Direct Wonen Bewertungen 300

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

If I could give just no star I would prefer that. Subscribed for 2 weeks. All the listings that they show are results that are posted on other websites and you see them approximately after 3-4 days he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DirectWonen.nl : nooit aan beginnen ! Het is absoluut onduidelijk en daarom misleidend, dat je een abonnementsdienst wordt ingelokt, waarbij je direct een automatische incasso afgeeft zonder eindda... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief. Als nieuwe gebruiker ben ik heel tevreden over het proces. Mijn woningadvertentie werd snel en efficiënt online geplaatst, met zorgvuldige aandacht voor de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als nieuw gebruiker van dit platform ben ik tot nu toe zeer tevreden! Mijn woning in Ede werd snel en netjes aangeboden. Direct Wonen belde me meteen op om te vragen of alles duidelijk was en om same... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bekijk alle 4361 Huurwoningen Te Huur op Directwonen.nl

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Absolute aanrader!

Direct Wonen is echt een aanrader.

9. Januar 2026

Beste Julianne,

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je Direct Wonen als aanrader ervaart. We doen er alles aan om het woningzoeken zo soepel mogelijk te maken, dus zulke reacties zijn altijd fijn om te lezen!

Super snel een kamer!

Dit schooljaar ben ik begonnen met een studie in Breda en dat is voor mij best een eind reizen. Ik was voor een kamer aan het kijken en die heb ik super snel met direct wonen gevonden en ben er erg blij mee! Zeker aan te raden als je een fijne kamer zoekt!

27. Dezember 2025

Beste Sander,

Wat fijn om te horen! Super dat je zo snel een kamer hebt gevonden en dat het je helpt met de reistijd naar Breda. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van je ervaring en veel succes én woonplezier tijdens je studie.

Fijne e-mail alerte

Fijn dat je een e-mail alert kan aanzetten, want ik krijg nu veel mailtjes binnen met kamers die beschikbaar zijn!

22. Dezember 2025

Beste Ilvy,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de e-mail alerts goed voor je werken en dat je nu veel passend aanbod ontvangt. Zo mis je geen enkele beschikbare kamer. Succes met je zoektocht en hopelijk heb je snel een fijne plek gevonden!

Met vriendeijke groet,

Duidelijke website

Het is duidelijk en goed aangegeven op de website hoe Direct Wonen werkt!

15. Dezember 2025

Beste Eline,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze website duidelijk is en goed uitlegt hoe Direct Wonen werkt. We wensen je veel succes met het vinden van een geschikte woning.

Goede hulp support desk

Heel erg bedankt Directwonen en de medewerker Mick bij de support desk voor de goede hulp die je mij geboden hebt.

10. Dezember 2025

Beste Midas,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze supportdesk en in het bijzonder door Mick. We geven dit compliment zeker aan hem door. Veel succes met het vinden van een passende woning!

Top bedrijf!

Krijg veel mailtjes binnen met aanbod, heb een alert aangemaakt dat ik in Groningen zoek.

13. November 2025

Beste Joep,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je veel aanbod ontvangt en dat de zoekalert voor Groningen goed voor je werkt. We hopen dat je snel een passende woning vindt.

Makkelijk en snel

Ik heb mijn woningadvertentie eigenlijk heel makkelijk kunnen plaatsen bij DirectWonen zonder veel moeite

7. Dezember 2025

Beste Tim,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je je woningadvertentie makkelijk en snel hebt kunnen plaatsen bij Direct Wonen. We wensen je veel succes met het vinden van een geschikte huurder.

Gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijke website, tevreden met het resultaat!

5. Dezember 2025

Beste Hiltje,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en tevreden bent met het resultaat. We wensen je veel succes met het vinden van een passende woning.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Weet niet of dit het geld waard is..

Sinds drie weken heb ik een betaald account bij Direct Wonen. Na een paar dagen kon ik mijn account niet meer in omdat 'mijn gebruikersnaam of wachtwoord' niet correct zou zijn. Wachtwoord reset kon niet want de link die je toegestuurd kreeg was al verlopen. Mail gestuurd naar het support adres, maar geen reactie ontvangen, na ongeveer een week was het probleem 'vanzelf' opgelost. Vind het uberhaupt gek dat je ze alleen via mail kan bereiken. Als je dan ook geen reactie krijgt, voelt het een beetje louche aan. Woningaanbod ziet er goed uit, maar na drie weken nog geen berichten op mijn woningreacties mogen ontvangen, Geef het nog even de tijd maar ik denk niet dat dit de 20+ Euro per maand waard is.

27. November 2025

Beste Esther,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je tijdelijk problemen hebt gehad met het inloggen en dat het contact met onze support niet meteen naar wens verliep. Onze excuses hiervoor.

We zijn blij dat het probleem inmiddels is opgelost en dat we je hebben kunnen helpen. Fijn ook om te lezen dat je het woningaanbod als positief ervaart. Soms kan het inderdaad even duren voordat verhuurders reageren, maar we hopen natuurlijk dat je snel een geschikte woning vindt.

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan kun je ons altijd mailen en helpen we je graag verder.

Wij wensen je veel succes met het vinden van een woning en hopen dat dit snel lukt met onze hulp.

Klantenservice Direct Wonen

Makkelijk en duidelijk

Ik kon mij makkelijk inschrijven en ik heb aangegeven waar ik zoek.

25. November 2025

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het inschrijven makkelijk en duidelijk voor u was. We hopen dat u snel een passende woning vindt binnen uw zoekgebied.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gewoon een hele fijne website!

4. November 2025

Beste Dylan,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze website als prettig ervaart. We blijven ons best doen om alles zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden.

Vriendelijk en correct geholpen

heeft mij goed geholpen om de advertentie te plaatsen

29. Oktober 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u vriendelijk en correct bent geholpen en dat onze ondersteuning bij het plaatsen van de advertentie naar tevredenheid was. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen waar nodig.

Heel gebruiksvriendelijk

Heel gebruiksvriendelijk voor het plaatsen van een woning, al kun je maximaal 10 foto’s uploaden.

23. Oktober 2025

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je het plaatsen van een woning als heel gebruiksvriendelijk hebt ervaren. We nemen je opmerking over het aantal foto’s mee als verbeterpunt, we begrijpen dat je graag meer beelden zou willen delen. Dank voor je suggestie!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik kreeg snel e-mails binnen over nieuw…

Ik kreeg snel e-mails binnen over nieuw aanbod aan huizen

13. Oktober 2025

Beste,

Fijn om te horen dat je snel e-mails ontving over nieuw woningaanbod. We doen ons best om je altijd zo snel mogelijk op de hoogte te houden van relevante woningen die bij je wensen passen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben blij met de service van Direct…

Ik ben blij met de service van Direct Wonen!"

Goede service, snel contact na sturen van mail en naar tevredenheid geholpen.
Zeer vriendelijk.

6. Oktober 2025

Beste Math,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat het contact snel en prettig verliep. We helpen je in de toekomst graag weer verder als je ons nodig hebt!

Het team van Direct Wonen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wel betaald hebben maar niet kunnen…

Wel betaald hebben maar niet kunnen reageren. Wat een zooi hier. Ga een advocaat in schakelen

5. Oktober 2025

Beste Alexander,

Wat vervelend dat dit is gebeurd, dat was uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat we inmiddels contact hebben gehad en dat het probleem is opgelost.

Mocht iemand anders een vergelijkbare ervaring hebben of tegen een probleem aanlopen, neem dan gerust contact met ons op via supportdesk@directwonen.nl. Ons team helpt u graag verder en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt opgelost.

Het team van Direct Wonen

De reacties komen snel

De reacties komen snel, maar soms niet snel van de juiste doelgroep. Veel mensen lezen niet goed of proberen het gewoon toch.

2. Oktober 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je snel reacties ontvangt. We begrijpen dat het soms jammer is als deze niet altijd van de juiste doelgroep komen. We blijven werken aan verbeteringen om matches nog beter te maken, zodat je reacties krijgt die beter aansluiten bij wat je zoekt.

Paid 10.95 every two weeks

Paid 10.95 every two weeks. But no update at all. Waste of money

30. September 2025

Hi Ahmad,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you feel you haven’t received updates. We’d like to help resolve this as quickly as possible.

Could you please contact our support team at supportdesk@directwonen.nl
with your account details and the issue you’re experiencing? Our team will review your case and respond as soon as possible to assist you. We’re committed to helping our users get the most out of our platform.

Kind regards,
The Direct Wonen Team

Slechte service

Een paar weken terug zag ik een leuke advertentie van een huurwoning. Ik heb een bericht gestuurd, maar pas een tijd later een reactie ontvangen dat de woning verhuurd was. Dat kan gebeuren, maar het zou minimaal moeten lukken om te reageren op een bericht. Zelfs na meerdere berichten heb ik geen reactie gekregen, alleen een bericht toen het huis verhuurd was.

Mailcontact wordt ook niet op gereageerd. Vragen over de betreffende woning werd niet op gereageerd.
Ik heb het account verwijderd, maar er werd toch geld afgeschreven. Direct een mail gestuurd en het geld teruggeboekt, dan krijg ik opeens heel snel een mail met dat ik moet betalen.
Nu blijkt dat het account toch nog bestaat, terwijl ik optijd op opgezegd.
Dit kost allemaal enorm veel tijd.

Reactie n.a.v. de reactie van DirectWonen:
Fijn om te lezen dat alles is afgehandeld. Verder klopt het niet wat er in de reactie staat.

23. September 2025

Beste,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad. We willen graag wat toelichting geven. Uw account is door u pas na de afgesproken opzegtermijn stopgezet, waardoor er nog een automatische afschrijving heeft plaatsgevonden. Mails van u zijn door ons wel beantwoord; het is mogelijk dat deze in uw spamfolder terecht zijn gekomen.

Wij kunnen u bevestigen dat alle zaken inmiddels zijn afgehandeld. We begrijpen dat dit veel tijd heeft gekost en waarderen uw geduld in deze situatie.

Be careful of scams

Bad experience with scam listing and when reported there was no response from anyone at Direct Wonen. Also, a lot of the listings seem to be from a “rental estate agent” called Immovita, and when you react to a listing on this site, you get an automatic reply stating you need to sign up to their website for a fee of 28 euro, strangely enough I had paid this fee because I wanted to apply for an apartment directly, I did receive some communication with them but in the end they stating it was for students but did not state this anywhere on the advertisement (I assume another money grab for people looking for accommodation). When I responded to the message stating I had already paid this fee, I never received a response (money grab).

This website is a waste of time, and I am unsure how anyone finds accommodation through it. I would avoid it!

12. September 2025

Hi Laura,

Thank you for sharing your experience. We’re very sorry to hear about the issues you encountered. Direct Wonen is a platform where landlords, rental agencies, and private owners can list their properties. While we aim to verify listings, we cannot control the policies or fees of third-party agencies like Immovita.

It’s true that some landlords or agencies nowadays charge their own fees for applications or additional services. This is independent of Direct Wonen, and we encourage all users to check the terms of each listing carefully before paying anything. We understand this can be frustrating, especially when conditions aren’t clearly stated.

We also encourage users to report suspicious listings, and we apologize if your report was not addressed promptly. Your feedback helps us improve our verification and communication processes.

If you’d like, our support team is happy to review your case directly. You can reach us at our support email. We appreciate your feedback and hope to make the experience safer and clearer for all users in the future.

Kind regards,
The Direct Wonen Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr