar slechte service

Bar slechte service.

een mail die pas beantwoord na een herhalings mail. Niet comform de wet kopen op afstand werken en ga zo nog maar even door. Laat je niet naaien door deze webwinkel.

20. Juni 2020

Geweldige service, heel begripvol

Nadat bleek dat ik n fout met bestellen had gemaakt en bij telefonisch contact her bestelde artikel niet meer leverbaar werd alles op alles gezet om mij te voorzien van n mooi alternatief. Super vriendelijke man, meedenkende en begripvol. Geweldige service. Ik ben heel blij.

19. Juni 2020

Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service
Erg prettig contact gehad en toen het gewenste product niet leverbaar was, werd een alternatief geboden voor hetzelfde geld. Snelle service waar iedereen blij van wordt.

16. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en super product

Super service! Correcte afhandeling nadat ik zelf eerst een fout gemaakt had bij het bestellen van mijn product. En de portable speaker werkt uitstekend. Prijs-kwaliteit is top!

10. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via internet bestelling geplaatst. Bleek niet meer leverbaar. Hebben de moeite genomen om voor mij een alternatief elders te bestellen. Goede service!!

8. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle reacties en verzending

Zeer snelle reacties en verzending. Verkeerd artikel besteld, mailtje naar de zaak, a la minute een retourformulier. Formulier ingevuld, artikel retour en een dag later een mailtje van de zaak met tegoedcode. Invullen en bestellen. Mailtje eroverheen: uw bestelling is verzonden. Sneller kan gewoon niet. Zeer goeie service. Zo hoort het te gaan. Top!!

27. Mai 2020

Karaoki set besteld

Karaoki set besteld, maar kon niet worden geleverd op tijd.
Ik netjes alles terug gestuurd, maar wordt aangemaand door afterpay.
Ik wacht op de rechtzaak.
Ik betaal niets en zij weigeren een credit
Beweren mijn zending niet retour te hebben, todat je beeijs levert
Beloven credit, maar doen niets
Heb je ook ern probleem
Deze boeven verdienen geen bedrijf te runnen

Peter

14. Mai 2020

Prijs/kwaliteit en levering goed

Set actieve speakers op statieven gekocht voor feestjes (Ibiza XTK8AS) Goede kwaliteit voor de prijs. Speakers hebben compressie drivers in plaats van de vaak schel klinkende piëzo tweeters. Alles inclusief bekabeling werd netjes verpakt en snel geleverd. Samen met een Omnitronic BX-1250 passieve sub heb je een all-inclusive set voor weinig.

13. Mai 2020

Waardeloze service

Wat een waardeloze service. Niet alleen worden je producten niet geleverd. Je mag er zelf ook nog eens 10x achteraan bellen. Hou er dan wel rekening mee dat je meer dan 1uur in de wacht staat als je belt en je vervolgens niet geholpen word. Ik zou iedereen ten zeerste afraden om hier te bestellen. Zeer slechte webwinkel.

30. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en goede levering!

Cadeautje voor mijn dochtertje besteld, was een beetje huiverig naar het lezen van de recensies hier. Maar kreeg het pakketje snel en keurig thuis geleverd! Ben blij dat ik het toch hier heb besteld.

23. April 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen reactie terug.

Gebeld om te vragen of een product op voorraad was, ruim 10 minuten in de wacht gestaan voor ik iemand aan de lijn had.
Omdat ik zeer geintreseerd was in een synthesizer toch maar netjes gewacht tot ik contact had met een verkoper, die wist niet of het op voorraad was en zou een collega in een ander magazijn laten kijken en me "straks" terug bellen, nu bijna een week verder en niks meer van gehoord.

23. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling niet op voorraad, al een week bezig om mijn geld terug te krijgen.

Ik heb een bestelling geplaatst op djstunter.nl van €386,-. Na een aantal dagen maar gebeld omdat ik geen bevestiging kreeg van de verzending van mijn bestelling. Na het telefoongesprek te horen gekregen dat de bestelling niet leverbaar was omdat de artiekelen al verkocht waren. Er werd mij netjes verteld dat ik mijn geld de volgende dag op mijn rekening terug zou hebben. Dit is helaas niet gebeurt. Na 2 dagen wachten weer gebeld om mijn geld alsnog terug te vragen. Weer hetzelfde antwoord. De volgende dag zou het geld op mijn rekening staan. Na 2 dagen weer gebeld om te vragen waar mijn geld bleef, kreeg ik een andwoord dat diegene die over de teruggave van het geld gaat niet aanwezig was en dat diegene die ik aan de telefoon had niet de bevoegdheid had om mijn teruggave in te zien. Nu weer 2 dagen later alsnog geen geld op mijn rekening. Hele slechte service. Ik raad het af hier iets online te bestellen.

19. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ONGELOOFELIJK WAT VOOR NON CONFORME…

ONGELOOFELIJK WAT VOOR NON CONFORME PRODUCTEN ZIJ LEVEREN! NIET ERIN TRAPPEN MENSEN, HET ZIJN BEDRIEGERS! WERKEN NIET VOLGENS DE WET, SMEREN JE DE VERZENDKOSTENE EN ONDERZOEKKOSTEN AAN TERWIJL DAT HELEMAAL NIET MOET! NIET BESTELLEN HIER!

18. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette aflevering prachtige effecten led moonglow

Nette aflevering; product zoals omschreven en keurig verpakt en over het bestelproces op de hoogte gehouden via de mail. Er werd zelfs een gratis verloop stekker bij het pakket toegevoegd omdat er géén Europese stekker aan de LED Moonglow zat, dus zeer tevreden!
Dat allemaal ook nog voor een lage prijs en súper leuke lichteffecten .
Al meerdere vrienden wilden weten waar ik deze heb gekocht!

16. April 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr