Spandoekgigant Bewertungen 1.211

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij bestellen regelmatig doeken En echt een Top pruduct,perfekt bedrukt,degelijk Zoals overal gaat er wel eens wat mis Maar word altijd SUPER snel opgelost en geregeld Super service en altijd sne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spandoek besteld op maandag, met spoed levering. Telefonisch contact met Bryan van spandoekgigant op donderdag (de dag dat we het spandoek nodig waren). Door spandoekgigant achter de uitlevering aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vrijdagmiddag 28-02-2025 om 14:00 uur besteld, om 16:00 uur afgehaald in Almelo!!! We kregen 's ochtends het idee een spandoek met ons logo erop te laten maken. Verschillende leveranciers... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Banner- und Schilderhandel
  2. Digitaldruckerei
  3. Fotodruck-Service
  4. Werbeartikel-Shop

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Spandoekgigant.nl combineren we kwaliteit, snelheid en de laagste prijs in Nederland. Wij zijn trots op het feit dat we de goedkoopste aanbieder van spandoeken zijn, zónder concessies te doen aan service of afwerking. Wat ons echt uniek maakt, is onze supersnelle levering: bestel je vandaag, dan heb je je spandoek binnen één werkdag in huis. Ideaal voor last-minute acties, evenementen of promoties. Onze klanten waarderen onze inzet enorm. Met meer dan 2500 reviews die gemiddeld met 5 sterren zijn beoordeeld, mogen we ons rekenen tot de hoogst gewaardeerde aanbieders van spandoeken in Nederland. Op service scoren we zelfs een 10, iets waar we elke dag keihard voor werken. Het ontwerpen van je spandoek is bovendien kinderspel. Dankzij onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool stel je je eigen spandoek precies samen zoals jij dat wilt – van formaat tot kleur, van lettertype tot afbeelding. Geen ontwerpkennis nodig, alleen jouw creativiteit! Kies je voor Spandoekgigant.nl, dan kies je voor betrouwbaarheid, topkwaliteit én een ongeëvenaarde prijs. Ontdek zelf waarom duizenden klanten je voorgingen. Jouw perfecte spandoek is maar een paar klikken van je verwijderd.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Geweldig goede ervaring!

Geweldig goede ervaring met dit bedrijf! Na een foutje in de druk, contact gehad met Brian. Zeer snelle reaktie terug en naar volle tevredenheid snel en vakkundig opgelost zonder problemen! Brian reageert vlot op elke mail en is heel geduldig en vriendelijk wat maakt dat ik ons volgende spandoek zeer zeker weer bij Spandoekgigant ga bestellen! Top mensen!

16. April 2026

Wij bestellen regelmatig doeken

Wij bestellen regelmatig doeken
En echt een Top pruduct,perfekt bedrukt,degelijk
Zoals overal gaat er wel eens wat mis
Maar word altijd SUPER snel opgelost en geregeld
Super service en altijd snel geleverd
Top bedrijf

14. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt super goede service!

Spandoek besteld op maandag, met spoed levering.
Telefonisch contact met Bryan van spandoekgigant op donderdag (de dag dat we het spandoek nodig waren). Door spandoekgigant achter de uitlevering aangebeld, met slechte uitkomst. waarschijnlijk door de pakketdienst kwijt geraakt in het sorteercentrum.
Uiteindelijk hebben ze snel nog een nieuw spandoek geprint. Met een spoeddienst dezelfde dag nog geleverd. Echt een super service!!!!!

12. Februar 2026

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Ik had twee dagen voor de bestelling, een spandoek nodig. Heb deze bestel en contact opgenomen of dit mogelijk was. Aardige service en snel want de dag erna lag die op m’n deurmat! Super service. Ik schrijf zelf nooit reviews maar deze verdient er een

5. Februar 2026

Mooi spandoek

Hartelijk dank voor de goede zorg en het mooie spandoek. Ik was te laat met de link voor de review dus bij deze alsnog zo.

5. November 2025

Snel vervangend artikel geleverd

Het ophangsysteem dat ik besteld had kwam niet overeen met de afbeelding op de website. De behulpzame medewerker beloofde direct een vervangend artikel bij hun leverancier te bestellen. Hij zei erbij dat dat wel een week of langer kon gaan duren. Twee werkdagen later werd ik al gebeld met de mededeling dat het vervangende artikel binnen was. Opgehaald in Almelo en inmiddels thuis gemonteerd.
Prima service voor een artikel van nog geen vijf euro.

11. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige foto op perspex.

Prachtige foto op perspex snel,de volgende dag , ontvangen. Hiervoor nog telefonisch contact gehad over de afmetingen van de foto. Prima, voorbeeld werd gemaild.
Helaas was ik vergeten een standaard erbij te bestellen. Na contact met Brian werd beloofd deze alsnog op te sturen.
Wat er mis is gegaan weet ik niet, maar de standaard is nog niet gearriveerd.
Het enige smetje op een prima ervaring!

22. September 2025

Super service

Order keurig optijd verstuurd, maar door een fout van de bezorger niet aangekomen. Kreeg direct een nieuw spandoek opgestuurd echt Top!

Spandoek zag er ook heel mooi uit.

22. August 2025

Fantastische service

Wat een fantastisch bedrijf!
Ondanks dat ik zelf het verkeerde bestand had aangeleverd en dit al was afgedrukt, hebben ze mij super geholpen. Ze vroegen gewoon om het juiste bestand en hebben dit kosteloos voor mij geregeld – terwijl het mijn fout was. Dat noem ik echt service!

Mijn spandoeken bestel ik voortaan altijd bij de Spandoekgigant. Een topbedrijf met geweldige service.

29. August 2025

Kosteloos nieuwe spandoek

Er was een foutje geslopen in het spandoek, dit ontdekte ik direct na bestelling. Snel een mail er achteraan gestuurd. Omdat het weekend was, hadden ze die laatste gemist. Toen Spandoekgigant het ontdekte, bleek het doek al klaar. Maar ze maakten kosteloos op eigen initiatief alsnog een nieuw spandoek zonder foutje voor ons. Top service!

Supergoede ervaring

Supergoede ervaring! Het bestelproces van het spandoek was eenvoudig – in een paar klikken was alles geregeld. Tegen extra betaling kon ik het spandoek de volgende werkdag ophalen. De kleuren waren mooi helder, het ontwerp kwam perfect uit en het materiaal voelde stevig aan. Precies zoals ik het voor ogen had! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goed spandoek. Ik bestel hier zéker nog eens!

Beste Jacqueline,

Allereerst bedankt voor uw prachtige review én 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel onze (snelle) service als de kwaliteit van het spandoek.

Leuk dat u een volgende keer zeker weer bij ons besteld, dank daarvoor! We gaan zorgen dat het spandoek dan weer net zo mooi wordt als dit spandoek.

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en een gebruiksvriendelijke website. Spandoekgigant.nl maakt bestellen eenvoudig en levert precies wat je verwacht: een stevig spandoek met scherpe print, netjes op tijd.

8. Juli 2025

Beste JR. Wessels,

Allereerst bedankt voor uw mooie review én 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel onze gebruiksvriendelijke website als de kwaliteit van het spandoek.

We hoen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben onder de indruk van de…

Ik ben onder de indruk van de flexibiliteit van dit bedrijf, we hadden een spandoek besteld en we hadden hem snel nodig, na een telefoontje hebben ze hem meteen geprint en ingepakt en de volgende dag hadden wij hem in huis!

5. Juli 2025

Beste Angelique,

Allereerst bedankt voor uw mooie review én 5-sterren beoordeling! We zijn blij om te horen dat u onder de indruk bent van onze service en dat we de situatie naar tevredenheid op hebben kunnen lossen.

mooie kwaliteti en snel

3. Juli 2025

Beste Leo,

Allereerst bedankt voor uw mooie review én 5-sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel de kwaliteit van het spandoek als de snelheid van het leveren.

Super service

Makkelijk ontwerpen, supersnel geleverd voor een mooie prijs!

1. Juli 2025

Beste Kim,

Allereerst bedankt voor uw mooie review én 5-sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel onze gebruiksvriendelijke website als onze (snelle) service.

Goede kwaliteit foto

Goede kwaliteit foto, mooi stevig doek. snelle levertijd.
Makkelijk programma om zelf spandoek met foto te maken.

4. Juli 2025

Beste Chris,

Allereerst bedankt voor uw mooie review én 5-sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel de kwaliteit van het spandoek als de eenvoudige ontwerptool.

Spandoek van goeie kwaliteit

Spandoek van goeie kwaliteit! last minute besteld en super mooi op tijd geleverd!

4. Juli 2025

Beste Jordi,

Allereerst bedankt voor uw mooie review én 5-sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel de kwaliteit van het spandoek als onze (snelle) service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot de Nek in de Drek is super tevreden...

Als evenementenorganisatie hebben we regelmatig lastminute spandoeken nodig. Daarom maken we ze zelf en bestellen we ze via een handige online omgeving. Zo kunnen we snel schakelen, en tegen een meerprijs is levering op locatie binnen één dag mogelijk.

Beste Sportpromotie Twenterand,

Allereerst bedankt voor uw mooie review én 5-sterren beoordeling. We zijn blij dat we deze mooie doeken voor jullie mochten printen en fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over zowel de kwaliteit als de snelle service.

Team Spandoekgigant

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr