If I could give just no star I would prefer that. Subscribed for 2 weeks. All the listings that they show are results that are posted on other websites and you see them approximately after 3-4 days he... Mehr ansehen
DirectWonen.nl : nooit aan beginnen ! Het is absoluut onduidelijk en daarom misleidend, dat je een abonnementsdienst wordt ingelokt, waarbij je direct een automatische incasso afgeeft zonder eindda... Mehr ansehen
Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om same... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bekijk alle 4361 Huurwoningen Te Huur op Directwonen.nl
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK, Den Haag, Niederlande
- directwonen.nl
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik ben tevreden hoe alles is verlopen.
Ik ben tevreden hoe alles is verlopen.
En heb snel mijn appartement verhuurd via deze site.
Snel een woning gevonden gevonden
Snel een woning gevonden gevonden , prettig geholpen door Jolanda
Aanrader
Werkt goed en duidelijk
Fijne website, krijg duidelijk aanbod.
scammers, nothing available but make it look like there is something available
They will show you a room but they have nothing available.
Do not pay for this website, kamernet for example is much better you at least get a response.
There are offering you a service that they can´t give it to you.
Zeer slecht
Zeer slecht, oplichting. Weken gereageerd op huurhuizen, nooit geen enkele reactie gekregen. Abonnement gaat over naar automatisch, zit je dan aan vast. Echt heel slecht. Maken gebruik van huurnood maar bieden niks anders dan een mooie site met niet bestaande huurhuizen.
Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik; vriendelijk contact bij de klantenservice; aanrader!
Ik heb net een gratis account…
Ik heb net een gratis account aangemaakt en krijg veel mailtjes met aanbod, heel fijn!
no customer support, outdated ads, quick-to-threat-with-court emails
Outdated ads, ZERO customer support, and automatic emails demanding money that has already been paid. The button to update my profile was broken, and they had nothing to advise but an obvious "change the browser" before going completely silent. The unsubscribe button for smart account was always either broken or otherwise not effective. I'm surprised their overall rating is not 1-2 stars, a total scam.
Lijkt veel mooier dan het is
Na een maand dagelijks te hebben gereageerd op woningen exact 0 keer een reactie gekregen waar ik iets aan had. Wat mij betreft simpelweg een verspilling van mijn tijd en geld...
Zeer snel mijn appartement verhuurd
Zeer snel mijn appartement verhuurd aan experts via deze site Direct Wonen
De website werkt heel slecht
De website werkt heel slecht. Heb mijn account stopgezet voor de verlengdatum, maar moet alsnog betalen. Alle woningen die erop komen staan ook op andere sites, en op Direct Wonen reageren de huiseigenaren nauwelijks. Niet aan te raden!
De website ziet er misschien wel…
De website ziet er misschien wel vakkundig en professioneel uit, de functies werken gewoon niet goed. Je kunt jezelf niet uitschrijven. Het formulier werkt niet en contact opnemen is bijna onmogelijk? Althans wie heeft een tip hoe je een smart account kunt stoppen? Verder krijg je een reactie op een woning met het verzoek om een bezichtiging in te plannen via de website en ook dit is niet mogelijk want bij de woning staat hier een rode kruis. Ik had echt beter moeten lezen, nu ik hieronder ook de slechte reviews lees.....
Pagas y no hay reacciones de nadie
Pagas y no hay reacciones de nadie. Tienen anuncios de pisos que ya estan alquilados. Perdida de tiempo.
Niet op abboneren
Niet op abboneren. Meerder keren op een woning gereageerd maar je krijgt gewon nooit een reactie. Lijkt een scam site te zijn.
Woning advertentie heb ik makkelijk…
Woning advertentie heb ik makkelijk kunnen plaatsen via deze website, daarna werd ik door Direct Wonen telefonisch benaderd om een controle uit te voeren. Aardige dame die mij te woord stond en ik heb inmiddels een prettige huurder gevonden.
Oplichters!
Oplichters!! Pakken je geld af. Bij afsluiten abonnement laten ze je doorbetalen. Via mail slechtste communicatie ooit! Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Verteld je verhaal 100 x wordt niet opgepakt, telkens ‘andere medewerker’ die de mail behandeld. OPLICHTERS PAS OP AUB
Hele slechte instantie
Hele slechte instantie, optie voor automatische verlenging uitgezet, maar pakken maandelijks nog steeds geld van je af. Tevens vind je ook vorige reviews van anderen met soortgelijke ervaringen wat alleen maar mee bevestiging geeft.
Super!
Ik was op zoek naar een huisgenootje.... Advertentie geplaatst en echt snel veel reacties gehad! Super om op deze manier een mede huurder te vinden!
Goede ervaring!
Makkelijk en een goed werkende site, mijn huurverhoging advertentie geplaatst en veel reacties gekregen. Resultaat: snel verhuurd!
Niet hier aanmelden!!
Niet hier aanmelden!!! heb 1 keer aangemeld en wil geen automatische verlenging, blijven van je rekening afhalen. Al maanden geleden uitgeschreven, maar ze blijven van je rekening geld afhalen! Meerdere malen gemaild, maar krijg alleen een reactie terug met dat je moet betalen. Oplichters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.