Beställde 2st gitarrer efter samtal med kundservice. Fick jättebra respons och service. Välpackat och fick paketet inom angivet datum. Hade vant mig vid att behöva vänta APlänge som vänsterhänt genom... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Köpte en Fiio Mp3 spelare och allt fungerade bra. Har skickat en fråga i kväll till supporten men löste problemet via en grupp på facebook. Så jag har bara beställt och betalat. Har inte haft några... Mehr ansehen
Paketet aviserades inte varken på SMS/mail/i Postnordappen, och de stjäl 320kr från alla kunder där leveransen går fel/inte plockas ut. Handlat från DJservice många gånger under åren, aldrig igen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beställde en Pioneer DDJ-400 och fick det levererat av DHL, vid ankomst påpekade den trevliga tjejen vid ombudet (ICA) att jag borde ringa DHL för att anmäla trasig leverans... Hon skojade inte, d... Mehr ansehen
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
FIIO M21 DAP
Snabb och korrekt leverans, till ett gott pris.
Jag har också lyckats uppdatera den till senaste fw och det flyter på bra och den är snabb!
Nöjd ännu så länge med dj-service!
Danne
Beställde nya Pioneer hörlurar på…
Beställde nya Pioneer hörlurar på tisdagskvällen redan på torsdagen hade jag dem mycket snabbt och smidigt. Har handlat en hel del av dem övervägande positivt utom att några rookies i butiken hade noll koll när jag köpte en dj kontroller.
Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal. Snabb frakt. Väl packade emballage.
Vet ej om jag blev lurad eller ej
Vet ej om jag blev lurad eller ej, jag fick produkten iallafall. Jag hade höga förväntningar på att produkten skulle väga rätt mycket men det visade sig wtt produkten var jättelätt och jag trodde att butiken/sändaren hade lurat mig vilket jag misstänker än just nu. Hursomhelst så beställde jag en hörlurar ”dt990pro” och produkten var mindre än mina förhoppningar. Vet ej om butiken sålde kopior lurar iallafal produkten var ganska dyr samtidigt som den inte vägde mycket till summan. Ifall produkten är äkta så har jag inga problem med hemsidan. Kvitto vet jag inte heller om jag fick med, men jag fick iallafall med ett papper i paketet som jag just där inte vet om det ska föreställa kvittot eller nåt sådant.

Antwort von DJ Service
Dålig kopia av riktigavaran
Köpte FIIO UTWS5 2025 från djservice.se
Varan jag fick hem var inte rätt alls. Stämmer inte överens med hemsidans beskrivningar. Det mesta stämde dock överens med det man hittar om fake fiio UTWS5 2025.
*Loggan fel
*Inte trådlös/kontaktlösladdning
*Laddnings box fel strömkapacitet.
* Varan hade ingen box heller.
Upplever heller inte att de kunde driva min hörlurar som förväntat.
Jag har begärt att returnera varan och fått returartikel, men de förväntar att jag betalar returfrakt.
Jag har också skrivit och bett dem ta bort varan från sin hemsida.
Rekommenderar ingen att handla från djservice.se

Antwort von DJ Service
Bra service och snabb leverans!
Stort lager och trevlig / kunnig…
Stort lager och trevlig / kunnig personal. Jag visste vad jag ville ha men bollade ändå mina tankar med personalen, som helt klart hade koll. Och varan fanns i lager med råge.
Smidig upphämtning av beställda och…
Smidig upphämtning av beställda och betalda varor i förväg. Trevlig personal och kunniga inom sitt område.
Super nöjd
Super nöjd! Kommer handla här i framtiden.
Beställde kontaktspray som jag behövde omgående. Den anlände dagen efter när jag hade vaknat!
Snabbab ryck kanoners tycker jag
Snabba ryck kanoners tycker jag
Snabbt och korrekt
Snabbt och korrekt, kommer handla igen !
Bra pris och snabb leverans
Bra pris och snabb leverans! 👍
Bra utbud med bra priser och snabb…
Bra utbud med bra priser och snabb leverans
Snabba. Bra pris
Snabba. Bra pris.
Hade en special edition Minilab 3 till schysst pris. Fick hem den snabbt, så helgen blev räddad!
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans. Inget att klaga på!
Snabb leverans med grejer som kom fram…
Snabb leverans med grejer som kom fram i tid, så det funkade precis som det ska
I det stora hela jättebra
I det stora hela jättebra, lite dåliga returregler då det kostar 390kr (ish) om man inte hämtar ut paketet. Annars bra och proffsig personal.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.