huizenvinder.nl Bewertungen 20

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echt NIET aan te raden!!! De huizen die ze erop zetten zijn NIET te huur. Ze laten je een abonnement nemen en dan zal je zogenaamd uitgenodigd worden voor een bezichtiging. Vervolgens is dat huis “v... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik krijg alleen maar reacties van andere betaalde verhuursites die mijn aanvraag niet in behandeling nemen tenzij ik betaal. Dit deed ik 1 keer en daarna bleef het weer stil. Dus ik heb gereageerd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichting! Ik heb mijn account eerder opgezegd en alsnog werd er geld afgeschreven. Het aanbod lijkt uitgebreid, maar zodra je hebt gereageerd en voldoet aan alle eisen krijg je continu te hore... Mehr ansehen

2,0

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

oplichterij

oplichterij, allemaal doorverbindingen naar andere websites waar je dan ook weer voor moet betalen

24. Februar 2026

Antwort von huizenvinder.nl

Graag willen we je wat meer informatie geven over hoe ons platform werkt om eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Onze meerwaarde ligt in het verzamelen van huurwoningen uit verschillende bronnen, zodat jij een uitgebreid en gevarieerd aanbod kunt bekijken op één centrale plek. Hiermee willen we het zoeken naar een geschikte woning voor jou zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken.

Echter kan het voorkomen dat er tussen ons aanbod een verhuurder zit die op hun beurt ook een fee vraagt voor hun diensten. Dit is een situatie waar wij ons bewust van zijn en waar we ons best doen om transparant over te zijn. Wij vermelden dan ook bij elk object dat de verhuurder mogelijk een extra fee vraagt. Maar toch begrijpen dat dit voor verwarring kan zorgen en vinden het belangrijk om je hierover te informeren.

Mocht het zo zijn dat je uitsluitend hebt gereageerd op objecten van een dergelijke aanbieder, dan willen wij je onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak. In dat geval zouden we graag je abonnementsgeld terugbetalen. Kun je ons laten weten of dit het geval is?

Slechte communicatie

Slechte communicatie. In november aangemeld.dezelfde avond afgemeld,geen antwoord.Na 4 dagen nogmaals gevraagd over afmelding,weer geen antwoord.Na 2 maanden incassoburo met dubbele kosten,dan kunnen ze wel antwoorden, geen aanmaning van te voren ontvangen, direct incasso. NOOIT AANMELDEN

10. Februar 2026

Echt NIET aan te raden!!

Echt NIET aan te raden!!!
De huizen die ze erop zetten zijn NIET te huur. Ze laten je een abonnement nemen en dan zal je zogenaamd uitgenodigd worden voor een bezichtiging. Vervolgens is dat huis “verhuurd” en staat hij er weer op via een andere aanbieder. Waar je toevallig ook een abonnement moet nemen om te kunnen reageren. Nou zo blijf je bezig!

16. Februar 2026

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tijd voor verbetering.

Dus ik heb gereageerd en betaald voor Jan L.

Na contact met Huizenvinder hoop ik dat Huizenvinder zijn screenings beter gaan handhaven. Want ik word hier niet blij van, ik voelde mij van de regen in de drup vallen.
Ik heb wel de indruk dat ik gehoord werd en dat ze beter willen zijn, en dat kan ik alleen maar aanmoedigen met 3 sterren ipv 1.

5. Februar 2026

Hi Linda,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

We begrijpen heel goed dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn. Graag leggen we even uit hoe het werkt en waarom dit zo is. Huizenvinder.nl bundelt het aanbod van verschillende verhuurplatforms, zodat je op één centrale plek een volledig overzicht krijgt van beschikbare kamers en appartementen. Sommige verhuurders of tussenpartijen vragen daarnaast zelf ook een vergoeding voor hun diensten. Dat vermelden we ALTIJD bij het betreffende object, maar we begrijpen dat dit alsnog onverwacht kan aanvoelen.

Mocht je enkel hebben gereageerd op woningen van derden die nog extra kosten vroegen, dan horen we dat graag. In dat geval bieden we graag een terugbetaling aan. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar refund@huizenvinder.nl dan kijken we het persoonlijk voor je na.

Nogmaals dank voor je bericht — je feedback helpt ons om onze informatie en dienstverlening verder te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ideale alerts

De mail alerts zijn ideaal. Ik was op zoek naar een studio in rotterdam en was er direct bij toen er wat online kwam

2. Dezember 2025

Antwort von huizenvinder.nl

Dankjewel voor deze review!

Geld voor niks

Je betaalt om te reageren, waarna je doorgestuurd wordt naar een andere site waar je ook weer voor moet betalen. Geen geld aan verspillen!

30. Dezember 2025

Hi SC,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik reageer op een woning en krijg een…

Ik reageer op een woning en krijg een reactie. Dat is goed toch? Vervolgens is die woning van een andere aanbieder waar ik me ook weer voor mag inschrijven. Dit zijn oplichting en marketing praktijken

5. Dezember 2025

Hi Taxi Houtman,

Oplichting

Het aanbod lijkt uitgebreid, maar zodra je hebt gereageerd en voldoet aan alle eisen krijg je continu te horen dat iemand anders het huis toegewezen heeft gekregen.

Kortom: NIET doen.

23. November 2025

Beste Julia,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Allereerst kijken we graag met je mee naar de afschrijving na je opzegging. Dat hoort uiteraard niet te gebeuren, dus neem alsjeblieft even contact op met onze klantenservice zodat we dit direct kunnen uitzoeken en oplossen.

Wat betreft het vinden van een woning: we begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om meerdere keren te reageren en toch achter het net te vissen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat een woning ook daadwerkelijk aan jou wordt toegewezen. De huurmarkt is op dit moment zeer competitief en het is geen uitzondering dat woningen honderden reacties ontvangen. Verhuurders maken uiteindelijk zelf een selectie uit alle kandidaten.

Wij doen ons best om het aanbod zo volledig en actueel mogelijk te houden en je zo snel mogelijk te informeren, zodat je je kansen vergroot. Tegelijk begrijpen we dat dit geen zekerheid biedt en dat dit teleurstellend kan zijn.

We denken graag met je mee om je kansen te verbeteren. Neem gerust contact met ons op.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

laten je inschrijfkosten te betalen om…

laten je inschrijfkosten te betalen om vervolgens woningen aan te bieden van andere aanbieders die ook om fee vragen. Ja dit wordt aangegegeven op het moment dat je wilt reageren met : Deze verhuurder vraagt mogelijk inschrijfkosten.
Meteen op gezegd. Niet tevreden.

21. November 2025

Erg slecht bedrijf

Erg slecht bedrijf. Ze proberen alleen geld van je af te troggelen. Elke woning waarop je reageert, blijkt al verhuurd te zijn. Zelfs één van de verhuurbedrijven gaf aan dat het via deze site vaak misgaat. Gebruik deze site alsjeblieft niet!

23. Oktober 2025

Beste Anoniem,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons om te horen dat je dit zo hebt beleefd, dat is absoluut niet hoe wij willen dat onze service wordt ervaren.

We begrijpen dat het erg frustrerend is als woningen waar je op reageert al verhuurd blijken te zijn. De huurmarkt is momenteel zeer competitief en woningen kunnen in korte tijd veel reacties ontvangen en snel worden toegewezen. Helaas hebben wij geen invloed op het selectieproces van verhuurders en kunnen we niet garanderen dat een woning aan jou wordt toegewezen.

Wij zijn afhankelijk van informatie van externe aanbieders en doen ons best om het aanbod zo actueel mogelijk te houden. Als je specifieke voorbeelden hebt waarbij informatie niet klopte, kijken we daar graag samen naar zodat we dit kunnen verbeteren.

We nemen je feedback serieus en helpen je graag verder om je kansen te vergroten. Neem gerust contact met ons op.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze mensen zijn oplichters BANDIETEN!!!

Deze mensen zijn oplichters je mag 4dagen gratis gebruik maken van deze side maar moet wel eerst je bankrekeningnummer opgeven zij sturen je geen nieuwe huurwoningen maar halen wel €29.00 van je rekening af als je niet betaald gaan zij meteen dreigen met incassobureau ik heb mijn rekening geblokkeerd dat ze maar Komen met incassobureau als dat zo is ga ik aangifte doen voor oplichterij BANDIETEN zijn het

1. Oktober 2025

Beste Marijke,

We vinden het vervelend om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad en begrijpen dat dit voor veel frustratie zorgt.

We willen graag verduidelijken dat wij geen gratis proefperiode van 4 dagen aanbieden, en dit ook nergens communiceren. Tijdens het aanmeldproces wordt duidelijk aangegeven dat het om een betaald abonnement gaat en onder welke voorwaarden dit loopt.

Daarnaast sturen wij wel degelijk woningupdates, maar de beschikbaarheid en toewijzing van woningen ligt altijd bij de verhuurder. Door de drukte op de woningmarkt kan het voorkomen dat woningen snel worden verhuurd of dat je geen reactie ontvangt.

Wat betreft de betaling en eventuele vervolgstappen: wij handelen altijd volgens de geldende voorwaarden en wetgeving. We dreigen niet, maar informeren klanten over openstaande betalingen en mogelijke vervolgstappen wanneer een factuur onbetaald blijft.

We komen graag met je in contact om je situatie te bekijken en eventuele onduidelijkheden op te helderen. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, dan helpen we je verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Huizenvinder laat je inschrijfkosten…

Huizenvinder laat je inschrijfkosten betalen en incasseert vervolgens andere bedragen. Toen ik wilde opzeggen lukte dat niet via de website en heb ik contact gezocht met de helpdesk. Hier lieten ze me weten dat ik al uitgeschreven was. Het verhaal klopt van geen kanten. Schrijf je niet in bij deze website!

5. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je betaald € 30,- inschrijfgeld om te…

Je betaald € 30,- inschrijfgeld om te reageren op woningen. Vervolgens krijg je een mailtje van een andere site als je wilt reageren op deze woning, om vervolgens weer in te schrijven en te betalen. Oplichters nummer 1.

30. Juli 2025

Oplichterij

3. Juni 2025

Huizenvinder is schaamteloos

Huizenvinder is schaamteloos. Opgezegd via de website. Blijven incasseren en het incassobureau erop gezet.
De site is allerminst hulpzaam.
Mensen die een huis zoeken via deze site zijn ten einde raad en hier wordt misbruik van gemaakt.
Ik raad je aan geen gebruik te maken van deze site.

29. April 2025

Echt oplichters

Echt oplichters:
“Huizenvinder is een echte oplichter en leugenaar. Ik adviseer iedereen om deze site te vermijden. Je betaalt €30 om te kunnen reageren op een woning, maar na 3 à 4 weken ontvang je een e-mail dat de woning helaas al verhuurd is. Toch blijft dezelfde woning weken later nog steeds als beschikbaar op de site staan. Ze werken samen met Woning-plein. Heel jammer!

6. März 2025

Oplichters.

Oplichters.

30€ voor wat?
Ze nemen zelfs geen contact op.
Zou het zijn omdat we uit het buitenland komen en onze loonstroken, belastingaangifte en Eigendomsakte niet begrijpen?

Groet
Ben en Vanessa

8. März 2025

Scammers

Scammers, you pay for the subscription just to be able to reply to offers, it turns out that you reply to other rental estate websites, and not the actual landlords. In the end you still have to send separate messages on various websites creating new profiles and submitting new data. Another crap website next to Rentslam.
No success on either websites. Waste of time and money.

1. Dezember 2024

Oplichters

Ze laten je eerst van alles zien aan woningen, vervolgens moet je allerlei gegevens invullen en dan ben je er bijna en dan mag je je even aanmelden voor 30 euro PER MAAND! Om er vervolgens achter te komen dat de woning die je wilt helemaal niet per direct beschikbaar is zoals ze zeggen want hij is toevallig nét voor je neus verhuurd. Wat een bagger sites zijn het toch ook allemaal. Rent.nl zal wel het debiele broertje zijn want die doet exact hetzelfde.

12. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr