If I could give just no star I would prefer that. Subscribed for 2 weeks. All the listings that they show are results that are posted on other websites and you see them approximately after 3-4 days he... Mehr ansehen
DirectWonen.nl : nooit aan beginnen ! Het is absoluut onduidelijk en daarom misleidend, dat je een abonnementsdienst wordt ingelokt, waarbij je direct een automatische incasso afgeeft zonder eindda... Mehr ansehen
Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bekijk alle 4361 Huurwoningen Te Huur op Directwonen.nl
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK, Den Haag, Niederlande
- directwonen.nl
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Prettige website met duidelijke…
Prettige website met duidelijke werkwijze, hoe ik mijn woningadvertentie online kon plaatsen, ontzettend veel reactie's ontvangen.

Antwort von Direct Wonen
Geen idee waar die positieve reviews…
Geen idee waar die positieve reviews vandaan komen ? Ik heb al 6 maanden die abonnement. Meer dan 60 reacties in de maanden verstuurd. Nooit iets gehoord. Voor mij is het geld afklopperij letterlijk. Heel apart dit.
Ter aanvulling op de bericht hier beneden. M’n profiel is volledig ingevuld. Daar ligt het niet aan.

Vandaag mijn zelf aangemeld,
Vandaag mijn zelf aangemeld,
De site is verzorgd en overzichtelijk,
Ruim aanbod,zit goed in mekaar.

Erg goed geholpen door klantenservice Direct Wonen
Ik wilde mijn abonnement opzeggen en ik ben hierbij erg goed geholpen door de medewerker van de klantenservice van Direct Wonen.

Antwort von Direct Wonen
Veel leuke woningen aangeboden.
Veel leuke woningen aangeboden.
Heel tevreden over het woning aanbod.

Antwort von Direct Wonen
Een erg overzichtelijke en…
Een erg overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en ik wordt goed op de hoogte gehouden van nieuwe aanbiedingen via mijn e-mail

Остерігайтесь цих шахраїв #directwonen.nl
шкода не можна -5 зірок дати. Остерігайтесь цих ошуканців! Обходити сьомою дорогою!!!
Раз Їм заплатив, ясно що нічого не знайшли. То вони мене судами пугають, шо я абонемент купив!
добре, заплатив другий раз, то вони знову кажуть їм платити, бо то з іншого рахунку пішло! номер референт їм замало! Телефону нема, це вже зрозуміло, шо з ними щось не так! одне слово- ШАХРАЇ!!!
Geen huis gevonden via direct wonen en…
Geen huis gevonden via direct wonen en na dat ik mijn account had stop gezet werd er nog steeds geld afgeschreven. Pas nadat ik ze had gemaild is mijn account echt stop gezet, maar kreeg ik nog wel een e-mail dat ik voor die periode moest betalen of anders ze juridische stappen zouden ondernemen…

Antwort von Direct Wonen
Er staat dat je twee keer gratis kan…
Er staat dat je twee keer gratis kan reageren. Dit kan vervolgens na lang zoeken voor 9 van de 2000 woningen. Random woningen, je kan hier dus niks mee. Compleet gebruik maken van de woningnood. Zou fijn zijn als je daadwerkelijk 2 keer gratis kan reageren.

Antwort von Direct Wonen
Ben heel tevreden over de service van…
Ben heel tevreden over de service van Direct wonen, fijn contact gehad met de support desk dank jullie wel voor de hulp.

Antwort von Direct Wonen
Goede oplossing gevonden nadat ik mijn profiel niet kon opslaan.
Ter compensatie verlengen zin kosteloos mijn abonnement.

Fijn geholpen
Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om samen de advertentie door te nemen. Dit persoonlijke contact vind ik erg fijn en het geeft me een gerust gevoel. Tot nu toe een hele positieve ervaring.

Antwort von Direct Wonen
Sadly they are not worth paying your…
Sadly they are not worth paying your money to. Why have a site that does not respond or try to help the customers get a home that is shown on the website. It is quite bad and really needs improvement. At some point I really think it is a scam!

Antwort von Direct Wonen
Veel aanbod voor mij als student
Veel aanbod voor mij als student en klantenservice is makkelijk te bereiken

Zeer positief!
Ik ben positief, ik heb makkelijk een account aangemaakt en het aanbod welke ik binnen krijg via de mail is overzichtelijk.

Antwort von Direct Wonen
Ik kom na mijn betaling mijn account…
Ik kom na mijn betaling mijn account niet meer in. De link via wachtwoord vergeten doet het niet. Op mijn e-mails wordt er niet gereageerd

Top site
Ik vindt de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je kunt makkelijk filteren op locatie, prijs, en type woning. Wat ik makkelijk vindt zijn de email alerts die ik ontvang met de nieuwe woningen.

Totaal niet tevreden
Totaal niet tevreden. Account aangemaakt waarvoor je betaalt. Vervolgens reageer je op diverse woningen en krijg je totaal geen reactie en die woningen staan dan wel nog steeds als beschikbaar op de website staan.

Super fijn!
Ik ben gewoon tevreden, ik heb mezelf ingeschreven en ontvang elke dag nieuwe woningaanbiedingen in mijn e-mail, dit is super fijn.

Antwort von Direct Wonen
Prettige website overzichtelijk en…
Prettige website overzichtelijk en prettig in gebruik

Antwort von Direct Wonen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.