Beställde 2st gitarrer efter samtal med kundservice. Fick jättebra respons och service. Välpackat och fick paketet inom angivet datum. Hade vant mig vid att behöva vänta APlänge som vänsterhänt genom... Mehr ansehen
Köpte en Fiio Mp3 spelare och allt fungerade bra. Har skickat en fråga i kväll till supporten men löste problemet via en grupp på facebook. Så jag har bara beställt och betalat. Har inte haft några... Mehr ansehen
Paketet aviserades inte varken på SMS/mail/i Postnordappen, och de stjäl 320kr från alla kunder där leveransen går fel/inte plockas ut. Handlat från DJservice många gånger under åren, aldrig igen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beställde en Pioneer DDJ-400 och fick det levererat av DHL, vid ankomst påpekade den trevliga tjejen vid ombudet (ICA) att jag borde ringa DHL för att anmäla trasig leverans... Hon skojade inte, d... Mehr ansehen
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Tyvärr lång leveranstid,men pengarna tillbaka
Bedrövligt lång tid och osäkert spann, 6-20 dagars leveranstid, tydligen så var det vardagar man skulle räkna,så det kan bli väldigt lång tid om det är röda dagar,så tänk på det.
Avbröt orden och fick pengarna tillbaka dagen efter.
Får tyvärr bara en tvåa av mig då jag varit orolig. Då det inte framkommit att det är vardagar man skulle räkna i leveransen

Antwort von DJ Service
Seg leverans med fraktsättet dhl…
Seg leverans med fraktsättet dhl hemleverans dagtid
Smärtfritt och smidigt
Snabb leverans och bra priser samt bra utbud.
Super snabb leverans 🚚 allt funka .
Super snabb leverans 🚚 allt funka ..
dock inget godis i kartongen denna gång :)
Jättebra service supersnabb leverans.
Var inne i butiken
Var inne i butiken och fivk professionell hjälp av personalen vid köp
Rekommendetas
snabb leverans direkt till dörren, bra packeterat och bra produkt.
Bedrövligt företag med dåliga villkor…
Bedrövligt företag med dåliga villkor och framförallt riktigt dålig kundservice.
En av dom sämre upplevelserna jag haft.

Antwort von DJ Service
Har använt DJService i många år och dom…
Har använt DJService i många år och dom har alltid haft bra service och levererat över förväntningar.
Snabba att svara på email.
Köpte senast en ny DJ controller och den kom med ljusets hastighet, över en vecka före utsatt leveransdatum!
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans av nya nålar till mina skivspelare. Rekommenderas varmt!
Bought a headphones case
Bought a headphones case, they did not send it until a month later when I was on vacation. Then they wanted to charge me 50% of the item price because it was returned by DHL (You have one week to pick it up otherwise this company called Djservice will steal the item you paid for.) I have never seen anything like this. Literal criminals.
Otroligt dåligt företag
Otroligt dåligt företag. Dom skickade till ett ombud jag inte kan hämta ut ifrån, för ombudet har öppet 10-18 så jag inte hinner dit, jag fick ingen möjlighet att välja och nu kan jag inte hämta ut det. Jag ringde och försökte resonera med dom, men det enda dom pratade om var att jag skulle betala massa avgifter, det fanns inget intresse av att hjälpa till.
På deras sida står det leverans 1-3…
På deras sida står det leverans 1-3 arbetsdagar på produkter som finns i lager. Nu har det gått 12 dagar , väntar fortfarande.
Får meddelande i fredags att de har skickat den. När jag ska spåra den så finns den inte hos DHL. När jag återigen kontaktar Dj service säger de att de skapade leverans i fredags, men att den skickas idag.
Försöker komma undan.
Så dåligt bemötande i telefon
Kommer aldrig att handla där igen.
Rekommenderas eh
Bought two products from them (a guitar…
Bought two products from them (a guitar in 2023 and a mixer in 2024), satisfied with their customer service so far.
Snabb leveran.
Snabb leverans och en väldigt bra support.
Behöver du prylar till festen, hobbyn etc då är denna butik för dig.
Produkten i detta fall jag köpte helt…
Produkten i detta fall jag köpte helt ny var repig och spår av användning..alldrig mer köp på internet här.
Jag kontaktar dom via telefon dom säger…
Jag kontaktar dom via telefon dom säger att dom ska kontakta mig med retur ettiket och allt via mail, dom svarar inte sen när jag ringer nästa dag måste jag betala 150 KR?? för att lämna tillbaka hörlurar som är använd kvalite när jag beställt nya, köp aldrig härifrån.
Raskt levererat
Raskt levererat, faktiskt. Och bra skick på den begagnade laser jag beställde.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.