De Pretecho Specialist Bewertungen 84

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze ervaring met Manon was super fijn! Hele fijne echo gehad met mooie resultaten. Contact verloopt heel soepel en zeer vriendelijk en behulpzaam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een hele fijne ervaring met de pret echo specialist. We waren met een grote ploeg en konden met elkaar super goed de baby bewonderen. Ze staat ook open voor speciale verzoekjes, dat maakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg leuke en fijne manier om bij je thuis een echo te laten maken. Wij vonden het ook leuk dat we naast onzelf nog 6 anderen uit mochten nodigen. Dit maakte de ervaring extra bijzonder. De echo... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Fotoagentur
  3. Schwangerschaftsbetreuung

Vom Unternehmen geschrieben

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Je gaat een zeer bijzondere tijd tegemoet. Hier wil je natuurlijk extra van genieten. Hoe geweldig is het om je kleintje al te kunnen bewonderen als die nog lekker warm in jouw buik zit. Voor het eerst het gezichtje zien of erachter komen of jullie een zoon of dochter verwachten. Wil je op een ontspannen manier kennis maken met je baby in je buik? Kies dan nu voor een pretecho bij ‘’De Pretecho Specialist’’ waarbij jij thuis een pretecho krijgt, gewoon vanaf jouw bank! Hier kun je je kindje zien in zowel 2D, als in 3D of 4D met live HD kwaliteit.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Leuke bijzondere ervaring.

Het was zo heerlijk relaxed om in je eigen omgeving te mogen kijken en genieten van ons kleine wondertje, We hebben ons haar zien huilen en duimen en ondanks dat zij zich lekker aan het verstoppen was zijn er super mooie beelden gemaakt en was dit een mega leuke ervaring!

We hebben 2 prachtig uitgeprinte foto's gekregen die wij zelf uit mochten kiezen, en de overige beelden werden nagestuurd met WeTransfer, stuk voor stuk mooie beelden.

Wij hebben ons reuze vermaakt en raden het iedereen aan om het op deze manier te doen!

23. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een onvergetelijk mooie ervaring…

Wat een onvergetelijk mooie ervaring hebben wij gehad met deze fantastische pretecho specialist!

Manon is twee keer bij ons aan huis geweest voor de echo van mijn zwangere dochter, en beide momenten waren zó bijzonder en mooi

Als aanstaande oma was het ontzettend speciaal om in mijn eigen vertrouwde omgeving mijn kleinkind al te mogen bewonderen.

Ze nam alle tijd, straalde rust uit en legde alles duidelijk en liefdevol uit. Er was geen haast alleen aandacht, warmte en professionaliteit.

De beelden waren prachtig en duidelijk, en ze deed echt haar uiterste best om alles zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Je voelt aan alles dat ze dit werk met hart en ziel doet

Dankzij haar hebben mijn dochter, schoonzoon en ik herinneringen gemaakt die we voor altijd zullen koesteren.

Ik kan haar aan iedereen aanraden die een persoonlijke, warme en professionele pretecho aan huis wil. 💕✨

9. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer fijne en persoonlijke ervaring

De echo werd op een persoonlijke manier gemaakt en kon makkelijk op de tv meegekeken worden.

Wij zouden dit zomaar nog eens kunnen doen!

21. Januar 2026

Topervaring

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met de Pretecho Specialist voor de 3D/6D echo. We hebben haar gevonden via gesponsorde berichten op de socials. Het contact verliep snel en duidelijk. Ook de informatie vooraf was heel duidelijk. Omdat ze thuis komt voor deze bijzondere ervaring, voelde alles lekker comfortabel en vertrouwd. Tijdens de echo was ze erg lief, geïnteresseerd en nam ze alle tijd om de kleine goed in beeld te brengen. De kleine lag lekker verscholen, maar na wat tips en wrijvingen over de buik, konden we de baby goed zien en werden er mooie plaatjes gemaakt. We zijn ook heel blij met het eindresultaat. Als we nog eens een pretecho zouden doen, dan zeker bij de Pretecho Specialist.

26. Januar 2026

Zeer tevreden

Wij hebben een hele fijne ervaring met de pret echo specialist.
We waren met een grote ploeg en konden met elkaar super goed de baby bewonderen. Ze staat ook open voor speciale verzoekjes, dat maakt het super speciaal.
Ik zou haar bij een volgende zwangerschap zeker nog een keer uitnodigen.

23. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een hele fijne ervaring…

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij de pret echo. De specialist nam echt de tijd voor ons, wat we enorm hebben gewaardeerd. Ondanks dat onze baby met haar rug naar ons toe lag, bleef ze geduldig kijken en haar best doen om toch mooie beelden te krijgen. Dat gaf ons een heel prettig en geruststellend gevoel. Zeker een aanrader!

21. Januar 2026

3D-4D echo aan huis

Manon kwam 's avonds bij ons thuis langs voor de 3D-4D echo, ze stelt je op je gemak, is vakkundig en doet echt haar best om mooie plaatjes en beelden te krijgen.

Onze dochter lag met haar handen en armen voor haar gezichtje en mijn placenta ligt aan de voorkant, wat het echt heel lastig heeft gemaakt om haar mooi in beeld te krijgen.

Uiteindelijk, na lang proberen, hebben we toch een glimp van haar kunnen opvangen en we zijn heel blij met de beelden en foto's.

Mocht je op zoek zijn naar iemand die 3D/4D beelden en nog veel meer van je kindje kan maken, aan huis, dan zou ik haar absoluut aanraden!

4. Dezember 2025
De Pretecho Specialist-Logo

Antwort von De Pretecho Specialist

Dankjewel voor je lieve review! Ik ben blij dat het toch gelukt is ;)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klantenservice is ver te zoeken.

Klantenservice is ver te zoeken.

Had problemen met het downloaden van de bestanden en kreeg de 2e keer het antwoord dat ik nog 1x de kans had om ze te downloaden want madam had ze al een hele maand voor me bewaard. Als je nou weet dat het niet lukt bij iemand vraag je toch of het gelukt is voordat je de bestanden wist ipv zoown rare email te sturen.
Ze was ook een uur binnen met opzetten en afbouwen in totaal. Dus een echo van een uur is ook onzin.

7. November 2025
De Pretecho Specialist-Logo

Antwort von De Pretecho Specialist

Beste Sarah,

Dank voor je feedback. De bestanden zijn meerdere keren verstuurd. Omdat de opslagruimte beperkt is, kan ik bestanden niet onbeperkt bewaren.

Wat betreft de afspraakduur: de pretecho zelf duurt geen uur, maar de totale afspraak wel. Dit staat vooraf vermeld op de website en in de e-mail bevestiging.

Ik neem je opmerkingen mee in mijn verdere optimalisatie van de dienstverlening.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden een leuke ervaring

Wij hadden een leuke ervaring, Manon is super lief heeft heel veel geduld en is er oprecht voor jou en je baby!
en wij vonden het super fijn dat ze thuis langs komt!

3. November 2025

Good price for package

The results of the 3D/4D echo wasn't as good as those from my midwife, but possibly because it is a portable machine. But it was still very much worth it since I didn't have to travel. And the massage was also good and worth the price. Thank you, Manon!

24. Oktober 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr