Den Lille Barnebutikken Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservicen er elendig, både jeg og samboer har sendt utallige mail om bestillingen vår som sto den var pakket men aldri kom videre. Etter å sendt mail på mail og ikke fått svar på noen av dem dukke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varen var ikke på lager selv om jeg hadde ringt for å få dette bekreftet, da jeg trengte produktet snarlig for en reise. Fikk epost også om at den var pakket og snart på vei. Og så hørte jeg ikke noe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varen var oppført på lager og ble også sendt kjapt så kunne hentes på posten etter normal postgang. Konkurransedyktige priser. Produkt er som annonsert.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte Thule sykkelvogn herfra, og må innrømme jeg var litt skeptisk da jeg i etterkant så omtalene her på Trustpilot. Men vognen ble sendt kjapt avgårde og ble levert allerede neste dag. Løpehjulet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Den Lille Barnebutikken startet opp med barneutstyr allerede i 2014. Vi har derfor lang og god erfaring innenfor barneutstyr og barnevogner, samtidig som vi er gode på sikkerhet i bil. Kjøper du bilstol i vår fysiske butikk så kan vi også hjelpe deg med montering i bilen din for å sikre at den blir montert riktig. Har du allerede en bilstol montert i bilen, men er usikker på om den er riktig montert? Ta da gjerne turen innom butikken for en gratis kontroll. Butikk og lager i Prost Stabels vei 8, 2019 Skedsmokorset. Velkommen til oss 🤍

Rask og fri frakt over 1000,-

Gratis hjemlevering i store deler av landet

Levering på 2-5 dager

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Skuffende opplevelse av kundeservice

Vi har hatt en svært skuffende opplevelse i forbindelse med reklamasjon på vår barnevogn.

Vognen sluttet å fungere da den nå bremser på det ene bakhjulet, etter kun 3 mnd bruk. Vognen er dermed vi helt ubrukelig. Vi sendte reklamasjon via nettskjema og har vært i kontakt med kundeservice to ganger på telefon, hvor de henviser til nettsidens reklamasjonsskjema, samt at de skal høre om andre ansatte kan se på saken. Etter én uke har vi fortsatt ikke mottatt noen tilbakemelding, verken om status i saken eller forventet reparasjons- eller leveringstid.

Dette gjelder en barnevogn, som er et helt essensielt produkt for at barnet vårt skal kunne forflytte seg trygt i hverdagen. Likevel har vi ikke fått informasjon om lånevogn eller kompensasjon for leieutgifter mens vi venter.

Vi opplever manglende oppfølging og kommunikasjon i en sak som haster, og forventer bedre håndtering når det gjelder reklamasjoner på nødvendige produkter for småbarnsfamilier.

26. Januar 2026

uprofesjonelt

Utrolig uprofesjonell butikk! Sender ikke varer og skylder på alle andre, svarer ikke på mail, og når de svarer på melding fra privat nummer har de alltids en unnskyldning på hvorfor ting ikke er sendt! Håper virkelig pakken kommer frem, nå er vi lei av å vente, men kommer ikke til å handle der igjen.

9. Januar 2026

Helt vanvittig uprofesjonell service

Helt vanvittig uprofesjonell service. Bestilte bilsete og vognvotter. Først Fikk jeg privatmelding fra ei som jobber på butikken om at bilstolen ikke var på lager, men at de ville bestille via ekstern leverandør og sende direkte til meg. Bilstolen kom 1 uke for sent. Da vi fikk bilstolen fikk vi enda en privstmelding fra samme kvinne om at vognvottene ikke ville komme på lager før januar. Får refundert beløpet, men labøgerbeholdningen er IKKE til å stole på.

De er ikke å få tak i på privatmelding tilbake og svarer heller ikke på mail.

I vårt tilfelle hadde vi behov for bilstolen og vognvottene snarest, så fikk ikke noe av det vi trengte i henhold til leveringsbetingelsene deres.

STYR UNNA

10. November 2025

Styr unna!! Useriøs butikk

Styr unna!!
Helt enig med de som skriver «Styr unna».Har aldri opplevd en mer useriøs kundeservice enn i denne butikken. Greit dersom varene ikke er skadet ved ankomst, men å få ordnet opp når det er noe feil har jeg aldri opplevd maken til. Forstår ikke at en bedrift vil risikere ryktet sitt på ikke å bare ordne raskt opp slik som alle andre seriøse butikker gjør. Uansett størrelse på butikk. Dette er noe alle vet og de som driver butikk på denne måten varer ikke lenge. Er vant med at når det er noe galt med en vare så får jeg ny uten at jeg trenger å involveres i butikkens dialog med sin leverandør. I tillegg tar det lang tid med mye frem og tilbake og dokumentering fra kunde. Dette var ikke særlig hyggelig og spesielt ikke når det er en gave og man har brukt over 20 000,-

25. September 2025

Hei,
Utifra det jeg kan se fikk du ny vare. Grunnen for at denne kom litt sent var på grunn av at vi var tom på lager og måtte vente på ny levering. Dokumentasjonen er som den er og må inn på alle saker. Dette er for å spare kunden å komme innom butikken for at vi skal sende inn nødvendig informasjon. Ser du venter på en returetikett, denne sendes via mail fortløpende.

Håper du/dere er fornøyd med varene ellers.
Ha en fin dag!
- Camilla J

Useriøs lokke kampanjer!

Useriøs lokke kampanjer!! Står i både mail og på nettsiden at ved kjøp av bilstol følger det med gratis organizer, setebeskytter og ipadholder. Fulgte ikkje med når de sendte bilstolen, har sendt mail om det fleire ganger, de svarer ikkje. Dårlig kundeservice å ikkje svare.

Det er ikkje lov å skrive fulle e-post adresser, men det er sendt til ordre og til Siv. Sendt 3 mailer.

18. April 2025

Hei,
Vi ser ingen Mail fra deg. Hvor har du sendt dette?

Mailer må sendes til vår kundeservice.

Dårlig kundeservice

Styr unna! Her får du ikke hjelp hvis det oppstår noe med varen din. Fikk først løst saken da jeg tok kontakt med hovedleverandør som selv måtte ta kontakt med butikken og purre på. Dette måtte skje to ganger før saken ble løst. Tok månedsvis.

12. Dezember 2024

Hei,
Det står opplyst på skjemaet man fyller inn at all informasjon må være inne for at saken skal kunne bli behandlet. Dette gjelder også om man har hatt en sak inne tidligere. Ved klipp og lim av informasjon tar dette naturligvis mer og lengre tid. Vi beklager at dette oppleves slik, vi jobber stadig med å bli raskere på denne fronten :)

Ha en fin dag!

Full pott!

Var først noe skeptisk etter å ha lest erfaringer herfra. Men snakket med venninner som hadde handlet her, og de var fornøyde og ga sin anbefaling, så da valgte jeg å handle inn alt av barnevogn og bilstoler og baser og tilbehør herfra. Angrer ikke et sekund. Rask levering, god service og konkurransedyktige priser. Full pott fra meg!

29. April 2025

Antwort von Den Lille Barnebutikken

Tusen takk for din positive tilbakemelding :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte en Britax smile vogn her

Kjøpte en Britax smile vogn her. Vognen ble ødelagt før reklamasjonen var gått ut. Sendte de mail, fikk ingen svar. Skrev på deres instagram og sendte med bilder. Fikk beskjed om å skrive det i deres reklamasjonskjema og sendte det inn. Hørte ingenting. Og har nå purret på mail 3 ganger uten at de svar. Verdens dårligste kundeservice. Styr unna!!! Aldri opplevd verre... 😔

12. Februar 2025

Retur trøbbel!

Sender retur og de henter den ikke ut fra postkontoret. Selv om jeg sier de må hente ut pakken. Den går i retur til meg.,De svarer så at jeg bare må sende den tilbake. Betale retur engang til.Får se om de henter ut pakken denne gang. Ba om returetikett men de svarer ikke engang. Styr unna denne butikken!!

3. April 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rask levering

Rask levering. Men skulle være med gratis bilstolspakke når man kjøpte bilstol, den fikk jeg ikke med. Har sendt melding og spurt 3 ganger om den er på vei i egen pakke men får ikke svar.

9. April 2025

Hei,
Denne blir ettersendt til deg. Vi beklager ulempen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elendig kundeservice og kommunikasjon

Reklamerte på barnestol.. men hørte aldri noe. Da jeg purret fikk jeg beskjed om at dem manglet noe informasjon. Jeg ga dem informasjonen dem sa dem trengte, og etter det gikk det måneder uten at jeg hørte noe. Fortsatt ikke hørt noe om når jeg evt får rettet opp feilen eller om jeg får nytt sete!

28. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte Babyspeil til bilen og ventet…

Bestilte Babyspeil til bilen og ventet flere uker. Sendte en mail og spurte om status og fikk til svar at den ikke var på lager men varen var sendt nå. Flere uker senere og ingen pakke eller oppdatering fra nettsiden. Det er nå april og speilet var bestilt 27.januar.. STYR UNNA!
Bestilte fra OhDearBaby i stedet og fikk samme produktet i løpet av 3 dager

27. Januar 2025

Anbefales ikke

Bestilte Thule BabyBilstol med trekk og fikk mail om at den klargjøres for levering. Etter 3 uker hadde jeg fortsatt ikke fått varene. Stoppet betaling via Klarna og da kom omsider bilstolen - men ikke fottrekket som hørte til. Fikk heller ingen oppdateringer på bestillingen underveis Prøvde å nå de på mail - ringe- men fikk ikke svar.Så nå etter 5 uker kontaktet jeg Klarna igjen og fikk hjelp til å ordne opp. Har ikke mottatt fottrekket men saken er avsluttet. Ville tenkt meg godt om før jeg handler her

24. März 2025

Når man problemer

Når man har problemer, så er kundeservice helt elendig! Så anbefaler ingen og benytte seg av denne butikken. Svarer frekt om man skulle få noe svar, og påtar seg ingen ansvar.

15. Januar 2025

Hei,
Jeg kan ikke finne noen Mail eller sak på ditt navn, kan du sende meg en Mail slik at jeg vet hva dette dreier seg om?

Takk for hjelpen!

Mvh
Camilla J

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Feil lagerstatus..

I følge nettsiden var varen på lager, men varen var ikke på lager. Dette fikk jeg ingen beskjed om, før jeg selv tok kontakt med butikken via e-post. Fikk mail at ordren var mottatt og at ordren var fullført ("Vi vil umiddelbart pakke og sende den". "Nettsiden er under endring" var grunnen til feil lagerstatus, i følge kundeservice. Kontaktet kundeservice via telefon for å få vite status, ble lovet tilbakemelding samme dag pr tlf, fikk en mail 2 dager senere. Jeg benyttet meg av angreretten, heldigvis svarte de kjapt på dette og fikk kansellert ordren for meg. Ingen god opplevelse, dessverre.

15. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service da de nekter bytte eller…

Dårlig service da de nekter bytte eller retur på uåpna varer.elendig kundeservice så ligg unna

8. Januar 2025

Hei,

Vi har 14 dagers returrett og om man går over denne fristen vil man ikke kunne sende varen i retur.

Vi har heller ikke hatt lengre returfrist rundt julen. Vi har heller ei åpent kjøp.

Dette kan man lese om på vår nettside.
Vi har derimot fødselsgaranti om noe skulle oppstå med barnet i magen underveis.

Vi beklager at du opplever dette som urettferdig og at vår service ikke har strukket til.

Ha en fin dag videre :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr