Direct Wonen Bewertungen 300

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

If I could give just no star I would prefer that. Subscribed for 2 weeks. All the listings that they show are results that are posted on other websites and you see them approximately after 3-4 days he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DirectWonen.nl : nooit aan beginnen ! Het is absoluut onduidelijk en daarom misleidend, dat je een abonnementsdienst wordt ingelokt, waarbij je direct een automatische incasso afgeeft zonder eindda... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om same... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bekijk alle 4361 Huurwoningen Te Huur op Directwonen.nl

Verhuuradvertentie

Snelle service!

9. Januar 2025

Beste Carlo,

Hartelijk dank voor uw positieve review op Trustpilot! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Direct Wonen!

Team Direct Wonen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een prut website en rare klantenservice

Wat een prut website, zoekfuncties werken voor de helft niet, je kunt je profiel half invullen en de rest wordt verwijderd als je op opslaan duwt.

Klantenservice was heel raar, met 3 mensen contact over de mail gehad waarvan 1 beloofde mijn subsciptie geld terug over te maken als de website bugs niet verholpen waren binnen een bepaalde tijd, denk maar niet dat ik daar een cent van gezien heb.

Letterlijk weggegooit geld.

Bijzonder dat ze naderhand reageren op deze review met hun vaststelling dat ze direct de bugs hebben verholpen waar ik over had geklaagd - dit is gewoon onwaar en na 2 weken van het aangeven was er nog steeds niks veranderd.

21. Dezember 2024

Beste Amber,

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons. Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met onze website en service. Graag willen wij uw opmerkingen toelichten en verduidelijken wat er in uw situatie is gebeurd.

Wij hebben uw melding over bugs op onze website direct serieus genomen. Toen wij uw e-mail ontvingen waarin u aangaf dat er problemen waren met het opslaan van uw profiel, heeft ons technische team dit direct opgepakt en onderzocht. Kort daarna is het probleem opgelost in uw account, en hierover hebben wij u ook per e-mail geïnformeerd.

In diezelfde e-mail hebben wij aangegeven dat, mocht u toch opnieuw problemen ervaren, u dit aan ons kon doorgeven. In dat geval hadden wij uw situatie opnieuw beoordeeld en een terugbetaling overwogen, zoals eerder besproken. Helaas hebben wij na deze e-mail geen reactie meer van u ontvangen, waardoor wij aannamen dat de situatie naar tevredenheid was opgelost.

Wij vinden het uiteraard jammer dat u vervolgens een review heeft geschreven zonder ons nogmaals te informeren. Naar aanleiding van deze review hebben wij uw dossier opnieuw bekeken en uw feedback opnieuw overwogen. Om alsnog tegemoet te komen aan uw situatie, hebben wij op 26 december 2024 het volledige bedrag van uw abonnement teruggestort. Dit is gebeurd omdat wij uw tevredenheid belangrijk vinden en uw ervaring serieus nemen.

Wij hopen dat deze oplossing u enigszins geruststelt en dat eventuele frustraties nu zijn opgelost. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij waarderen uw feedback en blijven ons best doen om onze dienstverlening te verbeteren en klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heeft u verdere vragen of zijn er andere zaken waarin wij u kunnen helpen? Dan horen wij dit graag via onze klantenservice, zodat wij direct actie kunnen ondernemen.

Klantenservice Direct Wonen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb mijn woningadvertentie geplaatst…

Ik heb mijn woningadvertentie geplaatst op de website van Direct Wonen. Zij hebben mij goed geholpen, want de postcode van de advertentie werd niet correct weergegeven. Na contact met de supportdesk is dit snel aangepast en ik heb inmiddels al een aantal reacties ontvangen.

18. Dezember 2024

Beste Monique,

Wat ontzettend leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat uw woningadvertentie nu goed zichtbaar is op onze website! Wij zijn blij dat u contact met onze supportdesk heeft opgenomen, zodat wij u direct konden helpen met het corrigeren van de postcode in uw advertentie.

Het is voor ons heel belangrijk dat onze gebruikers een probleemloze ervaring hebben bij het plaatsen van advertenties, en het doet ons goed om te horen dat u snel en naar tevredenheid bent geholpen. Wij streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen en zijn blij dat dit in uw geval goed is gelukt.

Fantastisch ook dat u al een aantal reacties heeft ontvangen op uw advertentie! Dat is precies waar wij het voor doen: verhuurders en woningzoekenden op een eenvoudige en snelle manier met elkaar in contact brengen. We hopen dat u snel een geschikte huurder vindt en wensen u veel succes met het verdere verhuurproces.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar om te helpen.

Klantenservice Direct Wonen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Als makelaar plaatsen wij onze…

Als makelaar plaatsen wij onze huurwoningen al jaren op de site bij Direct Wonen, wij krijgen hierdoor fijne leads binnen en als wij vragen hebben worden wij goed geholpen door de medewerkers bij Direct Wonen

5. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nutteloos, verspilling, oplichting dus. Nep!

Ik heb me ingeschreven, betaald en direct op elke woning gereageerd. E was niet 1 woning die op site stond die nog beschikbaar was. Letterlijk niet 1. Ik ben ze allemaal bijlangs gegaan maar steeds kreeg ik het bericht: de woning is helaas verwijderd. Toen heb ik contact gezocht met de eigenaar en mijn geld terug gevraagd. Dit heeft hij geweigerd. Ik heb aangegeven dat ik daar recht op heb maar hij heeft er niet op gereageerd.

Ik heb ook hun partners benaderd zoals MAXX makelaardij en Gruno makelaardij. Zij wijzen met de beschuldigende vinger naar Direct wonen, maar eigenlijk doe ze het zelf niet veel beter. Ze lnodigen je wel uit voor elke bezichtiging, maar zeggen na afloop steeds: U bent afgewezen door de eigenaar zonder opgave van reden.

Nutteloos dus. Verspilling. Oplichting en nep.

22. November 2024

Vreselijke klantenservice

Dit bedrijf is compleet gericht op geld verdienen en totaal niet gericht op klanttevredenheid. Na een moeilijke uitschrijving is mijn abonnement toch nog door blijven gaan en heb ik lang betaald. Dit is natuurlijk ook een fout van mij door het niet te checken . Na me uit geschreven te hebben kreeg ik allemaal juridische mails. Na een vriendelijk bericht naar hun klantenservice mag je een antwoord verwachten en daarna gaan ze vrolijk door nadat ze zeggen “afwezig” te zijn. Niet dit account gebruiken voor woningen want je komt er niet van af en klantenservice is onvriendelijk en onbehulpzaam.

11. Oktober 2024

I paid for nothing

I paid for nothing. After one month, I still see rooms for rent, rooms that are rented already. I had much expactations but it was a mistake.

5. September 2024

Oplichters

Oplichters. Heb op meer dan 10 woningen gereageerd. Nooit een reactie. Geldklopperij van de bovenste plank.

30. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De site is erg betrouwbaar

De site is erg betrouwbaar, ik heb in het verleden ook huurders gekregen via deze site. De site is erg gebruiksvriendelijk om de relevante informatie met foto's te uploaden. Jolanda is erg behulpzaam indien er vragen zijn.

6. September 2024

Aanrader!

Na aanraden van een vriend, terecht gekomen bij Direct Wonen. Fijne website, overzichtelijk. Snel een appartement naar wens gevonden en daarbij goed geholpen.
Zeker een aanrader!

12. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrog, geldklopperij over de rug van wanhopig zoekende mensen.

Heel frusterend, ik heb op meer dan 10 woningen gereageerd, nul,nul reactie.
Vervolgens contact opgenomen middels email met "mijn" Direct Wonen contact persoon, hellas reageerd deze niet op de email. Ik lees het nu ook bij andere beoordelingen....bedrog, geldklopperij over de rug van wanhopig zoekende mensen. Trap er niet in!

29. August 2024

Oplichters

Wees op uw hoede voor dit bureau, ik betaal al meer dan 1 jaar voor het Smart-account zonder het te kunnen gebruiken omdat ze mijn profiel hebben geblokkeerd en ik niet meer kan inloggen, maar ze blijven me e-mails sturen met het te betalen bedrag , contact met hen opnemen is onmogelijk nu ik de rekening niet meer betaal als ze mij om geld blijven vragen, ga ik verder met een advocaat.

17. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Direct wonen is telefonisch niet…

Direct wonen is telefonisch niet bereikbaar en de link om je abonnement op te zeggen werkt niet. Staat ook in eerdere reviews. Gereageerd op 14 kamers, 1 aanbieder reageerde ( kamers zijn niet beschikbaar, maar ik kan me wel inschrijven als ik inschrijfgeld betaal). Van de anderen heb ik totaal geen reactie gehad. Vraag me af of deze kamers überhaupt bestaan…

15. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr